Το πουλέν σας
- indian chief
Re: Το πουλέν σας
Ο Αναστασακος ηταν πουλεν μου την πεσινη περιοδο.. Και επειδη το τοπικ του εχει κλειδωθει ειπα να βαλω εδω τη συνεντευξη του που λεει και αρκετα για τον ΠΑΟΚ. Αν υπαρχει καποιο καλυτερο μερος για να μπει ας επιληφθουν οι μοντς..
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Atromitos/253999.html
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Atromitos/253999.html
Πουλέν μου είναι οποιος φοράει τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος και για όσο καιρό την φοράει!
Μονο ΠΑΟΚ ρε!
Μονο ΠΑΟΚ ρε!
- Mario Jardel
- leoncommando
Σάκης Παπάζογλου και ζω για την στιγμή που θα δω επιθετικό δίδυμο Σάκη- Κλάους στην ΠΑΟΚάρα μας
Βιτόλο ασυζητητι...
Το παλικάρι δεν παίζεται...
Άσε που πήρε και τον ΠΑΟΚ μαζί του στα φιλικά που διοργάνωσε, σε μια έξυπνη κίνηση της ΠΑΕ να του προμηθεύσει τις φανέλες για τους αγώνες
Εξάλλου, κατάλαβε το περυσινο του λάθος του και το διόρθωσε άμεσα...
Άφησε τους αιωνίως δεύτερους της πόλης για να έρθει στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδος και φυσικά της Πόλης...
Το παλικάρι δεν παίζεται...
Άσε που πήρε και τον ΠΑΟΚ μαζί του στα φιλικά που διοργάνωσε, σε μια έξυπνη κίνηση της ΠΑΕ να του προμηθεύσει τις φανέλες για τους αγώνες
Εξάλλου, κατάλαβε το περυσινο του λάθος του και το διόρθωσε άμεσα...
Άφησε τους αιωνίως δεύτερους της πόλης για να έρθει στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδος και φυσικά της Πόλης...
- paok kerkyra
Στελάρας Μαλεζάς...
Ο μοναδικος πιστευω παικτης που εχει τετοια βελτιωση στα τελευταια χρονια (κατα την γνωμη μου ειναι για εθνικη το παληκαρι...)
Ο μοναδικος πιστευω παικτης που εχει τετοια βελτιωση στα τελευταια χρονια (κατα την γνωμη μου ειναι για εθνικη το παληκαρι...)

paok_re έγραψε:Στελάρας Μαλεζάς...
Δεν ειναι μονο κατα την γνωμη σου για εθνικη...

Ελπιζω ο Οτο να εχει βγαλει τα γυαλια...

όπου και να ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου, αφού έχεις συμβόλαιο ακόμα με εμάς θα είσαι το πουλέν μου....
mpalafa come back!
πέρα από την πλάκα όμως , γουστάρω θεότρελα και τον πιστεύω πολύ : ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!
mpalafa come back!
πέρα από την πλάκα όμως , γουστάρω θεότρελα και τον πιστεύω πολύ : ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ!