Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τηλεοπτικά, φορολογία, ευρωπαϊκά ματς... καμία μεταγραφή θα κανουμε;
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Αν επιβεβαιωθουν οι πληροφορες για μειωση φορολογιας συμβολαιων στο 15% ,κατι που φανταζει υπερβολικο,θα μιλαμε για πραγματικα μεγαλη διαφορα στο κοστος του ροστερ της ομαδας και αυτοματα δυνατοτητα για εναν ιδιοκτητη οπως ο Ιβαν που δεν παντελονιαζει οτι προκυπτει να βγαλει γουστα.
Η μείωση της εφορίας πέραν των άλλων συμβάλει στο να μην υπάρξει μελλοντικά πρόβλημα με το ffp.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Alastor έγραψε:
joshua έγραψε:Η διαφορα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι αυτος που αμοιβεται με 1.000.000 τοσα θα παρει ειτε με 15% φορολογια ειτε με 45% καθως αυτη την πληρωνει η ΟΜΑΔΑ.Το κερδος απο την μειωση αφορα την παε, που σε συνολο παλι τα ιδια θα αποδοσει στο δημοσιο, καθως οτι περισσεψει θα το επενδυσει και παλι στην ομαδα.Δεν μιλαμε επι της ουσιας για ατομικη φορολογιση αλλα για ΕΤΑΙΡΙΚΗ και 45% ειναι εξωπραγματικο ποσο.
Δεν ισχυει αυτο που λες,διοτι το ποσο της μειωσης του φορου κατα πασα πιθανοτητα θα παει σε νεα μεγαλυτερα συμβολαια καλυτερων ποδοσφαιριστων,αρα το δημοσιο θα λαβει 15% εφορια στα υπαρχοντα συμβολαια συν το 15% της επανεπενδυσης απτην μειωση φορου. Αν επαιρνε το δημοσιο το ιδιο ποσο,τοτε η φορολογια θα ταν 1%.

Φυσικα θα ειναι πιο ευκολο να ερθουν καλυτεροι ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα και να αναπτυχθει το προιον περισσοτερο,αλλα το δημοσιο σιγουρα δεν θα παρει τα ιδια λεφτα που επαιρνε πριν. Φυσικα αυτο δεν το λεω για κακο,πρεπει να ερθει η ωρα που το δημοσιο θα μαθει να ζει χωρις υπερφορολογια και να ζησουν καλυτερα οι πολιτες,τα επαγγελματα και οι διαφοροι επαγγελματικοι κλαδοι
Το ύψος των φορολογικών συντελεστών δεν είναι ευθέως ανάλογο των εσόδων του κράτους.
Έχει να κάνει αφενός με τη φοροδοτικη ικανότητα των φορολογουμένων και αφετέρου με το νομικό και ελεγκτικό πλαίσιο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κλασικό ελληνικό κράτος. Μια χαρά ήταν αρχικά οι φορολοίες στο 21%. Ήταν μια ιδανική ισοροπία, και η Ελλάδα έβγαζε 3 ομάδες στο CL. Όταν το διπλασιάσαν και κατόπιν το πήγαν στο 45%, ήρθε η παρακμή. Είναι τεράστια διαφορά. Να πώ πολύ απλά ότι ο Χατσερίντι κόστισε παραπάνω στον ΠΑΟΚ/έτος, από ότι ο Ριβάλντο σε γαύρο. Να πω ότι ο Γκάρυ θα ανανέωνε άνετα με τον ΠΑΟΚ με 21% εφορία, κ.ο.κ. Αφού καταστρέψανε το προϊόν, τώρα που βγήκε η δεξιά κυβέρνηση και θα τα δώσει όλα στο γαύρο, είπαν να μειώσουν το φορολογικό συντελεστή. Να έχει πάλι ο γαύρος μπαλάρα με τα τσεπωμένα 30εκ από το CL, την Ελλάδα ψηλά, και να μας κουνάνε το δάκτυλο ότι μόνο με το γαύρο πρωταθλητή η Ελλάδα πάει ψηλά και βγάζει ομάδες στην Ευρώπη. Τίποτα δεν αφήνουν να πέσει κάτω. Ένα ένα τα βήματα γίνονται όπως ακριβώς τα όρισε ο χοντρός. Το καλό από αυτό, είναι ότι ο Ιβάν, αν θέλει να συνεχίσει έτσι, μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ το αγωνιστικό μπάτζετ ( το ουσιαστικό, χωρίς εφορία).
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Τελικώς να μειωθεί ή όχι η φορολογία?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

