Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
Asimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Το κόβω εδώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα εκθέσω ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις. Να ξέρετε όμως πως ΠΑΟΚ υπάρχει κι εκεί που δεν φαντάζεστε, δεν διαβάζετε, δεν ξέρετε και δεν μπορείτε να φανταστείτε καν.
Σουρμε, έχεις δίκιο.
Σουρμε, έχεις δίκιο.
Στην τελικη ρε Σαββιδη παρε κανεναν δανεικο απο τον γαυρο για να γεμισουμε το ροστερ
τοσους εχει αυτος.....!!!!
τοσους εχει αυτος.....!!!!
σουρμε επειδη το φορουμ εχει πλεον επιπεδο τουλαχιστον οσον αφορα το μαλωμα μεταξυ μας δεν εχεις δικιο που δεν αφηνεις ενα διαλογο γιαα θεματα επενδυσεων στις μεταγραφες να γινει εδω....
και γιαυτους που λενε για τα παλια και τις παλιες πενες και κααι και και και
εγω θυμαμαι καθε μερα μπαν να τρεχουν οι μπλε να μαζεψουν τις βρισιες μεταξυ μας και βαλε
πλεον δε βλεπω τετοια να συμβαινουν οποτε μη σκαλιζουμε το παρελθον με ονοματα που εγραφαν εδω
και γιαυτους που λενε για τα παλια και τις παλιες πενες και κααι και και και
εγω θυμαμαι καθε μερα μπαν να τρεχουν οι μπλε να μαζεψουν τις βρισιες μεταξυ μας και βαλε
πλεον δε βλεπω τετοια να συμβαινουν οποτε μη σκαλιζουμε το παρελθον με ονοματα που εγραφαν εδω
Asimos έγραψε:Το κόβω εδώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα εκθέσω ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις. Να ξέρετε όμως πως ΠΑΟΚ υπάρχει κι εκεί που δεν φαντάζεστε, δεν διαβάζετε, δεν ξέρετε και δεν μπορείτε να φανταστείτε καν.
Σουρμε, έχεις δίκιο.
ενταξει τωρα ειδα το μπεεεεεεεεε σορρυ λογικο να αντιδρας....συμφωνω και εγω να κοψουμε την κουβεντα εδω πριν αρχισουν οι μλκιες και ξεφυγουμε
- paokovios1974
αρισκ Εφοσον οντως ρωτουσες τοτε συγνωμη και απο μενα σε παρεξηγησα,επισης συγνωμη για το οτι ειπα οτι δουλευες στην παε,καποια στιγμη καποιος με νικ" αρις" ειχε γραψει οτι εχει σχεση με την παε και νομιζα ησουν εσυ,Η αποψη μου και συγνωμη αν ειμαι σιγουρος ειναι οτι,εφοσον αποφασιζεις να επενδυσεις οντως σε εναν παικτη που αγωνιζεται ως αριστερο μπακ και να του προσφερεις συμβολαιο 500 χιλ συγνωμη ρε παιδια αλλα εμενα μου δειχνει οτι το προβλημα δεν ειναι τα χρημματα,επισης οταν εχεις την δυνατοτητα ευκολα να φερεις τον μαλεζα για στοπερ και δεν το κανεις εγω το εκλαμβανω σαν δειγμα οτι πηγαινουμε για καλυτερο.Αν επεκταθω μπορω να πω οτι και ο γκολασα ειναι εξισου πολυ καλη μεταγραφη και μαλιστα δοθηκε ενα ποσο περι της 300 χιλ για την αποκτηση του,το ιδιο αν δεν κανω λαθος ειπωθηκε και για τον περειρα,οτι δοθηκε στην προπρωην ομαδα του ενα ποσο περι των 300 χιλ και εκει.Συνεχιζω, ο ερχομος Αγγελιδη...Δεν ξυπνησε ενα πρωι ο Ιβαν και ειπε Αγγελιδη ελα στον ΠΑΟΚ να γινεις προεδρος,ασφαλως και προηγηθηκε μεγαλη προεργασια για να φτασουμε στην ανακοινωση Αγγελιδη.Φυσικα δεν μπορω να μην αναφερθω και στην ΕΝΤΟΝΑ φημολογουμενη συνεργασια με τον Ζορντι Κροιφ,ολα αυτα εμενα μου δειχνουν οτι κατι καλο ετοιμαζεται...Να συνεχισω ? επεκταση με μεγαλη αυξηση αποδοχων σε κουλουρη ,Επεκταση με μεγαλη αυξηση των αποδοχων του Κλαους,ολα αυτα εμενα μου δειχνουν οτι το προβλημα δεν ειναι τα χρημματα και οτι θα γινουν καλες μεταγραφες.Να συνεχισω λιγο Ακομα? η τροπολογια για την θερμη αλλη μια μεγαλη νικη που περασε στα ψιλα και αυτη φυσικα.Η πραγματικοτητα ειναι μια και τα γεγονοτα δεδομενα το θεμα ειναι κατα που επιλεγουν τα ΜΜΕ να στρεψουν την προσοχη μας,για φετος η νορμα λεει ΑΠΑΞΙΩΣΗ,το πετυχαν με τον μπολονι το πετυχαν με τον Στεφενς ηρθε η ωρα να το πετυχουν και με τον Σαββιδη,Το εχουν ηδη πετυχει, αποδειξη οτι οταν καποιος μιλαει με αισιοδοξια,οι υπολοιποι,που ειναι πλεον μεγαλη πλειοψηφια πεφτουν να τον φανε,εδω ο μπανε μου ειπε οτι προκαλω επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα γινουν καλες μεταγραφες.Συγνωμη ρε παιδια δεν θα το ξανακανω,ολα σκατα ολα μαυρα διαλυση βουλιαζουμε ηρθε το τελος,πρεπει να σωσουμε την κατηγορια και να μην πεσουμε,ιβαν πουλο. Μηπως ρε παιδια, λεω μηπως βρισκομαστε στο σπηλαιο του πλατωνα?
paokovios1974 έγραψε:Με λιγα λογια Μπανε μου λες οτι δημιουργω αντιδρασεις επειδη πιστευω οτι θα υπαρξει λογικη συνεχεια στις μεταγραφες.Ειπες οτι εχεις σπουδασει αθλητικη δημοσιογραφια?καλα θυμαμαι?Για το σπηλαιο του πλατωνα σας εχουν μιλησει?obanebane έγραψε:25 μυρια το περσινο μπατζετ?![]()
Γελαει ο κοσμος.![]()
Παοκοβιε μονο σου δημιουργεις τις αντιδρασεις των υπολοιπων γιατι γραφεις με σιγουρια για κατι που ολοι θελουμε αλλα μεχρι στιγμης δεν προκυπτει απο πουθενα.
Ολοι σε ρωτανε απο που προκυπτουν αυτα που γραφεις και η απαντηση σου ειναι θα τα πουμε οταν θα γινουν.
Η λογικη λεει οτι θα ερθουν ποδοσφαιριστες αλλα η λογικη στον ΠΑΟΚ εχει χαθει εδω και καιρο.
Σου ξαναειπα οτι η λογικη στον ΠΑΟΚ εχει χαθει εδω και καιρο εχεις αντιρηση σε αυτο?
Εκτος αυτου αυτο που ξενιζει ειναι οτι εισαι κατηγορηματικος και αυτο δεν προκυπτει απο πουθενα παρα μονο απο την λογικη συνεχεια που ναι σε αυτο συμφωνω αλλα δε μπορω να ειμαι κατηγοριματικος ειδικα μετα τις τελευταιες δηλωσεις Αναστασιαδη.
Τις προαλες εγραψες οτι δε γινεται να αποκτατε ο Ρατ με 500 και μπροστα του να υπαρχει μονο ο απειρος Ποζογλου.
Αν ειχες μεινει σε αυτο το ποστ θα σου ελεγε κανενας κατι; ειναι λογικοτατο το επιχειρημα σου.
Εχεις και το αλλο με τη σιγουρια που βγαζεις οτι θα ειναι οσοι αποκτηθουν και μεγαλοι (οχι σε ηλικια) ποδοσφαιριστες.
Ακομα και η επιμονη σου στον σερβο της φενερ που δεν ειναι κατακριτεα (φορουμ ειμαστε) δεν ειχε βαση γιατι ο ποδοσφαιριστης παιζει δεξια και εκει ειχαμε παρει ηδη ποδοσφαιριστη
Υ.Γ Ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σε ψευδαισθησεις και στο σπηλαιο του Πλατωνα.
sourmenetes έγραψε:Δυστυχως ειναι σα να μη μιλαω σε ανθρωπους..Για καποιους λυπαμαι γιατι ξερετε τι προσπαθεια κανουμε να κρατησουμε το φορουμ και ειστε και παλια μελη και με γραφετε..Θα σας γραφω και γω απο δω και περα.Εσεις οι ολοσωστοι που κατακρινετε τους παντες και τα παντα ενα απλο πραγμα δεν μπορειτε να κανετε.sourmenetes έγραψε:Δεν κοβετε τα offtopic???Το ξεσκισατε παλι...
Τι να σας πω..
Κριμα ρε παιδες..
Καληνυχτα..
Ρε συ σουρμε κουβεντα ωραια γινεται γιατι τΗ κοβεις?
Τοσο πολυ σημασια εχει πια αν θα γραφτουν και καποια πραγματα εκτος θεματος?
Αλλαξτε τοπικ ρε μαγκες τι πιο απλο να σας πει ο σουρμε?παντε στο καφενειο η οπου αλλου θετε πρεπει σωνει κ καλα να βγαλουμε τον νταλκα μας εδω μεσα,last post offtopik απλα για κανα 2 απαντησεις plz ενας μοντ αν εχει την καλη διαθεση να μεταφερει τις σελιδες 140-ως εδω σε αλλο τοπικ.
Ντεσπε μονο το οτι εχεις την εντυπωση οτι εχω την παραμικρη σχεση με οποιαδηποτε εμμισθη θεση στην ΠΑΕ με προσβαλει,ουτε αμμεσος ουτε εμμεσος ουτε καν συγγενη δεν εχω εκει μεσα ποσο δε να ειμαι ο ιδιος εκει μεσα κ να καθομαι να γραφω σε οπαδικο σαιτ ωστε να υποστηριξω την ΠΑΕ.
Τα εργα αναβαθμισης της Τουμπας εχουν ξεπερασει τα 4-5 μυρια,τα εργα αναβαθμισης της Μεσημβριας το 1 μυριο,λοιπες αγορες για καλυτερη λειτουργια της ΠΑΕ πανω απο 1 μυριο,τουλαχιστον 1 μυριο βοηθεια προς την ΚΑΕ,τουλαχιστον 1.5 μυριο στις ακαδημιες,πληρωθηκαν περιπου 10 μυρια σε εφοριες κ χρεη προς τριτους,εξοφληθηκαν μεχρι τελευταιας δεκαρας ΟΛΟΙ οσοι περασαν ποτε απο την ΠΑΕ.
Το μπατζετ μιας ομαδας ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικα αν αναφερομαστε στην χρονια 2013-14 οχι δεν ξεπερασε τα 15-17 μυρια (+εφοριες) αλλα συνολικα το μπατζετ της ΠΑΕ ειναι σιγουρα κοντα στα 25 μυρια.
Λαικη βαση δεν θα γινεις ποτε γιατι δεν υπαρχει ενοτητα κ ενας ανθρωπος να βγει μπροστα ΚΑΝΕΝΑΣ.
Ντεσπε μονο το οτι εχεις την εντυπωση οτι εχω την παραμικρη σχεση με οποιαδηποτε εμμισθη θεση στην ΠΑΕ με προσβαλει,ουτε αμμεσος ουτε εμμεσος ουτε καν συγγενη δεν εχω εκει μεσα ποσο δε να ειμαι ο ιδιος εκει μεσα κ να καθομαι να γραφω σε οπαδικο σαιτ ωστε να υποστηριξω την ΠΑΕ.
Τα εργα αναβαθμισης της Τουμπας εχουν ξεπερασει τα 4-5 μυρια,τα εργα αναβαθμισης της Μεσημβριας το 1 μυριο,λοιπες αγορες για καλυτερη λειτουργια της ΠΑΕ πανω απο 1 μυριο,τουλαχιστον 1 μυριο βοηθεια προς την ΚΑΕ,τουλαχιστον 1.5 μυριο στις ακαδημιες,πληρωθηκαν περιπου 10 μυρια σε εφοριες κ χρεη προς τριτους,εξοφληθηκαν μεχρι τελευταιας δεκαρας ΟΛΟΙ οσοι περασαν ποτε απο την ΠΑΕ.
Το μπατζετ μιας ομαδας ΚΑΘΑΡΑ αγωνιστικα αν αναφερομαστε στην χρονια 2013-14 οχι δεν ξεπερασε τα 15-17 μυρια (+εφοριες) αλλα συνολικα το μπατζετ της ΠΑΕ ειναι σιγουρα κοντα στα 25 μυρια.
Λαικη βαση δεν θα γινεις ποτε γιατι δεν υπαρχει ενοτητα κ ενας ανθρωπος να βγει μπροστα ΚΑΝΕΝΑΣ.
- sourmenetes
- Moderator
Τεσπα...
Εχε χαρη που θα κλεισουν 3 μεταγραφες αυριο και θα χαλαρωσουμε...

Εχε χαρη που θα κλεισουν 3 μεταγραφες αυριο και θα χαλαρωσουμε...
- paokovios1974
Παιδια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα να ειστε καλα ολοι σας, πολλους απο εσας σας διαβαζα για χρονια "και τον αρισκ"και πραγματικα βγαζατε αλλο προσωπο τοτε,ισως να ηταν η ...γκαυλα που σας ειχε παρει τα μυαλα.Εγω λοιπον φιλοι μου αυτην την ΚΑΥΛΑ την εχω ακομα, λεω ΠΑΟΚ και ηδονιζομαι ο ΠΑΟΚ ειναι υπερανω ολων ΚΑΙ του σαββιδη ΚΑΙ του βρυζα φυσικα ,ΚΑΙ του γκαρσια και του νατχο.Δεν περιμενω μεταγραφες λοιπον για να παρω το κασκολ μου(κι ας εχει και ζεστη)και να καταθεσω την ψυχη μου και την φωνη μου... ΠΑΟΚ Συγνωμη ξεφυγα.Για το καλο του ΠΑΟΚ λοιπον ΜΑΚΑΡΙ να εχω δικιο εγω γιατι αν εχω δικιο εγω τοτε θα ζησουμε την καλυτερη χρονια μετα απο 29 χρονια...και τοτε ειμασταν 3τεταρτο φαβορι,ειχαμε φαει και 3 στην τουμπα απο τον γαυρο...γμσετα.Να ειστε καλα αδερφια, Τσε, Ρομαν, Ταγματαρχη, Ριζλα ,Ντεσπε,Τζοσουα,συγνωμη αν ξεχασα καποιον keep PAOKIZIN .ΥΓ Μπανε το σπηλαιο του πλατωνα αναφερεται στην, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 
Και η πραγματικοτητα ειναι αυτη που υποστηριζεις εσυ?
Δηλαδη λες οτι εμεις δεν εχουμε κριση (παροτι σου εγραψα οτι δεν εγκαταλειπω ουτε την ομαδα αλλα ουτε παυω να ελπιζω) και οτι ακολουθουμε τη γραμμη που πανε να περασουν τα μμε δηλαδη με λιγα λογια υποτιμας τη νουμοσηνη μας.
Τι να σου πω; οτι νομιζεις.
Δηλαδη λες οτι εμεις δεν εχουμε κριση (παροτι σου εγραψα οτι δεν εγκαταλειπω ουτε την ομαδα αλλα ουτε παυω να ελπιζω) και οτι ακολουθουμε τη γραμμη που πανε να περασουν τα μμε δηλαδη με λιγα λογια υποτιμας τη νουμοσηνη μας.
Τι να σου πω; οτι νομιζεις.
μεγαλύτερη μπούρδα από αυτό με τη γραμμή των αρδ δεν υπάρχει.
Δηλαδή τόσο καιρό που οι αρδ στήριζαν την παε και τις επιλογές της σε διάφορα θέματα (δώνη στις αρχές, βρύζα, στέφενς στις αρχές κτλ) όλοι εσείς που κατηγορείτε τώρα για γραμμή, και τότε άρα κι εσείς γραμμή ακολουθούσατε.
Καμία γραμμή δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει.
Σε γραμμή μπαίνουν τα πρόβατα και τα ρομποτάκια.
Όλοι εμείς θέλω να πιστεύω πως και κρίση έχουμε και μυαλό και μπορούμε να φιλτράρουμε ο καθένας με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις του κάποια πράγματα και να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.
Οι αρδ το ψωμί τους θέλουν να βγάλουν και δυστυχώς οι 8,5 στους 10 το κάνουν μόνιμα εις βάρος του ΠΑΟΚ μιας και το μόνο που τους νοιάζει είναι να γεμίσουν την κοιλάρα τους.
Για τον ΠΑΟΚ στα αποτέτοια τους.
