11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από Falegkos »

sidpanos έγραψε:απο τους πρώτους που έλεγα για ζλατάν είμαι...ποτέ δεν ήμουν της προσωπολατρείας...
αν κάνει στη θέση του τότε καλώς...
ούτε σε γκαρσία κολλάω,ούτε σε κοντρέρας,ούτε σε ζλάταν..
ότι συμφέρει στην ομάδα....

γι'αυτό σ είπα οτι αν περνούσε η βοσνία στο μουντιάλ,θα τον πουλούσαμε...

ε καλα αυτο ναι ειναι αλλο.
Αφου δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε ας συζητήσουν για κοινή λήξη συμβολαίου αν δεχτεί.
Καλα δεν θα πουμε εμείς τη να κανει η διοίκηση απλα λεω εγω την γνώμη μου απο αυτο που βλεπω
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Το έχω ξανά πει για τον Μουσλίμοβιτς, αν και τον συμπαθώ πολύ!!!

Περιμένω πλέον να δω στο σάϊτ του ΠΑΟΚ να γράφει... Ο Μουσλίμοβιτσ πήρε μεταγραφή στην τάδε ομάδα, τον ευχαριστούμε πολύ καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Λυπηρό και μόνο που το γράφω, αλλά εκεί που είναι ο ΠΑΟΚ να πληρώνει έναν παίκτη οποίος θέλει συνέχεια σέρβις, καλά είναι να τον πάρουνε άλλοι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μάλλον κανά γαρίφαλο θα πάτησε. :twisted:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Photis έγραψε:Φίλε στην Ιταλία τον φώναζαν "γυάλινο"!!!

:pano:
φιλε μου στην ιταλια ο ζλαταν δεν ειχε ουτε εναν τραυματισμο αυτα περι γυαλινου δεν ξερω απο που ακουστικαν και ποιος λακαμας τα πλασαρε ετσι στη φορα αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. μηπως ειναι ωρα να κοιταξουμε και λιγο πρως το ιατρικο τιμ της ομαδας ? λεω, μηπως? γιατι και με τον φιλομενο το ιδιο εγεινε μπενει ο παικτης μετα απο την αποθεραπια του και σακατευεται
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

κάτι ξέρανε στην ιταλία και τον αποκαλούσαν γυάλινο.

παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει με τούτον.

απλά για μένα δεν είναι σωστός επαγγελματίας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Περαστικά
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Τίτλοι τέλους

ένας μετριότατος παίκτης....έγινε σχεδόν ημίθεος...με 9 γκολ σε 1,5 χρόνια
έλεος
κάθε μιά βδομάδα τραυματισμός...συμπεριλαμβανομένων και των αυτοτραυματισμών του
παραχέστηκε το θέμα

τελειωμένος ο ξανθός, ούτως ή άλλως κανένας δεν τον υπολόγιζε (από τους αντιπάλους αμυντικούς)

ο Φιλομένο...για τα πανηγύρια

ο κατσίκης...είναι τελειωμένος a priori...το πολύ πολύ να μάθει να στέκεται στα 2 του πόδια, ίσως και να περπατήσει (κορύφωση της καρριέρας (?) του....το καράτε-κίντ γκολάκιον στο γεντι-κουλέ)

χέσε μέσα...όμως, διότι αναγκαστικά θα παίζουμε με τον γίδη....σέντερ φορ θου Κύριε....

πάλι ο Ιβιτς θα σκοράρει...λέμε τώρα :D
βουρ για την μέση του βαθμολογικού πίνακα πάμε...από όσες ισοπαλίες 0-0 αρπάξουμε
ο δεύτερος γύρος αναμένεται ο γύρος της μεγάλης φάπας

Μούσλι σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες και όσα δεν πρόσφερες...άντε στο καλό της Παναγίας τώρα παλληκάρι μου

επιτακτική ανάγκη η απόκτηση 3 σέντερ φόρ
διότι δεν έχουμε

βέβαια παπάρια θα αποκτήσουμε...αυτό άλλωστε δικαιούμαστε ως προς το θέαμα που παρουσιάζουμε (μηδαμινή συμμετοχή στις αυξήσεις Μ.Κ., καφριλίκια στις εξέδρες, σαπρόφυτα που πριονίζουν την διοίκηση, μίζερος προπονητής (?), μετριότατη ομάδα (?), κακοκουρεμένο γκαζόν, άσχετοι φυσιοθεραπευτές και μασσαζούδες θεραπαίνιδες κ.λ.π.)

τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

...άντε ας ετοιμαστούμε από τώρα για τους πανηγυρισμούς του ερχόμενου καλοκαιριού

για φέτος ΤΕΛΟΣ

δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να προσδοκούμε, να πιστεύουμε, να ελπίζουμε

ευτυχώς...που λόγω συγκομιδής...δεν θα κινδυνέψουμε
αν και ποτέ δεν είναι αργά :lol: :lol: :lol:

για τα πανηγυράκια....λέμε είμαστε, ούτε καν για τα πανηγύρια

ps-...Μάξιμε περιμένω αποθέωση 8-)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Αυτος ειναι που δεν τραυματιζοταν ποτε??????Τελος παντων , η καταρα καλα κρατει.Παντως , εδω που τα λεμε κι εγω που ειμαι ασχετος με την ορθοπεδικη ιατρικη , μετα απο τοσα συμβαντα εχουν μπει ψυλλοι στ' αυτια μου.Δεν μπορει τοσα περιστατικα εδω και σχεδον 1,5 χρονο να ειναι τυχαια.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

...δάκτυλος σιωνιστών...bro :D (τα σκουλήκια μας κάνανε βλακ μάτζικ)
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

ρε παιδια πως αλλαζουν τα πραγματα ε... περυσι τον ειχαμε θεο...εγω παντα πιστευα οτι εχει μετρια τεχνικη(κακο κοντρολ, μετριο μακρινο σουτ, κακη κεφαλια,καλο τρεξιμο με την μπαλα,μετριο τελειωμα) αλλα μπορει να κανει την δουλεια του.......το γκολ .......νομιζω μπορει να βοηθησει παρα πολυ αλλα σιγουρα χρειαζομαστε εναν για βασικο....θα μου πειτε παιρνει πολλα για παγκο...τι να κανουμε...
γενικα δεν νομιζω να εχει τιποτα με τα ποδια του απλα καποιος δεν τον προσεχει καλα.... :?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Μουσλίμοβιτς: "Στον ΠΑΟΚ καλύτερα από Ρεάλ και Μπάρτσα"

Τυχερό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για το γεγονός πως αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος επιθετικός τόνισε μάλιστα πως αυτό που εισπράττει στον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπορεί να συγκρίνεται ούτε με το να παίζει σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα!

Ο διεθνής σέντερ φορ σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "sport103 FΜ" μίλησε για τον τραυματισμό του ελπίζοντας -όπως είπε- να είναι ο τελευταίος στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο της ομάδας, ενώ έθεσε ως στόχος τις δύο πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του δήλωσε: "Όλα είναι καλά και εύχομαι να είναι ο τελευταίος τραυματισμός όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την ομάδα. Η παρουσία μου στο χειρουργείο θεωρώ πως δεν θα είναι κάτι το σοβαρό αφού πρόκειται για μια αρθροσκόπηση για αποκατάσταση του προβλήματος στον μηνίσκο μου.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται όλους τους παίκτες του και η αλήθεια είναι ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους τραυματισμούς μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτό γιατί οι τραυματισμοί που είχαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς μας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα".

Για το αν νιώθει άτυχος για το ότι δεν έχει προσφέρει αυτά που θα ήθελε στην φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ είπε: "Ως άνθρωπος δεν νιώθω άτυχος αλλά ως ποδοσφαιριστή στην φετινή χρονιά ναι. Και οι τραυματισμοί όμως είναι μέρος της δουλειάς του ποδοσφαιριστή. Εγώ πάντα δίνω το 100% είτε στην προπόνηση είτε στον αγώνα. Τα δίνω πάντα όλα και δεν κοιτάζω να προστατέψω τον εαυτό μου. Για αυτό εξάλλου από την κάθε ομάδα που βρίσκομαι και τώρα στον ΠΑΟΚ παίζω για να τα δίνω όλα".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την 3η θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είπε: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από την τρίτη θέση αφού η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Είχαμε όμως τα προβλήματα τραυματισμών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας που κόστισαν στην ομάδα. Όταν θα είμαστε πλήρεις θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις που αυτός είναι και ο στόχος μας. Ο ΠΑΟΚ εξάλλου μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία και νοοτροπία που μας διακατέχει ως ομάδα".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε μόνο με τον Θανάση Παπάζογλου στην επίθεση μετά το παιχνίδι στην Καβάλα και για το ματς με τον Εργοτέλη τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσει τους 3 βαθμούς. Εξάλλου δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόση συζήτηση και ασκείται τόση κριτική στον Παπάζογλου. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που δίνει τον καλύτερο του εαυτό του στις προπονήσεις και απλά ήταν άτυχος στο τελευταίο ματς. Το γκολ θα έρθει. Είναι άλλωστε ένας παίκτης που δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Όποιος και αν παίζει στην άμυνα ή στην επίθεση αυτή είναι η λογική του ΠΑΟΚ".

Για το πώς είδε την παρουσία 10.000 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Καβάλα δήλωσε: "Ήταν πραγματικά απίστευτο αυτό που γινόταν στις κερκίδες και ήθελα και εγώ να είμαι εκεί για να βοηθήσω την ομάδα. Με πλησίαζαν φίλοι και με ρωτούσαν αν παίζαμε στην Τούμπα και τους εξηγούσα ότι το ματς ήταν σε άλλη κοντινή πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ήμασταν ωστόσο και τυχεροί που η Καβάλα μας έδωσε έναν τόσο μεγάλο αριθμό εισιτηρίων και ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας. Ξέρω ότι και στην Κρήτη θα δώσουν δυναμικό παρόν για το ματς με τον Εργοτέλη δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που δεν θα έχει υπάρξει εκεί τα τελευταία 30 χρόνια. Κάθε ποδοσφαιριστής εξάλλου επιθυμεί να έχει στο πλευρό του τέτοιο κοινό για να του συμπαραστέκεται".

