21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν γινεται στην θεση πελκα να παιζει και δη σε ματς φωτια
αλλα για το μισαωρο που βραχυκυκλωνουμε ναι ειναι μανουλα
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Α ρε παιχταρεε! Εχουμε καταντησει γραφικοι με την παρτη σου!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μαγική μπαλιά-ασίστ για το 3ο γκολ...Τρομερά δύσκολη, για όποιον κανονικό παίχτη, να την βγάλει...
Θυμήθηκα για λίγο τον τεράστιο Μagic Johnson, που αλλού κοιτούσε κι αλλού πάσαρε, με τελειότητα...
Μπράβο ρε Μπίσε...Άπειρα μπράβο, αφού μ αυτήν ανέβασες και τον Θύμιο, βγάζοντας τον τετ α τετ πάρε βάλε!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Σ' ευχαριστώ, που εισαι στην ομάδα μου. Δε σε βλέπουμε συχνά... αλλά δεν εισαι για χόρταση ΠΑΙΧΤΑΡΑ μου!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε Ραζβανε σε στηριξαμε σ αγαπησαμε μη μας κανεις χαλι γκαλι τη καρδια να πουμε.
Αφου το βλεπεις κι εσυ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.Ποιος καντουρης ποιος πελκας ποιος μαουριτσιος
Μπαλια και γκολ ειναι ο τυπος.Καλο και χρυσο το αποτελεσμα αλλα η μπαλιτσα ειναι πανω απ ολα θεαμα.
Παντα θα ειναι.Γι αυτο κολλας ,γι αυτο θελεις να βλεπεις.Ακομα κι αν σηκωσεις Euro ,βαζοντας τον Ronaldo να παιζει αμυντικος ο κοσμος δε θα γουσταρει, δε θα ναι μαζι σου.Γι αυτο σε λεω ,παρτο αλλιως και μη μας κανεις χαλι γκαλι την καρδια.

ΥΓ ΠΑΙΚΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο αντίλογος λέει ότι δεν μαρκάρει. Ναι, δεν είναι καλός στον ανασταλτικό τομέα, με την έννοια ότι δεν κόβει εύκολα. Αλλά η άμυνα ξεκινάει πρώτα από την ικανότητα μιας ομάδας να κρατάει τη μπάλα και να επιτίθεται σωστά, ώστε να φοβούνται να ξεμυτίσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Αυτό δεν το λέει κανείς.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Θα καθαρίζουν οι αλλοι τη μπουγάδα και θα μπαίνεις μετά να δούμε και θέαμα παιχτάααρα μου εσύ!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σ' αυτή τη φάση το 95% των παικτών θα έδινε τη μπάλα δεξιά.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Καλα μου αρδακια που παρακολουθειτε το φορουμ μας, ρωτηστε ενας σας παρακαλω παρα πολυ τον Λουτσεσκου, για ποιον λογο δεν τον χρησιμοποιει, οταν σε καθε ματς που αγωνιζεται ειναι ο mvp. Για καντε μου την χαρη..αντε μπραβο..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Στον τρίτο διασκελισμό αφού τσιμπήσει την μπάλα, σηκώνει μια κεφάλι, λέω μ@λάκα μου δεν παίζει κάπου θα βρει. Κάνει άλλους δυο τρεις και την περνάει ρε φίλε, τόσο, όσο να μην δώσει και τράτο στο τέρμα. Σόρυ, αλλά ξερόχ@%α.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Εγώ πάντως βλέπω έναν παίκτη που γουσταρει να ειναι εδω και μπαινει μεσα, οσο μπαινει κ οποτε μπαινει και τα δινει ολα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην του εχει εξηγηθει ο λουτσεσκου και να μην εχουν συμφωνησει καποια πραγματα.
Μπράβο ρε αφανα. Μόνο μπράβο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

cellophan έγραψε:Στον τρίτο διασκελισμό αφού τσιμπήσει την μπάλα, σηκώνει μια κεφάλι, λέω μ@λάκα μου δεν παίζει κάπου θα βρει. Κάνει άλλους δυο τρεις και την περνάει ρε φίλε, τόσο, όσο να μην δώσει και τράτο στο τέρμα. Σόρυ, αλλά ξερόχ@%α.
Κι εσυ ε?Αντιθετη κατευθυνση κι αναποδο φαλτσο ωστε να φρεναρει η μπαλα μολις σκασει.Βαγγελιστρα μου... :o
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Ας μην επαιρνε τα λεφτα που παιρνει ο πρωην Αφανας, θα σου ελεγα εγω αν θα καθοταν εδω περα για να παιζει 10λεπτα και να ανεχεται να ειναι πισω απο Καντουρι και Πελκα!
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ο αφανας ειναι αυτη η ευχάριστη πινελια που ξεχωρίζει σε ενα ποδοσφαιρο ουσιας και αποτελέσματος.Σπανιζουν αυτα τα χαρακτηριστικα στις μερες μας.
Ο τελευταίος που μου έβγαζε αυτη την φινετσα προηγούμενων δεκατιων που το θεαμα επαιζε πολυ μεγάλο ρολο ηταν νομιζω ο Σικαμπαλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”