MANIAKOS έγραψε:Οποτε έλληνα μα παρουμε κανενα ΠΑΟΚ τση παλι;
Τι έχεις στο μυαλό σου?

MANIAKOS έγραψε:Οποτε έλληνα μα παρουμε κανενα ΠΑΟΚ τση παλι;
Κανένα πρωταθληματάκι, κανένα κυπελλάκι ίσως , καμιά 20ρια χρόνια να έχεις πουτανάκι το γαύρο στην Τούμπα... Τέτοια δευτερευούσης σημασίας πρόσκαιρα ωφέλη δηλαδή. Καμιά σχέση με την αξία του χτισίματος καθέ χρόνο, της χαράς της δημιουργίας και του αγαθού της υπομονής...Δεν το συζητώ.MANIAKOS έγραψε:Black&White έγραψε:2,5 χρόνια υπομονή ακόμη μάγκες.Στα θεμέλια είμαστε. Ο νέος ΠΑΟΚτσής διακρίνεται για την υπομονή του. Μη γίνετε σαν εμάς τους παλιούς που αν φέρναμε Χ με το γαύρο γινόταν της πουτάνας.
Εγώ βλέπω πρόοδο πάντως. Ο περισινός έβαζε αμυντικό χαφ τον Κλάους. Ο φετινός απλώς νομίζει πως ο Μακ είναι φορ.
Εγώ θα τον κρίνω τον Ιγκόρ σε 2,5 χρόνια. Όποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή να μη βλέπει ΠΑΟΚ φέτος.
Να τα κανουμε ταναπου να κερδίσουμε τι ;
Καλά, δες τι έλεγαν κάποιοι όταν έλεγαν οι δημοσιογράφοι ότι μάλλον αυτός έκλεισεPAOK_Antarctica έγραψε:9 Νοεμβρίου.
Και πολύ σας πήρε να πείτε καθαρά αυτό που σκεφτόσασταν από την πρώτη μέρα.
Ε ναι, από το 85 μέχρι το 2003 η ομάδα βαρέθηκε να παίρνει τρόπαιαBlack&White έγραψε:Κανένα πρωταθληματάκι, κανένα κυπελλάκι ίσως , καμιά 20ρια χρόνια να έχεις πουτανάκι το γαύρο στην Τούμπα... Τέτοια δευτερευούσης σημασίας πρόσκαιρα ωφέλη δηλαδή. Καμιά σχέση με την αξία του χτισίματος καθέ χρόνο, της χαράς της δημιουργίας και του αγαθού της υπομονής...Δεν το συζητώ.MANIAKOS έγραψε:Black&White έγραψε:2,5 χρόνια υπομονή ακόμη μάγκες.Στα θεμέλια είμαστε. Ο νέος ΠΑΟΚτσής διακρίνεται για την υπομονή του. Μη γίνετε σαν εμάς τους παλιούς που αν φέρναμε Χ με το γαύρο γινόταν της πουτάνας.
Εγώ βλέπω πρόοδο πάντως. Ο περισινός έβαζε αμυντικό χαφ τον Κλάους. Ο φετινός απλώς νομίζει πως ο Μακ είναι φορ.
Εγώ θα τον κρίνω τον Ιγκόρ σε 2,5 χρόνια. Όποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή να μη βλέπει ΠΑΟΚ φέτος.
Να τα κανουμε ταναπου να κερδίσουμε τι ;
Αρχίζουμε;MANIAKOS έγραψε:Οποτε τα πήραμε αυτα που λες επειδή τα καναμε ταναπου;
Ε τι περιμένουμε λοιπόν
Εγώ θα πω για όλες τις μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό και το αν κάνουν υπομονή...Black&White έγραψε:Μανιακέ, έξυπνο παιδί είσαι. Δες πίσω απ'τις λέξεις. Στον Ολυμπιακό η λέξη υπομονή δεν υπάρχει. Και ο Σίλβα καινούργιος είναι αλλά εκεί παίζουν όλοι με το πιστόλι στον κρόταφο . Εδώ ο Μακ παίζει σαν να είναι στο χωριό του , χάνει για πλάκα 5 τετ α τετ σε κάθε ματς και του λέμε και μπράβο.