Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από gika »

Είστε να κάνουμε μια αναπαράσταση????? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

gika έγραψε:Είσαι να ξεκινήσουμε έναν καυγά σαν τον χθεσινό?? :opaokara: Βάλτε και ψηφοφορία στην κεντρική ώστε να φωνάζουμε ότι όλα είναι στημένα.. :opaokara: :opaokara:
Δηλαδη γκικα τι με λες τωρα δηλαδη ξες απο που ειμαι εγω?
Δεν εχω χασει εκδρομη απο τα 3 μου :opaokara: αν γουσταρεις ελα να με βρεις ρε μαγκακο :opaokara: να δεις τι θα γινει μετα :opaokara: Παοκια του πληκτρολογιου :opaokara:

Καλο ηταν αυτο?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μάλλον... :opaokara:

Τι με λες τώρα ρε αλήτη, πρεζάκια, δολοφόνε του ΠΑΟΚ μου, δεν είναι τσιφλίκι σου ο ΠΑΟΚ... Αλλόθρησκε... Θελω Σάλπι... Θέλω Σάλπι... Γκεγκε??

Edit: Εχουμε αλλάξει θέμα... Μπερδεύτικα... :opaokara: Όπου Σάλπι βάλτε Βερόν... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Παιδια ας μην το αρχισουμε γιατι βλεπω να ξαναμπαινουν οι χθεσινοι και να γινεται του αρη εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κοίτα φίλε... Εγώ είμαι ο Gika... Και από τέτοια δεν μασάω... :opaokara: :opaokara: :opaokara: Εγώ πάω εκδρομές με τον ΠΑΟΚ εδώ και 16 χρόνια (αν και είμαι 15 χρονών, δεν μαμάς? :lol: ) και θα λέω ότι θέλω... Κατάλαβες??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ: Γλέντηστε αυθεντική μεταγραφολογία (δηλ. τα τελευταία 3-4 ποστ) και αφήστε όλα τ' άλλα... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokathens έγραψε:Βγάλαμε τις παρωπίδες και σα ΛΑΟΣ δίνουμε παράδειγμα τα τελευταία 2+ χρόνια..
Τι δουλειά έχει ο Καρατζαφέρης με την επιστροφή Σαλπιγγίδη;
(αν και αυτός, για να κερδίσει ψήφους, μπορεί να υποκριθεί ΚΑΙ τον ΠΑΟΚτσή).
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Του δάνεισε το ιδιωτικό του ελικόπτερο για να μην πάει απο το αεροδρόμια ο Σάλπι??? Για να γλιτώσει τα ντου των χθεσινών??? :opaokara: :opaokara: :opaokara: Τι κουφάλα είναι κι ο Καρατζαφέρης... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν χρειάζεται να οργιζόμαστε μεταξύ μας! Αδέλφια είμαστε, γι' αυτό να μην πατήσουμε την μπανανόφλουδα των άλλων που μας θέλουν διαιρεμένους!
Είμαστε όλοι μαζί, δεμένοι και αγαπημένοι, γιατί πάνω απ' όλα έχουμε τον ΠΑΟΚ! Κι αν ο ΠΑΟΚ κρίνει ότι θα μας βοηθήσει ο Σαλπι θα πάρουμε τον Σάλπι! ΤΕΛΟΣ!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είσαι εκτός θέματος... :opaokara: :opaokara:

Ποστς που μονιάζουν τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό απαγορεύονται... :opaokara: :opaokara:

Διαλέγεις ανάμεσα σε Α και Β:

Α) Δεν είναι τσιφλίκι σας ο ΠΑΟΚ. Ο Σάλπι θα έρθει και θα δείτε εσείς...
Β) Η ιστορία γράφεται στους δρόμους. Και άμα λάχει στα αεροδρόμια. Ας τολμήσει να έρθει... :mrgreen:

Όλα τ' άλλα δεν γίνονται δεκτά... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ποδοσφαιρικής Μεταγραφολογίας,
ο τιτανοτεράστιος και τρισμέγιστος Gika!!!

ΥΓ: Έχω σαλτάρει... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Ρε μαγκες ακουγεται τιποτα καινουριο;Οχι απαραιτητα εφημεριδισιο, αλλα και του στυλ εχω ενα γνωστο κτλ...
Εστω και παπας. Τι εγινε με τον Αργεντινο, ποιος ειναι;
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Μαλλον Αποστολη ετσι ειναι και πολλοι που δεν θελουν σαλπι εδω μεσα ειπαν την αποψη τους χωρις να βαζουν μεσα μπινελικια ξυλο και ντου απλα χτες ταυτοχρονα μπηκαν 4 νεοι λογαριασμοι και εκραζαν τους παντες και τα παντα.

Χρηστες σαν αυτους που εμφανιζονται μετα απο μια ηττα γραφουν 12 ποστ @@ες και μετα εξαφανιζονται.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το 'χω περίμενε...!

Ο γείτονας της γειτόνισας της ξαδέρφης του μπατσανάκι του προπάππου της θείας της αδερφής της μητέρας μου αλλά και τις ίδιας της μητέρας μου, μου είπε ότι ο μπακάλης της γωνίας σε συνενόηση με τον ιδιοκτήτη του βουλκανιζατέρ αλλά και του γραφείου τελετών είπαν τον ξαδερφό του θείου του νικολάκη που είναι ο τρίτος ξάδερφος του Βιολίδη, να πει το βιολίδη, να πει τον Βρύζα ότι έπειτα από έγκυρες πληροφορίες που υπάρχουν απο τα τρίτα ξαδέρφια τους που έχουν μεταναστεύση στη νότια αφρική λόγο έλειψης χρημάτων, ότι ένας εμίρης από το κατάρ είναι έτοιμος να αγοράσει τον ΠΑΟΚ και να δώσει λεφτά για να φέρουμε τον σαλπιγγίδη...

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά έτσι μου είπαν! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ναι φιλε ενας στον δρομο μου ειπε οτι θα παρουμε τον henry.....ετσι μου ειπε τωρα θα δουμε τι θα γινει
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Καλο παιδια...Για κατι τετοια ειναι το τοπικ οχι για να πλακωνομαστε
Άβαταρ μέλους
leoncommando

Δημοσίευση από leoncommando »

παιδιά για να πω και εγώ την γνώμη μου για τον Σαλπιγγίδη, προσωπικά ψηφισα οχι στο γκάλοπ γιατί θεώρησα και θεωρώ τον τρόπο που έφυγε άνανδρο (αυτό δεν μπορεί κανείς να μου το αλλάξει).
Αλλά από την στιγμή που δεχτήκαμε τον Κούδα και τον οικοδόμο πίσω, θα δεχτώ και τον Σαλπιγγίδη.
Με βαριά καρδιά αλλά για το καλό του ΠΑΟΚ θα κάνω κωλοτούμπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”