Δηλαδή τόσο καιρό που οι αρδ στήριζαν την παε και τις επιλογές της σε διάφορα θέματα (δώνη στις αρχές, βρύζα, στέφενς στις αρχές κτλ) όλοι εσείς που κατηγορείτε τώρα για γραμμή, και τότε άρα κι εσείς γραμμή ακολουθούσατε.
Καμία γραμμή δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει.
Σε γραμμή μπαίνουν τα πρόβατα και τα ρομποτάκια.
Όλοι εμείς θέλω να πιστεύω πως και κρίση έχουμε και μυαλό και μπορούμε να φιλτράρουμε ο καθένας με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις του κάποια πράγματα και να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.
Οι αρδ το ψωμί τους θέλουν να βγάλουν και δυστυχώς οι 8,5 στους 10 το κάνουν μόνιμα εις βάρος του ΠΑΟΚ μιας και το μόνο που τους νοιάζει είναι να γεμίσουν την κοιλάρα τους.
Για τον ΠΑΟΚ στα αποτέτοια τους.
- desperando
- Επικοινωνία:
πολυ καλο βραδυ σημερα για την ομαδα μας μιας και οι πιο επικινδυνες ομαδες οπως ντιναμο μοσχας,σεντ ετιεν,τορινο ,φεγενορτ μπηκαν τελικα στους ισχυρους.
απο τις πιθανες αντιπαλους στο γκρουπ των αδυνατων πλεον δεν υπαρχουν οι ομαδες φοβητρα.
προσωπικα θα ηθελα να μην πεσουμε σε ρωσικη και κυπριακη.
πλεον ομως θα πρεπει να αυτοκτονησουμε για να μην μπουμε στους ομιλους.
υγ paokovios1974 πρεπει να καταλαβεις οτι το κλιμα πλεον ειναι αρκετα τεταμενο και τα νευρα των περισσοτερων ΠΑΟΚτσιδων ειναι πολυ τεντομενα.
οπως σου ειπα μακαρι να μπορουσαμε να ειμαστε θετικοι οπως εσυ,δυστυχως ομως αλλοι λογο ηλικιας και αλλοι λογο χαρακτηρα δεν μπορουμε αυτη τη στιγμη να αισιοδοξουμε.
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν αγαπαμε τον ΠΑΟΚ και οτι δεν θα βγαλουμε τα λαρυγγια μας για την ομαδα.
υγ2 mpouJr δεν πιστευω οτι ειναι προσβλητικο να ειναι καποιος υπαλληλος της παε .
ο τροπος σου ομως να μιλας με τοση σιγουρια για καποια πραγματα (οπως πχ τα νουμερα που παραθετεις) και ταυτοχρονα να προσπαθεις να δικαιολογησεις οτι στραβο βλεπουμε να γινετε στον ΠΑΟΚ πολυ ευκολα μπορει να γεννησει τετοιους συνειρμους
απο τις πιθανες αντιπαλους στο γκρουπ των αδυνατων πλεον δεν υπαρχουν οι ομαδες φοβητρα.
προσωπικα θα ηθελα να μην πεσουμε σε ρωσικη και κυπριακη.
πλεον ομως θα πρεπει να αυτοκτονησουμε για να μην μπουμε στους ομιλους.
υγ paokovios1974 πρεπει να καταλαβεις οτι το κλιμα πλεον ειναι αρκετα τεταμενο και τα νευρα των περισσοτερων ΠΑΟΚτσιδων ειναι πολυ τεντομενα.
οπως σου ειπα μακαρι να μπορουσαμε να ειμαστε θετικοι οπως εσυ,δυστυχως ομως αλλοι λογο ηλικιας και αλλοι λογο χαρακτηρα δεν μπορουμε αυτη τη στιγμη να αισιοδοξουμε.
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν αγαπαμε τον ΠΑΟΚ και οτι δεν θα βγαλουμε τα λαρυγγια μας για την ομαδα.
υγ2 mpouJr δεν πιστευω οτι ειναι προσβλητικο να ειναι καποιος υπαλληλος της παε .
ο τροπος σου ομως να μιλας με τοση σιγουρια για καποια πραγματα (οπως πχ τα νουμερα που παραθετεις) και ταυτοχρονα να προσπαθεις να δικαιολογησεις οτι στραβο βλεπουμε να γινετε στον ΠΑΟΚ πολυ ευκολα μπορει να γεννησει τετοιους συνειρμους
-
adidas1926