Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από shark4 »

Ο Κολκας πρωτα θα μας πει ποσα διαρκειας εχει παρει στη ζωη του 'η εστω ενα απλο εισιτηριο.... Μετα τα συζηταμε τα υπολοιπα...

Εικόνα

Στην παραπανω εικονα τον βλεπετε να ασκει το δημοσιογραφικο του καθηκον..... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ακουγετε για ενδιαφέρον Ιβαν για ΕΡΤ 3 (σκουληκοφωλια) εφόσον αποκρατικοποιήθει
Η αλλο με πανελλήνια άδεια Μακεδονία TV .....να δω την ΕΡΤ 3 σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ χέρια και όλα αυτα τα σκουλήκια που μαζεψανε στο αθλητικό ρεπορτάζ να κάνουνε ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και τι στον κόσμο :):):):) ΠΑΚΛΑΤΖΗ ΞΙΝΙΣΜΕΝΕ που ακόμη και τώρα περνάς την προπαγάνδα σου να δω τι θα κανεις τοτε τελειώσανε και τα νεα του σκορδα για να πας εκει ....:):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Me Γιωργο Μινο διευθυντη.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτός και ο ένας ακόμη μείνανε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ εκει ....Ο Γιωργαρος διευθυντής
Γιωργακη βάλε τον Πακλατζη να σκουπίζει το γραφείο σου :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Οι καυτές ερωτήσεις στο Ρομπέρτο Κάρλος!
Εικόνα

Πανικός στην Τούμπα το απόγευμα, μόλις εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Κάρλος. Δεκάδες δημοσιογράφοι έχωσαν το μαρκούτσι στη μούρη του Βραζιλιάνου για δηλώσεις!
Ο doctor καταγράφει και παρουσιάζει τις πιο καυτές:

Εικόνα
Γιώργος Μίνος:
Ο ΠΑΟΚ Ρομπέρτο, ποιά η γνώμη σου ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στη Βραζιλία Ρομπέρτο?
Πως σχολιάζεις Ρομπέρτο, το οφ-σάιντ ο Ρομπέρτο ΠΑΟΚ , που έδωσε ο Γιάχος στο 83 ο δικέφαλος Ρομπέρτο...

Εικόνα
Κώστας Πετρωτός:
Αν ήσουν 10 χρόνια νεότερος και σου έκανε πέρσυ πρόταση ο Γιώργος Σαχπατζίδης, θα ερχόσουν?
Πιστεύεις ότι θα έκανες καλό δίδυμο με το Μποκανί?

Εικόνα
Σταύρος Κόλκας:
Εχοντας τόσα χρόνια εμπειρίας σε σπουδαίους συλλόγους κι΄έχοντας αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, διαφωνείς ότι ο Ζήσης Βρύζας είναι ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα των τεχνοκρατών?
Και κάτι ακόμα:
Τι γνώμη έχεις για τις νέες προσφορές στα Deal?

Εικόνα
Στέλιος Γρηγοριάδης:
Είναι δυνατόν να δει άσπρη μέρα ο ΠΑΟΚ, με Μαυροφρύδη στα γραφεία?
Και επίσης:
Πες μας τι σου εκμυστηρεύτηκε ο Σαμαράς για την πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ?
Απάντησε γρήγορα σε παρακαλώ, γιατί θα την πέσω για ύπνο σε λίγο...

Εικόνα
Μασχάλης Χαμούρα:
Εκεί στη Ρεάλ που είχατε εκείνη τη διαδικασία με το Μπέκαμ, επειδή έφαγα κι' εγώ παρόμοια διασικασία με ροζ κυλότα στο κεφάλι, μήπως μπορείς να εξηγήσεις αν η διαδικασία της κυλότας της Βικτόριας είχε διαφορές από τη δική μου διαδικασία?
Ημουν σαφής νομίζω...
Α και κάτι ακόμα διαδικαστικό:
Στις ομάδες που έχεις παίξει, Ρεάλ, Ιντερ, Παλμέιρας κτλ,είχατε διαδικασία επιτροπής διαφάνειας?
Τι έβγαλε η διαδικασία του πορίσματος? Τη διαδικασία θέλω να μάθω, αν δεν κατάλαβες...

