5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- ΑποστόληςΑ
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Αν του επιτραπεί να πατάει αντίπαλους παίκτες εντός περιοχής, νομίζω θα ανέβει πολύ ανασταλτικά 

Μέχρι κι Ανατολάκης προλαβαίνει να γίνει ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
malampar έγραψε:Εχασα κ γω τη φορμα μου την ειχα ξεχασει στο χωριο

- giwrgos04dex
GI4NNEN4 έγραψε:Αν του επιτραπεί να πατάει αντίπαλους παίκτες εντός περιοχής, νομίζω θα ανέβει πολύ ανασταλτικά
Χώρις πρόθεση πάντα
-
Δυστυχως το υψηλο του συμβολαιο, σε συνδυασμο με τις παρατεταμένες κακες του εμφανισεις, τον καθιστουν ένα από τα προβλήματα της ομαδας. Απαιτείται πληρης σεβασμος σε έναν παικτη που επι τρια χρονια εδωσε τα παντα και βοηθησε παρα πολύ τον συλλογο, αλλα ταυτόχρονα απαιτείται και διαυγεια και ορθολογισμος. Το θεμα φετος δεν είναι ότι δεν κανει το κατι παραπανω, αν αυτό ηταν το πρόβλημα, τοτε θα ηταν τελειος ως τριτο στοπερ, αν και υπερβολικα ακριβος για κατι τετοιο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι επικίνδυνος, και δεν ξερω γιατι.
Με το ερπετό, μόνο εγώ τον βρήκα ως τον λιγότερο "επικίνδυνο" αμυντικό μας, απ τους 5 (με το τέρμα) δηλαδή?
Και εννοώ αμυντικά "επικίνδυνο", όχι επιθετικά, για να μην μπερδευτείτε...
Και εννοώ αμυντικά "επικίνδυνο", όχι επιθετικά, για να μην μπερδευτείτε...
-
Μια χαρά είναι ο Βαρέλα.. Στο ματς με το σκουλήκι αυτός και ο Ίνγκασον κάνανε μια χαρά εμφάνιση.. Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα ορισμένων να φύγει ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας την τελευταία 5ετία κι ενώ έχει συμβόλαιο για 2,5 ακόμη έτη..
Κάποιοι πέρυσι τέτοιο καιρό δίναμε εύσημα στη διοίκηση που πήρε το νέο αίμα Ίγκασον ως μέσο πίεσης στον αγαπητό Φερνάντο που δεν είχε υπογράψει Δεκέμβριο.
Και μας έπιασαν οι συναισθηματισμοί και ξηλώθηκε ο Ιβάν.
Να πω την αμαρτία μου, ως κι ο¨καλός Βαρέλα¨ βλέπω να έχει ατέλειες ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια.
Πέρυσι με Μπενφίκα, χάνει τον παίχτη του στο 1-1, με ΑΕΚ κάτω κάνει τον Πόνσε, ο γκέι στο τηγάνι μας έκανε γιογιο.
Ο φετινός είναι ανάλογος του Κατσικά.
Αυτά.
Και μας έπιασαν οι συναισθηματισμοί και ξηλώθηκε ο Ιβάν.
Να πω την αμαρτία μου, ως κι ο¨καλός Βαρέλα¨ βλέπω να έχει ατέλειες ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια.
Πέρυσι με Μπενφίκα, χάνει τον παίχτη του στο 1-1, με ΑΕΚ κάτω κάνει τον Πόνσε, ο γκέι στο τηγάνι μας έκανε γιογιο.
Ο φετινός είναι ανάλογος του Κατσικά.
Αυτά.
αυτές τις γιόμες πρέπει να του τις κόψει ο προπονητής
δεν πηγαίνουν ποτέ στο στόχο
δεν πηγαίνουν ποτέ στο στόχο
καλύτερος από τα τελευταία παιχνίδια
ευτυχώς δεν έκανε το τραγικό λάθος, από αυτά που έχουμε δει και παλιότερα να κάνει.
ευτυχώς δεν έκανε το τραγικό λάθος, από αυτά που έχουμε δει και παλιότερα να κάνει.
Ειχε 2 κοψιματα μεγαλης κλασης μεσα στη περιοχη σημερα. Μακαρι να εχει συνελθει.
- ΑποστόληςΑ
Σχετικά ανοδική πορεία όντως.
Ακόμα μια φορά όμως όποιος ήθελε περνούσε στην περιοχή μας
Ακόμα μια φορά όμως όποιος ήθελε περνούσε στην περιοχή μας