Ε βέβαια πολλοί πριν λίγους μήνες ακόμα και εδώ μέσα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι κάτι Σκόνδρες, Κωνσταντινίδηδες, κλπ κλπ (δεν θέλω να γράψω ακόμα και για παίκτες που υπολογίζονται) θα βοηθήσουν τον νέο ΠΑΟΚ του 2016. Με επιχειρήματα χωρίς ποδοσφαιρική ουσία, χωρίς να βλέπουμε ότι η κάθε περίπτωση παίκτη έχει ιδιαιτερότητες που ίσως να μην αντιλαμβανόμαστε από έξω. Ακόμα και ο Κουλούρης ο οποιος είναι μόνο 20, αν δεν έχει εξέλιξη θα χαιρετίσει. Οπως χαιρετούν πολλοί ξένοι. Απλά ο Ιβιτς είναι ο πιο κατάλληλος να κρίνει τις δυνατότητες των παιδιών των ακαδημιών μας. Και πρέπει να παραδεχτουμε ότι για διάφορους λόγους πολλοί από αυτούς είναι ημιτελείς ποδοσφαιριστες με κουσούρια που δεν βελτιώνονται πλέον. Κάτσε, Πέλκας, Κλάους έχουν σημαντικά μείον στο παιχνίδι τους, απλά έχουν και καποια σύν που τους διατηρούν στο ρόστερ (μέχρι να έρθει καποιος με καλύτερα χαρακτηριστικά).Demir έγραψε:το πιο γελοιο απο ολα εινια οτι βγαινουν ''φωνουλες'' που κραζουν (ελαφρα ακομα) τν ιβιτς λεγοντας οτι περνει χαρτακι(γελανε κ οι ρεγγες) και οτι θελει να φαει ολα τα ελληνακια που ειναι ταλεντα και ο κακος ιβιτς θελει τους ξενους που μας τρωνε τις δουλειες.... οτι να ναι....
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
- ΑποστόληςΑ
Χώρισαν» Ντνίπρο – Ζοζούλια!
ινπαοκ - 24. Ιουλίου 2016 23:15 Γιάννης Σωτηρίου
Το γεγονός ότι το όνομα του Ζοζούλια «κυκλοφόρησε» για διάφορες ομάδες ως τώρα δίχως, όμως, να υπάρξει κάτι ουσιαστικό είχε κάνει τους Ουκρανούς να πιστεύουν ότι ο 26χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην Ντνίπρο. Μετά το σημερινό ματς, όμως, άλλαξαν τα δεδομένα!
Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοινώθηκε ότι ο Ζοζούλια δεν θα συνεχίσει στην Ντνίπρο και μάλιστα ο ίδιος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα για να αποχαιρετήσει (πρώην, πλέον) συμπαίκτες και οπαδούς!
Υπάρχει, βέβαια, μυστήριο ακόμα για τον τρόπο με τον οποίο φεύγει ο Ζοζούλια! Δηλαδή, αν αποχωρεί από την Ντνίπρο ως ελεύθερος ή αν η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα πρέπει να αποζημιώσει τους Ουκρανούς.
πηγή: sdna.gr
ινπαοκ - 24. Ιουλίου 2016 23:15 Γιάννης Σωτηρίου
Το γεγονός ότι το όνομα του Ζοζούλια «κυκλοφόρησε» για διάφορες ομάδες ως τώρα δίχως, όμως, να υπάρξει κάτι ουσιαστικό είχε κάνει τους Ουκρανούς να πιστεύουν ότι ο 26χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην Ντνίπρο. Μετά το σημερινό ματς, όμως, άλλαξαν τα δεδομένα!
Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοινώθηκε ότι ο Ζοζούλια δεν θα συνεχίσει στην Ντνίπρο και μάλιστα ο ίδιος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα για να αποχαιρετήσει (πρώην, πλέον) συμπαίκτες και οπαδούς!
Υπάρχει, βέβαια, μυστήριο ακόμα για τον τρόπο με τον οποίο φεύγει ο Ζοζούλια! Δηλαδή, αν αποχωρεί από την Ντνίπρο ως ελεύθερος ή αν η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα πρέπει να αποζημιώσει τους Ουκρανούς.
πηγή: sdna.gr
Οποίος το λέει ειναι ντιπ αντε να μην πωDemir έγραψε:το πιο γελοιο απο ολα εινια οτι βγαινουν ''φωνουλες'' που κραζουν (ελαφρα ακομα) τν ιβιτς λεγοντας οτι περνει χαρτακι(γελανε κ οι ρεγγες) και οτι θελει να φαει ολα τα ελληνακια που ειναι ταλεντα και ο κακος ιβιτς θελει τους ξενους που μας τρωνε τις δουλειες.... οτι να ναι....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που είπε ο Κώστας ότι ακούγεται ότι έχουμε συμφωνήσει με το φορ το οποίο μάλιστα θα είναι παρών στο Αμστελόδαμον (ως θεατής), έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες που ήθελαν απόκτηση καλού φορ ΜΟΝΟ εάν περάσουμε τον Ajax.
