Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
paoki4b έγραψε:Ο Πετρωτός είπε ότι στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Βραζιλιάνος δεξί μπακ Ράφαελ,
Έληξε το θέμα Βραζιλιάνου δεξιού μπακ: Limnios
Η ΜανΓιου κάποτε είχε τα αδέρφια Ράφαελ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

soflodoras έγραψε:
kosths BXL έγραψε:ρε μαγκες τωρα σοβαρα μιλαμε ? καθε χρονο παιρνουμε τιτλο και αν δεν τρωγαμε τοσο πολεμο περυσι θα παιρναμε παλι το πρωταθλημα και μιλαμε για "κατρακυλα" ?...και επειδη μιλαμε για στελέχωση σε υερωπαικα προτυπα ...πια ακριβως ειναι αυτα ? η γιουναιτεντ που εχει υπευθυνους του ποδοσφαιρικου τμηματος αμερικανους πρωην τραπεζιτες ? η ρεαλ και η μπαρτσα που χρωσταν 1 δις και στη ρεαλ τα πληρωνει ο δημος μαδριτης ?...και επειδη καποιος ειχε αναφερει τη λειψια ...η λειψια ειναι μια ομαδα διαφημιστικο δημιουργημα της ρεντ μπουλ η οποιοα ειναι 3-4 στην γερμανια και βγαζει και πουλαει παικτες...εδω δεν μιλαμε για να ειμαστε 3-4 και να κανουμε πωλησεις αλλα για να περασουμε την αντιστοιχη μπαγερν της ελλαδος ...και ειπαμε ολα ειναι σε αντιστοιχία η λειψια της ελλαδος θα ηταν μια ομαδα που δουλευει κατα βαση με πιτσιρικαδες και τερματιζει 4τραδα και χτυπαει ρωταθλημα μια φορα τη δεκαετια και ακομα και αυτο το χανει....οποτε αραξτε λιγο με τα κλισε "σε ευρωπαικα προτυπα" γτ καταρχην δεν παιζει η ομαδα σε ευρωπαικο πρωταθλημα ...στα βαλκανια ειναι...λαθη εχουν γινει πολλα αλλα αν δουμε που ειναι οι αλλοι μεγαλοι της ελλαδος ξεκαθαρα ειμαστε οι μονοι που εχουμε καλες πιθανοτητες να εκθρονίσουμε τον γαυρο ...για αυτο σπαζομαι με την γκρινια γτ εχουμε να μας πολεμανε στη κυριολεξια ολοι και αντι να εχουμε λιγο πιστη και να δημιουργήσουμε ενα καλο κλιμα ωστε τουλαχιστον να μην υπαρχει εσωστρέφεια εμεις καθομαστε και μιλαμε για κατρακυλα σε μια περιοδο που ξεκαθαρα εχουμε ανεβει πολλα επιπεδα
Ασε φιλε. Μολις διαβασα και εγω τα περι «κατρακυλας» , μου ηρθε να κρεμασω το ποντικι μου. Οι ανθρωποι δεν ξερω πως τα εχουν στο μυαλο τους. Μαλλον ειναι απο αυτους που ξεκινουν τις μισες τους προτασεις απο τη λεξη «Εγω» και καθε τοσο πετουν και ενα «αχ και να ημουν για μια μερα πρωθυπουργος».
Κατρακύλα στην ΕΥΡΩΠΗ ρε παιδιά
στην ΕΥΡΩΠΗ
2018 με ΙΒΑΝ σκαρφαλώσαμε στην 49η θέση,φέτος ξεκινάμε από την 99η κι αν (λεμε τωρα) δεν περάσουμε ομίλους
τους χρόνου θα είμαστε 120οι

O Ivan δήλωσε τοπ-20 και εμεις αν κάτι στραβώσει θα πάμε τοπ-120
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στην Ελλάδα και σε ένα μήνα να πάρει Τ.Δ που θα σου κάνει μεταγραφές σε 2 μήνες,μπορείς πάλι να πετύχεις πολλά

Μπορεί να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία στην Ελλάδα και να παρουμε πρωτάθλημα,μπορεί

Και σε 12 μήνες θα παίξουμε 8 παιχνίδια για τα προκριματικά του C.L μέσα στο καλοκαίρι,τα 6 ως αδύναμοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 07 Ιουν 2021, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μ'αρέσει ρε μάγκες που τσιμπάτε σε κάθε δημοσίευση ΑΡΔ, που αποδεδειγμένα θα πετύχει μεταγραφή λιγότερο συχνά από τα περιστατικά που θα καλέσουν τον κούλη για ποδαρικό, αλλά μ' αρέσει όχι για τον λόγο που φαντάζεστε.

Μ'αρέσει γιατί κάθε φορά που μπαίνω έχει ποστ να διαβάσω και δεν παθαίνω στερητικό.

Κάντε καμιά μεταγραφή ρε!

Ο Ιβάν επέστρεψε, ο Λούτσε επέστρεψε, ο τρόμος στους αλλόθρησκους επέστρεψε. Η ηρεμία σε μας σιγά να μην επιστρέψει. ΠΑΟΚ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

soflodoras έγραψε:
kosths BXL έγραψε:ρε μαγκες τωρα σοβαρα μιλαμε ? καθε χρονο παιρνουμε τιτλο και αν δεν τρωγαμε τοσο πολεμο περυσι θα παιρναμε παλι το πρωταθλημα και μιλαμε για "κατρακυλα" ?...και επειδη μιλαμε για στελέχωση σε υερωπαικα προτυπα ...πια ακριβως ειναι αυτα ? η γιουναιτεντ που εχει υπευθυνους του ποδοσφαιρικου τμηματος αμερικανους πρωην τραπεζιτες ? η ρεαλ και η μπαρτσα που χρωσταν 1 δις και στη ρεαλ τα πληρωνει ο δημος μαδριτης ?...και επειδη καποιος ειχε αναφερει τη λειψια ...η λειψια ειναι μια ομαδα διαφημιστικο δημιουργημα της ρεντ μπουλ η οποιοα ειναι 3-4 στην γερμανια και βγαζει και πουλαει παικτες...εδω δεν μιλαμε για να ειμαστε 3-4 και να κανουμε πωλησεις αλλα για να περασουμε την αντιστοιχη μπαγερν της ελλαδος ...και ειπαμε ολα ειναι σε αντιστοιχία η λειψια της ελλαδος θα ηταν μια ομαδα που δουλευει κατα βαση με πιτσιρικαδες και τερματιζει 4τραδα και χτυπαει ρωταθλημα μια φορα τη δεκαετια και ακομα και αυτο το χανει....οποτε αραξτε λιγο με τα κλισε "σε ευρωπαικα προτυπα" γτ καταρχην δεν παιζει η ομαδα σε ευρωπαικο πρωταθλημα ...στα βαλκανια ειναι...λαθη εχουν γινει πολλα αλλα αν δουμε που ειναι οι αλλοι μεγαλοι της ελλαδος ξεκαθαρα ειμαστε οι μονοι που εχουμε καλες πιθανοτητες να εκθρονίσουμε τον γαυρο ...για αυτο σπαζομαι με την γκρινια γτ εχουμε να μας πολεμανε στη κυριολεξια ολοι και αντι να εχουμε λιγο πιστη και να δημιουργήσουμε ενα καλο κλιμα ωστε τουλαχιστον να μην υπαρχει εσωστρέφεια εμεις καθομαστε και μιλαμε για κατρακυλα σε μια περιοδο που ξεκαθαρα εχουμε ανεβει πολλα επιπεδα
Ασε φιλε. Μολις διαβασα και εγω τα περι «κατρακυλας» , μου ηρθε να κρεμασω το ποντικι μου. Οι ανθρωποι δεν ξερω πως τα εχουν στο μυαλο τους. Μαλλον ειναι απο αυτους που ξεκινουν τις μισες τους προτασεις απο τη λεξη «Εγω» και καθε τοσο πετουν και ενα «αχ και να ημουν για μια μερα πρωθυπουργος».
Αν και θεωρω χαζο να εξηγω πραγματα που ειναι ξεκαθαρα, οπως επισης και υποτιμητικο τοσο για μενα οσο και για τους δυνομιλητες μου...
Κατρακυλα ευρωπαικα.
Ειναι σαφες?
Αν ναι καλως. Αν οχι παλι καλως. Θα ειναι ενδεικτικο της αντιληπτικής ικανοτητας σας και θα το χω κατα νου για το μελλον.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Αχ και να ημουν μια μερα προεδρος, θα ειχα φερει ΤΔ, Μπαπε, Σαλαχ, Μανε, Ντε μπροινε, και Ομπλακ και προπονητη τον Πεπ η μηπως αυτος ειναι λουζερ? Καλυτερα τον Τουχελ αλλα αυτον τον απολυει η Παρι και μενει 4ος στο πρωταθλημα, ασε θα εβαζα Ελληνα προπονηταρα απο αυτους που τα ξερουν ολα και θα σαρωναμε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Doomlord4 έγραψε:
soflodoras έγραψε:
Κατρακύλα στην ΕΥΡΩΠΗ ρε παιδιά
στην ΕΥΡΩΠΗ
2018 με ΙΒΑΝ σκαρφαλώσαμε στην 49η θέση,φέτος ξεκινάμε από την 99η κι αν (λεμε τωρα) δεν περάσουμε ομίλους
τους χρόνου θα είμαστε 120οι

