Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Έτσι κουβέντα να γίνεται, σύμφωνα με το Football Manager o Bradaric είναι ελαφρώς γρηγορότερος του Garcia, ενώ σύμφωνα με το FIFA ο Κροάτης είναι πολύ πιο αργός με τραγικά στατιστικά στην ταχύτητα, χωρίς όμως και ο Garcia να είναι ιδιαίτερα γρήγορος.
Εγω στα βιντεάκια του Ισπανού βλέπω καθετη κίνηση και πατήματα στην αντίπαλη περιοχή, 2 traits που είναι πολύ σημαντικά για χαφ.
Jibbie δεν μας δίνεις λιγο τα φώτα σου με μια στατιστική ανάλυση;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jibbie δεν μας δίνεις λιγο τα φώτα σου με μια στατιστική ανάλυση;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικα τα heat maps των 2 θα ηταν χρησιμα αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν ενδιαφερομαστε για Γκαρσια.Τοσα χρονια παρακολουθησης μεταγραφων μπορει να καταλαβει καποιος που κοιταμε και σπανια κοιταμε τετοιες περιπτωσεις δυστυχως.(reverse psychology)
- Maximus
Μπραβο ρε παιδια, το έχετε παρει ζεστα το θεμα...!
Ελπίζω και στην ΠΑΕ το ίδιο

Ελπίζω και στην ΠΑΕ το ίδιο
Λες να τραγουδανε οντως το μια ωραια πεταλουδα η να μαδανε μαργαριτες να διωξουμε αυτον η αυτον,αυτον η αυτον... 

-
Βρε φερτους και τους 2 λεμε. Τον Καντουρι τον εχουμε δεσει στο μυαλο μας οτι δεν θα βγαλει τραυματισμους φετος ε; Μακαρι αλλα...
Ο Γκαρσια στο Βελγιο επαιξε κυριολεκτικα τις μισες θεσεις της 11αδας. Και σεντερ φορ τον εβαζε.
https://www.transfermarkt.com/aleix-gar ... aison=2019
Πραγματικα χρειαζομαστε σοβαρη ενισχυση στην επιθεση. Αλλιως θα ειναι πολυ δυσκολοι οι μηνες μεχρι την μεταγραφικη του Ιανουαριου.
Ο Γκαρσια στο Βελγιο επαιξε κυριολεκτικα τις μισες θεσεις της 11αδας. Και σεντερ φορ τον εβαζε.
https://www.transfermarkt.com/aleix-gar ... aison=2019
Πραγματικα χρειαζομαστε σοβαρη ενισχυση στην επιθεση. Αλλιως θα ειναι πολυ δυσκολοι οι μηνες μεχρι την μεταγραφικη του Ιανουαριου.
Και πώς θα κάνει ο Γκαρσία δίδυμο με τον σβαμπ?joshua έγραψε:Η Φορτσα γράφει πως εναλλακτική του Μπρανταριτς είναι ο Γκαρσια. Μήπως θα έπρεπε να είναι ανάποδα;
Οι Τούρκοι γράφουν για NKoudou δανεικό από Μπεσίκτας, είναι ανάμεσα σε γαύρο και ΠΑΟΚ
-
Στον γαυρο δυσκολα παντως πλεον γιατι εφερε Bruma.
Στο μεταξυ μας ηταν αρκετα καλος ο Nkoudou. Αυτος που περασε 2-3 φορες τον Λημνιο δεν ειναι;
Στο μεταξυ μας ηταν αρκετα καλος ο Nkoudou. Αυτος που περασε 2-3 φορες τον Λημνιο δεν ειναι;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έχει και παιδιά να θρέψει...obanebane έγραψε:Πόσους θα πάρει ο γαύρος;
Ναι αυτο σκέφτηκα και εγώ, πως αν ισχύει το δημοσίευμα ο γαύρος έκλεισε παίχτη
- Maximus
joshua έγραψε:Λες να τραγουδανε οντως το μια ωραια πεταλουδα η να μαδανε μαργαριτες να διωξουμε αυτον η αυτον,αυτον η αυτον...

Στο στοιχημα πάντως πιο ευκολα θα παιζόταν ως φαβορί μια αποχώρηση, παρά μια μεταγραφη μας.
Για να δουμε... 2 μερες ακόμα...Τικ τακ τικ τακ