Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από K_geo »

demir έγραψε:μακαρι να ειναι ο ναπολεονι και τζαβεζ....
γιατί; τον έχεις και εσύ στον Ξερόλα των Μεταγραφών ? :D
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

kernel έγραψε:autos o Robin Lod που πηρε ο βαζελος παιχταρας ειναι που ειδα στ youtube βιντεακια 22 χρονων με 100.000Ε απο το ελσινκι π εληγε τοσ συμβολαιο το δεκεμβριο το 15'.

το κοβω εμεις να παλευουμε να δουμε τι θεση θα βγουμε στα playoff και μετα να δουμε τι θα παρουμε θα το δειτε..
και δεν 8α ερχεται κανενας μετα απο ελευθερους π εληξαν συμβολαια κ αφροκρεμες κ θα κοιταμε για δεξι εξτρεμ τον Μαυρια κ τον Σαυρια κ σεντερ μπακ κανενα τοθ πανθρακικου η λεβαδειακου.. κ επιθετικο τν ναπολεονι
Τρία χρόνια αυτό ακούμε. Τι θέση θα τερματίσουμε και βλέπουμε. Μετά να δούμε εάν θα περάσουμε προκριματικά και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

http://www.transfermarkt.co.uk/vaclav-p ... eler/63955 ψιλορίσκο, όμως είναι σε καλή ηλικία
http://www.transfermarkt.co.uk/martin-h ... eler/31159 η Στουτγκάρδη πέφτει και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του '16. Εφικτός και με καλά νούμερα φέτος.
http://www.transfermarkt.co.uk/ivo-ilic ... eler/30308 ελεύθερος από το καλοκαίρι
http://www.transfermarkt.co.uk/john-gui ... eler/98596 νέος, φιλόδοξος με παραστάσεις..και θα βοηθήσει τον Κλάους που θα έχει ένα σοβαρό ανταγωνιστή για τη θέση.

Ο Bueno είναι κορυφαία λύση για δεκάρι-δεύτερος επιθετικός, αλλά δεν δίνω πιθανότητα. Προφανώς θα θέλει να δοκιμαστεί σε κορυφαίο πρωτάθλημα ενώ ακούστηκε για την Πόρτο που μαζεύει Ισπανούς πλέον.
Ο Kononplyanka, είναι ανέφικτος. Θα βρει διπλάσιο, τριπλάσιο συμβόλαιο από αυτό που παίρνει τώρα σε μία Αγγλική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο μπουενο είναι 27 άρα δεν έχει μεταπωλητηκη αξια για την πόρτο που συνήθως θέλει να παίρνει 1 και να πουλάει 30,πιστεύω ότι κάναμε βαρβατη πρόταση και περιμένουμε
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Μακαρι να ισχυουν τα δημοσιευματα για Τσαβεζ και Ντουμιτρου.Ειναι παικτες που τους θελω στην ομαδα.Ειδικα ο Ντουμιτρου πιστευω οτι θα εξελιχθει σε μεγαλη παικτουρα.
Θεωρω οτι το ιδανικο ειναι κλεινεις οτι καλυτερο υπαρχει στην εγχωρια αγορα και μετα να κινησε για πιο βαρβατες κινησεις απ τα ξενα πρωταθληματα.(μεγαλη κινηση ο Μπουενο αν ερθει)
Το ποσο ορθολογικο ειναι να κλεινεις παικτες ενω ψαχνεις για ΤΔ ειναι αλλη ιστορια.Αν προκειται απλα για 2-3 κινησεις ειμαστε οκ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στον Ολυμπιακό ο Μανιάς

paoknextgeneration

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Μανιάς του ΠΑΣ Γιάννινα. Η συμφωνία των δύο πλευρών κλείνει στα 400.000 ευρώ με την Ηπειρώτικη ομάδα να παίρνει εκ νέου ανάσα ζωής, μετά τις πωλήσεις Κοροβέση και Χαρίση στον ΠΑΟΚ. Ο εν λόγω παίχτης απασχόλησε και τον Δικέφαλο, αλλά απορρίφθηκε ελέω πρότερου βίου. Η απόρριψη των Μανιά, Τζορτζ κι Ίλιτς, οδηγεί διά της ατόπου στο συμπέρασμα, ότι οι Αγγελίδης και Κωνσταντινίδης κατέληξαν στον Στέφανο Ναπολεόνι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στον Ολυμπιακό ο Μανιάς