O Ivan δήλωσε τοπ-20 και εμεις αν κάτι στραβώσει θα πάμε τοπ-120
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στην Ελλάδα και σε ένα μήνα να πάρει Τ.Δ που θα σου κάνει μεταγραφές σε 2 μήνες,μπορείς πάλι να πετύχεις πολλά

Μπορεί να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία στην Ελλάδα και να παρουμε πρωτάθλημα,μπορεί

Και σε 12 μήνες θα παίξουμε 8 παιχνίδια για τα προκριματικά του C.L μέσα στο καλοκαίρι,τα 6 ως αδύναμοι
Τι καθεσαι κ εξηγεις και εσυ ρε Ντουμ.
Διαχρονικα σ αυτο το φορουμ διαβαζουμε οτι μας .συμφερει για να την πουμε στον συνομιλητή μας.
Νομιζω ημουν σαφης σ αυτο που εγραψα.

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ποιος είπε ότι πρέπει να έχουμε ΤΔ για να υπογράψουμε παίκτες; Όταν υπογράφαμε προπονητή είχαμε ΤΔ; Ούτως ή άλλως με προτάσεις από μάνατζερ δουλεύουμε. Τις διαπραγματεύσεις τις κάνει και η Μαρία. Τις επιλογές μπορεί να τις κάνει ο Λουτσέσκου σε συζήτηση με τους συνεργάτες του, τον μπαμπά του και όποιον σκάουτερ απέμεινε. Μην αγχώνεστε. Έχουμε κανένα μήνα μέχρι την προετοιμασία και κοντά δύο μέχρι τον πρώτο αγώνα. Ας μην τα βάφουμε όλα μαύρα. Ούτε πότε θα είναι η πρώτη προπόνηση δεν ξέρουμε ακόμα.

Και το κυριότερο. Και 10 παίκτες να φέρεις, πριν την προετοιμασία, αν τους βάλεις να παίξουν όλοι μαζί, τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα από το να κατέβεις με την περσυνή ομάδα συν 1 ή 2 παίκτες το πολύ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μια χαρά είναι η ομάδα όπως είναι βγαίνει άνετα 2η με μικρή απόσταση από γαύρο.
Ή μήπως όχι?

Εγώ έτσι ήξερα.

Ειδικά στα χαφ είμαστε αριθμητικά πλήρεις.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σατανα...

trouman

Δημοσίευση από trouman »

gk.box16 έγραψε:Η φυγή του Γκαρσία και η έλευση του Λουτσεσκου ήταν γνωστή σε όλους τους δημοσιογράφους της πόλης.
Ο τελευταίος το έμαθε δύο μέρες πριν γίνει.
Όπως και τώρα έχει κλείσει παίχτης αλλά κανείς δεν λέει το όνομα του.