Εικόνα
Περικλής Στέλλας:
Ως δημοσιογράφος που απολαμβάνω παγκόσμιας αναγνώρισης, δεν έχω να ρωτήσω κάτι! Θέλω απλώς να μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς του διάσημου οικονομολόγου Γιάννη Παπαδόπουλου -είμαι σίγουρος ότι τον ξέρεις Ρομπέρτο- και να μεταφέρω την παράκλησή του να τον έχεις κατά νου για πρόεδρο, αν ξέρεις καμμιά ομάδα που ψάχνεται για τη θέση!
Και' που σαι Ρομπέρτο, αν θες να σου δώσω αυτόγραφο, έλα αύριο από το Goal να σου δείξω και πως σουτάρουν φάουλ με την ευκαιρία...

Εικόνα
Κωστής Ραπτόπουλος:
Δεν έχω ερώτηση, τα ξέρω όλα άλλωστε, απλώς μια επισήμανση, που είχα κάνει και στο μπουγάτσα, μετά το Μουντιάλ! Πολύ μ@λάκας εκείνος ο Σκολάρι, ούτε για το κάτω Κάτω Σχολάρι δεν είναι! Επαιζε 4-4-2 με σένα πάνω στον ασβέστη και το Ριβάλντο στον άξονα! Που πας βρε άμπαλε? Εκεί το γυρνάς σε 4-3-3 πετάς τέρμα αριστερά Ροναλντίνιο κι' εσένα να κόβεις κάθετα...

Ο Βραζιλιάνος άρχισε να δυσανασχετεί! Τελευταία ερώτηση. ξεκαθάρισε!
Τότε ακούστηκε μια φωνή από το βάθος που έλεγε:
''Αγέρωχε, διεμβολιστή, μοναδικέ εκτελεστή, συγκινητικέ βετεράνε''
Ολοι γύρισαν και είδαν τον...
Εικόνα

Γιώργος Μπούζος:
Ηταν απομεσήμερο, λίγο πριν σκοτεινιάσει. Οι ακτίνες του ηλίου έπεφταν με μαγευτικό τρόπο στη θάλασσα, χαιδεύοντας τα κύματα.
Στο στάδιο επικρατεί νεκρική σιγή. Ο Ρομπέρτο Κάρλος ακουμπάει τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα λίγο πριν τη στήσει για να εκτελέσει το φάουλ, την ίδια στιγμή που μια σταγόνα ιδρώτα, διαπερνά το μέτωπο του αντιπάλου αμυντικού.....
Εικόνα
Πριν ολοκληρωθεί η ποιητική αφήγηση, Ρομπέρτο Κάρλος κάνει ένα μορφασμό και χάνεται στο πλήθος!
Η τύχη του, έκτοτε αγνοείται....

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://doctorogiatros.blogspot.gr/2013/01/blog-post_27.html
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

trelamene ..... ακόμη γελαω :):):):)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Moican ποιος έιναι ο άλλος προπονητής που αναφέρεις; :roll:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

