Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Καλά έναν μαραγκό και σήμερα θα πανηγύριζα άμα παίρναμε. Εργαλείο
-
κλειστο τριετες σε ποδσφαιριστη 30 χρόνων (που δειχνει αυτη τη διαθεση για ποδοσφαιρο και αντιστοιχα για το χρημα)
με κοστος 7,5Μ δεν τα δινεις ευκολα
με κοστος 7,5Μ δεν τα δινεις ευκολα
- figurehead4
Ο ερχομός Μπακαγιόκο και Κόλεϊ, σε συνδυασμό με την ύπαρξη Καμαρά αλλάζει άρδην την ομάδα μας φέτος. Η ομάδα μας γίνεται aggressive και δυσκολοκαταβλητη αμυντικά. Πολύ δύσκολη για τους αντιπαλους, ιδίως σε συνδυασμό με πλάγιους όπως το σκυλί του πολέμου Όττο. (θα οργώνεις φέτος) και τη σταθερή αξία του Μπάμπα.
Χάνουμε σε δημιουργηκοτητα; Ναι, στο περσινό τσουκου τσουκου. Όμως αφενός δεν είναι στάνταρ ότι θα παίζουμε έτσι φετος (για μένα ούτε 5% για Νοέμβρη και μετά) και αφετέρου η άλλη τεράστια διαφορά με πέρυσι είναι η αστείρευτη ποιότητα επιθετικά.
Οι οποιοι 4 παίζουν από τους 8 τρελούς μπροστά με τα δύο μπακ βοηθούς μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα, ενώ Μπακαγιόκο και Καμαρά σου δίνουν άμεσες ανακτήσεις Για σκοράρισμα έχουμε ε τα στημένα που μένουμε δυνατοί. Η άμυνα ήταν το θεμα
Τρέλα
Για τον Μπακαγιόκο μόνο ένα πράγμα θέλω να πω. Αν παίξει το 30% του προ τριετίας εαυτού του θα είναι ένας πολύ καλός μέσος για Ελλάδα. Αν παίξει το 70% του περσινού του εαυτού θα κάνει παπάδες. Έλα όμως που θα είναι καλύτερος από πέρυσι γιατί ο ίδιος γούσταρε τόσο πολύ να έρθει.

Χάνουμε σε δημιουργηκοτητα; Ναι, στο περσινό τσουκου τσουκου. Όμως αφενός δεν είναι στάνταρ ότι θα παίζουμε έτσι φετος (για μένα ούτε 5% για Νοέμβρη και μετά) και αφετέρου η άλλη τεράστια διαφορά με πέρυσι είναι η αστείρευτη ποιότητα επιθετικά.
Οι οποιοι 4 παίζουν από τους 8 τρελούς μπροστά με τα δύο μπακ βοηθούς μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα, ενώ Μπακαγιόκο και Καμαρά σου δίνουν άμεσες ανακτήσεις Για σκοράρισμα έχουμε ε τα στημένα που μένουμε δυνατοί. Η άμυνα ήταν το θεμα
Τρέλα
Για τον Μπακαγιόκο μόνο ένα πράγμα θέλω να πω. Αν παίξει το 30% του προ τριετίας εαυτού του θα είναι ένας πολύ καλός μέσος για Ελλάδα. Αν παίξει το 70% του περσινού του εαυτού θα κάνει παπάδες. Έλα όμως που θα είναι καλύτερος από πέρυσι γιατί ο ίδιος γούσταρε τόσο πολύ να έρθει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 20:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το μόνο που ξέρω για μειτε είναι ότι όσο ήταν εδώ ήταν ΑΠΑΙΧΤΟΣ...όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε...η απαξίωση προς τον μειτε μήπως είχε στόχο να μας επηρεάσει ώστε να μην μας ενοχλήσει και τόσο η μη απόκτηση του;
Κριτήριο μου το χορτάρι και όχι τα κουτσομπολιά που έχουν διακινηθεί.
Ο Μαραγκός ήταν υπερπαικτης. Σήμερα καμία ελληνική ομάδα δε θα μπορούσε να τον κρατήσει, όπως και πολλούς άλλους. Η Ελλάδα ήταν πολύ ψηλά στο Ευρωπαϊκό ranking.
- figurehead4
Μπορεί ο Μεϊτέ να είναι το κερασάκι στην τούρτα ομωςvan rooy έγραψε:Το μόνο που ξέρω για μειτε είναι ότι όσο ήταν εδώ ήταν ΑΠΑΙΧΤΟΣ...όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε...η απαξίωση προς τον μειτε μήπως είχε στόχο να μας επηρεάσει ώστε να μην μας ενοχλήσει και τόσο η μη απόκτηση του;
- Σουριναμέζος
Η ενδεκάδα που θα πάρει το διπλό μέσα στο Ολντ Τράφορντ σε λίγους μήνες

