Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Θα φανεί στη διάρκεια αυτό..μακάρι να διαψευστουμε όσοι πιστεύουμε ότι ποιοτικά είμαστε χαμηλοταβανοι
Αριστερα ειμαστε γυμνοι εκτος αν μπορει να παιξει εκει ο Μαρτενς,αλλα προφανως πρεπει να ειναι δευτερη επιλογη και οχι πρωτη αφου δεν ειναι εξτρεμ...αποριας αξιο γιατι εμεινε η ομαδα γυμνη σε αυτην την θεση...Odi έγραψε:Πάρα πολύ σωστή παρατήρηση.Κ εγώ αυτό λέω,πως πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τον Γκολάσα,ο οποίος για μένα έχει να δείξει πολλά και να μας ανεβάσει επίπεδο.Rizla έγραψε:Οντι ο Γκολασα δεν ειναι 8αρι?Odi έγραψε: Η ομάδα θέλει αριστερό χαφ και οχτάρι.
Γ αυτό πιστεύω πως πρώτη ανάγκη μας είναι παίκτης στα αριστερά.
Χωρίς καμιά διάθεση να υποβαθμίσω τη προσπάθεια της ομάδας , η 4αρα είναι παραπλανητική γιατί υπάρχουν κενά στο ροστερ και ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δε μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο που θα "διαλύσει" τον αντίπαλο εύκολα πχ με ένα 20λεπτο ξέσπασμα. Δεν έχεις τη ταχύτητα , ούτε την εκρηκτικότητα ,ούτε τη ποιότητα να το κάνεις αυτό ακόμα και με εύκολες ομάδες. Σήμερα προφανώς κάναμε ένα πολύ σοβαρό και πειθαρχημένο παιχνίδι και μας έκατσαν όλες οι φάσεις που κάναμε και μπηκαν 4 γκολ - δε σημαίνει πως οποτεδήποτε είμαστε καλοί θα γράφει τόσο το κοντερ. Είναι κακό να δημιουργηθούν προσδοκίες που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα , τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα του ροστερ .Odi έγραψε:Γιατί προφανώς παραπλανητικές οι 4αρες;...giapas έγραψε:Νομίζω ότι έχεις 2 βδομάδες να μαζέψεις κάποια πράγματα που πρέπει και να διαχειριστείς όπως πρέπει τις 2 (προφανώς παραπλανητικές) 4αρες
....
Συγνώμη,αλλά καθόλου δεν μας έκατσαν όλες οι φάσεις.Αν ήταν έτσι,στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζαμε 0-3.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στις ήττες επικρατεί το απόλυτο χάος,ενώ στις νίκες "πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι".
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί στις ήττες επικρατεί το απόλυτο χάος,ενώ στις νίκες "πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι".
Εν μερει εχεις δικιο αλλα δεν μας εκατσαν ολες οι φασεις σημερα...ειχαμε τουλαχιστον τρεις κλασικες ευκαιριες στο 1ο ημιχρονο που δεν εγιναν γκολ.Η εμφανιση σημερα ηταν πολυ καλη.
Βεβαια η ομαδα θελει ενισχυση κυριως αριστερα και στο κεντρο της αμυνας.
Δεν μπορει ομως κανεις να παραβλεψει οτι η ομαδα βελτιωνεται παρα τις προφανεστατες ελλειψεις του ροστερ.
Βεβαια η ομαδα θελει ενισχυση κυριως αριστερα και στο κεντρο της αμυνας.
Δεν μπορει ομως κανεις να παραβλεψει οτι η ομαδα βελτιωνεται παρα τις προφανεστατες ελλειψεις του ροστερ.
-
Σήμερα πιστεύω δεν μας έφταιξε η διαιτησία...... πάμε γερά και μην τα βλέπουμε όλα ρόδινα...χρειαζόμαστε μεταγραφές ουσίας...........