paoknextgeneration

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Μανιάς του ΠΑΣ Γιάννινα. Η συμφωνία των δύο πλευρών κλείνει στα 400.000 ευρώ με την Ηπειρώτικη ομάδα να παίρνει εκ νέου ανάσα ζωής, μετά τις πωλήσεις Κοροβέση και Χαρίση στον ΠΑΟΚ. Ο εν λόγω παίχτης απασχόλησε και τον Δικέφαλο, αλλά απορρίφθηκε ελέω πρότερου βίου. Η απόρριψη των Μανιά, Τζορτζ κι Ίλιτς, οδηγεί διά της ατόπου στο συμπέρασμα, ότι οι Αγγελίδης και Κωνσταντινίδης κατέληξαν στον Στέφανο Ναπολεόνι.
Κλαίω με γαύρο που παίρνει τον Κλανιά 400 χιλιάρικα και ακόμη περισσότερο κλαίω με τους τυπάδες που βρίσκουν τους μεταγραφικούς μας στόχους με εις άτοπον απαγωγή. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Mīngus έγραψε: ακόμη περισσότερο κλαίω με τους τυπάδες που βρίσκουν τους μεταγραφικούς μας στόχους με εις άτοπον απαγωγή. :lol: :lol:
+
Τελειως για τα πανηγυρια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα παραπάνω βέβαια είναι εκτιμήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω να πω την αλήθεια, αρδια είναι, αλλά ένα ψήφο στον Ξερόλα των Μεταγραφών θα τον ρίξω...
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Μετα τον Παπαζογλου περσι ο γαυρος εκλεισε κι αλλη σεντεροφοραρα για τα παραρτηματα του.Εις ανωτερα :lol:
Mīngus έγραψε: Κλαίω με γαύρο που παίρνει τον Κλανιά 400 χιλιάρικα και ακόμη περισσότερο κλαίω με τους τυπάδες που βρίσκουν τους μεταγραφικούς μας στόχους με εις άτοπον απαγωγή. :lol: :lol:
Η ΑΡΔΙΑ σε επιστημονικες βασεις..Η Αρδια πλεον εχει περασει σε αλλη διασταση κι οι Αρδ αποτελουν εξιδεικευμενους επιστημονες που βαση ειδικων μεθοδων ξετρυπωνουν την ειδηση. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kernel

Δημοσίευση από kernel »

κατι μου λεει διαβαζω ολα τα αθλητικα site οτι πιθανοτατα οι αλλοι 2 εκτοσ τον κοροβεση κ χαριση ειναι απ σουπερλιγδα κ θα τους εγκρινει ο τδ κ ειναι ο ναπολεονι κ ο βελλιδης.

εγω παλι πιστεθω οτι οι 2 που κλεισαν ειναι ο Αθανασιαδης του Πανθρακικου με τον Chavez του PAS
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Θέλω Louiz Adriano από Σαχτάρ...(Λήγει το συμβόλαιο)
Από πίσω του θέλω τον Valvidia από Palmeiras(λήγει το συμβόλαιο)
Στο ένα άκρο θέλω Joel Campbell (δανεικός Βιγιαρεάλ από Άρσεναλ)(θα ψοφήσουν οι γαύροι)
Στο άλλο άκρο θέλω τον Bueno από Ράγιο(λήγει το συμβόλαιο)
Και στα χαφ θέλω τον Gago από Μπόκα (θέλει να φύγει)
Στα χαφ τριάδα gago nodoa katche....
Τι να κάνω ρε μάγκες 'εχω ακριβά γούστα αλλά τέτοιον ΠΑΟΚ ονειρεύομαι....κουράστηκα...
Πείτε όμως πέφτει ή δεν πέφτει η Τούμπα από το πρώτο ματς????? :D
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ευχη ολων ειναι,ενας τετοιος Π.Α.Ο.Κ.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

agios έγραψε:Θέλω Louiz Adriano από Σαχτάρ...(Λήγει το συμβόλαιο)
Από πίσω του θέλω τον Valvidia από Palmeiras(λήγει το συμβόλαιο)
Στο ένα άκρο θέλω Joel Campbell (δανεικός Βιγιαρεάλ από Άρσεναλ)(θα ψοφήσουν οι γαύροι)
Στο άλλο άκρο θέλω τον Bueno από Ράγιο(λήγει το συμβόλαιο)
Και στα χαφ θέλω τον Gago από Μπόκα (θέλει να φύγει)
Στα χαφ τριάδα gago nodoa katche....
Τι να κάνω ρε μάγκες 'εχω ακριβά γούστα αλλά τέτοιον ΠΑΟΚ ονειρεύομαι....κουράστηκα...
Πείτε όμως πέφτει ή δεν πέφτει η Τούμπα από το πρώτο ματς????? :D
Καρντασακο.....εισαι ωραιος....
.....αλλα ......

Κοιτα μην πεσεις απ' το κρεβατι με αυτα που ονειρευεσαι :opaokara: :opaokara: :lol:

Φιλικα ετσι......πλακα κανουμε ..... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”