το οτι πιανεσαι απο μια περιπτωση για να αναπτυξεις ολοκληρο σκεπτικο δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο θιφ...παιχτηκε μια φαρσοκωμωδια στην περιπτωση τσιριλο(100% κατα για να μην παρεξηγουμαι) δε σημαινει οτι στηριζεται μια πολιτικη πανω σε αυτη την περιπτωση...η σταδιακη ανανεωση σημαινει η μεγαλυτερη χρησιμοποιηση παιχτων οπως κουτσια,μαλεζας,κουρδακης,παπαζογλου,σακελαριου,γεωργιου,αποστολοπουλος,ιντζιδης,μωυσιαδης σε πρωτη φαση(οσοι απο αυτους δειξουν στην προετοιμασια οτι μπορουν και μεινουν τελικα στην ομαδα)...σε δευτερη φαση ειναι η ενεργοποιηση και της 2ης φουρνιας των πιτσιρικαδων καποιοι εκ των οποιων θα πρεπει να αρχισουν να ειτε ας πουμε συμμετοχοντας σε αποστολες ειτε παιρνοντας καποιο μικρο χρονο συμμετοχης ως αλλαγες πιο πολυ για να εγκλιματιζονται σε συνθηκες πρωτης ομαδας...και φυσικα και η περιπτωση των δανεισμων(με ρητρες συμμετοχων βεβαια) για να παρουν παιχνιδια και να ερθουν πολυ πιο ετοιμοι στην πρωτη ομαδα...chrisg4 έγραψε:Καλά εγώ δεν εχω την απαιτηση να αλλάξουμε ολόκληρη την 11αδα , τα συμβόλαια που λήγουν όμως και ειδικά παιχτων που ειναι 34 στα 35 δε τα ανανεωνεις, ψάχνεις να βρεις τουλάχιστον ίδιου επιπέδου παίχτες άλλα σε μια καλύτερη ηλικία. Και δε μιλάμε για παιχτη επιπέδου Κοντρερας και Γκαρσια που στα 26 τους ήταν απλησιαστοι για τα δικά μας δεδομένα . Μιλάμε για τον Τσιριλο.Sera4 έγραψε:ο προπονητης σου δεν ειναι κανενας τσατσος να παριστανει τη γλαστρα...αν ειχε προβλημα να εισαι σιγουρος θα το ελεγε...
οσο για την ανανεωση οποιος περιμενε οτι θα ερθει ο μπολονι και μεσα σε 1 μηνα θα πεσει ο μεσος ορος ηλικιας της βασικης 11αδας ας γυρισει πλευρο μην πιαστει κιολας...
Αν γυρίσω πλευρό παντος θα πεσω πανω σ αυτό που ξαπλωνα πέρυσι οταν έλεγα Οτι θελουμε προπονητη και πάλι δεν είχαμε λεφτα και τελικά οι τρεις προπονητες στοίχισαν όσο μας στοιχίζει ο Μπολονι φετος. Εγώ θα γυρίσω πλευρό ελπίζω για τελευταία φορά.
το να περιμενεις ας πουμε να ερθει ο μπολονι και σε 1,2,3,4 μηνες να γινει ανανεωση του ροστερ ειναι ανεφικτο ή εκτος που να εισαι ετοιμος να θυσιασεις ολους τους στοχους της χρονιας...μπορει να το κανει αυτο ο ΠΑΟΚτσης??εγω λεω δυσκολα...
του χρονου 2 θα ειναι οι βασικες μας απαιτησεις...πρωτον η θεση του ιβιτς(φετος εκτος απροοπτου δεν βλεπω να γινεται κινηση δυστυχως) και δευτερον του γκαρσια(με ενα ερωτηματικο λογω αριας τον οποιο πιστευω πολυ)...τον λινο και τον τσιριλο δεν τους θεωρω καν απωλεια(και ευκολα μπορουν να αντικατασταθουν εκ των εσω του χρονου πιστευω αλλα και γιατι οχι και απο φετος)...ο κοντρερας δεν ειναι ακομα σε αυτη τη λιστα...