Αδελφέ, γίνονται προσπάθειες και έμαθα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τη Φλαμένγκο για τον δανεισμό του Gonzalo Fierro (διεθνής Χιλιανός μεσοεπιθετικός) για 1,5 χρόνο. Τον πήρε η Φλαμένγκο από την Κόλο Κόλο πριν ένα χρόνο, αλλά δεν έχει χρόνο συμμετοχής (μόνο έξι αγώνες σε μια σεζόν) στην ομάδα. Φυσικά και ο Κοντρέρας έχει εγγυηθεί για την αξία του. Όσο για Κρέσπο και άλλα μεγάλα ονόματα που ακούγονται χαλαρώστε. Δεν υπάρχει περίπτωση με τα σημερινά δεδομένα να πάρουμε τέτοιο όνομα. Ηδη από το καλοκαίρι στο μπάτζετ έγινε υπέρβαση. Μόνο δανεικούς ή αν βρεθεί κανένα λαυράκι (φθηνός και καλός)geonov29 έγραψε:προς τον φιλο pyrgioths. πληροφοριες δικες μου επιβαιβεωνουν κατα ενα μικρο ποσοστο τα λεγομενα σου.ο κοντρερας εχει προτεινει κι εχουν κλεισει δεκαρι για τα χριστουγεννα.δεν εχω μαθει ονομα.αν ερθει αυτη η παικτουρα που λες θα πεσουν τα τσιμεντα της τουμπας.ειναι οντως μαγος.μ@μηστε τον θρυλακι παικταραδες μας σημερα.
[/i]
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
Re: valdivia
- PAOKfanAthens
Re: valdivia
ioanmits έγραψε:Αδελφέ, γίνονται προσπάθειες και έμαθα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τη Φλαμένγκο για τον δανεισμό του Gonzalo Fierro (διεθνής Χιλιανός μεσοεπιθετικός) για 1,5 χρόνο. Τον πήρε η Φλαμένγκο από την Κόλο Κόλο πριν ένα χρόνο, αλλά δεν έχει χρόνο συμμετοχής (μόνο έξι αγώνες σε μια σεζόν) στην ομάδα. Φυσικά και ο Κοντρέρας έχει εγγυηθεί για την αξία του. Όσο για Κρέσπο και άλλα μεγάλα ονόματα που ακούγονται χαλαρώστε. Δεν υπάρχει περίπτωση με τα σημερινά δεδομένα να πάρουμε τέτοιο όνομα. Ηδη από το καλοκαίρι στο μπάτζετ έγινε υπέρβαση. Μόνο δανεικούς ή αν βρεθεί κανένα λαυράκι (φθηνός και καλός)geonov29 έγραψε:προς τον φιλο pyrgioths. πληροφοριες δικες μου επιβαιβεωνουν κατα ενα μικρο ποσοστο τα λεγομενα σου.ο κοντρερας εχει προτεινει κι εχουν κλεισει δεκαρι για τα χριστουγεννα.δεν εχω μαθει ονομα.αν ερθει αυτη η παικτουρα που λες θα πεσουν τα τσιμεντα της τουμπας.ειναι οντως μαγος.μ@μηστε τον θρυλακι παικταραδες μας σημερα.
[/i]
και που να ερθουν και οι δυο........

παντως φοβερο σουτ εχει αυτος ρε!!!και ειναι και καλυτερος απο τον λακη!!!!χαχαχαχαχχα!!!!!

Αν ερθει ο Εστογιάνοφ δεν θα παιζει δεξια...
δεξια θα παιζει ο Κονσεισαο και αριστερα ο Βιεϊρινια οταν με το καλο γινει καλα...και ο Εστογιανοφ θα παιζει 10αρι...
αν ερθει ο Φιερο παντως τα πραγματα θα γινουν πολυ καλα γιατι θα υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ φιερο σερτζιο και βιεϊρινια...
τωρα για Βαλδιβια δεν νομιζω γιατι δεν μπορει ο σαντος να θελει να εχει 3 δεκαρια...τελος παντων...οτι θελει ασ γινει...εγω θελω να παμε Πλει Οφφ και να βγουμε πανω απο ρουλη (λογω στοιχηματος) και τιποτα αλλο...
