Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
savic

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από savic »

Καλός προπονητής αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας, αλλα μεγαλος παρτακιας... Σαν άνθρωπος λίγος . Σίγουρα έχει πρόταση εδω και 10-15 μέρες. Περίμενε να σιγουρευτεί και φεύγει. Αν ηταν σωστός θα έλεγε στην ΠΑΕ ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να καλυφθεί η ρητρα του και να φύγει. Έτσι ώστε να έχει περισσότερο χρόνο ο ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα. Για εμένα έκλεισε οριστικά η πόρτα του ΠΑΟΚ για αυτόν. Λεφτά υπάρχουν πάμε για καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

vs40 έγραψε:Φεύγεις; οκ. Πάρε μαζί σου και τον Ελ Κατουρήσω όμως. Ο ΠΑΟΚ προφανώς εξαιτίας σου τον κράτησε και ζηταγε πολλά.

Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι περισσότερο ο ΠΑΟΚ προσέφερε σε σένα. Επουδενί ο πιο πετυχημένος προπονητής. Με μπάτζετ πολύ μεγαλύτερο από τους ανταγωνιστές και μεγαλύτερη οργάνωση. Θεωρώ ότι με σοβαρό και έτοιμο προπονητή, το πρωτάθλημα του 2018 δε χάνονταν, όμως εκεί φταίει κυρίως η διοίκηση με την επιλογή Στσνογιεβιτς. Βγάζω απ' έξω κλοπή κλπ. Αυτή την Ράχη με 10 παίκτες την κάνεις διπλό και την αφήνεις τουλάχιστον 10 πόντους πίσω. Μια αεχ με το 1/3 του μπάτζετ. Τυφλωνεστε από την επιτυχία που ήταν μεμονωμένη. Ο ΠΑΟΚ πρώτη φορά ήταν κυρίαρχος με το μεγαλύτερο μπάτζετ, με γαύρο από τους χειρότερους όλων των εποχών, χωρίς την δική τους ΕΠΟ και βαζελο τελειωμένο. Η αρχή για μένα πολύ μικρή επίσης. Καμία σχέση με την επιτυχία του 85 η του 76. Θεωρώ όμως ότι το αήττητο πρωτάθλημα ήταν μεγάλο επίτευγμα, και σίγουρα το πιστών και στον προπονητή, καθώς και το νταμπλ. Ευχαριστημένος από τα προκριματικά, όχι όμως τους ομίλους στη συνέχεια. Αυτά... Ο ΠΑΟΚ έχει Κάτσε, Καντουρι. Καλά ψώνια
Ε ανέλαβε εσύ τότε και ξανακάνε αήττητο νταμπλ.
Ρε θα μας αποτρελάνετε τελείως, τι είναι αυτά που λέτε.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Sick Bastard έγραψε:
Ρε παιδιά (δεν το λέω για σένα, εξ αφορμής το λέω) σοβαρά πιστεύετε ότι είναι απλώς θέμα χρημάτων και μόνο;
Θα το μαθουμε σε 3-4 μέρες, ανάλογα με το που θα κλείσει και με πόσα λεφτά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν υπάρχει λόγος για αφορισμούς. Προφανώς προσέφερε και επαιξε ρόλο στις επιτυχίες.

Αλλά ως προπονητής δεν είναι και δεν ήταν ποτέ κάτι το εξαιρετικό.

Και τα έγραφα αυτά και στις πολύ καλές μέρες του στην ομάδα. Ούτε κωλοτουμπες ούτε τπτ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Εξαιρετικό δεν είναι, αν ήταν δεν θα ήταν εδώ.
Αλλά απ αυτό που λες, μέχρι το ''έλα μωρέ δεν έκανε και τίποτα'' έχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη.
pavire

Δημοσίευση από pavire »

