Στήριξη και ιδέες για το Paokmania
Re: Στήριξη στο Paokmania
που μπορω να βρω αυτα τα στατιστικα που αναφερεις teacher? egv παντως επισκεπτομαι καθημερινως ολα τα σαιτ τα αθλητικα που ειναι γνωστα
αν επιτρεπει ο teacher, εδω: http://www.korinthorama.gr/topgr/details.php?id=87
Δεν είναι μυστικό ρε παιδιά. Όποιος θέλει μπορεί να μπει και να τα δει στο link που έδωσε ο paok87
Οσοι εχουμε την δυνατοτητα και θελουμε να συνεισφερουμε το κανουμε για τον ΠΑΟΚ.Παιδια δειτε καποιον συνδυασμο sms-paypal-πιστωτικης καρτας κλπ για να εχουμε επιλογες.Ειμαι σχετικα καινουργιος στο site και μου εχει γινει απαραιτητο, θα χαρω να βοηθησω.
-
Θέση στα ελληνικά αθλητικά site: 9
Θέση στη Ελληνική κατάταξη: 89
Θέση στη Παγκόσμια κατάταξη: 33597
(Προηγούμενη θέση): 33800
Τρέχων ρυθμός Ανάπτυξης: +0.60%
Μετά από σημαντικό διάστημα πλαγιοκαθοδικής πορείας " και ξανά προς τη δόξα τραβά"
Θέση στη Ελληνική κατάταξη: 89
Θέση στη Παγκόσμια κατάταξη: 33597
(Προηγούμενη θέση): 33800
Τρέχων ρυθμός Ανάπτυξης: +0.60%
Μετά από σημαντικό διάστημα πλαγιοκαθοδικής πορείας " και ξανά προς τη δόξα τραβά"
μαγκες εχω ακουσει απο μελη οτι εχουνε προβληματα συνδεσης με το νεο σερβερ........px ena palikaraki me nick partizan στα κυριλικα......δειτε το θεμα
σιγουρα εχουμε χασει πολλα ατομα απο την αλλαγη του σαιτ...καπως πρεπει να ενημερωθουν...πχ λεω ενα τροπο...οταν κανουμε εγραφη δεν αναφερουμε και ε-μαιλ.. μπορειτε να δειτε τα mail? AN NAI στειλτε σε ολα τα μελοι 1 μνμ στο ε-μαι τους που να λεει τι χρειαζετε στο νεο αναβαθμισμενο σαιτ...
-
Μια διαφορετικη προταση για το site και τον ΠΑΟΚ μας
Καλησπερα αδερφια,
Προσπαθω εδω και καιρο να σκεφτω καποιο τροπο εμεις οι οπαδοι του ΠΑΟΚ να κανουμε το κατι παραπανω για το ντερτι μας. Καταρχην το site τα σπαει και χαιρομαι που τον τελευταιο χρονο το βρηκα και διαβαζω τα νεα της ομαδας μου οπως ειναι.
Σκεφτηκα λοιπον οτι ισως θα μπορουσατε εσεις οι admin του παοκμανια να βαζατε ενα bar με διαφημισεις της google. Ετσι καθε φορα που καποιος θα διαβαζει κατι, η θα γραφει κατι, θα ανεβαινουν τα hits στο counter της google. Ξερω οτι υπαρχουν ηδη εταιριες που διαφημιζονται και σπονσοραρουν το site αλλα τα οποια κερδη που θα υπηρχαν απο αυτο το κομματι των google διαφημισεων θα μπορουσατε εσεις ειτε να το δωρισετε στην ΠΑΕ ειτε να αγορασετε μετοχες της ΠΑΕ.
Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα απ' οσο ξερω με το google adsense παιρνεις ενα δολλαριο στα χιλια views. Με ενα προχειρο υπολογισμο με μονο τα pageviews της πρωτης σελιδας στην ενοτητα μεταγραφολογια το παοκμανια θα εβγαζε κοντα στα 850 δολλαρια. Πολλαπλασιαστε το επι 100 η και παραπανω και πιστευω πως θα μπορουσαμε εμεις σαν μελοι του παοκμανια να καναμε καθε καλοκαιρι η χειμωνα μια μεταγραφη δωρο στην ομαδα. (Η μισα μισα στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ, ή λεφτα για το προπονητικο...).
Αν εμπαινε ενα ολοκληρο μπαρ με 4 διαφημισεις οπως κανουν αλλα site τοτε στανταρ θα μπορουσαμε να βοηθουσαμε την ομαδα μας καθε χρονο και μαλιστα πολυ.
Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ με αυτα που ειπα. Αλλα να δω τις φυλλαδες της Αθηνας να γραφουν: "Χρηματοδοτες του ΠΑΟΚ, Σαχπατζιδης και ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ" και μετα τιποτα αλλο...