δεξια θα παιζει ο Κονσεισαο και αριστερα ο Βιεϊρινια οταν με το καλο γινει καλα...και ο Εστογιανοφ θα παιζει 10αρι...
αν ερθει ο Φιερο παντως τα πραγματα θα γινουν πολυ καλα γιατι θα υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ φιερο σερτζιο και βιεϊρινια...
τωρα για Βαλδιβια δεν νομιζω γιατι δεν μπορει ο σαντος να θελει να εχει 3 δεκαρια...τελος παντων...οτι θελει ασ γινει...εγω θελω να παμε Πλει Οφφ και να βγουμε πανω απο ρουλη (λογω στοιχηματος) και τιποτα αλλο...
- doxatianos
Φίλοι μου και αδέρφια!!!!
ΠΑΟΚ είμαστε και όχι σαλπιγγίδης!
ασχολουμαστε με το παρόν και όχι το παρελθόν. ακόμη κοιτάμε τι πρέπει να γίνει για να ενισχυθεί η ομάδα αλλά δεν κάνουμε υποδείξεις.
οι άνθρωποι εκεί στη διοιήκηση από οτι φαίνεται ξέρουν από μπάλα
οπότε απλά λέμε τι θέλουμε και όχ αν είχαμε αυτόν θα κερδίζαμε...αν είχα γκατουζο γκαρσια στο κεντρο δε θα έκανε κανεις φάση...χαχαχαχα
λοιπόν οπωσδήποτε έναν δεξιά μπροστά, ένα οργανωτή για να ελαφρύνει και ο ιβιτσ και ένα φορ ακόμη. + επιστροφή βιερίνια...
ΠΑΟΚ είμαστε και όχι σαλπιγγίδης!
ασχολουμαστε με το παρόν και όχι το παρελθόν. ακόμη κοιτάμε τι πρέπει να γίνει για να ενισχυθεί η ομάδα αλλά δεν κάνουμε υποδείξεις.
οι άνθρωποι εκεί στη διοιήκηση από οτι φαίνεται ξέρουν από μπάλα

οπότε απλά λέμε τι θέλουμε και όχ αν είχαμε αυτόν θα κερδίζαμε...αν είχα γκατουζο γκαρσια στο κεντρο δε θα έκανε κανεις φάση...χαχαχαχα
λοιπόν οπωσδήποτε έναν δεξιά μπροστά, ένα οργανωτή για να ελαφρύνει και ο ιβιτσ και ένα φορ ακόμη. + επιστροφή βιερίνια...
- kornholio
Καλησπέρα παιδιά.
Ποστάρω 1η φορά, οπότε καλώς σας βρίσκω..
Για τα μεταγραφικά της ομαδας μας..
Πιστεύω ότι πονάμε πραγματικά στα 3/4 του γηπέδου.
Είτε στα εξτρέμ είτε στις οργανωτικές θέσεις..
Μπροστά από τη γραμμή του κέντρου κ πίσω από τον απελπιστικά μόνο Ζλάταν που κανει ακόμα και καφέ on the fly και υπάρχει κίνδυνος να καεί αν συνεχίσουμε έτσι.
Αυτο σε πρώτη φάση.
Στη συνέχεια έχουμε πολλά περιθώρια κ μπροστά με έναν 2ο ικανό επιθετικό που θα λειτουργεί όμως συμπληρωματικά και όχι όμοια με τον Ζλάταν.
Βελτίωση και πίσω (παρόλο που εδω είμαστε κατά γενική ομολογία καλύτερα).
Αυτό που δεν θα ήθελα να γίνεται, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, είναι να παίρνουμε τους ξεζουμισμένους (καλούς κάποτε) παίχτες πίσω από το ΠΟΚ.
Π.χ. Σάλπι (για τον φίλο που επιμένει..), Λύμπε, Λάκης, Παντέλος ακόμα και Γεωργιάδης..
Μεγάλη η προσφορά τους, δε λέω..
Αλλά θα ήθελα την ακόμη μεγαλυτερη που την πήραν άλλοι πριν από εμένα.
Μου αρέσουν οι κινήσεις τύπου Μούσλι, Κοντρέρας..