o αλλος ο χοντρος24 εχει το θρασος να ανεβαζει μπλογκ με τιτλο ΄΄Οι άχρηστοι μας γέμισαν παλτά΄΄ ειρωνευόμενος οσους ασκησαν πρώιμη κριτικη για τις μεταγραφικες κινησεις των επιτελων της ομαδας. αυτο που ξεχασε ομως να γραψει ειναι για τις δικες του τοποθετησεις και το εμμεσο σκισιμο στον τσιτσιακοφ. τωρα δεν εχει να μας πει τιποτα για την μεγαλη χαμενη ευκαιρια του ολαϊταν? και γιατι ο ΠΑΟΚ αφησε αυτον τον τεραστιο παικτη να καταληξει στον γαυρο
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καλά εντάξει από άμπαλο και άσχετο με το αντικείμενο δεν περιμένεις τίποτα..
Πήραν τα @@ μου από τις μεταγραφές που μου έγραφαν ότι ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Βύντρα και ο ΠΑΟΚ από τώρα έχει στοχεύσει σε δεξί μπακ (γι αυτό και ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε για τον Βύντρα, εννοείται δεν θα πω ποιον)
Δεν με εκπλήσσει ντεσπεράντο το πόσο καραγκιόζης μπορεί να γίνει κάποιος όταν πριν από λίγο καιρό έγραφε
ο Βιβιάν δείχνει να εγκλιματίζεται και να μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον,
ΚΑΙ τώρα να αναφέρει
ο Βιβιάν που ναι, αποδείχτηκε παλτό αλλά δε μπορούμε να πούμε πως του ήρθαν και όλα ρόδινα.
Όσο δε για το άλλο
Από την άλλη ο Λόρενς έχει διάθεση, αλλά δεν έχει καθόλου ρυθμό, όπως και αθλητικά προσόντα, αφού το κορμί του είναι πολύ βαρύ. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει άμεσα παίκτες για τις θέσεις αυτές, τουλάχιστον έναν για να μετριάσει την αδυναμία.
και πλέον αναφέρεται
ο Λόρενς που παλτό δεν μπορείς να τον πεις,
καταλαβαίνεις για πόσο ξεφτιλισμένους μιλάμε..Αυτά τα άτομα έχουν άποψη και για παίκτες και το ποδόσφαιρο που τους μιλάς για μπάλα και σκέφτονται αυτή του παγωτού!
Για τα του καλοκαιριού, άσε καλύτερα μην τα θυμηθώ...,

EDIT:
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, ο "Δικέφαλος" βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ορισμένους παίκτες και ειδικά στην περίπτωση ενός κοινοτικού αμυντικού είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για συνεργασία από το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να κινηθούν κάτω από πλήρη μυστικότητα προκειμένου να προχωρούν τις υποθέσεις χωρίς να προκύπτουν απρόσμενα εμπόδια
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CF%8D

Ρε τι "αετοί" είναι αυτοί, τον βρήκαν κιόλας.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Π@τν@ "πλήρη μυστικότητα" τι μας κάνεις..!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αυτόν τον καραγκιοζάκο ( γιατί αν τον αποκαλέσεις καραγκιόζη τον υπερτιμάς ), δεν του δίνω ούτε μισό κλίκ..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ο Μάνος Αντώναρος γράφει στο blog του για ποιούς (εξω-αγωνιστικούς) λόγους ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να "μιλήσει" στις καρδιές των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Για να γίνεις πετυχημένος προπονητής στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό πρέπει να φέρνεις τίτλους. Ο συναισθηματισμός έρχεται δεύτερος.
Για να γίνει πετυχημένος προπονητής στον ΠΑΟΚ πρέπει να μιλάς στην καρδιά των οπαδών του. Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις επιτυχίες.
Γι’ αυτό αγαπώ (και) τον ΠΑΟΚ.

