21. Diego Biseswar
- Παλαιολόγος
Re: 21. Diego Biseswar
δεν γινεται στην θεση πελκα να παιζει και δη σε ματς φωτια
αλλα για το μισαωρο που βραχυκυκλωνουμε ναι ειναι μανουλα
αλλα για το μισαωρο που βραχυκυκλωνουμε ναι ειναι μανουλα
- aspromaura ioannina
Μαγική μπαλιά-ασίστ για το 3ο γκολ...Τρομερά δύσκολη, για όποιον κανονικό παίχτη, να την βγάλει...
Θυμήθηκα για λίγο τον τεράστιο Μagic Johnson, που αλλού κοιτούσε κι αλλού πάσαρε, με τελειότητα...
Μπράβο ρε Μπίσε...Άπειρα μπράβο, αφού μ αυτήν ανέβασες και τον Θύμιο, βγάζοντας τον τετ α τετ πάρε βάλε!!!!

Θυμήθηκα για λίγο τον τεράστιο Μagic Johnson, που αλλού κοιτούσε κι αλλού πάσαρε, με τελειότητα...
Μπράβο ρε Μπίσε...Άπειρα μπράβο, αφού μ αυτήν ανέβασες και τον Θύμιο, βγάζοντας τον τετ α τετ πάρε βάλε!!!!
- keep_paokizein
Σ' ευχαριστώ, που εισαι στην ομάδα μου. Δε σε βλέπουμε συχνά... αλλά δεν εισαι για χόρταση ΠΑΙΧΤΑΡΑ μου!!!

- kataramenos5
Ρε Ραζβανε σε στηριξαμε σ αγαπησαμε μη μας κανεις χαλι γκαλι τη καρδια να πουμε.
Αφου το βλεπεις κι εσυ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.Ποιος καντουρης ποιος πελκας ποιος μαουριτσιος
Μπαλια και γκολ ειναι ο τυπος.Καλο και χρυσο το αποτελεσμα αλλα η μπαλιτσα ειναι πανω απ ολα θεαμα.
Παντα θα ειναι.Γι αυτο κολλας ,γι αυτο θελεις να βλεπεις.Ακομα κι αν σηκωσεις Euro ,βαζοντας τον Ronaldo να παιζει αμυντικος ο κοσμος δε θα γουσταρει, δε θα ναι μαζι σου.Γι αυτο σε λεω ,παρτο αλλιως και μη μας κανεις χαλι γκαλι την καρδια.
ΥΓ ΠΑΙΚΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡΑΑΑΑΑ
Αφου το βλεπεις κι εσυ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.Ποιος καντουρης ποιος πελκας ποιος μαουριτσιος
Μπαλια και γκολ ειναι ο τυπος.Καλο και χρυσο το αποτελεσμα αλλα η μπαλιτσα ειναι πανω απ ολα θεαμα.
Παντα θα ειναι.Γι αυτο κολλας ,γι αυτο θελεις να βλεπεις.Ακομα κι αν σηκωσεις Euro ,βαζοντας τον Ronaldo να παιζει αμυντικος ο κοσμος δε θα γουσταρει, δε θα ναι μαζι σου.Γι αυτο σε λεω ,παρτο αλλιως και μη μας κανεις χαλι γκαλι την καρδια.
ΥΓ ΠΑΙΚΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡΑΑΑΑΑ
- ΑποστόληςΑ
Ο αντίλογος λέει ότι δεν μαρκάρει. Ναι, δεν είναι καλός στον ανασταλτικό τομέα, με την έννοια ότι δεν κόβει εύκολα. Αλλά η άμυνα ξεκινάει πρώτα από την ικανότητα μιας ομάδας να κρατάει τη μπάλα και να επιτίθεται σωστά, ώστε να φοβούνται να ξεμυτίσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Αυτό δεν το λέει κανείς.
Θα καθαρίζουν οι αλλοι τη μπουγάδα και θα μπαίνεις μετά να δούμε και θέαμα παιχτάααρα μου εσύ!
- ΑποστόληςΑ
- aspromaura ioannina
Καλα μου αρδακια που παρακολουθειτε το φορουμ μας, ρωτηστε ενας σας παρακαλω παρα πολυ τον Λουτσεσκου, για ποιον λογο δεν τον χρησιμοποιει, οταν σε καθε ματς που αγωνιζεται ειναι ο mvp. Για καντε μου την χαρη..αντε μπραβο..
Στον τρίτο διασκελισμό αφού τσιμπήσει την μπάλα, σηκώνει μια κεφάλι, λέω μ@λάκα μου δεν παίζει κάπου θα βρει. Κάνει άλλους δυο τρεις και την περνάει ρε φίλε, τόσο, όσο να μην δώσει και τράτο στο τέρμα. Σόρυ, αλλά ξερόχ@%α.
Εγώ πάντως βλέπω έναν παίκτη που γουσταρει να ειναι εδω και μπαινει μεσα, οσο μπαινει κ οποτε μπαινει και τα δινει ολα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην του εχει εξηγηθει ο λουτσεσκου και να μην εχουν συμφωνησει καποια πραγματα.
Μπράβο ρε αφανα. Μόνο μπράβο.
Μπράβο ρε αφανα. Μόνο μπράβο.
- kataramenos5
Κι εσυ ε?Αντιθετη κατευθυνση κι αναποδο φαλτσο ωστε να φρεναρει η μπαλα μολις σκασει.Βαγγελιστρα μου...cellophan έγραψε:Στον τρίτο διασκελισμό αφού τσιμπήσει την μπάλα, σηκώνει μια κεφάλι, λέω μ@λάκα μου δεν παίζει κάπου θα βρει. Κάνει άλλους δυο τρεις και την περνάει ρε φίλε, τόσο, όσο να μην δώσει και τράτο στο τέρμα. Σόρυ, αλλά ξερόχ@%α.
- aspromaura ioannina
Ας μην επαιρνε τα λεφτα που παιρνει ο πρωην Αφανας, θα σου ελεγα εγω αν θα καθοταν εδω περα για να παιζει 10λεπτα και να ανεχεται να ειναι πισω απο Καντουρι και Πελκα!
Ο αφανας ειναι αυτη η ευχάριστη πινελια που ξεχωρίζει σε ενα ποδοσφαιρο ουσιας και αποτελέσματος.Σπανιζουν αυτα τα χαρακτηριστικα στις μερες μας.
Ο τελευταίος που μου έβγαζε αυτη την φινετσα προηγούμενων δεκατιων που το θεαμα επαιζε πολυ μεγάλο ρολο ηταν νομιζω ο Σικαμπαλα.
Ο τελευταίος που μου έβγαζε αυτη την φινετσα προηγούμενων δεκατιων που το θεαμα επαιζε πολυ μεγάλο ρολο ηταν νομιζω ο Σικαμπαλα.