Δε θέλω να είμαι η ουρά του Β@ζελου κ του Γ@ύρου.
Θέλω να τους χτυπήσω. Δεν είναι ο άρης ο αντίπαλός μου.
Ολα αυτά βέβαια προαπαιτούν υγεία κ €€€, το ξέρουμε όλοι. Και προτεραιτότητα έχει η υγεία της ΠΑΕ κ όχι οι μεγάλες μεταγραφές. Αφού στρώσει η κατάσταση, πάμε για άλλα..
Ήμουν στο τηγάνι χθες στα VIP και με την αξιοπρεπή στάση της ομάδας αποφάσισα από τώρα ότι στάνταρ ανανεώνω το διαρκείας μου το ερχόμενο καλοκαίρι (όχι ότι το σκεφτόμουν κ πολύ δηλαδή).. Περιττό να αναφέρεις τους 1232 παλμούς στο κυκλοφοριακό σου ανάμεσα στα πούρα των βλαχογ@υρων, όταν η μπάλα αποκρούεται στη γραμμή όταν είναι ακόμα 0-0 ή τη στιγμή που ο Ζλάταν προσπαθεί να καρφώσει καρατέκα γκολ όσο είναι 1-0.
Ποστάρω 1η φορά, οπότε καλώς σας βρίσκω..
Για τα μεταγραφικά της ομαδας μας..
Πιστεύω ότι πονάμε πραγματικά στα 3/4 του γηπέδου.
Είτε στα εξτρέμ είτε στις οργανωτικές θέσεις..
Μπροστά από τη γραμμή του κέντρου κ πίσω από τον απελπιστικά μόνο Ζλάταν που κανει ακόμα και καφέ on the fly και υπάρχει κίνδυνος να καεί αν συνεχίσουμε έτσι.
Αυτο σε πρώτη φάση.
Στη συνέχεια έχουμε πολλά περιθώρια κ μπροστά με έναν 2ο ικανό επιθετικό που θα λειτουργεί όμως συμπληρωματικά και όχι όμοια με τον Ζλάταν.
Βελτίωση και πίσω (παρόλο που εδω είμαστε κατά γενική ομολογία καλύτερα).
Αυτό που δεν θα ήθελα να γίνεται, ως οπαδός του ΠΑΟΚ, είναι να παίρνουμε τους ξεζουμισμένους (καλούς κάποτε) παίχτες πίσω από το ΠΟΚ.
Π.χ. Σάλπι (για τον φίλο που επιμένει..), Λύμπε, Λάκης, Παντέλος ακόμα και Γεωργιάδης..
Μεγάλη η προσφορά τους, δε λέω..
Αλλά θα ήθελα την ακόμη μεγαλυτερη που την πήραν άλλοι πριν από εμένα.
Μου αρέσουν οι κινήσεις τύπου Μούσλι, Κοντρέρας..
Δε θέλω να είμαι η ουρά του Β@ζελου κ του Γ@ύρου.
Θέλω να τους χτυπήσω. Δεν είναι ο άρης ο αντίπαλός μου.
Ολα αυτά βέβαια προαπαιτούν υγεία κ €€€, το ξέρουμε όλοι. Και προτεραιτότητα έχει η υγεία της ΠΑΕ κ όχι οι μεγάλες μεταγραφές. Αφού στρώσει η κατάσταση, πάμε για άλλα..
Ήμουν στο τηγάνι χθες στα VIP και με την αξιοπρεπή στάση της ομάδας αποφάσισα από τώρα ότι στάνταρ ανανεώνω το διαρκείας μου το ερχόμενο καλοκαίρι (όχι ότι το σκεφτόμουν κ πολύ δηλαδή).. Περιττό να αναφέρεις τους 1232 παλμούς στο κυκλοφοριακό σου ανάμεσα στα πούρα των βλαχογ@υρων, όταν η μπάλα αποκρούεται στη γραμμή όταν είναι ακόμα 0-0 ή τη στιγμή που ο Ζλάταν προσπαθεί να καρφώσει καρατέκα γκολ όσο είναι 1-0.
