Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Obdulio »

Shivaspace έγραψε:UEFA pro = πιστοποίηση από την UEFA MAFIA και τίποτ άλλο

δείτε στο τέλος του καλοκαιριού τι άτομα θα έχουν το πτυχίο χωρίς να έχουν ούτε 90 λεπτο πρακτικής αληθινής εμπειρίας σε πάγκο ποδοσφαιρικής ομάδας..

χωρίς πλάκα!!
Αυτό είναι η απάντησή σου στο γιατί ο Γκαρσία δεν φρόντισε να αποκτήσει προπονητικό δίπλωμα;

Επειδή ήθελε να πάει κόντρα στην Ουέφα; Να μην την προσκυνήσει;

Αν το αποκτήσει στο μέλλον, αυτό θα είναι επειδή συμβιβάστηκε/προσκύνησε;
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εάν το αποκτήσει στο μέλλον θα είναι για καθαρά διαδικαστικούς λόγους και όχι για να λάβει κάποια σπουδαία γνώση για το αντικέιμενο, έτσι πιστεύω..

για να προπονήσεις ομάδα λατινικής Αμερικής για παράδειγμα, χρειάζεται σαν προπονητής να έχεις UEFA pro ?

πραγματικά δεν ξέρω και ρωτάω αν κάποιος γνωρίζει να μας πεί.. ίσως χρειάζεται να έχεις το αντίστοιχο δίπλωμα απ την Αμερικάνικη αρχή, πάντως της UEFA δεν νομίζω να χρειάζεται..

αυτοί της UEFA είναι τόσο Μαφιόζοι που μπορεί και να τον κόβανε.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όταν το αποκτήσει θα τον θεωρείς πλέον προπονητή Obdulio?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

βρήκα κάτι πρόχειρο αλλά φαίνεται σχετικό..

https://www.atfacampusvirtual.com/en/conmebol-info.html

δίπλωμα CONMEBOL Παυλάρα αφού είναι τόοοοσο απαραίτητο και γ@μα την UEFA :D

αλλά εμείς είμαστε ικανοί μετά να λέμε οτι της CONMEBOL είναι της πλάκας και οτι της UEFA είναι τα καλά..
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Στην Ελλάδα απαξιώνονται αυτά τα διπλώματα γιατί τα παίρνεις με κονε και γνωριμίες.
Αυτο δεν σημαινει πως ένα τέτοιο διπλωμα δεν εχει γνώση που χρειάζεται κάποιος.

Στο εξωτερικό που είναι πιο αξιοκρατική η διαδικασία αποκτησης, εχει άλλη βαρύτητα. Όπως και τα πτυχία από σχολές προπονητικής (βλέπε ναιγκελσμαν, τεντεσκο).

Προφανώς και παιζει το ρόλο του αν ο Γκαρσια εχει το διπλωμα ή όχι. Χωρίς αυτό πάλι καλος προπονητης είναι, αλλά με αυτό ίσως είναι καλύτερος.

Ένα παράδειγμα είναι η δήλωση για τα 3 στοπερ, που έδειξε άγνοια. Μπορει στο τέλος να άλλαξε σύστημα, και μπράβο του, αλλα η απαξιωση της 3αδας όταν η μισή Ευρώπη παιζει με 3, δεν δικαιολογειται.

Αλλα στην τελική, δεν νομιζω να βασίστηκε σε αυτό ο Ιβαν όταν αποφάσισε αντικατάσταση προπονητη.

Θελει επιτυχίες ο Ιβαν, γιατί ρίχνει 10αρια και 20αρια λες και παιζει ηλεκτρονικά. Και γι αυτο επέλεξε τον Λουτσεσκου των μεγάλων επιτυχιών. Γιατι θελει να μειώσει το ρίσκο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

σύμφωνοι Ναπολι, περί ρίσκου ο λόγος όμως..

θυμάμαι σαν και τώρα δηλώσεις του Άμπελ για τον Ιβάν και να λέει ότι ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει πολύ το ρίσκο και οτι το επιζητεί απ τους συνεργάτες του..

είχε την ευκαιρία να το αποδείξει αυτό με τον Pablo, και δεν νομίζω οτι θα ήταν και κίνηση ρουλέτας, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα είχαν αρχίσει ξεκάθαρα να φαίνονται..

έχει στηρίξει άλλα κι άλλα ρίσκα με προπονητές, βασικά όλοι μας οι προπονητές ήταν ένα μεγάλο ρίσκο, ίσως γι αυτό να έκρινε τελικώς έτσι..οτι φτάνει με το ρίσκο.

αλλά τώρα βρήκε να το κάνει ??

έτσι κι αλλιώς στην εποχή του Ιβάν ο Σύλλογος κατέκτησε ήδη αρκετούς τίτλους, του κλάπηκαν και μερικοί άλλοι. Οι τίτλοι δεν θα πρέπει για μένα να είναι αυτοσκοπός αλλά αντίθετα η στα ίσια διεκδίκηση κάθε τίτλου, κάτι που δεν έγινε φέτος αλλά νομίζω δεν θα πρέπει αυτό να βαραίνει αποκλειστικά τον Πάμπλο, είναι πολύ άδικο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 01 Ιουν 2021, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο.

Με έναν μικρό αλλά βασικο αστερίσκο: πότε συμφώνησε με τον Λουτσεσκου.
Εγω θεωρω δεδομένο πως η συμφωνία εγινε πολύ πριν τον τελικό, και θα την τοποθετούσα χρονικά ακόμα και πριν τα playoff. Φήμες, αν θυμάσαι, υπήρχαν από τότε.

