4. Sergio Peña

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: 4. Sergio Peña

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δεν φάνηκε ψεύτικος . Εγώ τον έκανα για 1.79-1.80 και 80 κιλά .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι γεροδεμένοι. Έτσι θα ήταν και ο καθένας από εμάς αν ακολουθούσε τις ίδιες ώρες προπόνησης.
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Έχει φανεί σε κανέναν τόσο κακός που να μην αξίζει μια ευκαιρία αντί του Σβάμπ; Ειδικά σε μια τέτοια κακή χρονιά, αντι να τον βάζεις να δένει με την ομάδα ενόψει νέας σεζόν, επιλέγεται ο Σβαμπ, ο οποιος σε 3 μήνες δεν θα δεσμεύεται καν με συμβόλαιο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Το να είναι πίσω από τον φετινό Σβαμπ σε ιεραρχία και να παίρνει 0 λεπτά συμμετοχής κάτι λέει. Απλά δεν ξέρω αν το λέει για τον ίδιο ή τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ατού του Pena (υποτίθεται ότι) είναι η γρήγορη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα προς την επίθεση. Στο λίγο χρονικό διάστημα που έπαιξε ο Περουβιανός δεν μπορώ να τον κρίνω. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι δεν έχει την εκτίμηση του προπονητή και φοβάμαι μήπως τον αγοράσαμε χωρίς να τον έχει εγκρίνει ο Ράζβαν.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αν μείνει ο Λουτσος, μετα την προετοιμασία θα εχει την ευκαιρία του να αποδειξει οτι μπορει να ανεβει ιεραρχικα. Αποκλειεται να τον καψει, αν ο Περουβιανός αποδειξει οτι αξιζει να βρισκεται ψηλα στην ιεραρχια.

Κλασικη προσεγγιση νεων παιχτών απο Λουτσο μυριζομαι
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

η διαφορα...δασκαλε...ξερεις ποια ειναι??

ο λουτσος παντα εστιαζει στο....καδρο...ενω εμεις στις πινελιες που εχει αυτο μεσα....

με πιανεις??
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αυτο που λες φιλε Καρπουζα έχει τουλάχιστον δυο ερμηνειες. Θα επιλεξω αυτη που νομιζω πως εννοεις και θα πω πως ευτυχως ο Λουτσος εστιαζει στο καδρο, διαφορετικα δεν θα ειχαμε ζησει το περσινο μαγκικο πρωταθλημα. Αντ' αυτου, με το ελλιπες υλικο που διεθετε, τον Μαρτιο θα ειχε καει ολοκληρη η ομαδα (χωρις δηλαδη το εκτενες ροτεσιον που εφάρμοζε και που προκαλουσε έντονες αντιδρασεις και επικρισεις απο εμας τους οπαδους).

Αντιθέτως, εμεις στη θεση του θα εστιαζαμε στο να επιλεγουμε σε καθε παιχνιδι τους καλυτερους παιχτες, με αποτέλεσμα να τους καψουμε. Αυτο ειναι απλα ενα παραδειγμα βεβαια απο τα πολλα που μπορουν να ειπωθουν για την προσεγγιση Λουτσου.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εμένα η ερώτηση μου είναι απλή
Όταν ως προπονητής λες φέρτε μου αυτόν, σου τον φέρνουν και μετά δεν τον βάζεις να παίζει.
Πώς περιμένεις η ιδιοκτησία μετά να λαμβάνει σοβαρά τις όποιες προτάσεις σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 31 Μαρ 2025, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Ο Πένια ήρθε μόλις προχτές από την χώρα του κάνοντας πολύωρο ταξίδι.
Δεν ήταν δυνατόν να τον βάλει στο χτεσινό παιχνίδι. Χρειάζεσαι 48 ώρες για να συνέλθεις από το τζετ λαγκ.
Δεν πήγε ταξίδι ατην Κομοτηνή ο άνθρωπος. Στο Περού πήγε.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

σωστό αυτό αλλά φαντάζομαι η συζήτηση δεν είναι για το χθεσινό παιχνίδι
έχει παίξει ελάχιστα ενώ και καλά τον ήθελε πολύ και ήρθε και γρήγορα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Τον Πένια τον ζήτησε ο Λουτσέσκου ή απλώς συμφώνησε - έδωσε έγκριση - όπως την έδωσε;

Εγώ θυμάμαι ότι αυτοί που ζήτησε ο ίδιος ο Λουτσέσκου, ήταν οι Μεϊτέ και Πέλκας, πολύ πιο μετά

Με την κοινή λογική να το πάρεις, αν τον είχε ζητήσει ο Λουτσέσκου, δεν θα ζήταγε μετά κι άλλο χαφ