Σορρυ μαγκες αλλα επειδη δεν μπορω να ακουω αλλους παπαδες περι Κρεσπο οριστε η επιβεβαιωση....
http://www.sport24.gr/html/ent/796/ent.261796.asp
Ζητάει 10 εκ. ευρώ για Κρέσπο!
2-3 αλλαγες.... εναν χαφ (αμα μπορει να παιζει και τις 2 πλευρες ακομα καλυτερα) και ενα επιθετικο χαφ δεκαρι δλδ...
http://www.sport24.gr/html/ent/796/ent.261796.asp
Ζητάει 10 εκ. ευρώ για Κρέσπο!
2-3 αλλαγες.... εναν χαφ (αμα μπορει να παιζει και τις 2 πλευρες ακομα καλυτερα) και ενα επιθετικο χαφ δεκαρι δλδ...
ΤΙΜΟ αδερφέ μου, κανένας δεν αντιλέγει στην αξία του Σαλπιγγίδη..
Αλλά απ'ότι καταλαβαίνεις κ εσύ ο ίδιος, ο συγκεκριμένος παίχτης διχάζει τον ΛΑΟ μας. Άλλοι τον θέλουν, άλλοι που πλήρωσαν για να μην φύγει κ αυτός όμως την έκανε, δεν τον θέλουν.
Γι'αυτό λοιπον κατα την γνώμη μου δεν θα ήταν κ ότι καλύτερο να γυρίσει!!
Η ομάδα πρέπει να έχει ηρεμία. Ο ΛΑΟΣ πρέπει να είναι ενωμένος. Με μια τέτοια κίνηση επιστροφής του θα ταράξει όλα τα στρώματα κ δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνεται.
Αλλά απ'ότι καταλαβαίνεις κ εσύ ο ίδιος, ο συγκεκριμένος παίχτης διχάζει τον ΛΑΟ μας. Άλλοι τον θέλουν, άλλοι που πλήρωσαν για να μην φύγει κ αυτός όμως την έκανε, δεν τον θέλουν.
Γι'αυτό λοιπον κατα την γνώμη μου δεν θα ήταν κ ότι καλύτερο να γυρίσει!!
Η ομάδα πρέπει να έχει ηρεμία. Ο ΛΑΟΣ πρέπει να είναι ενωμένος. Με μια τέτοια κίνηση επιστροφής του θα ταράξει όλα τα στρώματα κ δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνεται.
φιλε δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου...απλα τωρα με αυτο που ειπες θελω να πω κατι...
Επιβαιβεωνεται το οτι λεμε για διαφορες περιπτωσεις μεταγραφων και οταν μας ερωτηθει το πως και το ποτε λεμε οτι δεν θελουμε να πουμε για να μην φαμε κραξιμο...
να ομως που πιο πολυ κραξιμο τρως οταν επιβεβαιωνεις αυτην την ( σε ισαγωγικα ) λογικη...
φιλκα και Π.Α.Ο.Κ.τσηδικα εννοειται
Επιβαιβεωνεται το οτι λεμε για διαφορες περιπτωσεις μεταγραφων και οταν μας ερωτηθει το πως και το ποτε λεμε οτι δεν θελουμε να πουμε για να μην φαμε κραξιμο...
να ομως που πιο πολυ κραξιμο τρως οταν επιβεβαιωνεις αυτην την ( σε ισαγωγικα ) λογικη...
φιλκα και Π.Α.Ο.Κ.τσηδικα εννοειται
- maikopoulos
Ηρεμήστε ρε. ΠΑΟΚ είστε (και όχι παοκ φίλε DJtimo). Το αν θα έρθει ή όχι ο Σαλπιγγίδης το καλοκαίρι θα δείξει. Έχει πολύ ψωμί ως τότε. Το αν θα τον δεχτεί πίσω ο λαός επίσης θα δείξει. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση θα το σκεφτεί καλά πριν τον φέρει γιατί αν δεν υπάρχει συσπείρωση στον κόσμο την κάτσαμε τη βάρκα. Φιλικά.
- pagotatzis
Τί είπε το ΠΑΟΚτσάκι ο Ρεκόμπα πάλι...
«Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που είναι πάνω από εμάς, με τις υπόλοιπες ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο»
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81556

«Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που είναι πάνω από εμάς, με τις υπόλοιπες ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο»
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81556