Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Τι είπε??? Θα πάρει τελικά το Μακεδονία TV η την ΕΡΤ 3?

- DigitalFan
-
Μπαρκαρούτσος
++++eleos έγραψε:Λογικά το σκηνικό του Τιστιακόφ που το λέει στον Ιβαν για την 100η θλάση, θα έπρεπε να γίνει σαν το κλασικό Βιντεάκι με τον Χίτλερ που τα παίρνει στο κρανίο![]()
![]()
Η DIMERA LTD κατέθεσε σε λογαριασμό της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το ποσό των 14.976.000 € το οποίο προορίζεται για την συμμετοχή της στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, που ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου 2013.
Ο κ. Ιβάν Σαββίδης, παραμένοντας πιστός στο όραμά του και εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις του, έχει καταβάλλει στο διάστημα του τελευταίου οκταμήνου, μέσω της DIMERA LTD, το συνολικό ποσό των 24.928.746 €.
http://www.paokfc.gr/nea/h-dimera-ltd-k ... -pae-paok/
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΟΟΟΟΣΣΣ
ΕΙΙΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΟΟΟΣΣΣΣ
Ο κ. Ιβάν Σαββίδης, παραμένοντας πιστός στο όραμά του και εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις του, έχει καταβάλλει στο διάστημα του τελευταίου οκταμήνου, μέσω της DIMERA LTD, το συνολικό ποσό των 24.928.746 €.
http://www.paokfc.gr/nea/h-dimera-ltd-k ... -pae-paok/
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΟΟΟΟΣΣΣ
ΕΙΙΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΟΟΟΣΣΣΣ
Αυτά είναι νέα
:):):)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
ακομα μια κινηση χωρις να παρουν πρεφα οι ΑΡΔ.....αυτο γουσταρω περισσοτερο στο σαββιδη
- efthimis_paok
Εσυ,Ιβαν Σαββιδη....θελεις να κανεις τον ΠΑΟΚ,ξανα πρωταγωνιστη!!!
Τον λαο του.....τον ρωτας εαν το θελει?..........
Εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ ντρέπομαι γιατι σε αυτόν τον άνθρωπο ακομη δεν του δώσαμε την στήριξη την ηθικη που έπρεπε και αυτη θα γινει μόνο όταν πάμε μαζικά στο γήπεδο ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ; .....ακολουθεί το σχέδιο του βήμα βήμα χωρις φανφάρες σε ένα κατεστραμμένο οικονομικα ελληνικο ποδόσφαιρο υπάρχει ένα φως ,και ειναι στην Τούμπα
-
Μπαρκαρούτσος
Το 'πε στο Βελλίδειο! Ή στο Παλατάκι, δεν θυμάμαι ακριβώς... Αλλά είπε ότι θα μπουν στον Π.Α.Ο.Κ. περίπου άλλα τόσα (όσα έβαλε) μέχρι τον Φεβρουάριο!Alastor έγραψε:ακομα μια κινηση χωρις να παρουν πρεφα οι ΑΡΔ.....αυτο γουσταρω περισσοτερο στο σαββιδη
Χαλαρώστε αλάνια !
Μην γκρινιάζετε ... ο κόσμος είναι λογικό να γκρινιάζει ... τον έχουνε ξεσκίσει τον κόσμο όλα τα χρόνια που θυμάμαι τον ευατό μου ... από κοροϊδία σε κοροϊδία πήγαινε η ιστορία ...
Εϊναι πολύ καχύποπτοι πολλοί και αυτό δεν είναι κακό ... χαμηλά την μπάλα ...
Άσε πρώτα ο πρόεδρας να βάλει τα φράγκα και μετά τον αποθεώνουμε ... !!!!
ώπα ώπα τώρα το διάβασα ...
ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ... 15 μύρια στην αύξηση Μετοχ. κεφ. η Δημέρα Ltd .... ?????
Ποια είναι αυτή η δημέρα σε λαμόγια ????? που είναι οι μετοχές ρε λιγούρια ???? στο συρτάρι του κόκκαλη και του μαρινάκη είναι .... μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ... στο συρτάρι του κόκκαλη είναι ...
Ρε τον καημένο τον ΠΑΟΚ .... !!!!!!!!!!!!!!!
υποσ.
είναι τόσο ωραίο που δεν πιστεύουμε ότι είναι αληθινό ...
δεν πειράζει ... κάποια στιγμή θα το συνηδειτοποιήσουμε και τότε όλοι μα όλοι θα είναι περήφανοι για την ομάδας μας ...
Από όσο καταλαβαίνω ο Πρόεδρος είναι νοικοκύρης τεράστιος ... κλασικός Πόντιος ... και γουστάρω πολύ ...
Σε ευχαριστώ θεέ μου που έχω την υγειά μου για να ζήσω τις στιγμές που έρχονται !
Μην γκρινιάζετε ... ο κόσμος είναι λογικό να γκρινιάζει ... τον έχουνε ξεσκίσει τον κόσμο όλα τα χρόνια που θυμάμαι τον ευατό μου ... από κοροϊδία σε κοροϊδία πήγαινε η ιστορία ...
Εϊναι πολύ καχύποπτοι πολλοί και αυτό δεν είναι κακό ... χαμηλά την μπάλα ...
Άσε πρώτα ο πρόεδρας να βάλει τα φράγκα και μετά τον αποθεώνουμε ... !!!!
ώπα ώπα τώρα το διάβασα ...
ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ... 15 μύρια στην αύξηση Μετοχ. κεφ. η Δημέρα Ltd .... ?????
Ποια είναι αυτή η δημέρα σε λαμόγια ????? που είναι οι μετοχές ρε λιγούρια ???? στο συρτάρι του κόκκαλη και του μαρινάκη είναι .... μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ... στο συρτάρι του κόκκαλη είναι ...
Ρε τον καημένο τον ΠΑΟΚ .... !!!!!!!!!!!!!!!
υποσ.
είναι τόσο ωραίο που δεν πιστεύουμε ότι είναι αληθινό ...
δεν πειράζει ... κάποια στιγμή θα το συνηδειτοποιήσουμε και τότε όλοι μα όλοι θα είναι περήφανοι για την ομάδας μας ...
Από όσο καταλαβαίνω ο Πρόεδρος είναι νοικοκύρης τεράστιος ... κλασικός Πόντιος ... και γουστάρω πολύ ...
Σε ευχαριστώ θεέ μου που έχω την υγειά μου για να ζήσω τις στιγμές που έρχονται !
ΘΕΟ πρέπει να τον έχουμε, πορτραιτο με τη φωτογραφία του πάνω απο το κρεβάτι μου θα βάλω
27 εκατομυρια επενδυση στον μισοπτωχευμενο ΠΑΟΚ της τριπλοπτχωμενης Ελλαδος...
27 εκατομυρια επενδυση στον μισοπτωχευμενο ΠΑΟΚ της τριπλοπτχωμενης Ελλαδος...
Αυτό ξαναπές το!mpafos4 έγραψε:Εσυ,Ιβαν Σαββιδη....θελεις να κανεις τον ΠΑΟΚ,ξανα πρωταγωνιστη!!!