Και εκείνη την περίοδο ήταν λογικότατο να ψάχνεις προπονητη, αφού σκοπεύεις να πας για πρωταθλημα. Οκ, θα πάρεις ρισκο με προπονητη της κ19, με προπονητη που δεν κανει δημόσιες σχέσεις, με προπονητη που δεν έχει διπλωμα, αλλα θέλεις αποτελέσματα. Και ο Παμπλο τότε δεν τα είχε. Είχε ήττες από βαζελο, ειχε ισοπαλιες με σμυρνη, λαρισα κλπ.

Στο τέλος εφερε αποτελέσματα, γι αυτο γίνεται ο ντόρος.

Τις ενστάσεις μου για την επικοινωνιακη διαχείριση τις έχω εκφράσει στα αντίστοιχα τοπικ. Θα μας είχε γλυτώσει -οπως και στο παρελθον- από πολύ εσωστρεφεια.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Shivaspace έγραψε:εάν το αποκτήσει στο μέλλον θα είναι για καθαρά διαδικαστικούς λόγους και όχι για να λάβει κάποια σπουδαία γνώση για το αντικέιμενο, έτσι πιστεύω..

για να προπονήσεις ομάδα λατινικής Αμερικής για παράδειγμα, χρειάζεται σαν προπονητής να έχεις UEFA pro ?

πραγματικά δεν ξέρω και ρωτάω αν κάποιος γνωρίζει να μας πεί.. ίσως χρειάζεται να έχεις το αντίστοιχο δίπλωμα απ την Αμερικάνικη αρχή, πάντως της UEFA δεν νομίζω να χρειάζεται..

αυτοί της UEFA είναι τόσο Μαφιόζοι που μπορεί και να τον κόβανε.. :opaokara:
Οταν κάτι είναι απαραίτητο, καθαρά διαδικαστικά έστω, τι θεωρείς ότι σημαίνει για κάποιον που επί χρόνια δεν έχει φροντίσει να το πάρει; Επαγγελματισμό;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχει ειπωθεί πως τον δυσκολεύει ότι τα μαθήματα και η εξέταση είναι στα ελληνικά, τα οποία δεν γνωρίζει τόσο καλά..
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Parolos έγραψε:Όταν το αποκτήσει θα τον θεωρείς πλέον προπονητή Obdulio?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις σχόλιο στο οποίο να έχω γράψει ότι δεν τον θεωρώ προπονητή.

Μην κουράζεσαι. Δεν υπάρχει. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σε κάνει να λες ανακρίβειες.

Ας μην επικεντρωθεί σε αυτό. Πες μου αυτό μόνο. Πώς χαρακτηρίζει το ότι ο Γκαρσία δεν φρόντισε να έχει πάρει το δίπλωμα; Το λες ένδειξη επαγγελματισμού;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει ειπωθεί πως τον δυσκολεύει ότι τα μαθήματα και η εξέταση είναι στα ελληνικά, τα οποία δεν γνωρίζει τόσο καλά..
Σου ακούγεται πειστικό;
Μόνο στα ελληνικά μπορείς να βγάλεις τέτοιο διπλωμα;
Ο Ίβιτς σε ποια γλώσσα έβγαλε το δίπλωμά του;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε λογικά στην Ελλάδα είναι ελληνόφωνα τα μαθήματα και οι εξετάσεις. Ο Ivic μήπως το πήρε από τη σερβική ομοσπονδία;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε λογικά στην Ελλάδα είναι ελληνόφωνα τα μαθήματα και οι εξετάσεις. Ο Ivic μήπως το πήρε από τη σερβική ομοσπονδία;
Εδώ βρίσκεις τις απαιτήσεις για το δίπλωμα.
https://www.uefa.com/insideuefa/news/02 ... 80b8-1000/

Δεν χρειάζονταν καν να το πάρει σπο την Ελλάδα και στα ελληνικά.

Δεν το πήρε γιατί απλά το αμέλησε.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

μερικοί άνθρωποι ίσως δέχονται να πάρουν ένα πτυχίο "χαριστικά, με κονέ, όπως όπως" μόνο και μόνο για να μπορούν να είναι εντάξυ επαγγελματικά.. ο Γκαρσία αγγλικά νομίζω δεν ξέρει και ελληνικά μαθαίνει ακόμα..πώς να παρακολουθήσει τα σεμινάρια στην Ελλάδα ? έχει γραφτεί πως περίμενε να μάθει τα βασικά της γλώσσας και μετά να κάνει οτι χρειάζεται..πραγματικά δεν ξέρω.

μια υπόθεση εργασίας που λένε.. έστω οτι ο Πάμπλο έφερνε και το πρωτάθλημα (κάτι που δεν έγινε βέβαια), τι θα λέγαμε μετά ? ξανά οτι ευχαριστούμε αλλά πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας και να κάνεις την απαράιτητη εκπαίδευση ? αν πραγματικά το λέγαμε αυτό, πάω πάσο γιατί τότε θα ήμασταν συνεπείς ανεξάρτητα αποτελεσμάτων..

δεν πιστεύω όμως να γινόταν έτσι!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Πολλοι εβλεπαν τον Παμπλο σαν τον δικο μας Τσολο...οπως κι εγω.
Για την οικονομια της συζητησης ο Τσολο πηγε στην Ατλετικο το 2011 ενω ξεκινησε σαν προπονητης το 2006 περνωντας απο Racing Club, Estudiantes, River Plate, San Lorenzo, Catania, Racing Club.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”