Δέχτηκε κριτικη.,έγινε εμμονικος,έπαιξε για το αποτέλεσμα,στάθηκε στην τακτική του,έδεσε την ομαδα,στάθηκε στο ύψος του και δικαιώθηκε...Ένας καλός προπονητής με μεγάλη συνεισφορά στα επιτεύγματα του συλλόγου τα δύο τελευταία χρόνια...Όχι όμως αναντικατάστατος...Ο μόνος αναντικατάστατος σε αυτήν την ομάδα είναι ο λαός και ο Ιβάν!!!Κανένας άλλος...
ΥΓ. Με τον ΠΑΟΚ ακούστηκε το όνομα σου στην Ευρώπη! Αν έβγαινες ch.l. θα είχες συμβόλαιο σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης...Αλήθεια τώρα ποιοι είναι οι στόχοι σου;;; Το χρήμα... Κάτι μου λέει ότι θα παρακαλάς την Ξάνθη να σε πάρει από την Αραβία....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

cellophan έγραψε:Εντάξει λοιπόν, θα το πω τώρα που έγινε η στραβή και μπορεί να ακουστεί καλύτερα, δυστυχώς για όλους τους λάθος λόγους και κυρίως αυτούς που βασίζονται στην εσωστρέφεια που δημιουργεί μια επικοινωνιακή αλλά και κυρίως ουσιαστική ήττα. Παρένθεση, πριν μπω στο ζουμί, μεγαλύτερη απώλεια ακόμα και από τον ίδιο τον προπονητή, ίσως να είναι η ομάδα που δουλεύει δύο χρόνια γύρω από αυτόν. Αυτοί έρχονται σε διαρκή και καθημερινή επαφή με τους παίκτες, αυτοί δημιουργούν ένα μεγάλο κομμάτι της ομοιογένειας που αποτέλεσε τον βασικό λόγο της περσινής επιτυχίας. Αn φύγουν μαζί του, είτε γιατί τους πάρει ως συνηθίζεται είτε γιατί αναγκαστούν σε υποχώρηση με την έλευση του team του καινούριου προπονητή, η απώλεια σε αγωνιστικούς όρους είναι πράγματι δυσβάσταχτη.

Στο ζουμί τώρα. Εδώ και πολύ καιρό και κυρίως μετά την τυπική λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας, ακούω πολλούς φίλους να επικεντρώνουν τις σκέψεις τους, τα θέλω τους από την ομάδα, τα μεταγραφικά και οργανωτικά τους σχόλια, γύρω από τις υποχρεώσεις που αυτή έχει στα προκριματικά του Champions League. Θα είμαι πολύ ωμός. Αν ήμουν στη διοίκηση της ομάδας και χάραζα στρατηγική, η τελευταία μου έννοια για φέτος θα ήταν η πορεία της ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση. Ναι είναι ευκαιρία, ναι έχουμε σίγουρα καλύτερες πιθανότητες ξεκινώντας από το μονοπάτι του πρωταθλητή, αλλά ο μόνος τρόπος για να ξαναέχεις αυτή την ευκαιρία είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, το οποίο δεν πρέπει να χαθεί για κανένα λόγο.

Δεν ξέρω αν κάποιος διαφωνεί, αλλά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με αφετηρία την πολιτική σκηνή, μαίνεται ένας αδυσώπητος επιχειρηματικός πόλεμος ο οποίος μεταφέρεται αυτούσιος και στο ποδόσφαιρο. Αυτούσιος. Η χρονιά που έρχεται θα είναι η πιο άγρια που έχουμε ζήσει εδώ και χρόνια. Αμιγώς αθλητικά γιατί εξαιτίας των περσινών και των προπέρσινων, οι δύο βασικοί αντίπαλοι (ιδίως ο Ολυμπιακός) έχουν συμμαζέψει τα του οίκου τους και έχουν μπει, παρόλη την διαχρονικά αλλοιωμένη φύση τους, σε συνθήκες ποδοσφαιρικής και αθλητικής κανονικότητας. Σε παρα-αθλητικό επίπεδο και με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, όλα θα γίνουν πολύ-πολύ πιο δύσκολα. Δε ξέρω σε τι βαθμό θα καταφέρει το σύστημα να επηρεάσει καταστάσεις, το σίγουρο είναι πως το όποιο element of surprise ή η υποτίμηση του αντιπάλου από τον Βορρά έχει πάει περίπατο. Τους έχουμε πια δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και επιτέλους το κάναμε και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό. Και θα πρέπει να περιμένουμε πολυμέτωπη, δομημένη αλλά και ασύμμετρη αντεπίθεση.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι να καθαρίσεις όλα τα loose ends στο εγχώριο πεδίο μάχης. Τίποτα καλό ποτέ δε βγήκε από μεγαλεπίβολα σχέδια για εκστρατείες και κατακτήσεις όταν στο εσωτερικό επικρατούσε χάος και εμφύλιος. Ή να το πω λιγότερο στρατόκαβλα, δεν γυρνάς την πλάτη να πανηγυρίσεις αν δεν είσαι σίγουρος πως ο αντίπαλος σου είναι κάτω και δεν πρόκειται να σηκωθεί. Με αυτή την λογική, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι έτοιμη η καλύτερη δυνατή ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσεις τα ματς του Αυγούστου, σημαίνει όμως πως το βάρος του σχεδιασμού πρέπει να πέσει στην ομάδα που θα στήσει τις βάσεις ακόμα και αν αποτύχει στην Ευρώπη, αν θεωρείται αποτυχία το Europa League- για το επόμενο πρωτάθλημα.