Και θα μου πει κάποιος, γιατί έδωσε έγκριση για τον Πένια;

Γιατί τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα, από ότι ενδεχομένως έχουμε στο μυαλό μας

Όταν πρέπει να ισορροπήσεις ανάμεσα σε μια διελκυστίνδα, που από τη μια υπάρχει αγωνιστική ανάγκη και από την άλλη η λογική - νοοτροπία του εγώ πληρώνω - εγώ αποφασίζω, όπως εμμέσως ανέφερε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου, όπου ευχαρίστησε τον Γιώργη που δέχτηκε, αν και δεν ήταν εύκολο να το κάνει,

τότε λοιπόν αναγκάζεσαι να δώσεις έγκριση και σε παίκτες που δεν είσαι 100% βέβαιος ότι είναι αυτό που θέλεις

Όσο για τη λογική του διοικητικού μοντέλου που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και ποιό κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι αυτό, παραπέμπω σε ένα σημερινό - χθεσινό ποστ στο fb του Πανάκα, που λέει, ποιά ήταν η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη στον Νίκο Βεζυρτζή, όταν πήγε να πει τη γνώμη του κάποτε

Γράφει ο Πανάκας:
Πάει να πει τη γνώμη του ο Βεζυρτζής και του λέει ο Ιβάν.
- Εσύ πληρώνεις;
- Όχι λέει ο Βεζυρτζής.
- Ε, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη σου τότε, αφού δεν πληρώνεις.

Πέρα λοιπόν από αυτό το ποστ στο fb που είναι δημόσιο και με ονοματεπώνυμο, δεν υποστηρίζω ότι και σήμερα ο Ιβάν είναι τόσο απόλυτος όπως παλαιότερα, αλλά για τον Γιώργη και τις επιλογές του σε παίκτες, δεν θα έπαιρνα και όρκο, ότι είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο για να συνεννοηθείς
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

renegade έγραψε:Εμένα η ερώτηση μου είναι απλή
Όταν ως προπονητής φέρτε μου αυτόν, σου τον φέρνουν και μετά δεν τον βάζεις να παίζει.
Που το στηρίζεις ότι ο Πενια είναι επιλογή Λουτσεσκου; Βάσει των γεγονότων εμένα μου κάνει πιο πολύ για επιλογή των «άλλων», γι αυτό και μόλις δήλωσε παραίτηση του φέραν τους παίκτες που ήθελε. Αυτός που ήθελε για το κέντρο ήταν ο Μειτε. Άσε που επίσης και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τύπου «λαβράκι» παραπέμπουν στις επιλογές των «άλλων».

Να ήταν κανένας 33-34 χρονών από Ιταλία πχ, να συμφωνήσω ότι ήταν 100% επιλογή Λουτσεσκου :)
renegade

Jean Valjean έγραψε:Ο Πένια ήρθε μόλις προχτές από την χώρα του κάνοντας πολύωρο ταξίδι.
Δεν ήταν δυνατόν να τον βάλει στο χτεσινό παιχνίδι. Χρειάζεσαι 48 ώρες για να συνέλθεις από το τζετ λαγκ.
Δεν πήγε ταξίδι ατην Κομοτηνή ο άνθρωπος. Στο Περού πήγε.
Ενώ όταν δεν ήταν στην εθνική 90λεπτα έγραφε
200 λεπτά έγραψε ως τώρα , ενώ στα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια ( δύο φορές με Κούλα,με γάβρο και σκουλήκια) έγραψε μόλις 7 λεπτά με το σκουλήκι
renegade

Montrealiotis έγραψε:
renegade έγραψε:Εμένα η ερώτηση μου είναι απλή
Όταν ως προπονητής φέρτε μου αυτόν, σου τον φέρνουν και μετά δεν τον βάζεις να παίζει.
Που το στηρίζεις ότι ο Πενια είναι επιλογή Λουτσεσκου; Βάσει των γεγονότων εμένα μου κάνει πιο πολύ για επιλογή των «άλλων», γι αυτό και μόλις δήλωσε παραίτηση του φέραν τους παίκτες που ήθελε. Αυτός που ήθελε για το κέντρο ήταν ο Μειτε. Άσε που επίσης και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τύπου «λαβράκι» παραπέμπουν στις επιλογές των «άλλων».

Να ήταν κανένας 33-34 χρονών από Ιταλία πχ, να συμφωνήσω ότι ήταν 100% επιλογή Λουτσεσκου :)
Εγώ δεν ξέρω ποιος φέρνει ποιον.
Αυτοί όμως που ξέρουν έγραψαν ότι είναι επιλογή λουτσεσκου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”