Τα έζησες και εσύ αυτά που τραβάω και εγώ ε..??

Αν και για να πω την αλήθεια, περισσότερα τραβάνε αυτοί απο μένα, παρά εγώ απο αυτούς..

vasilis.A έγραψε:καλησπερα αδερφια.Βασιλης 40αρης που διδασκει, καθοτι δασκαλος,την παοκτσηδικη γλωσσα σε ολα τα αλλοθρησκα παιδακια της ΑΝ. Αττικης
Καμοια κλωτσια σε κανενα ματς στο σχολιο δεν τους τραβηξες???elpaoki έγραψε:νικαια ρεντη και μαλιστα στο σχολειο μου ειναι και ολα τα παιδια απο την κ17 του γαυρου και εχω και συμμαθητη..ειναι απαισια και οι καθηγητες ολοι γαυροι...το καλυτερο ηταν οτι την τριτη επαιξα στοιχημα τον ΠΑΟΚ κυπελουχο και μου λεει αυτος γιατι τον ΠΑΟΚ??και του λεω γιατι ΠΑΟΚ ειμαι και ειμαστε οι καλυτεροι..
Πειράζει άμα είμαι 18 και 9 ημερών?Maximus έγραψε:Νταξ, όσοι είμαστε κάτω των 18, μπορουμε και να μην φέρουμε δικηγόρο...!
Εγώ πάλι έχω ενα δεξί μπακ απο την κ17 του γκευ..elpaoki έγραψε:νικαια ρεντη και μαλιστα στο σχολειο μου ειναι και ολα τα παιδια απο την κ17 του γαυρου και εχω και συμμαθητη..ειναι απαισια και οι καθηγητες ολοι γαυροι...το καλυτερο ηταν οτι την τριτη επαιξα στοιχημα τον ΠΑΟΚ κυπελουχο και μου λεει αυτος γιατι τον ΠΑΟΚ??και του λεω γιατι ΠΑΟΚ ειμαι και ειμαστε οι καλυτεροι..