Μια τρίτη χρονιά, με το ΠΟΚ εκτός τίτλων (μιλάω κυρίως για τον Ολυμπιακό), και υπό τις ευνοϊκές για αυτούς συνθήκες που μάλλον θα διαμορφωθούν μετά τη μεθεπόμενη Δευτέρα, θα είναι ένα καίριο χτύπημα σε όλο το σαθρό αλλά ανθεκτικό στο χρόνο οικοδόμημα και θα τους βυθίσει σε πρωτόγνωρη για αυτούς εσωστρέφεια. Τα οφέλη δε, είναι ανυπολόγιστα και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να τα συγκρίνω με τα 25 εκατομμύρια του Champions League και 4-5 κερδισμένους πόντους στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να γίνει παρένθεση αλλά τελεία και παράγραφος για αυτούς. Μια νέα παράγραφος που θα σημάνει κάτι πολύ μεγάλο, σε στέρεες βάσεις. Προσοχή, δε μιλώ για μια χρονιά στην Ευρώπη σαν την περσινή κατά τη διάρκεια της οποίας βυθιστήκαμε στην αγωνιστική και διοικητική εσωστρέφεια. Μιλάω για μια χρονιά που θα χαρούμε το παιχνίδι το καλοκαίρι και το χειμώνα θα δρέψουμε τους καρπούς της δουλειάς που έγινε.

Αυτή είναι η άποψη μου. Kill the beast first, then kiss the Princess. Και τα δύο δε γίνονται. Λυπάμαι που την εκφράζω με αφορμή ενός άσχημου γεγονότος, όπως είπα στην αρχή, με την ελπίδα να έχει μεγαλύτερη απήχηση, δυστυχώς για όλους τους λάθος λόγους.
Πολύ εύστοχο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Maximus έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Ρε παιδιά (δεν το λέω για σένα, εξ αφορμής το λέω) σοβαρά πιστεύετε ότι είναι απλώς θέμα χρημάτων και μόνο;
Θα το μαθουμε σε 3-4 μέρες, ανάλογα με το που θα κλείσει και με πόσα λεφτά...

Σικ ίσως έπαιξε ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ φέτος ταβάνιασε. Επαγγελματικά , όπως έγραψε ένας φίλος , η σωστή επιλογή είναι το κας αουτ , δεν υπάρχει καλύτερο timing. Αν εκτός από τα παραπάνω υπάρχουν και κάποια προβλήματα (δε θα το μάθουμε ποτέ) τότε δένει το γλυκό.

Αλλά το κας αουτ είναι αρκετό για να φύγει ο Λούτσος ,ακόμα και να μην υπήρχαν προβληματα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δεν έχω πρόβλημα με το κας άουτ.
Έχω θέμα με τον χρόνο.
Θες να κάνεις κας άουτ; Κανένα πρόβλημα. Κάν'το 2 εβδομάδες μετά τον τελικό κυπελλου.
Τέλος πάντων, δεν τα βάζω με τον Λουτσέσκου. It takes two to tango.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Όντως ο χρονισμός τσούζει , αλλά μπορεί η πρόταση να έπεσε τώρα. Έτυχε , πέτυχε , ποιος ξέρει.

Για μένα είναι 70-80% κας αουτ , που προήλθε από μια αναπάντεχη πρόταση των Αράβων και η καλή ( ; ) σχέση του Λούτσου συνολικά με το κλαμπ δε στάθηκε ικανή για να τον κρατήσει. Αν η σχέση ήταν σουπερ δε θα πήγαινε Αραβία , αν η πρόταση δεν ερχόταν δε θα ψαχνόταν αυτός για να φύγει. Έτσι το βλέπω

Πάντως κι ο Ιβιτς με κας αουτ έφυγε.