joshua έγραψε:Οκ λαθος,περιπου τα ιδια,το νοημα παντως του ποστ ηταν πως δεν προκειται για ατομικη φορολογιση οποτε εγειρει θεμα ισης αντιμετωπισης αλλα για εταιρικη και η εταιρικη υπερφορολογιση δεν οδηγει πουθενα,απλα εχει τυχει στο τιμονι να βρισκεται καποιος που για τους λογους του δεν λειτουργει τεχνοκρατικα αλλα αυτο δεν αποτελει κανονα.
Μονο που οι επιχειρησεις, αυτο το 45% πληρωνουν... 29% θεωρητικα, αλλα πρακτικα παει (ΠΟΛΥ) παραπανω. Ειδικα σε μερικους τυπους εταιρειων
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Επιβαλλεται να κανουμε μεταγραφαρες. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Τηλεοπτικά, φορολογία, ευρωπαϊκά ματς... καμία μεταγραφή θα κανουμε;
Τώρα ειδικά μετά τον "θρίαμβο" του πούστη; Ίσα που μέχρι την Κυριακή θα τα έχει μαζέψει να φύγει ο Ιβάν. Φοβήθηκε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ας κάνουμε μια καλή εμφάνιση αύριο να πάρουμε γερό προβάδισμα για πρόκριση και προβλέπω γλέντι μετά εδώ μέσα.. οσο ο πουστογαυρος παρουσιάζεται σαν "δυναμωμενος" τόσο περισσότερο καυλώνει ο Ιβάν και θα τιναξει και πάλι την μπάνκα.. πιθανότατα θα πάρουμε και μόνοι μας τα λεφτά του Γιουρόπα..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα γινω κακος και παλι,το πολυ πολυ να φαω λιγο κραξιμο ακομα,συνηθισμενος ειμαι...Λεμε διαφορα για τον γαυρο περι αστειας ομαδας,περι μετριου ροστερ και αναρωτιεμαι, οχι γιατι εχω διαφορετικη αποψη συνολικα,τιποτα το ιδιαιτερο δεν τον θεωρω και εγω,σημερα ομως μπαινει αλλαγη ο ρατζελοβιτς και σε 15 λεπτα φτανει τα γκολ που εχει βαλει σε 70 παιχνιδια ο Λημνιος,ο Λημνιος που εμεις βαλαμε αλλαγη με τον Αγιαξ για να γυρισει τα παιχνιδια.Αν ο ρατζελοβιτς δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι,ο Λημνιος αραγε ειναι? Ευχομαι να συνελθει ο Στοχ γιατι προς το παρον το μονο ισως κενο του ροστερ περσι,αυτο στους πλαγιους μεσοεπιθετικους δεν θα βρει λυση ουτε φετος.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Θα πω κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα στην ομάδα.

Η ομάδα θα πρέπει παρότι αρ.μπακ 8αρο10αρι και επιθετικό πρέπει να έρθει και winger εξτρέμ.

Με Biseswar μόνο και Jaba δε βγαίνει τον Λημνιό συγνώμη κιόλας τον θεωρώ στην τωρινή ομάδα μας "λίγο"..
εκτός αν στελνόταν δανεικός να πάρει παιχνίδια να μαθαίνει και την μπούκα και στο 1 εναντίων 1 να τριπλάρει.

Ο δε Stoch όπως είπε στις δηλώσεις πως δεν είναι η ομάδα όπως ήρθε και για να πάρει φανέλα σπίτι του πρέπει να διορθώσει πολλά και αυτόν δεν τον πολυβλέπω να προσαρμόζεται κάτι βλέπει ο Ferreira.

*Για εμένα σε αυτά τα ματς είναι λίγος και αυτός μακάρι να βελτιωθεί ή δε μπορεί στο σύστημα του Abel δεν ξέρω ειλικρινά. Πολλά σκαμπανεβάσματα!

Εκτός αν βλέπετε κάτι διαφορετικό εσείς φίλοι μου..

Τον Λάμπρου από την 1η στιγμή όταν 1οήρθε ο Ferrreira δεν τον θέλει.. μιλάμε για έτοιμο παίχτη για εμένα πάντος πως πρέπει να αποκτηθεί εξτρέμ από αυτά που βλέπω.

(Άλλαξα θέμα γιατί λέγατε για τα τηλεοπτικά εδώ και ώρες και όχι για τα μεταγραφικά).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 21 Αύγ 2019, 23:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι μεταγραφες που θα γινουν την τελευταια εβδομαδα θα κρινουν πολλα λεω εγω,μεταγραφες που θα κανει ο γαυρος με τσεπωμενα 30 μυρια και ο ΠΑΟΚ με την τρελα του Ιβαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 21 Αύγ 2019, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εμενα δεν μς φοβιζουν τοσο οι μεταγραφες που θα γινουν οσο η αξιολογηση π έχει γινει στο ηδη υπαρχον ροστερ και η πιθανοτητα μερικοι να εχουν υπερεκτιμηθει και να μας κρεμασουν στην πορεία της χρονιας...

Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

joshua έγραψε:Οι μεταγραφες που θα γινουν την τελευταια ομαδα θα κρινουν πολλα λεω εγω,μεταγραφες που θα κανει ο γαυρος με τσεπωμενα 30 μυρια και ο ΠΑΟΚ με την τρελα του Ιβαν.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Ανάφερα ακριβώς πάνω φίλε τι με ανυσηχεί που είναι ακόμα νωρίς διάβασετο!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Gospi έγραψε:Εμενα δεν μς φοβιζουν τοσο οι μεταγραφες που θα γινουν οσο η αξιολογηση π έχει γινει στο ηδη υπαρχον ροστερ και η πιθανοτητα μερικοι να εχουν υπερεκτιμηθει και να μας κρεμασουν στην πορεία της χρονιας...

:pano: :pano: :pano: :pano:
Για εμένα 3 παίχτες έχουν υπερεκτιμηθεί φίλε και μιλάω τους εξτρέμ που είναι σημαντικό θέμα.. μιλάω πάντα για τον τωρινό ΠΑΟΚ όχι τον προπέρσυνο σαν doubleούχοι
άλλες προσδοκίες άλλοι στόχοι της ομάδος..!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”