Προσπαθω εδω και καιρο να σκεφτω καποιο τροπο εμεις οι οπαδοι του ΠΑΟΚ να κανουμε το κατι παραπανω για το ντερτι μας. Καταρχην το site τα σπαει και χαιρομαι που τον τελευταιο χρονο το βρηκα και διαβαζω τα νεα της ομαδας μου οπως ειναι.
Σκεφτηκα λοιπον οτι ισως θα μπορουσατε εσεις οι admin του παοκμανια να βαζατε ενα bar με διαφημισεις της google. Ετσι καθε φορα που καποιος θα διαβαζει κατι, η θα γραφει κατι, θα ανεβαινουν τα hits στο counter της google. Ξερω οτι υπαρχουν ηδη εταιριες που διαφημιζονται και σπονσοραρουν το site αλλα τα οποια κερδη που θα υπηρχαν απο αυτο το κομματι των google διαφημισεων θα μπορουσατε εσεις ειτε να το δωρισετε στην ΠΑΕ ειτε να αγορασετε μετοχες της ΠΑΕ.
Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα απ' οσο ξερω με το google adsense παιρνεις ενα δολλαριο στα χιλια views. Με ενα προχειρο υπολογισμο με μονο τα pageviews της πρωτης σελιδας στην ενοτητα μεταγραφολογια το παοκμανια θα εβγαζε κοντα στα 850 δολλαρια. Πολλαπλασιαστε το επι 100 η και παραπανω και πιστευω πως θα μπορουσαμε εμεις σαν μελοι του παοκμανια να καναμε καθε καλοκαιρι η χειμωνα μια μεταγραφη δωρο στην ομαδα. (Η μισα μισα στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ, ή λεφτα για το προπονητικο...).
Αν εμπαινε ενα ολοκληρο μπαρ με 4 διαφημισεις οπως κανουν αλλα site τοτε στανταρ θα μπορουσαμε να βοηθουσαμε την ομαδα μας καθε χρονο και μαλιστα πολυ.
Ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ με αυτα που ειπα. Αλλα να δω τις φυλλαδες της Αθηνας να γραφουν: "Χρηματοδοτες του ΠΑΟΚ, Σαχπατζιδης και ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ" και μετα τιποτα αλλο...
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Re: Προτάσεις για το site
Πριν ανοιξετε καινουργιο τοπικ, παρακαλω κοιτατε αν μπορειτε να εκφρασετε αυτο που θελετε γραφοντας ποστ σε καποιο τοπικ που ηδη υπαρχει.
Συγχωνευτηκε με καταλληλο τοπικ.
Συγχωνευτηκε με καταλληλο τοπικ.
Re: Μια διαφορετικη προταση για το site και τον ΠΑΟΚ μας
πολυ ωραια ιδεα!και σε μια τοσο δυσκολη εποχη το καθε κερδος που εχει καποιος ειναι υπερσημαντικοPAOKICHILD έγραψε:Καλησπερα αδερφια,
Jockey Paokmania
Την Κυριακή, πριν το ματς με τον βάζελο, στη συνάντηση στο Fratelli θα υπάρχουν στη διάθεσή σας jockey - καπέλα - paokmania, με κεντημένο το όνομα της ομάδας μας μπροστά και επίσης κεντημένο το λογότυπο του site στο πλάι. Η τιμή του jockey είναι 8€ και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών της ιστοσελίδας.

Re: Jockey Paokmania
teacher έγραψε:Την Κυριακή, πριν το ματς με τον βάζελο, στη συνάντηση στο Fratelli θα υπάρχουν στη διάθεσή σας jockey - καπέλα - paokmania, με κεντημένο το όνομα της ομάδας μας μπροστά και επίσης κεντημένο το λογότυπο του site στο πλάι. Η τιμή του jockey είναι 8€ και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών της ιστοσελίδας.
- tsipaoktsi
Ένα jockey reserve για τον Thanasis04 που παρουσιάζεται την άλλη Δευτέρα .
Πολύ καλή κίνηση . Όλοι πρέπει να στηρίξουμε το site που κρατάει συντροφιά και άσβεστο το ΠΑΟΚτσήδικό πάθος στους ΠΑΟΚτσήδες ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Sold out την Κυριακή στα καπελλάκια λέμε.
Δε θέλω άλλο Λάκη, φοράω καπελλάκι.
Πολύ καλή κίνηση . Όλοι πρέπει να στηρίξουμε το site που κρατάει συντροφιά και άσβεστο το ΠΑΟΚτσήδικό πάθος στους ΠΑΟΚτσήδες ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Sold out την Κυριακή στα καπελλάκια λέμε.
Δε θέλω άλλο Λάκη, φοράω καπελλάκι.
Τsi κανε τα 2 και για εναν προλεταριο της παλιας φρουρας που αδυνατει να δηλωσει παρων. Δηλαδη εμενα!!!
Please...
Δασκαλε κανονισε το σε παρακαλω.
Please...
Δασκαλε κανονισε το σε παρακαλω.