- anekfrastos
Επειδή έχω γράψει κι εγώ για πώληση του Κλάους, ξεκαθαρίζω το εξής (τα έχω ξαναγράψει, συνοψίζω γιατί νομίζω ότι οι περισσότεροι σαν εμένα το ίδιο πάνω κάτω πιστεύουν):Unpsofable78 έγραψε:Πες τα ρε αδερφε γιατι καποιοι βαλθηκαν να μας τρελανουν εδω μεσα.georgedoulk2008 έγραψε:Για το γεγονός ότι φαγωθηκατε να πουλησετε τον Κλαους μήπως φταίει ή ζέστη;
Με τα καλά και τα άσχημα του ο Κλαους κάνει κάθε χρόνο διψήφιο αριθμό γκολ.
Δεν χωράει δηλαδή στον ΠΑΟΚ;
Σαμπως για το μυαλό του τον θέλουμε ή για τα τατουάζ του;
Για να βάζει γκολ τον έχουμε και την δουλειά του την κάνει.
Φυσικά χρειαζόμαστε ένα φόρ με διαφορετικά στοιχεία όπως ατομική ενέργεια και ταχύτητα.
Αλλά ο Κλαους δεν περισσεύει.
ΥΓ Καλή δύναμη Κώστα. Θα δώσω την ίδια συμβουλή που δίνω σε κάθε νέο μοντ: Να επεμβαινεις όσο το δυνατόν λιγότερο
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μείνει ο Κλάους. Καλός φορ είναι, σκοράρει αρκετά γκολ κάθε χρόνο (έχει πάρει και σπίτι του βέβαια τη φανέλα με το "9" χωρίς ανταγωνισμό) και είναι και δικό μας παιδί και γουστάρω να έχουμε τέτοιους, για διάφορους λόγους.
Να πάρουν όμως και ένα δυνατό φορ, με χαρακτηριστικά που δεν έχει ο Κλάους. Αν είναι να πάρουν έναν Χούσεν ή έναν Καμαρά ή έναν σακάτη Νέτσιντ για να πουν ότι πήραν, πραγματικά να το χέσω. Γιατί τέτοια φορ έχουμε φέρει τα τελευταία χρόνια. Αν είναι να πάρουμε τέτοιον, να μην παρουμε κανένα και να στηρίξουμε Φακ και Κουλούρη (και Κλάους).
Επειδή όμως δεν έχω καμία ένδειξη ότι θα σκάσει ο μεγάλος κάνα τάληρο για φορ, προτιμώνω να δοθεί ο Κλάους, αν πιάνει 2-3 εκατομμύρια (δεν ξέρω), να βάλει 2 ακόμα και να φέρει π.χ. έναν Μποκάνι ή έναν Σμολοφ (♫ όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα♫).
*Αν* πιάνει 2-3 εκατομμύρια, γιατί αν είναι να φύγει π.χ. για 1, καλύτερα να μείνει. Δεν τον χαραμίζω για τόσο.
Ιδανικά δηλαδή θα ήθελα να μείνει και να πάρουμε και μια φοράκλα.
Με την ομάδα που έχουμε τώρα και με Κλάους & φοράκλα μπροστά, ίσως για πρώτη φορά θα αρχίσω κι εγώ να ελπίζω για το βήμα παραπάνω (διεκδίκηση πρωταθλήματος).
Επίσης, αν ο Κλάους έχει ανταγωνισμό (κάτι που δεν είχε), εκτιμώ ότι θα βοηθήσει και τον ίδιο. Άσε που δε θα χρειάζεται να παίζει 40 ματς τη σεζόν και θα είναι και πιο φρέσκος όταν χρειάζεται.
Αν τώρα αυτά θεωρούνται ότι είναι κράξιμο στον Κλάους και ότι φαγωθήκαμε να τον πουλήσουμε, τότε οκ.
Απ' όσα έχω διαβάσει, δεν έχω δει να θέλει κανείς να φύγει ο Κλάους πάσει θυσία γιατί δεν τον γουστάρει. Απλώς χρειαζόμαστε ένα ουσιαστικό upgrade στη θέση αυτή. Είτε με αντικατάσταση του είτε με προσθήκη άλλου παίκτη πραγματικά μεγαλύτερης αξίας (αν υπάρχουν τα φράγκα).
