Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Οκ ας το αφησουμε πισω μας το τι και πως για Δωνη.
Αφου δεν θα προχωρησει.
Φαινεται πολυ πιο λογικη η κινηση του Ντομπε, ο οποιος ειναι στην καλυτερη φαση της καριερας του με γεματες σεζον τα τελευταια χρονια και καλα νουμερα. Ενα ξεκαθαρο βεβαια μπακ απ του "βασικου" και πιο "ακριβου" εξτρεμ που πρεπει να ερθει.
Αφου δεν θα προχωρησει.
Φαινεται πολυ πιο λογικη η κινηση του Ντομπε, ο οποιος ειναι στην καλυτερη φαση της καριερας του με γεματες σεζον τα τελευταια χρονια και καλα νουμερα. Ενα ξεκαθαρο βεβαια μπακ απ του "βασικου" και πιο "ακριβου" εξτρεμ που πρεπει να ερθει.
-
Και αυτός όμως θα χρειαστεί να πληρώσουμε αρκετά ,δεν νομίζω να τον δίνουν οι Βέλγοι κάτω 1,5 . Και αυτός ο πρώτος που ονειρευόμαστε θα είναι σίγουρα δανεικός ή στην καλύτερη περίπτωση το Μαροκινό ατι να παίξει το τόπι που ξέρει.
- sourmenetes
- Moderator
Ο άνθρωπος είναι σοβαρός
Καταλαβαίνει ότι η υπόθεση θα έφερνε γκρίνια σε μια χρονιά αναδόμηση ριζικής, και το έκανε πίσω.
Ρε μιλάμε ότι οι κινήσεις έχουν ουσία!
Τι συζητάμε...; ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταλαβαίνει ότι η υπόθεση θα έφερνε γκρίνια σε μια χρονιά αναδόμηση ριζικής, και το έκανε πίσω.
Ρε μιλάμε ότι οι κινήσεις έχουν ουσία!
Τι συζητάμε...; ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Nτομπε μπαινει και στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του, οποτε προφανως υπαρχει του "αν δεν κερδισουν κατι οι Βλεγοι τωρα με πωληση του, του χρονου θα φυγει τζαμπα" αν φυσικα δεν θελει ή δεν θελουν να τον ανανεωσουν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Ντομπε μια χαρά παίχτης φαίνεται με νούμερα
Καμία σχέση με τον Δώνη
Καμία σχέση με τον Δώνη
Ο Μανέ των φτωχών [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τζάμπα γράφανε στο τόπικ και μας σπάζανε τα ... νεύρα. Αντί να ακούμε για καμιά σοβαρή μεταγραφή, για Ντάντας κλπ, ακούγαμε τί έγραψε πριν 100 χρόνια αυτός εδώ στα σόσιαλ.kosths BXL έγραψε:η μπουντου γραφει οτι τελος ο δωνης και πλεον εξεταζουμε αλλους...sdna οποτε λογικα ειναι απο την ΠΑΕ
Καλά ρε σείς εμείς που μπαίνουμε εδώ να ακούσουμε για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ τί φταίμε; (αντε και τον ΠΟΡΚΥ5).
Κωστή αυτό είναι άσχετο με σένα, γενικά μιλάω.
Και γω και συ αναβάθμιση θα ήμασταν αντί του Μουργκ,του ζαμπα και του μιτριτσαjibbie έγραψε:Dobe(rman) και Narey θεωρω οτι ειναι αναβαθμιση στα εξτρεμ σε σχεση με περσι. οχι ισως τοσο μεγαλη οσο θα θελαμε, αλλα και παλι αναβαθμιση.
Απο που προκυπτει οτι ειναι ξεκαθαρα μπακ απ;DimitrisS έγραψε:Οκ ας το αφησουμε πισω μας το τι και πως για Δωνη.
Αφου δεν θα προχωρησει.
Με κοστος κοντα στα 2μ να τον φερεις μπακ απ;
Συμμετοχες γκολ ασιστ.