Δεν μπορώ να το καταλάβω δεν μπορώ να το εξηγήσω....
Θα αρέσει;

Εμένα μου αρκεί να αρέσει στον προπονητή βασικά. Επειδή αυτός είναι προπονητής. Καλές οι αναλύσεις και οι απόψεις να περνάμε την ώρα μας. Αλλά δεν ξεχνιούνται οι αναλύσεις στην αρχή της έλευσης Λουτσεσκου και οι μετά. Οι αναλύσεις στην αρχή για Γκαρσία, που άλλαξαν και στο τέλος ξανά άλλαξαν . Θεμιτά όλα. Μια χαρά χαβαλες γκρίνια χιούμορ μαυρίλα , ασπριλα, από όλα. Αλλά υπάρχει και η πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Ραφαελ ακουγόταν στα ρεπορτάζ της χάρτινης τις προηγούμενες ημέρες τώρα πέρασε κ στα δικά μας ρεπορτάζ. Παππάς το πιθανότερο αλλά μιας κ δεν έχουμε με κανέναν άλλο να ασχοληθούμε.... Είδα είναι μόνο 30, τον είχα για μεγαλύτερο καθώς είχε αποκτηθεί πολύ νέος από την Γιουνάιτεντ. Έκανε κάποιες γεμάτες σεζον με την Λυων τα τελευταία χρόνια, πέρσι έπαιξε στην Μπασακσεχιρ χωρίς να βγάλει μάτια. Είναι πάντως 2 φορές διεθνής με την Σελεσάο, και έχει στο βιογραφικό του 7 σεζόν στην Γιουνάιτεντ και άλλες 5 στην Λυών, τις περισσότερες σεζόν ήταν μπακ απ του εκάστοτε βασικού δεξιού μπακ αλλά τα πολλά χρόνια παραμονής και στις δύο ομάδες δείχνουν ότι θεωρούταν αξιόπιστη λύση
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

gika έγραψε:Ούτε πότε θα είναι η πρώτη προπόνηση δεν ξέρουμε ακόμα.
Στις 29 Ιουνίου θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Για όσους λένε γιατί υπάρχει γκρίνια

Αν ο Γκαγκάτσης δήλωνε πως δεν θα πάρουμε Τ.Δ και έχουμε άλλο σχέδιο,όλα καλά
Υπομονή και στήριξη
Αν ο Γκαγκάτσης δήλωνε πως θα πάρουμε Τ.Δ αλλά θα αργήσουμε αρκετά,όλα καλά
Υπομονή και στήριξη
Αφού ο Γκαγκάτσης δήλωσε στις 15 Απριλίου (με ένα μήνα ήδη χωρίς Τ.Δ) πως θα πάρουμε Τ.Δ
και μάλιστα σύντομα
Υπομονή και στήριξη,πάλι..... αλλά κάτι δεν λειτουργεί καλά στην ΠΑΕ,γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ

Οπότε δυστυχώς θα γκρινιάξουμε και λίγο

Μακάρι να πάνε όλα καλά
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Parolos έγραψε:Μια χαρά είναι η ομάδα όπως είναι βγαίνει άνετα 2η με μικρή απόσταση από γαύρο.
Ή μήπως όχι?

Εγώ έτσι ήξερα.

Ειδικά στα χαφ είμαστε αριθμητικά πλήρεις.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά μαθηματικά..

Με έναν προπονητή χωρίς πτυχίο και συμβόλαιο 200Κ, αποκλειστήκαμε στους ομίλους του Europa, βγήκαμε 2οι στο πρωτάθλημα με 20+ βθαμούς διαφορά και πήραμε το κύπελο.

Αν κρατήσουμε το ίδιο ρόστερ και βάλουμε έναν προπονητή του 1.8 εκατομμυρίων, δεν θα έπρεπε να είναι δεδομένη η πρόκριση στους 32, η διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους και φυσικά το κύπελο;

Αλλιώς ποιος ο λόγος να δίνεις 9 φορές περισσότερα για προπονητή; :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Δευ 07 Ιουν 2021, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Gospi έγραψε:Τι καθεσαι κ εξηγεις και εσυ ρε Ντουμ.
Διαχρονικα σ αυτο το φορουμ διαβαζουμε οτι μας .συμφερει για να την πουμε στον συνομιλητή μας.
Νομιζω ημουν σαφης σ αυτο που εγραψα.

Σαφέστατος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”