Σε απόδοση 1.35 στην sportingbet η νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έφερε τίτλους στην ομάδα… όμως αν «διαβάσει» κάποιος την σκέψη των Παοκτσίδων (ειδικά τώρα που με το internet είναι πιο εύκολο) θα διαπιστώσει ότι είναι καρφιτσωμένος στις καρδιές των οπαδών του. Αμα προσπαθήσεις να τον ντριμπλάρεις (ειδικά) μέσα στην Τούμπα θα σου δώσει τα πόδια σε λαδόχαρτο και άμα χρειασθεί να πάρει το παιγνίδι θα βάλει γκολ απ’ευθείας από το κόρνερ. Ορίστε λοιπόν το καρφίτσωμα στην μαυρόασπρη καρδιά.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού αγάπησαν π.χ. τον Μιραλάς που τους έφερε τίτλους και οι (δικοί μου) οι Παναθηναϊκοί τον Σισέ που επίσης έφερε τον τελευταίο τίτλο. Καρφιτσωμένοι πάντως στις καρδιές τους δεν είναι. Και αυτό αποδείχθηκε αφού βασικά δεν κουνήθηκε φύλλο όταν και οι δυο αποχώρησαν από τις ομάδες τους.
Ο Πάμπλο και μεγάλος σε ηλικία είναι και ίσως να μην μπορεί να προσφέρει αυτά που έδινε 2-3 χρόνια πριν. Δεν έχει καμμιά σημασία. Ο Γκαρσία αφιερώθηκε στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι το κλειδί. Συμπεριφέρεται λες και δεν γεννήθηκε στο Πάντο της Ουρουγουάης, αλλά στην Άνω Τούμπα και από παιδί φορούσε το ασπρόμαυρο κασκόλ στη Θύρα4 θαυμάζοντας τον Κούδα και την παρέα του. Γουστάρει ΠΑΟΚ… κι όχι τώρα που διανύει τα τελευταία του ποδοσφαιρικά βήματα, αλλά από τότε που πρωτό ‘ρθε.
Εχω προσωπική εμπειρία επ’ αυτού. Όταν πριν από (περίπου) 2 χρόνια έγραψα εδώ στο gazzetta για το πώς νιώθω για την ομάδα και βασικά τον κόσμο της, οι -έτσι κι αλλιώς συχνές μου- επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη γέμισαν με απόλαυση + συγκίνηση.
Ο πατέρας μου ήταν Σαλονικιός. Η γυναίκα μου είναι βέρα Σαλονικιά… εγώ πάντα ένιωθα μισός Θεσσαλονικιός…
Τρίχες.
Ημουν ένας χαμουτζής. Ξαφνικά αυτό τέλειωσε. Είτε είμαι στην Αριστοτέλους για καφέ, είτε στο Cosmos για χάζι, είτε στην Χαλκιδική για μπανάκι με τον φίλο μου τον Θοδωρή Κολλαρίδη, είτε συναντώ σε παιδότοπο για να παίξουν τα παιδιά μας, την ΠΑΟΚτσού Μαρίκα Μπούρα, είτε πάω στην Τούμπα για να μου φτιάξει τον υπολογιστή στην σκιά του γηπέδου, ο φιλαράκος μου ο Τζων φορώντας πάντα μια μπλούζα με θέμα τον ΠΑΟΚ… πάντα… ΠΑΝΤΑ-ΠΑΝΤΑ με πλησιάζουν πολλοί άνθρωποι (άνδρες, γυναίκες, νεαροί, γκομενίτσες ακόμα και … γιαγιάδες) για να μου πουν ένα «ευχαριστώ»… να μου απλώσουν το χέρι για μια ζεστή χειραψία, να με κτυπήσουν αγαπησιάρικα στην πλάτη.
Δεν φαντάζεστε πόσο με γεμίζει αυτό.
Σωρηδόν έσπευσαν να γίνουν φίλοι μου στο Facebook. Και ενώ γνωρίζουν ότι η ομάδα της καρδιάς μου είναι ο Παναθηναϊκός, επιμένουν: «ΠΑΟΚ είσαι.»
Με έχουν προσκαλέσει άπειρες φορές να πάω μαζί τους στην «Θύρα 4»…πράγμα που ποθώ, αλλά δεν το τολμώ από σεβασμό στο άβατο… Είναι όμως μεγάλη τιμή.
Ακόμα και η καζούρα (αντίδραση) των φίλων του Άρη επιβεβαιώνει το παραπάνω.
Φοβάμαι ότι ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καταλάβει τίποτε από όλα αυτά. Mου έκανε εντύπωση, τότε που τον είδα να φορά το μαύρο γιαλιστέρο, φουφουλέ, φλωρέ μπουφάν, όταν ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα να παίξει με τον Παναθηναϊκό.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόδα coach, είναι θρησκεία.
Ο Δώνης ούτε καν που το΄χει μυρισθεί. Το κατάλαβα όταν διάβασα ότι είχε κόντρα με τον Πάμπλο. Προφανώς δεν «διάβασε» σωστά την κατάσταση. Για να γίνεις μεγάλος προπονητής δεν έχει μόνο σημασία αν παίζεις 4-3-3 ή 3-4-2-1 ή 5-0-5…μεγάλη σημασία έχει να μπορείς να μπερδευθείς στα ιδιαιτερα χαρακτηριστικά της ομάδας… Να εισπράξεις την αύρα της. Οποιασδήποτε ομάδας. Άλλο πράγμα να’σαι προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κι άλλο της Τσέλσι. Οποιος το καταλαβαίνει αυτό το καταλαβαίνει…
Ο Γιώργος Δώνης πάντως δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει.
Τις προάλλες διάβασα ένα ποστ εδώ στο gazzeta με θέμα τον Δώνη και την κόντρα του με τον Γκαρσία. (δυστυχώς –ζητώ συγγνώμη- δεν θυμάμαι ποιος το’γραψε) Το άρθρο τέλειωνε με αυτές τις 5 λέξεις: «… ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου.»
Χμ… αυτό τα λέει ΟΛΑ.
ΠΑΟΚ είσαι κυρ Γιώργο μου;
Εμ , δεν είσαι.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πωωωωωωω το άρθρο.......γαμεί!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

