Σωστό.desperando έγραψε:καλο ειναι να μην αναφερονται ως ταλεντα ποδοσφαιριστες 24 χρονωνxlebouras έγραψε:Ο Εφραιμ ειναι μεγαλο ταλεντο και αξιζει το ρισκο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
@ obanebane
εσυ λες οτι δημιουργω κλιμα εγω λεω οτι εχω δικαιωμα να σχολιασω αυτα που λεει και να εκφρασω αποψη οτι ειναι λαθος
εσυ λες τι εννουσε μπορει να εχει δικαιο μπορει και οχι δεν ξερεις τι εννοουσε...
ο κοσμος δεν επηρεαζεται απο εμενα αλλα απο τον ιβαν
οταν θα αρχισει η μιρλα τυπου λεφτα στα λογια οχι στις πραξεις δεν θα φταιω εγω
λαθος το σκεπτικο σου για εμενα
εσυ λες οτι δημιουργω κλιμα εγω λεω οτι εχω δικαιωμα να σχολιασω αυτα που λεει και να εκφρασω αποψη οτι ειναι λαθος
εσυ λες τι εννουσε μπορει να εχει δικαιο μπορει και οχι δεν ξερεις τι εννοουσε...
ο κοσμος δεν επηρεαζεται απο εμενα αλλα απο τον ιβαν
οταν θα αρχισει η μιρλα τυπου λεφτα στα λογια οχι στις πραξεις δεν θα φταιω εγω
λαθος το σκεπτικο σου για εμενα
αχχααχ και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το είδαjibbie έγραψε:τωρα που πηραμε Στεβενς στον ασσο, ναυαγει του Χακομπο;
- Mario Jardel
- Mario Jardel
-
arrwstos
Αν έρθει Εφραίμ και Σισσοκό αυτό σημαίνει ότι δεν θα αποκτηθεί άλλς αριστερός εξτρέμ να φανταστώ, έτσι?
ΚΑΙ ο Εφραίμ ΚΑΙ ο Σισσοκό, έχουν το πλεονέκτημα του ν αμπορούν να παίξουν και στις δύο πλευρές. Ειδικά δε ο μαυρούκος μπορεί να παίξει και δεκάρι (που πολλοί τη δίνουν και ώς φυσική του θέση μάλιστα).arrwstos έγραψε:Αν έρθει Εφραίμ και Σισσοκό αυτό σημαίνει ότι δεν θα αποκτηθεί άλλς αριστερός εξτρέμ να φανταστώ, έτσι?
Άρα αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά θα αποκτηθεί ένας ακόμα μεσοεπιθετικός, λογικά το 10αρι (άν έλθουν αυτοί οι δύο).
ΥΓ: Αλλά μην ξεχνάμε ότι μόλις σήμερα υπογράψαμε και τον...άσο μας.
Οπότε λογικά (πάλι) ο σχεδιασμός της ομάδας θα έχει παρεκλίσεις απο όλα όσα (θεωρητικά) μέχρι σήμερα είχαμε και έχουμε στο μυαλό μας. Ειδικά δε όταν θα ξέρουμε και τι οριστικά μέλλει γενέσθαι με τις Τούρκικες ομάδες.
Γιατί; Ο Τουρσουνίδης ήταν μέχρι τα 30.desperando έγραψε:καλο ειναι να μην αναφερονται ως ταλεντα ποδοσφαιριστες 24 χρονωνxlebouras έγραψε:Ο Εφραιμ ειναι μεγαλο ταλεντο και αξιζει το ρισκο.
-
arrwstos
Καλά υποτίθεται ότι πάμε και για κάποιο δεξί εξτρέμ, έτσι? Πάντως δεν μου λέει κάτι ότι μπορούν να παίξουν και στις δύο πλευρές. Έχουμε συζητήσει και έχουμε δει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές την ντεμέκ σύγκλιση για σουτ ή διείσδυση σε παίκτες ανάποδου ποδιού σε μια πτέρυγα και δεν έχου καταλήξει στο ότι είναι αποτελεσματικό, τουλάχιστον όχι σε παίκτες τέτοιου επιπέδου. Βέβαια μπορεί τα παιδιά να μπορούν και να το έχουν, ελάχιστα τους έχω δει και δεν μπορώ να κρίνω με σιγουριά. Είναι ρίσκο όμως να θεωρείς ότι με αυτούς τους δύο καλύπτεις και τις δύο πτέρυγες. Μεγάλο κιόλας. Να πεις για τα αριστερά να πω εντάξει, ας κινηθούμε χαμηλότερα για να σκάσουν τα φράγκα σε δεκάρι ή δεξί. Όπως και να 'χει, αναμένω με ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις.
Επειδη το μοναδικο τοπικ ποδοσφαιριστη που εχω ανοιξει ηταν του ετο και ειχα μεγαλες προσδοκιες δεν ξανανοιγω τοπικ ποδοσφαιριστη,χαρισμα σας.
αρρωστάκι μου, άν σκεφτείς τα πόδια των παιχτών, ίσως βγάλεις και περισσότερο άκρη.
Ο σισσόκο είναι κυρίως αριστεροπόδαρος ενώ ο Εφραίμ φαίνεται ότι χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια με την ίδια ευκολία. Φυσικά μιλάμε και για 2 παίχτες που ακόμα ΔΕΝ έχουν κλείσει -επίσημα- στην ΠΑΟΚάρα μας με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει.....
Επίσης μην ξεχνάμε, ότι μόλις σήμερα ο Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ μας είπε ότι "θα δούμε τι έχουμε και θα συμπληρώσουμε". Οπότε αυτό σημαίνει και πολλά (άν αλλάξει λίγο δλδ ο σχεδιασμός) ή και τίποτα (και πουλούν τρελίτσα στους αρδ).
Η ουσία είναι ότι σιγά σιγά φαίνεται ότι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
για αυτό ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. και μια απο τις γαμάτες νέες φανέλες μας!
Ο σισσόκο είναι κυρίως αριστεροπόδαρος ενώ ο Εφραίμ φαίνεται ότι χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια με την ίδια ευκολία. Φυσικά μιλάμε και για 2 παίχτες που ακόμα ΔΕΝ έχουν κλείσει -επίσημα- στην ΠΑΟΚάρα μας με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει.....
Επίσης μην ξεχνάμε, ότι μόλις σήμερα ο Νέος ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ μας είπε ότι "θα δούμε τι έχουμε και θα συμπληρώσουμε". Οπότε αυτό σημαίνει και πολλά (άν αλλάξει λίγο δλδ ο σχεδιασμός) ή και τίποτα (και πουλούν τρελίτσα στους αρδ).
Η ουσία είναι ότι σιγά σιγά φαίνεται ότι ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
για αυτό ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. και μια απο τις γαμάτες νέες φανέλες μας!