ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Εντάξει, μην τρελαίνεστε. Τι να πει κι ο Αποστ(ρ)όλης, που συμμετείχε στην ανέγερση του δεύτερου πατρικού μας;

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- tolis14, ΑποστόληςΑ
Σήμερα φυσικά και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω των τραυματισμών και της επιβάρυνσης. Ο βαζελος πήρε πολλούς παίκτες με νιάτα, αλλά δεν είναι εύκολο να τους ενσωματώσει γρήγορα. Το σκορ 0-1 του πρώτου αγώνα δεν είναι αμελητέο. Αν έχουμε ατυχία και το φάμε, θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι γιατί υπάρχει η παράταση μέχρι και τα πέναλτι στη χειρότερη. Ο βαζελος θα βγάλει κούραση αν πάει παράταση το ματς και δε θα πρέπει να μας πιάσει νευρικότητα δίχως λόγο. Γκολ θα βρούμε σίγουρα σε 120 λεπτά, αν τυχόν πάει παράταση.
Μακάρι να σβήσει από το 1ο ημίχρονο με 2-0 και να κάνουμε διαχείριση δυνάμεων βέβαια. Θα ήθελα τον Ζαφείρη στο 10 και ο Πέλκας στον πάγκο, να περάσει μόνο αν χρειαστεί. Θέλει ξεκούραση και αυτός να παίξει όσο χρειαστεί με αεκ στο 100%
Μακάρι να σβήσει από το 1ο ημίχρονο με 2-0 και να κάνουμε διαχείριση δυνάμεων βέβαια. Θα ήθελα τον Ζαφείρη στο 10 και ο Πέλκας στον πάγκο, να περάσει μόνο αν χρειαστεί. Θέλει ξεκούραση και αυτός να παίξει όσο χρειαστεί με αεκ στο 100%
- episimos73
Μη φοβάστε για σήμερα. Η ομάδα θα εμφανιστεί ήρεμη και συγκεντρωμένη και θα προκριθεί με ψυχοφθόρο 0-0.
- Maurice_Escargot
Πανευκολη νίκη σήμερα
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Eagle1980
-
john4serres
Ελαφρύ προβάδισμα 55 45 δίνω στον βαζελο λόγω μομεντουμ.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Maurice_Escargot
ο πελκας ειναι χρησιμος γιατι εχει και λιγο το γκολ στα υπολοιπα ολα υστερει εχασε και την εκρηξη που ειχε καποτε , αλλα ρε παιδες με ζαφειρη εχεις διαρκη πιεση αναμεσα στις γραμμες καλη τεχνικη και ..καποτε πρεπει να αρχιζει να παιζει το παιδι βασικος , κανενας δεν γινετια παικτης αποσπασματικα ( βλεπε σορετιρε) . Τι να πω θα περασουμε σημερα για εναν λογο.. ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΠΑΛΛΑ
Είναι από αυτούς που κουβαλούσαν τούβλα για να χτιστεί το γήπεδο;navigator11 έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 15:40 Εντάξει, μην τρελαίνεστε. Τι να πει κι ο Αποστ(ρ)όλης, που συμμετείχε στην ανέγερση του δεύτερου πατρικού μας;![]()
![]()
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- navigator11
Ακούστε οπαδοί του ΠΑΟΚ
Σήμερα θέλουμε Τούμπα ηλεκτρισμένη στο έπακρον
Να βάζεις στο στόμα τσιγάρο και να ανάβει μόνο του
Σκίστε τους
Σήμερα θέλουμε Τούμπα ηλεκτρισμένη στο έπακρον
Να βάζεις στο στόμα τσιγάρο και να ανάβει μόνο του
Σκίστε τους
Αιντε να ξεκινάμε!!! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΠΥ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ 
Διαχρονικά οι ομάδες του Μπενίτεθ διέπρεπαν σε παιχνίδια νοκ αουτ απέναντι σε καλύτερους αντιπάλους.
Το έκανε σχεδόν με όλες τις ομάδες που προπόνησε στην Ευρώπη.
Προετοίμαζε την τακτική και την ψυχολογία της εκάστοτε ομάδας για να αποκλείσει ποιοτικά και ποδοσφαιρικά καλύτερες ομάδες. Κλειστή πειθαρχημένη άμυνα σε όλο το γήπεδο, ταχύτητα, δύναμη, και ελάχιστα λάθη.
Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μια υποψιασμένη ομάδα, με το μαχαίρι στα δόντια. Λαός και Ομάδα θα πάρουν την πρόκριση με Δύναμη σήμερα.
Αναγκαστικά ο ΠΑΟ θα βγεί να κυνηγήσει το γκόλ απο τα αποδυτήρια, εκεί τους χτυπάς και τελειώνεις την πρόκριση.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγεί στο γήπεδο με την καλύτερη διαθέσιμη 11άδα, και σε ρύθμιση Τελικού.
Το έκανε σχεδόν με όλες τις ομάδες που προπόνησε στην Ευρώπη.
Προετοίμαζε την τακτική και την ψυχολογία της εκάστοτε ομάδας για να αποκλείσει ποιοτικά και ποδοσφαιρικά καλύτερες ομάδες. Κλειστή πειθαρχημένη άμυνα σε όλο το γήπεδο, ταχύτητα, δύναμη, και ελάχιστα λάθη.
Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μια υποψιασμένη ομάδα, με το μαχαίρι στα δόντια. Λαός και Ομάδα θα πάρουν την πρόκριση με Δύναμη σήμερα.
Αναγκαστικά ο ΠΑΟ θα βγεί να κυνηγήσει το γκόλ απο τα αποδυτήρια, εκεί τους χτυπάς και τελειώνεις την πρόκριση.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγεί στο γήπεδο με την καλύτερη διαθέσιμη 11άδα, και σε ρύθμιση Τελικού.
-
gervasio artigas
Αν ο Μπενιτεθ πάει να κανει "αμυνα σε ολο το γηπεδο με ενταση" και ξεκινησει με μπακαπεφτα θα ειναι 2-0 στο ημιχρονο
Παίξτε το σπίτι σας Χ σήμερα.
Όποιος εχει καρδιακά προβλήματα μακρια από την τηλεοραση.
Επισης αν βρείτε κάπου να στοιχηματισετε "αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού για ΠΑΟΚ" παίξτε το άφοβα
Όποιος εχει καρδιακά προβλήματα μακρια από την τηλεοραση.
Επισης αν βρείτε κάπου να στοιχηματισετε "αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού για ΠΑΟΚ" παίξτε το άφοβα
-
leomatos88
Και μένα φίλε μόνο με τα πόδια μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα το γήπεδο, από το Κέντρο να ανηφορίζω μέχρι που το βλέπω να ξεπροβάλλει.TylerDurden έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 15:02Μέσα ήμουν σε εκείνο το ματς, ανελέητη πίστη για την πρόκριση είχαμε τότε. Στο 4-0 (Πρίγιο νομίζω) δεν μου είχε μείνει φωνή.
Από τις κορυφαίες κερκίδες των τελευταίων ετών. 9 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται.. Πόσο μεγάλωσε η ομάδα από τότε!
Εκείνη την ημέρα είχα πάρει αυτοκίνητο για το γήπεδο, από τις πραγματικά ελάχιστες φορές που έγινε κάτι τέτοιο.
Συνήθως πήγαινα και ερχόμουν από την Άνω Πόλη με τα πόδια, διασχίζοντας την Αγίου Δημητρίου..
Δεν είχα πάει σε εκείνο το ματς, αλλά παραμένει ένα από αυτά που θυμάμαι πιο έντονα.
Πρώτον γιατί είχα φανατιστεί πολύ με την ομαδάρα του Βλάνταν και δεύτερον γιατί ήταν το ματς που το περίμενα για χρόνια.
Να δω δηλαδή την ΠΑΟΚάρα να πιάνει από το λαιμό έναν από τους τρεις βρικόλακες και να τον πατάει κάτω ασταμάτητα και ασάλιωτα.
Και όχι από σπόντα, αλλά γιατί ήταν ο ΠΑΟΚ πάρα πολύ καλύτερος και γιατί το πιστεύαμε όλοι ακράδαντα.
Υπήρχε τότε ακόμη, νομίζω, μια συλλογική ομοθυμία που κάπου χάθηκε με τα χρόνια.
Αλλά είναι κι αυτό που λες... Πόσο μεγάλωσε η ομαδάρα από τότε!
Με τη νίκη και σήμερα λοιπόν! ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ κύπελλο...
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- TylerDurden
-
gervasio artigas
αντικειμενικα μιλώντας και όχι οπαδικα οπως εσυ , ειναι 65-35 υπερ του Παναθηναικου η νικη