33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

tolis01 έγραψε:Όχι ρε παίδες, ΔΕ χρειαζόμαστε φορ, αμάν. Λές κι ο Κλάους κρατούσε την ομάδα σε χαμηλό επίπεδο μην τρελαθούμε κιόλας. Που αν παίξει στην ομάδα (και ως αλλαγή όταν γεράσει) όσο έπαιξαν τέρατα του παρελθόντος θα γίνει ο 1ος σκόρερ της ιστορίας σου με μεγάλη διαφορά και τον λέμε βαρίδιο; ¨Ήμαρτον!!!
Επιθετικό, ναι υπό προϋποθέσεις, φορ αν ξηλωθεί ο χοσάδας ηγέτης(που δε βλέπω το λόγο).

Δεν κοιτάμε τα χάλια μας (συγκριτικά) στις άλλες θέσεις λέω γω..
Σε ποια θεση, δηλαδη;;;;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στις άλλες θέσεις πρώτη φορά είμαστε τόσο γεμάτοι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

rainmaker έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Προσπαθεις να το τριπλαρεις? :lol: :lol:
Λες ο Κλαους ειναι μετριος. Και σου απανταω οι 25 απο τους 30 του ροστερ ειναι χειροτεροι παικτες απο τον κλαους. εκτος αν θεωρεις οτι μονο ο φορ παιζει μπαλα και οι αλλοι δεν μας ενδιαφερουν τι αξια εχουν και αν κανουν καλα την δουλεια τους.
οποτε με γεματο ροστερ κατω του μετριου παικτες που παμε?
Καλα για τον Μουσλι μαλλον τα λες αναποδα. τωρα τον θεωρουν παικταρα. οταν επαιζε, εδω ειναι γραμμενες οι κριτικες. εχει γραφτει απειρες φορες ως χασογκολης στο φορουμ. τα ειδα εγω που ειμαι νεος εδω και δεν τα εχεις δει εσυ?

το δεν φαινεται αλλο προβλημα στο ΥΓ σου απο που το συμπεραινεις? το οτι δεν εχουμε ουτε ΕΝΑΝ αριστερο εξτρεμ το γνωριζεις? εκτος αν κανουμε βασικο τον Ζαιρο :lol: :lol: :lol:

Γκουερίνο για να ξεκινάμε από τα βασικά, εσένα όταν σου απευθύνουν το λόγο ή σχολιάζουν όσα λες και γελάνε κάθε δεύτερη παράγραφο, ενοχλείσαι ή οχι; Το αναφέρω γιατί το κάνεις και στο επόμενο ποστ σου και δεν το θεωρώ θετικό.

Απο εκεί και πέρα :

α) Επειδή εσύ αποφάσισες να συγκρίνεις τον Κλάους με τους υπόλοιπους 25 του ρόστερ τι σημαίνει αυτό; Οτι ΟΝΤΩΣ οι περισσότεροι είναι κατώτεροί του; Εγώ προσωπικά διαφωνώ. Θεωρώ οτι ΚΑΙ λάθος είναι να εξομοιώνουμε όλες τις θέσεις τόσο απλοϊκά, αλλά ΚΑΙ σε ΑΡΚΕΤΕΣ θέσεις μέσα στο γήπεδο πλησιάζουμε περισσότερο σε ένα καλό επίπεδο, συγκριτικά με τη θέση του φορ όπου ΔΕΝ πλησιάζουμε σε επίπεδο πρωταθλητισμού για την Ελλάδα πάντα. Ο φορ δεν είναι απλή θέση. Αν κυνηγάς να ΠΑΤΗΣΕΙΣ αντιπάλους, πρέπει να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ και οχι να το παίζεις χαλαρός και ζαμανφου.

β) Το κάτω του μετρίου είναι τελείως δικό σου συμπέρασμα και δε με νοιάζει καν να το συζητήσω είναι αυθαίρετο.

γ) Για τον Μούσλι καθόλου ανάποδα δεν τα λέω θυμάμαι πολύ καλά τι γινόταν. Κατ αρχάς ΔΕΝ μίλησα μόνο για το τι γραφόταν εδώ μέσα. Κατά δεύτερον αναφέρθηκα ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ, αφού την πρώτη του χρονιά ΠΡΙΝ τους τραυματισμούς και το ντεφορμάρισμα ήταν ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και ήδη είχαν λυσσάξει βάζελος και αεκ για να τον πάρουν (είχε γίνει και πρόταση ανταλλαγής Μούσλι με Τζιμπούρ στα καλά του).