Για μένα το πραγματικά δυσάρεστο ενδεχόμενο είναι να είδε/ήξερε/νόμιζε ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι του Βαγγέλη άρα αυτός θα ήταν σίγουρα χαμένος. Σενάριο φαντασίας .
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Το σοκ μου είναι μεγάλο!! Πιο πολύ με πείραξε η στιγμή που έγινε όλο αυτό...δεν γίνεται δύο μέρες πριν αποχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα, να μένουμε χωρίς προπονητή...
Εγώ δεν πιστεύω ούτε ότι τσακώθηκαν ούτε τίποτα τέτοιο..σίγουρα ο Σαββίδης δεν θα ήθελε με τίποτα να φύγει ο Λουτσεσκου και όσον αφορά τους παίχτες γινόντουσαν προσπάθειες να έχει όποιον ζητάει (ζιβκοβιτς κτλ). Προφανως τα λεφτά είναι πολλά... επιπλέον η πίεση πλέον και οι απαιτήσεις μας είναι μεγάλες...μάλλον αρχισε ήδη να αγχώνεται για το τι θα ακολουθήσει και σκέφτηκε να πάει κάπου χωρίς καθόλου πίεση...
Τι να πω...ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα...
ΥΓ1ΠΑΟΚ χωρίς αγχωτικό καλοκαίρι δεν υπάρχει...
ΥΓ2 τα πράγματα δυσκολεύουν για Ch. L.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Γλυκύτατες και ιστορικές στιγμές μας χάρισες και για πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου. Πάντα μισοαστειευόμενος σκεφτόμουνα ότι σκυλιασες για το χάρτινο επειδή έχασες το πριμ πρωταθλήματος. Τα μμε της χώρας μεταξύ κουτσομπολιού και σοβαρού έλεγαν ότι σε βοηθούσε κι ο μπαμπάς με προπονητικες συμβουλές. Και ναι πιστεύω ότι για συνέχιση της υπέρβασης της ομάδας θα έπρεπε φέτος να κάνεις κι εσύ υπέρβαση σαν προπονητής. Μάλλον το φοβήθηκες και τα ωραία πετροδολλαρα έδεσαν τέλεια. Καμμία ανοχή σε ΠΟΚιτικα σενάρια για διαφωνίες με διοίκηση και άλλες παπαριες για να μας ρίξουν στην διχόνοια. Να είσαι πάντα καλά κι ο ΠΑΟΚ καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αντιπαραβάλλοντας τη δήλωση της ΠΑΕ για την αποχώρηση του Λουτσέσκου και του ιδίου, νιώθεις ποιά πλευρά είναι ενοχλημένη και ποιά επιχειρεί υπό μιαν έννοια να "δικαιολογηθεί". Όχι ότι πλέον έχει ιδιαίτερη σημασία. Για την ακρίβεια, καμιά. Απλά, αυτή η αίσθηση μου μένει εμένα σαν επίλογος.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Sick Bastard έγραψε:
vs40 έγραψε:Φεύγεις; οκ. Πάρε μαζί σου και τον Ελ Κατουρήσω όμως. Ο ΠΑΟΚ προφανώς εξαιτίας σου τον κράτησε και ζηταγε πολλά.

Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι περισσότερο ο ΠΑΟΚ προσέφερε σε σένα. Επουδενί ο πιο πετυχημένος προπονητής. Με μπάτζετ πολύ μεγαλύτερο από τους ανταγωνιστές και μεγαλύτερη οργάνωση. Θεωρώ ότι με σοβαρό και έτοιμο προπονητή, το πρωτάθλημα του 2018 δε χάνονταν, όμως εκεί φταίει κυρίως η διοίκηση με την επιλογή Στσνογιεβιτς. Βγάζω απ' έξω κλοπή κλπ. Αυτή την Ράχη με 10 παίκτες την κάνεις διπλό και την αφήνεις τουλάχιστον 10 πόντους πίσω. Μια αεχ με το 1/3 του μπάτζετ. Τυφλωνεστε από την επιτυχία που ήταν μεμονωμένη. Ο ΠΑΟΚ πρώτη φορά ήταν κυρίαρχος με το μεγαλύτερο μπάτζετ, με γαύρο από τους χειρότερους όλων των εποχών, χωρίς την δική τους ΕΠΟ και βαζελο τελειωμένο. Η αρχή για μένα πολύ μικρή επίσης. Καμία σχέση με την επιτυχία του 85 η του 76. Θεωρώ όμως ότι το αήττητο πρωτάθλημα ήταν μεγάλο επίτευγμα, και σίγουρα το πιστών και στον προπονητή, καθώς και το νταμπλ. Ευχαριστημένος από τα προκριματικά, όχι όμως τους ομίλους στη συνέχεια. Αυτά... Ο ΠΑΟΚ έχει Κάτσε, Καντουρι. Καλά ψώνια
Ε ανέλαβε εσύ τότε και ξανακάνε αήττητο νταμπλ.
Ρε θα μας αποτρελάνετε τελείως, τι είναι αυτά που λέτε.
Συγνώμη για το auto correct παρατηρησα οτι μου έκανε το μυνημα μου να μη βγαζει νοημα. Παρόλα αυτα, ξεκαθαρα γραφω στο ποστ οτι ηταν μεγαλο επιτευγμα το αηττητο Πρωτάθλημα. Εκει τα ευσημα στον προπονητή και να συμηρωσω και για τα 2/2 κυπελλα. Ο Λουτσεσκου εγινε προπονητης ομως αξιας στον ΠΑΟΚ, απο την πιεση που αυτος ασκει. Τα ειπε μονος του στις συνεντευξεις, που στην αρχη δεν πιστευε οτι μπορουμε για 1η θεση. Πηρε τον ΠΑΟΚ να τον βγαλει 3ο η 4ο, βασει ιστοριας. Δεν ελαβε υποψην του οτι εχει το μεγαλύτερο μπατζετ και σουπερ υλικο. Οσο για τη σεζον 2018, πηραμε τα πανω μας μολις τραυματιστηκε το βαρυδιο Ελ Καντουρι. Συγνωμη για το autocorrect παραπανω στο ονομα του παίκτη. Δε μου φταιει αυτος, αλλα αυτος που τον εφερε και τον ειχε βασικο μεχρι να τραυματιστεί. Μετα τη συγκεντρωση στο ξενοδοχειο, άλλαξαν ολα και συν οτι ο Μιρτσεα εκανε ιδιαιτερα στον γιο του, πως να χειριστει την κατασταση. Ξαφνικα ειδαμε να παιζει η ομαδα επιθετικά, αλλα Μιρτσεα. Συμπτωση δεν ειναι. Εξάλλου το παραδεχτηκε οτι τον συμβουλευει και συζητανε για μπαλα.

Επόμενη μερα θελω Μιρτσεα Λουτσεσκου, γιατι μας το χρωστάει η οικογένεια. Σαντος εννοείται, απλα δε νομιζω να θελει ξανα Ελλαδα, ενώ εχει δέσμευση με την εθνικη του. Και οι 2 ξερουν τον ΠΑΟΚ. Υπό αυτη τη λογικη, 3η επιλογή εχω τον Παβλαρο, πού εχει ηδη δειξει με την Κ20. Ταιριαζει απόλυτα στο dna του ΠΑΟΚ. Αν δεν ειναι κανένας απο τους παραπανω, θα ηθελα να ειναι επιλογη προπονητη με το μεγαλυτερο συμβόλαιο στην ομαδα, μεταξυ 1,5 - 2εκ. Να μην αμφισβητειται, ενας καταξιωμένος προπονητης.

Υγ: ΟΛουτσεσμου εφυγε για τα λεφτά. 10πλασιασμος αποδοχών δεν είναι μικρό πράγμα. Ο ΠΑΟΚ κανονικα επρεπε να τον αναπροσαρμοσει στο 1.2εκ με μεγαλυτερη ρητρα, σε νεο 3ετες συμβόλαιο, γιατί εφερε νταμπλ.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τι λετε ρε παιδια, πηραμε 2εκ απο τον Λουτσεσκου;;; σοβαρα τωρα;; μην το πεις ουτε του παπα :lol: :lol: τρελη πωληση. Βρε τους μλκς του αραβες, απο 400χιλ του εδωσαν 4εκ συμβολαιο και πληρωσαν και εμας 2εκ χαχααχα

στο καλο ρε Λουτσε, οτι καλυτερο για σενα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”