Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Σπόρ του Βορρά - Έξτρασπορ

Δημοσίευση από eorptol »

o καμπας με αρεσε πολυ καλος.....
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ο δημοπουλος ρε φιλε εχει σταματησει εδω και περιπου 1 με 1,5 χρονο και ο βραζηλιανος εδω και 2 χρονια....αυτοι δεν εχουν σχεση με την αλλαγη που προκειται να γινει στον σταθμο.........το μονο που ξερω ειναι οτι θα κανουν εκπομπη η ultras την ''planet paok'' καθημερινα 5 με 6 και ο λεωντιαδης θα κανει στις 9.00 το βραδυ καθημερινα βεβαια ας περιμενουμε λιγο να δουμε το προγραμμα.....και βλεπουμε
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

ο δημόπουλος γιατί έφυγε?
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

ο δημοπουλοs εφυγε γιατι ειχε προβληματα υγειαs ο πατεραs του και ετσι αναγκαστηκε να αποχωρησει βεβαια ο πατεραs του πεθανε και αυτοs δεν γυρισε!!! στο νεο προγραμμα θα ειναι ο τζαμαλ απο οτι εχω ακουσει!!! ειμαι περιεργοs να δω τι προγραμμα θα βαλλουν,βεβαια με χαλασε οτι δεν θα κανει εκπομπη το φιλαρακι μου ο καμπαs ειναι αδικο πραγματικα γιατι ο μανοs μαζι με τον λεοντιαδη εκαναν τρελα νουμερα!!! τεσπα ειδωμεν απο τριτη
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εγω παντως θελω να φυγουν μερικοι απο τον σταθμο ειδικα ενας που αρχιζει απο σαροπου.....ειναι εκνευριστικος ειχε γινει και κατι μια φορα με ενα παιδι που πηρε τηλεφωνο και μου γυρισε το κεφαλι ηθελα να σπασω το ραδιο.....αντε να δουμε
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

αδερφε μηπωs λεs με το περιστατικο με το χαντμπολ?? αν λεs αυτο εγω ημουν που τον ειπα νουμερο!!! α ο σαροπουλοs ηταν αυτοs?? γιατι εγω νομιζα οτι ηταν ο κομνινακιδηs που ειναι δικοs μαs!!! το βρωμοσκουληκο ηταν αδερφε?? τα ειχα παρει πολυ αγρια εκεινη την μερα!!!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ναι αυτο λεω...πωπω καλα εσυ εισαι ρε, να σε πω πολυ γουσταρω οταν σε ακουω επειδη εισαι και απο αθηνα και εχεις πολυ τρελα....ρε φιλε ειμαι 19 χρονων και εκεινη την ημερα ανεβασα πιεση, .ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

θα προσεχετε πως εκφραζεστε εδω μέσα γιατί υπάρχουν μάτια που παραμονεύουν για μυνησεις
paokmania admin team
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

αδερφε που να δειs εγω πωs τα ειχα παρει αν ημουν σαλονικα θα πηγαινα απο εκει και θα γινοταν χαμοs!!! και εγω που τα ειχα με τον κομνινακιδη γιατι νομιζα οτι αυτοs μου την ειπε αλλα αφου λεs οτι ηταν το ερπετο τοτε οκ!! απο οτι ξερω αδερφε ο σταθμοs θα ειναι μονο ΠΑΟΚ!!! ειδωμεν απο τριτη 1η δεκεμβριου
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ο Καμπάς θα πάει σε καναν άλλο σταθμό!
Ημουν απο τους φανατικούς ακροατές του, τον γούσταρα πολύ!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εξαιρετικός ο Καμπάς.Κρίμα που φεύγει...

:pano:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ωραια τα παλικαρια που καναν τωρα εκπομπη....μια εκπομπη να εφευγε απο το προγραμμα και ολα θα ηταν πολυ καλα
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

αν εξαιρεσουμε την εκπομπη του ΠΑΟΚ 11-1 ολο το προγραμμα ειναι μουφα για μενα ηθελα να ηξερα η εκπομπη για την γρια που κολαει?? ο λεοντιαδηs μονο 1 ωρα? δηλαδη τον καμπα τον εφαγαν για να βαλουν την εκπομπη των γριων??? ελεοssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss βασιλοπουλε διωχνειs ΠΑΟΚΙΑ και κραταs γρια??? παντωs αδερφια η εκπομπη των παιδιων 11-1 ειναι οτι το καλυτερο!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πρεμιέρα με συνεντεύξεις Κουτσιανικούλη και Σάντος..
Μάλιστα.. Πολύ δυνατή αρχή!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

να σε ψιλοδιορθώσω free.δεν ήταν συνεντεύξεις ήταν για τα "καλή αρχή" και επι τι ευκαιρία τους τσιμπήσαν κανα 2 κουβέντες. φαίνεται πάντως πως για νέα του ΠΑΟΚ υπάρχει μια "κυβερνητική" πηγή. απο εκεί και πέρα η εκπομπή 11-1 είναι γνωστή από τα παλιά. τα παιδιά είναι απο τα παλιά στελέχη των μακεδόνων και εγώ τουλάχιστον τους άκουγα στο μετρόπολις όταν επιτρεπόντουσαν οι συνδεσμίτικες εκπομπές. τότε έκαναν μαζί με τον τσέλσι. πολύ καλή εκπομπή. όσο για την εκπομπή των ηρακληδέων είναι πιστεύω για ξεκάρφωμα.το ραδιόφωνο δεν είναι ΠΑΟΚ FM :lol: :lol:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εγω ρε παιδια δεν θελω παοκ fm και τετοια.....μια χαρα μου φαινεται το προγραμμα του σταθμου, ενταξει θα μπορουσαν να το κανουν ακομη καλυτερο αλλα ειναι καλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”