Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
καλημερα συνονοματε αποστολε μαλλον πρεπει να διορθωσεις κατι.1980 και αλεξανδρης δεν κολλανε...
- angelheart
- Επικοινωνία:
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 την περίοδο 1980-81 που ήμουν πρωτοετής φοιτητής στη Θεσαλονίκη. Σκόρερ ο Αλεξανδρής, αν θυμάμαι καλά. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ τότε ήταν πολύ μέτριος στο πρωτάθλημα, πρέπει να ήταν κάπου 6ος ή 7ος, πριν τον αγώνα. Παρ' όλα αυτά το πάθος των οπαδών με κέρδισε. Μα πού βρίσκουν τόσο πάθος, αναρωτήθηκα, όταν η ομάδα πάει τοσο άσχημα; Αυτό το πάθος που έβλεπα 3-4 ώρες πρν τον αγώνα, όταν εγώ πήγαινα σπίτι να φάω, ήταν που με έσπρωξε να πάω στο γήπεδο. Τελικά πήγα στη Θ7.
Και, ως γνωστό, μια φορά να πας στην Τούμπα, φτάνει. Έγινες ΠΑΟΚτσής.
Απόστολε το ματς του 81 είναι αυτό που πέθανε ο Λόραντ. Αυτό ήταν το πρώτο σου παιχνίδι ;
- ΑποστόληςΑ
angelheart έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 την περίοδο 1980-81 που ήμουν πρωτοετής φοιτητής στη Θεσαλονίκη. Σκόρερ ο Αλεξανδρής, αν θυμάμαι καλά. Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ τότε ήταν πολύ μέτριος στο πρωτάθλημα, πρέπει να ήταν κάπου 6ος ή 7ος, πριν τον αγώνα. Παρ' όλα αυτά το πάθος των οπαδών με κέρδισε. Μα πού βρίσκουν τόσο πάθος, αναρωτήθηκα, όταν η ομάδα πάει τοσο άσχημα; Αυτό το πάθος που έβλεπα 3-4 ώρες πρν τον αγώνα, όταν εγώ πήγαινα σπίτι να φάω, ήταν που με έσπρωξε να πάω στο γήπεδο. Τελικά πήγα στη Θ7.
Και, ως γνωστό, μια φορά να πας στην Τούμπα, φτάνει. Έγινες ΠΑΟΚτσής.
Απόστολε το ματς του 81 είναι αυτό που πέθανε ο Λόραντ. Αυτό ήταν το πρώτο σου παιχνίδι ;
Ναι. Αν και εκείνη τη στιγμή δεν πολυκατάλαβα τι έγινε. Το έμαθα αργότερα στο σπίτι.
- dimitrissss
Πιθανότατα να ήθελε να γράψει Αλεξανδρίδης κι έγραψε Αλεξανδρής. Την εποχή εκείνη υπήρχε μπασκετμπολίστας Αλεξανδρής.
Το γκολ πάντως σ' εκείνο το ματς το είχε βάλει ο Βασιλάκος.

- ΑποστόληςΑ
- Black&White
Ενα φιλικο με τη Γουεστ Χαμ το καλοκαιρι του 2006 σε ηλικια 10 χρονων το θυμαμαι καλα
Μετα θυμαμαι και τον αγωνα με την Ξανθη τη χρονια πριν παρει μεταγραφη ο ΔΣ.Μαλλον το δευτερο εγινε πριν απο το πρωτο.Πιστος οπαδος και στην πετρινη εποχη
Εχουν φαει σαρδελες τα ματια μου
Μετα θυμαμαι και τον αγωνα με την Ξανθη τη χρονια πριν παρει μεταγραφη ο ΔΣ.Μαλλον το δευτερο εγινε πριν απο το πρωτο.Πιστος οπαδος και στην πετρινη εποχη

