Νομίζω όχι. Πρέπει να παιζει στα πλευ οφ του Κόνφερενςabc_o_ karpouzas έγραψε:αν περασει σημερα ειναι στους ομιλους του κονφερενς.....Kabamaru11 έγραψε:Thanks,αν αποκλειστει απο Απολλων Λεμεσου,παει απευθειας Conference,η τρωει μπουλο και απο κει;Με εχει καταμπερδεψει η ΟΥΕΦΑ
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Αν αποκλειστουν σημερα νομιζω παιζουν με ενα εντελως χωριο. Βεβαια με την εικονα που εχουν, ολα ειναι πιθανα.
@dragon αυτο εννοει, οτι αν περασουν σημερα και να αποκλειστουν μετα πανε ομιλο Κονφερενς.
@dragon αυτο εννοει, οτι αν περασουν σημερα και να αποκλειστουν μετα πανε ομιλο Κονφερενς.
Οχι. Μια προκριση θελει ο γαυρος για να μπει Ευρωπηdragon έγραψε: Νομίζω όχι. Πρέπει να παιζει στα πλευ οφ του Κόνφερενς
- sourmenetes
- Moderator
Πάμε για το 3 2
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Βιασουν το ποδοσφαιρο εδω στην Ελλαδα και τα αποτελεσματα ειναι αυτα που βλεπουμε. Αποκρουστικη μπαλα απο ολους και χωρες και ομαδες που παλαιοτερα θα τις ειχαμε για πλακα μοιαζουν καλυτερες. Αν βαλεις και τον παραγοντα μπατζετ στην εξισωση (οπως τωρα που βλεπω τον γαυρο) για τα μπαζα ειμαστε.
Συνιδιοκτησιες λαλακες, στημενους διαιτητες και επιτροπες και δικαστες και να τα αποτελεσματα.
Συνιδιοκτησιες λαλακες, στημενους διαιτητες και επιτροπες και δικαστες και να τα αποτελεσματα.
Παντως δεν ειναι τυχαιο πως ολα τα γκολ που φαγαν οι Ελληνικες ομαδες, ηταν γκολ ειτε παρε βαλε απο αμυντικο ή σε αμυνα παιδικη χαρα.
- Kabamaru11
Νομιζω πως το προβλημα ειναι στα πλεη οφ του πρωταθληματος,αν τελειωνε πιο νωρις το πρωταθλημα,θα εκαναν ολοι καλυτερη προετοιμασια.Πιο τυχερη η αεκ που φετος δεν ξεφτιλιστηκε και αυτη,παλι.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτός ο Μανωλας γιατί παίζει άραγε;;
Μπερδεύσε κι μάλιστα άσχημα . Η κόντρα του Ίβιτς με τα γραφεία είχε κορυφωθεί από την στιγμή που είχε γίνει προσπάθεια να φανεί ότι δήθεν ο Ίβιτς ήταν αυτός που δεν ήθελε τον Βιερίνια αρχικά στην ομάδα ενώ ήταν ο Σέρβος που είχε αρχικά προτείνει την επιστροφή του.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτός ο Άβιλα είναι ο Πίπας??
Σημ. Νομίζεις
Και περς τα ιδια ειχαμε. Και προπερσυ τα ιδια. Και οταν παιζει ο γαυρος τμ40 παικτων με την ταπεινη Σλοβαν και βλεπεις αυτα τοτε αλλου ειναι το προβλημα. Εμεις παιξαμε με ομαδα με 11 παικτες. Βλεπεις τους ισραηλινους και βλεπεις ομαδες με καλους παικτες. Και εμεις εδω ζορια παντου.Kabamaru11 έγραψε:Νομιζω πως το προβλημα ειναι στα πλεη οφ του πρωταθληματος,αν τελειωνε πιο νωρις το πρωταθλημα,θα εκαναν ολοι καλυτερη προετοιμασια.Πιο τυχερη η αεκ που φετος δεν ξεφτιλιστηκε και αυτη,παλι.
- sourmenetes
- Moderator
Αν υπάρχει κάποιος λόγος που άλλαξε σταση η διοίκηση στο θέμα Αντελινο, που ηταν αρνητικοί στην αρχή, ήταν τα γραφεία.Andrew R έγραψε:Μπερδεύσε κι μάλιστα άσχημα . Η κόντρα του Ίβιτς με τα γραφεία είχε κορυφωθεί από την στιγμή που είχε γίνει προσπάθεια να φανεί ότι δήθεν ο Ίβιτς ήταν αυτός που δεν ήθελε τον Βιερίνια αρχικά στην ομάδα ενώ ήταν ο Σέρβος που είχε αρχικά προτείνει την επιστροφή του.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτός ο Άβιλα είναι ο Πίπας??
Σημ. Νομίζεις
Δεν ξερω πως προκύπτει αυτό που λες.
-
Asimos
+++Totem_pk έγραψε:Μας προσπερασε το ποδοσφαιρο.
- Kabamaru11
Ενα χαλι μαυρο ειμαστε (αν και το χαρηκα σημερα),ας το κλεισουμε το μαγαζακι που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο.
Διαλεξτε μια ευρωπαικη ομαδα να γουσταρετε μαγκες
Διαλεξτε μια ευρωπαικη ομαδα να γουσταρετε μαγκες