moican4 έγραψε:Καλά εντάξει από άμπαλο και άσχετο με το αντικείμενο δεν περιμένεις τίποτα..
Πήραν τα @@ μου από τις μεταγραφές που μου έγραφαν ότι ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Βύντρα και ο ΠΑΟΚ από τώρα έχει στοχεύσει σε δεξί μπακ (γι αυτό και ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε για τον Βύντρα, εννοείται δεν θα πω ποιον)
Δεν με εκπλήσσει ντεσπεράντο το πόσο καραγκιόζης μπορεί να γίνει κάποιος όταν πριν από λίγο καιρό έγραφε
ο Βιβιάν δείχνει να εγκλιματίζεται και να μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον,
ΚΑΙ τώρα να αναφέρει
ο Βιβιάν που ναι, αποδείχτηκε παλτό αλλά δε μπορούμε να πούμε πως του ήρθαν και όλα ρόδινα.
Όσο δε για το άλλο
Από την άλλη ο Λόρενς έχει διάθεση, αλλά δεν έχει καθόλου ρυθμό, όπως και αθλητικά προσόντα, αφού το κορμί του είναι πολύ βαρύ. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει άμεσα παίκτες για τις θέσεις αυτές, τουλάχιστον έναν για να μετριάσει την αδυναμία.
και πλέον αναφέρεται
ο Λόρενς που παλτό δεν μπορείς να τον πεις,
καταλαβαίνεις για πόσο ξεφτιλισμένους μιλάμε..Αυτά τα άτομα έχουν άποψη και για παίκτες και το ποδόσφαιρο που τους μιλάς για μπάλα και σκέφτονται αυτή του παγωτού!
Για τα του καλοκαιριού, άσε καλύτερα μην τα θυμηθώ...,

EDIT:
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, ο "Δικέφαλος" βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ορισμένους παίκτες και ειδικά στην περίπτωση ενός κοινοτικού αμυντικού είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για συνεργασία από το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να κινηθούν κάτω από πλήρη μυστικότητα προκειμένου να προχωρούν τις υποθέσεις χωρίς να προκύπτουν απρόσμενα εμπόδια
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CF%8D

Ρε τι "αετοί" είναι αυτοί, τον βρήκαν κιόλας.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Π@τν@ "πλήρη μυστικότητα" τι μας κάνεις..!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Απέλαση!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Γίναμε θέμα στο inbedwithmaradona

DREAMS OF THESSALONIKI: THE RESURGENCE OF PAOK
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Jamie Ward έγραψε:However, since the intervention from Savvidis, and the enormous financial burden that has been lifted from their shoulders, the Dikefalos tou Vorra are revitalised. An optimism has spread around Toumba and the belief that success is just around the corner is quietly but cautiously being whispered amongst the support of the black and white side of Thessaloniki. Season ticket sales are up, as are that of replica shirts, and Toumba stadium is full once again. This optimism has filtered down to all levels of the club and, so far, the 2012/13 season has been hailed a success, with the appointment of Giorgos Donis as manager following the dismissal of Laszlo Boloni at the end of the 2011/12 season proving a masterstroke.
είσαι μακριά νυχτωμένος Jamie. Τράβα κάνε καμμιά ομελέτα και άσε την μπάλα.

Υ.Γ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

masterstroke
noun act of genius, victory, triumph, coup, complete success, successful manoeuvre To have convinced them that his actions were justified was a masterstroke.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”