Το χάος όχι από μένα , ένα ψάξιμο στα ποστ μου θα δεις ότι έχω ειρωνευτεί και έχω πλακωθεί με το μισό παοκμανια για αυτά τα θέματα. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για μια νέα ομάδα να πεις το οτιδήποτε. Και το υποστηρίζω αυτό και στις ήττες και στις νίκες. Αντιμετωπίσαμε μια μίνι κρίση, τη ξεπεράσαμε αλλά τα πραγματικά δύσκολα είναι στη πορεία. Για μένα ξεκινήσαμε και παραμένουμε οριακό φαβορί για τη 2η θέση ότι και να λένε οι υπόλοιποι.Odi έγραψε:Συγνώμη,αλλά καθόλου δεν μας έκατσαν όλες οι φάσεις.Αν ήταν έτσι,στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζαμε 0-3.
Όσο το διαβάζω αυτό τόσο πιο πολύ σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να είχα 20-30 μυρια να σου τα δώσω και να εφαρμόσεις την θεωρία αυτή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε 3 χρόνια θα έρθω να πάρω μόνο το 20% από τα κέρδη. Η χασούρα όμως είναι ΟΛΗ δική σου και θέλω πίσω και το κεφάλαιο.Υ.Γ. Επένδυση ίσον κέρδος, μην ξεχνιέστε...
Το κακό είναι πως δεν έχω τα μύρια. Στείλε mail στον Σαββίδη. Αν μπορείς να εφαρμόσεις αυτό που γράφεις θα σε κάνει CEO σε όλες τις εταιρίες του.
Ειμαι σιγουρος, οτι στοχος του ΑΑ δεν ειναι να διαλυουμε τον αντιπαλο με φοβερα 20κεπτα, αλλα να ζηταμε αυτο που αξιζουμε επι 90+ λεπτα. Σημερα ημουν σιγουρος οτι η ομαδα δεν θα καθισει στο 1-0 του πρωτου ημιχρονου.
Τελος μην ξεχναμε οτι διαχρονικα ο ΑΑ μπορει να παιρνει το κατι παραπανω απο τους παιχτες που του ταιριαζουν.
Τελος μην ξεχναμε οτι διαχρονικα ο ΑΑ μπορει να παιρνει το κατι παραπανω απο τους παιχτες που του ταιριαζουν.
ναι βρε δε το πήρα προσωπικά.. έχω πλακωθεί με πολύ κόσμο για τον ΑΑ, το σασταλεγα θα ήθελα να το πω όταν σηκώσω Κύπελλο ή βγω τσουλου... όχι όταν κέρδισα το ΠλατάνιαOdi έγραψε:Δεν μίλησα για εσένα αδερφέ,γενικά μίλησα.Μην το παίρνεις προσωπικά.

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Odi έγραψε:Συγνώμη,αλλά καθόλου δεν μας έκατσαν όλες οι φάσεις.Αν ήταν έτσι,στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζαμε 0-3.
++++
ξεχνας την ΚΠΡ που ηταν ο Πλατανιας της Αγγλιας...Odi έγραψε:Τις δυνατότητες τις δείχνει η ομάδα στο γήπεδο..MANIAKOS έγραψε:Βάσει δυνατοτήτων το λέω και όχι ευκαιριών,αξία σήμερα,βέβαια ο πλατανιας κιγο από εθνική Καμερούν ηταν
Αυτό με την δυναμική των αντιπάλων δεν είναι σωστό να το λέμε συνεχώς..Η Ζίμπρου ομάδα γ εθνικής,ο Πλατανιάς εθνική Καμερούν..Τί να κάνουμε,μ αυτές παίζουμε..
ολη αυτη η γ@μημενη αρνητικη ενεργεια να μην υπηρχε γυρω απο την ομαδα....
Οχι ρε φιλε θα χαίρομαι και θα γουστάρω στις νίκες ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ και θα ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ σε όλες τις ηττες ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ....Odi έγραψε:Συγνώμη,αλλά καθόλου δεν μας έκατσαν όλες οι φάσεις.Αν ήταν έτσι,στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζαμε 0-3.