- anekfrastos
Με τον ξάδερφό του ιδιοκτήτη της στεαουα για μάνατζερ (ιοαν μπεκαλι) τσουρέκια θα μας τα κάνουν πάλι.Demir έγραψε:φορακλα απο τουρκια ειναι ο stancu... 29 ετων ..τριπλα -τεχνικη -δυναμη τα παντα....
http://www.transfermarkt.gr/bogdan-stan ... eler/46658
https://www.youtube.com/watch?v=haiX8xSbKqY
Ωραια εκφραστηκε ο ανεκφραστος αν και τα χαλασε στο τελος με την διεκδικηση πρωταθληματος η οποια σαφως δεν σχετιζεται με τι παιχτες εχεις φερει ή θα φερεις.
Ο Κλαους βεβαια ειδικα φετος δεν ειναι σωστο να πωληθει,αλλα πρεπει να αποκτηθει οπωσδηποτε ο Πουλσεν της Λειψιας που εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται η ομαδα και ειναι και μικρουλης σχετικα...σιγα το πρωταθλημα να πουμε...μπουντεςλιγκα και τριχες...ασε που η Λειψια δεν παιζει CL και δεν προβλεπεται να παιξει τα επομενα 3 χρονια.
Εδιτ: Καλα ρε 3-4 ειχαμε που το πηγαινουν καλα το θεμα στο τοπικ και τον μπλαβισατε τον εναν; ΑΙΣΧΟΣ.
Αυτομπαναρομαι για 3 δευτερα.
Ο Κλαους βεβαια ειδικα φετος δεν ειναι σωστο να πωληθει,αλλα πρεπει να αποκτηθει οπωσδηποτε ο Πουλσεν της Λειψιας που εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται η ομαδα και ειναι και μικρουλης σχετικα...σιγα το πρωταθλημα να πουμε...μπουντεςλιγκα και τριχες...ασε που η Λειψια δεν παιζει CL και δεν προβλεπεται να παιξει τα επομενα 3 χρονια.
Εδιτ: Καλα ρε 3-4 ειχαμε που το πηγαινουν καλα το θεμα στο τοπικ και τον μπλαβισατε τον εναν; ΑΙΣΧΟΣ.
Αυτομπαναρομαι για 3 δευτερα.
- anekfrastos
Τι εννοείς;Rizla έγραψε:αν και τα χαλασε στο τελος με την διεκδικηση πρωταθληματος η οποια σαφως δεν σχετιζεται με τι παιχτες εχεις φερει ή θα φερεις.
.
Δεν μπορεις να συζητας με ποδοσφαιρικη λογικη στο ελλ.πρωταθλημα,εισαι οφ τοπικ που λενε.
Eχω πληροφορια εκ των εσω απο αρδ της πολης σε καφενειακη συζητηση προχθες στην δυτικη θεσσαλονικη..!
Εδω και καμποσο καιρο ο τζαβελλας και η παε εχουν 2 προτασεις στα χερια τους για την πωληση του παιχτη..
Η μια ειναι στα 300.000 και η αλλη στα 500.000..Ομαδες δεν ειπε..Και οι 2 αμφοτεροι το σκεφτονται για το τι θα γινει και ποια ειναι η καλυτερη λυση..
Αν ισχυει αυτο με μισο εκατομυριο τον βαζεις και κορδελα τον παιχτη και τον στελνεις στο καλο..
Εδω και καμποσο καιρο ο τζαβελλας και η παε εχουν 2 προτασεις στα χερια τους για την πωληση του παιχτη..
Η μια ειναι στα 300.000 και η αλλη στα 500.000..Ομαδες δεν ειπε..Και οι 2 αμφοτεροι το σκεφτονται για το τι θα γινει και ποια ειναι η καλυτερη λυση..
Αν ισχυει αυτο με μισο εκατομυριο τον βαζεις και κορδελα τον παιχτη και τον στελνεις στο καλο..
- ΑποστόληςΑ
το "Εδω και καμποσο καιρο" με το "Και οι 2 αμφοτεροι το σκεφτονται" μαζι, μου βγαζουν μια μυρωδια αρδιλας...
Αν ηταν εδω και καμποσο καιρο δεν νομιζω οτι ακομα θα το σκεφτοταν. Θα ειχαν παρει την αποφαση οποια κι αν ειναι. Δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη.
Δεν εννοω οτι ο ZamanFou λεει π@π@ριες αλλα ο αρδ.
Αν ηταν εδω και καμποσο καιρο δεν νομιζω οτι ακομα θα το σκεφτοταν. Θα ειχαν παρει την αποφαση οποια κι αν ειναι. Δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη.
Δεν εννοω οτι ο ZamanFou λεει π@π@ριες αλλα ο αρδ.
350.000 μια χαρα τιμη. Σιγα ποσο να δωσεις τον καλυτερο περσυνο σου καλυτερο παικτη βασικο στη 2η ομαδα της ελλαδας 3 σεζον που επαιζε μονακο πιο πριν με ασσιστ κ γκολ! Αλλα παιρνε εσυ καθε παικτακι 500.000 για πλακα
- ΑποστόληςΑ
Ο Ολυμπιακός πόσα θα ζήταγε για τον Σιόβα;