Εχουν φαει σαρδελες τα ματια μου

- ΑποστόληςΑ
Black&White έγραψε:Δηλαδή ρε Αποστόλη πλησιάζεις τα 55;
52-8
(βιολογική - νοητική)
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Πρωτο ματς που θυμαμαι ειναι ο τελικος με το σκουληκι το 70.
Σαν παιδακι μου ειχε κανει εντυπωση η στρατιωτικη μπαντα.
Πρωτο εκτος στο Βολο 2-2 πριν τη σαιζον 75-76.
Σαν παιδακι μου ειχε κανει εντυπωση η στρατιωτικη μπαντα.
Πρωτο εκτος στο Βολο 2-2 πριν τη σαιζον 75-76.
Θυμάμαι το πρώτο που είδα στην τηλεόραση και που έκανε την....συμπάθεια που είχα για τον ΠΑΟΚ... αγάπη!!
Ήταν ο αγώνας με τη Ναπολι στην Τουμπα , το 1988.
Ήταν ο αγώνας με τη Ναπολι στην Τουμπα , το 1988.
-
ΠΑΟΚ - Glasgow Rangers 0-0..Σημαδιακο μιας κ εδω κ 4 χρονια ειμαι κατοικος Γλασκωβης!
Πρωτο ελληνικο ματς το 4-4 με ΑΕΚ, νομιζω ηταν πρεμιερα
Πρωτο ελληνικο ματς το 4-4 με ΑΕΚ, νομιζω ηταν πρεμιερα
Τεσσάρων πρέπει να ήμουνα, με μια σακούλα μπατιρόσπορους πιο μεγάλη από το κεφάλι μου στα πόδια. Είχαμε κερδίσει τον Ολυμπιακό με μια κεφαλιά σαν σουτ- του Σαράφη. Δε θυμάμαι χρονολογία, λογικά το 74.
Πρωτο παιχνιδι στην Τουμπα το 1985 με βαζελο 5 χρονων ημουν τοτε...
πρωτο ματς στο γηπεδο ηταν το 2003-2004 ΠΑΟΚ-γαυρος 1-1 με μουφα πενταλντυ του τζορτζεβιτς.. Ειδα για τα καλα τι σημαινει σφαγη και απο κοντα.. Καγκελα να χτυπανε , προωτοφανης βαβουρα στα αυτια μου.. στο γκολ της ισοφαρησης απο τον σαλπι σαν να εχασα το εδαφος απο τα μου διοτι ολοι απο πανω κατεβαιναν κατω στα καγκελα....!!!!
Αποκλείεται να θυμηθώ το πρώτο παιχνίδι, καθώς ο πατέρας σαν σωστός γονιός (και κάτοικος Τούμπας) με μύησε στα του ΠΑΟΚ από πολύ μικρό. Θυμάμαι πάντως τις φυσιογνωμίες των Φουντουκίδη, Κούδα, Τερζανίδη, Σαράφη, Ιωσηφίδη (τι να λέμε τώρα ...) κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Θυμάμαι όμως το πρώτο παιχνίδι στο μπάσκετ όπου και χάσαμε μέσα στο παλέ από την ΑΕΚ των Γκούμα, Γκέκου ... ενώ εμείς είχαμε Κατσούληδες Μ & Ζ, Γιάννη Πολίτη, Φασούλα στα πρώτα βήματα ....
Να μην θυμηθώ και την πρώτη μεγάλη εκδρομή? Γαύρος - ΠΑΟΚ τελικός κυπέλου το '81 (Φιλαδέλφια - 14 χρονών εγώ τότε) με τον πατέρα να μου λέει: "με τη νίκη"
και τη μάνα κλαίγοντας: "αν σε σκοτώσουν εκεί να μην ξαναπατήσεις στο σπίτι"
α ρε χρόνια!!!
Θυμάμαι όμως το πρώτο παιχνίδι στο μπάσκετ όπου και χάσαμε μέσα στο παλέ από την ΑΕΚ των Γκούμα, Γκέκου ... ενώ εμείς είχαμε Κατσούληδες Μ & Ζ, Γιάννη Πολίτη, Φασούλα στα πρώτα βήματα ....
Να μην θυμηθώ και την πρώτη μεγάλη εκδρομή? Γαύρος - ΠΑΟΚ τελικός κυπέλου το '81 (Φιλαδέλφια - 14 χρονών εγώ τότε) με τον πατέρα να μου λέει: "με τη νίκη"

α ρε χρόνια!!!