-
van rooy έγραψε:Το μόνο που ξέρω για μειτε είναι ότι όσο ήταν εδώ ήταν ΑΠΑΙΧΤΟΣ...όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε...η απαξίωση προς τον μειτε μήπως είχε στόχο να μας επηρεάσει ώστε να μην μας ενοχλήσει και τόσο η μη απόκτηση του;
κανενας νομιζω δεν τον απαξιωσε για την ποδοσφαιρικη πρσφορα του στην ομαδα, το αντιθετο.
οικονομικοτεχνικο ειναι το προβλημα(θελει τα λεφτα που επαιρνε οταν του εκανε συμβολαιο η μπενφικα-σε πολυ νεοτερη ηλικια-να τα παρει στον ΠΑΟΚ με κλειστο τριετες
Προσυπογράφω! Και τι δεν θα ΄δινα να έβλεπα ξανά τριάδα στα χαφ, Ναγκμπε, Μαραγκο και Φραντζέσκο.vs40 έγραψε:Ο Μαραγκός ήταν υπερπαικτης. Σήμερα καμία ελληνική ομάδα δε θα μπορούσε να τον κρατήσει, όπως και πολλούς άλλους. Η Ελλάδα ήταν πολύ ψηλά στο Ευρωπαϊκό ranking.

Ρε θα τρελαθώ ρε
Ποια απαξίωση;
Έχουν γίνει τα συκωτια μας μπαλόνια επί τόσους μήνες με την αποθέωση στο Μεϊτε λες και ήταν ο Αλόνσο να πούμε
Ηρεμήστε λίγο
Και καλά και κακα στοιχεία είχε
Φτάνει πια με τον Μεϊτε θα βάλω υποθήκη ότι έχω και δεν έχω να σας τον κάνω δώρο εγω
Ποια απαξίωση;
Έχουν γίνει τα συκωτια μας μπαλόνια επί τόσους μήνες με την αποθέωση στο Μεϊτε λες και ήταν ο Αλόνσο να πούμε
Ηρεμήστε λίγο
Και καλά και κακα στοιχεία είχε
Φτάνει πια με τον Μεϊτε θα βάλω υποθήκη ότι έχω και δεν έχω να σας τον κάνω δώρο εγω
Μια ονειρωξη ξυπνιος την επαθα με την εντεκαδαΣουριναμέζος έγραψε:Η ενδεκάδα που θα πάρει το διπλό μέσα στο Ολντ Τράφορντ σε λίγους μήνες
ΥΓ: ο Ντελιας που ειναι;
- navigator11
Τελευταίο ποστ που θα γράψω για τον Μεϊτέ. Οφείλει η ΠΑΕ κάποια στιγμή να δώσει τη δική της εκδοχή για το τι στον πούτσο συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση. Χωρίς ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, δε χρειάζεται να εκτεθούν πρόσωπα και καταστάσεις. Αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται να μας δώσουν την εικόνα της υπόθεσης αυτής. Μέσω μιας συνέντευξης απολογιστικής του καλοκαιριού ας πούμε του Κυρ² σε κάποιο ΑΡΔ, αναφερόμενος μεταξύ όλων και σε αυτό το ζήτημα. Μιλάμε για μια κατάσταση που πραγματικά ταλαιπώρησε πέρα από τον Λουτσέσκου και πολύ μεγάλη μερίδα των οπαδών μας. Αν πραγματικά 2 φορές μας έκλασε ο τύπος, έχοντας κλειδώσει λίγες ώρες πριν την συμφωνημένη άφιξή του λχ, προσωπικά θα ήθελα να το γνωρίζω. Είτε αν επέλεξε ο ΠΑΟΚ, ενώ τον είχε απολύτως συμφωνημένο, να μην τον φέρει τελικά. Και υποθέτω ότι δεν είμαι ο μόνος.
Θα μπει στο 60’ μαζί με τον Σωτήρη να τους αποτελειώσουν[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]aivas19 έγραψε:Μια ονειρωξη ξυπνιος την επαθα με την εντεκαδαΣουριναμέζος έγραψε:Η ενδεκάδα που θα πάρει το διπλό μέσα στο Ολντ Τράφορντ σε λίγους μήνες
- Σουριναμέζος
Έτσι θα ξεκινήσουμε να κρατήσουμε και θα μπει ο Ντέλιας στο 70' να τους ξεφτιλίσειaivas19 έγραψε: Μια ονειρωξη ξυπνιος την επαθα με την εντεκαδα