δ) Μάλλον από την πρεμούρα σου να βάλεις τα γέλια δεν παρατήρησες οτι εδώ και εβδομάδες έχω γράψει πως προσωπικά θεωρώ οτι χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ ΔΥΟ μεταγραφές : ΦΟΡ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ. Μίλησα για τις ΑΛΛΕΣ γραμμές της ομάδας όπου ΒΕΒΑΙΩΣ πάντα υπάρχει χώρος βελτίωσης αλλά δεν έχουμε ΚΕΝΟ όπως αυτό που προσωπικά πιστεύω πως έχουμε στη θέση του φορ, αφού είναι η ΜΟΝΗ γραμμή της ομάδας όπου δεν ανεβήκαμε ΟΥΤΕ ένα σκαλοπατάκι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σε όλες τις άλλες έγιναν κινήσεις και περιμένουμε να δούμε τι θα αποδώσουν.
Tα γελια ειναι σε συγκεκριμενα σημεια. ειναι στο προσπαθεις να τριπλαρεις (χιουμορακι) και στο βασικος ο ζαιρο ο οποιος και χτες εδειξε οτι εχει προσοντα αλλα παιζει ποδοσφαιρο αλανας και ειναι δυσκολο να αλλαξει.
Δεν βλεπω να εβαλα γελια σε τιποτα απο οσα ειπες εσυ. κι επισης στο επομενο ποστ σαφως ειναι αστειο το να ζηταμε συνεχεια μεταγραφες και ταυτοχρονα να λεμε να παρουν ευκαιριες Σαμπο Αντωνης κλπ. οταν δεν χωρανε οχι στην 18αδα αλλα ουτε στην 30αδα πως να παρουν ευκαιριες?
Μονο ο Βαρελα ο Τζαλμα ο Τζαβελας και ο Ματος ειναι ισαξιοι του Κλαους σε ποιοτητα. Ακομα κι αν προσθεσεις εσυ αλλους 1-2 παλι το 25+ κατω του μετριου με βαση τον δικο σου χαρακτηρισμο οτι ο Κλαους ειναι μετριος παραμενει
Σαφως και δεν ειναι απλοικο το να συγκρινεις θεσεις. Ακομα κι αν βαλεις τον Μεσι στην κολοπετεινιτσα επιπεδο δεν θα ανεβει αν οι υπολοιποι δεν εχουν ιδεα τι ειναι το ποδοσφαιρο.

Οσο αφορα τον Μουσλι στο ξεκινημα τους ΟΛΟΙ καλοι ειναι στον ΠΑΟΚ. ΣΤην πορεια αρχιζουμε και τους κραζουμε
Και στην πορεια ακουσε πολλα και ο Μουσλι
στο οτι δεν εχουμε κενο στο αριστερο εξτρεμ σεβαστη η γνωμη σου αλλα οταν αντικαθιστας τον Μακ με τον Γκαρυ που χανει την μιση του δυναμη στα αριστερα η λογικη λεει οτι οχι απλα δεν εχεις μεινει σταθερος αλλα εχεις πεσει πολυ σε αυτη την θεση και οταν μαλιστα δεν υπαρχει και αντικαταστατης το κενο ειναι τεραστιο
Δημητρης17 έγραψε:Δεν βριζει κανεις ρε Γκουερινο. Το να υπαρχουν συμπαθειες και αντιπαθειες ειναι απολυτως φυσιολογικο. Το να τα πηγαινεις με ολους καλα ειναι περιεργο!!! Δηλαδη εσυ, δεν εχεις για κανεναν παιχτη του ΠΑΟΚ την γνωμη που εχουν πολλοι -κι εγω μαζι- για τον Κλαους;;; Οχι μονο σαν ποδοσφαιριστη μεσα στο χορτο, αλλα και σαν αρχηγο και σημαια της ομαδας μας;;;
οχι δεν εχω αντιπαθεια σε κανενα στελεχος της ομαδας σε οποια θεση κι αν ειναι. Δεν βλεπω σε τι θα βοηθουσε αυτο. Ειδικα στους ποδοσφαιριστες επειδη στο ποδοσφαιρο παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια η κακη κριτικη μονο κακο μπορει να τους κανει και να τους κανει χειροτερους
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι έγινε; ακόμα δεν τον διώξαμε τον άμπαλο που μας κόστισε μια πρόκριση ένα πρωτάθλημα ενα κύπελλο και τον ερχομό του δντ; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Γκολάρα με σουτ από το κέντρο η αρχηγάρα και να μη μπορούμε να το δούμε γαμώ την τρέλα μας :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

αρχηγαρα μου
αλανι μου
παστελα μου

εισαι τρελοοοος λεμεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Παστελωσε τους ολους Μεγαλε Κλαους

Ειμαστε μαζι σου
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Γκολάρα που χάρισε πρόκριση και βαθμούς !
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συν πι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο "άχρηστος " τι γκολ βάζει

Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Άντε ρε. Ο Μάντζιος ξέρετε πόσα τέτοια έχει βάλει;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και 10 τετοια να βαλει εκεινο το τετ α τετ δε θα ξεχαστει.Η ευκαιρια να απαλλαγεις απο τον εφιαλτη που σε στοιχειωνει 6 χρονια τωρα....Απιστευτη αισθηση του γκολ αλλα και στο 1-1 με το τερμα κομπλαρει σχεδον παντα.Δεν ειναι η πρωτη φορα.Μεγαλο κριμα.

Τον αγαπαμε κι ας μας πληγωνει.Σα τη ΠΑΟΚΑΡΑ μας....Ετσι ειναι οι μεγαλες αγαπες.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

eorptol έγραψε:Ο "άχρηστος " τι γκολ βάζει

Τι να πει και ο Τζαβελλας δλδ που το εβαλε απο 73 μετρα στο Νοιερ και σε αγωνα πρωταθληματος δλδ...

Παιζει να ειναι κ το πρωτο γκολ που βαζει εκτος περιοχης...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Επίτηδες τόκανε!!

Για να μην πάρουμε φορ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν αλλαζει η γνωμη για τον παιχτη με ενα γκολ στα φιλικα,ειναι ενας καλος παιχτης με συγκεκριμενα θετικα στοιχεια στο παιχνιδι του και με συγκεκριμενα αρνητικα
θελουμε φορ.-
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιέζει, κλέβει τη μπάλα, κοιτάει εστία.

"Άντε *αμίδια ρε, με σπάσατε τα @@ με τα τετ-α-τετ!"

Σουτάρει.

Γκολ.

Τέλος.

Εικόνα

Εικόνα