20/21...27/6/6
21/22...32/2/14
Στα 26 τον βλεπεις να ερχεται για μπακ απ με τετοιες χρονιες;
Άρα που διαφωνείς ;renegade έγραψε:Και γω και συ αναβάθμιση θα ήμασταν αντί του Μουργκ,του ζαμπα και του μιτριτσαjibbie έγραψε:Dobe(rman) και Narey θεωρω οτι ειναι αναβαθμιση στα εξτρεμ σε σχεση με περσι. οχι ισως τοσο μεγαλη οσο θα θελαμε, αλλα και παλι αναβαθμιση.

Πολλά κοινά στοιχεία (βάσει στατιστικών) ανάμεσα σε Narey και Dompe.
Πράγμα που δείχνει και που περίπου θέλουμε να στοχεύσουμε ως ομάδα.
0.4 ασίστ per game ο Dompe, 0.43 o Narey.
Ο άμεσος επόμενος είναι ο Ζιβκο με 0.21, για τους άλλους ας μην μιλήσουμε καλύτερα.
Πολύ ψηλά και σε key passes και οι 2 (0.92 ο Dompe, 0.77 o Narey) και σε σεντρες (4.47 με 5.02, καλύτερο ποσοστό επιτυχίας ο Γαλλος).
8.61 xA (expected assist) και 6.68 αντίστοιχα, με το 11.95 του Ζιλε να βγάζει μάτια σε αυτή την κατηγορία.
Αυτά ως μια πρώτη γρήγορη ματιά.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πράγμα που δείχνει και που περίπου θέλουμε να στοχεύσουμε ως ομάδα.
0.4 ασίστ per game ο Dompe, 0.43 o Narey.
Ο άμεσος επόμενος είναι ο Ζιβκο με 0.21, για τους άλλους ας μην μιλήσουμε καλύτερα.
Πολύ ψηλά και σε key passes και οι 2 (0.92 ο Dompe, 0.77 o Narey) και σε σεντρες (4.47 με 5.02, καλύτερο ποσοστό επιτυχίας ο Γαλλος).
8.61 xA (expected assist) και 6.68 αντίστοιχα, με το 11.95 του Ζιλε να βγάζει μάτια σε αυτή την κατηγορία.
Αυτά ως μια πρώτη γρήγορη ματιά.
3 γκολ στο Βέλγιο με μόλις 0.1 xg ανά 90λεπτο.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Ντομπε μια χαρά παίχτης φαίνεται με νούμερα
Καμία σχέση με τον Δώνη
Οκ
Αν και είχα ενθουσιαστεί στο ενδεχόμενο ελευσης του Δωνη, μπράβο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τον έκοψε.
Καλά αυτό ότι θα ξοδέψουμε 3-4Μ για να φέρουμε 2 εξτρεμ ως αναπληρωτικους ας μην το σχολιάσω καλύτερα.
Ρε παιδια, να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.
Ρε παιδια, να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.
-
-Πολλές φορές μου φαίνεται ότι η απόδοση του ντούγκλας είναι θέμα διάθεσης . Τώρα που γεμίσαμε πορτογαλόφωνους ίσως ψηθεί λίγο παραπάνω ( δεν ξέρω αν ή πόσο καλά μιλάει αγγλικά ).
-Στο θέμα αριστερού εξτρεμ , πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε κατευθείαν έναν υψηλού επιπέδου για βασικό , αφού την θέση μπορούν να την καλύψουν οι κουαλιάτα-καντούρι και ίσως (βράκας-κωνσταντέλιας-λαμπρου)
-Στο θέμα στοπερ έχουμε 5 αλλά θα ξεκινήσουμε με 3 την χρονιά . Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρουμε 6ο, ιδανική λύση ίσως ήταν ένας παίκτης τύπου κρέσπο που θα μπορούσε να καλύψει και τη θέση αριστερού μπακ
-Στο θέμα αριστερού εξτρεμ , πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε κατευθείαν έναν υψηλού επιπέδου για βασικό , αφού την θέση μπορούν να την καλύψουν οι κουαλιάτα-καντούρι και ίσως (βράκας-κωνσταντέλιας-λαμπρου)
-Στο θέμα στοπερ έχουμε 5 αλλά θα ξεκινήσουμε με 3 την χρονιά . Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρουμε 6ο, ιδανική λύση ίσως ήταν ένας παίκτης τύπου κρέσπο που θα μπορούσε να καλύψει και τη θέση αριστερού μπακ