ΠΑΟΚ-αεκακι
p2p σημαινει peer to peer dδημαδη ταυτοχρονα με εσενα παιρνουν εικονα και δινουν εικονα(αλληλεπιδραση) εκατομμυρια στον κοσμο(ειδικα στο λιβερπουλ-μαντσεστερ).ετσι οταν καποιος μαζι με την εικονα που στελνει σε καποιον αλλον στειλει εστω και 1 kb ιο την γαμησες χωρις να το καταλαβεις...
τεσπα ας ευχηθω μην παθω τα ιδια σημερα...
Υ.Γ.¨σε τελικο ch.league μην το επιχειρησετε γιατι ενας φιλος μου αλλαξε και motherboard...

τεσπα ας ευχηθω μην παθω τα ιδια σημερα...
Υ.Γ.¨σε τελικο ch.league μην το επιχειρησετε γιατι ενας φιλος μου αλλαξε και motherboard...
- PAOK_NORTH_ARMY
6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 35 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ!!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ!! ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ. ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 4 ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ...
Βρε ζιζάνιο ακόμη εδώ είσαι???novito έγραψε:Παρακαλούνται οι κύριοι Καρεενα και Πλάτωνας να σβήσουν ότι καπνίζουν γιατί εμποδίζουν την διέλευση των αεροπλάνων......
ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ????
Eμ...με τόσο καπνό εδώ δε σε πρόσεξα...sorry...έχω κάνει δυο πακέτα ως τώρα...ΔΕΝ ΚΡΑΤΙEΜΑΙ άλλο!!!
Ποτε θα αρχίσει ο αγώνας????
E Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!