Για το μέλλον του στην ομάδα του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: "Το βλέπω με θετικό μάτι. Είμαι για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ενώ τα προηγούμενα χρόνια μετά το τέλος της χρονιάς άλλαζα ομάδα. Στον ΠΑΟΚ νιώθω γεμάτος ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής κάτι που δεν είχα αισθανθεί μέχρι σήμερα στις προηγούμενες ομάδες που είχα αγωνιστεί.

Είμαι πραγματικά τυχερός και εύχομαι και σε άλλους ποδοσφαιριστές να νιώσουν αυτό που αισθάνομαι εγώ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Νομίζω εξάλλου ότι αυτό που εισπράττω δεν συγκρίνεται ούτε με το αγωνίζεσαι σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης".

Κι όσο για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς για τον ίδιο μετά τα τρία γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής αλλά και για τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Εύχομαι να πετύχω πολλά περισσότερα γκολ στη συνέχεια της χρονιάς και να είμαστε γεροί και τυχεροί ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Είμαστε νικητές και θέλω να προχωρήσουμε μπροστά. Θεωρώ ότι έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδος αλλά και στο πρωτάθλημα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και στο τέλος της χρονιάς με περισσότερη συγκέντρωση στα πλέι οφ απ΄ ότι πέρσι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κατακτώντας καλύτερη θέση".

Sport24.gr
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αφου πατησε τα παγακια......μας πουλαει και τρελα......α ρε αλανι τη φανελα σου θα τη κρατησω αλλα θα τη χωσω βαθια μεσα στη ντουλαπα
Άβαταρ μέλους
thegame4

Δημοσίευση από thegame4 »

Για το μέλλον του στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. υπογράμμισε: «Το βλέπω με θετικό μάτι. Είμαι για δεύτερη χρονιά στον Π.Α.Ο.Κ. ενώ τα προηγούμενα χρόνια μετά το τέλος της χρονιάς άλλαζα ομάδα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

''Αλλαζα ομαδα''...

...''με αλλαζαν'' ....

...Κανεις δεν ξερει.... :?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Pepermint έγραψε:Τίτλοι τέλους

ένας μετριότατος παίκτης....έγινε σχεδόν ημίθεος...με 9 γκολ σε 1,5 χρόνια
έλεος
κάθε μιά βδομάδα τραυματισμός...συμπεριλαμβανομένων και των αυτοτραυματισμών του
παραχέστηκε το θέμα

τελειωμένος ο ξανθός, ούτως ή άλλως κανένας δεν τον υπολόγιζε (από τους αντιπάλους αμυντικούς)

ο Φιλομένο...για τα πανηγύρια

ο κατσίκης...είναι τελειωμένος a priori...το πολύ πολύ να μάθει να στέκεται στα 2 του πόδια, ίσως και να περπατήσει (κορύφωση της καρριέρας (?) του....το καράτε-κίντ γκολάκιον στο γεντι-κουλέ)

χέσε μέσα...όμως, διότι αναγκαστικά θα παίζουμε με τον γίδη....σέντερ φορ θου Κύριε....

πάλι ο Ιβιτς θα σκοράρει...λέμε τώρα :D
βουρ για την μέση του βαθμολογικού πίνακα πάμε...από όσες ισοπαλίες 0-0 αρπάξουμε
ο δεύτερος γύρος αναμένεται ο γύρος της μεγάλης φάπας

Μούσλι σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες και όσα δεν πρόσφερες...άντε στο καλό της Παναγίας τώρα παλληκάρι μου

επιτακτική ανάγκη η απόκτηση 3 σέντερ φόρ
διότι δεν έχουμε

βέβαια παπάρια θα αποκτήσουμε...αυτό άλλωστε δικαιούμαστε ως προς το θέαμα που παρουσιάζουμε (μηδαμινή συμμετοχή στις αυξήσεις Μ.Κ., καφριλίκια στις εξέδρες, σαπρόφυτα που πριονίζουν την διοίκηση, μίζερος προπονητής (?), μετριότατη ομάδα (?), κακοκουρεμένο γκαζόν, άσχετοι φυσιοθεραπευτές και μασσαζούδες θεραπαίνιδες κ.λ.π.)

τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

...άντε ας ετοιμαστούμε από τώρα για τους πανηγυρισμούς του ερχόμενου καλοκαιριού

για φέτος ΤΕΛΟΣ

δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να προσδοκούμε, να πιστεύουμε, να ελπίζουμε

ευτυχώς...που λόγω συγκομιδής...δεν θα κινδυνέψουμε

αν και ποτέ δεν είναι αργά :lol: :lol: :lol:

για τα πανηγυράκια....λέμε είμαστε, ούτε καν για τα πανηγύρια

ps-...Μάξιμε περιμένω αποθέωση 8-)
Δεν μπορώ να καταλάβω..

Προς τι τόση μεμψιμοιρία?
Προς τι τόσος χλευασμός?
Προς τι τόση απαισιοδοξία?
Προς τί τόση μίρλα?
Προς τι τόση υποτίμηση?
Προς τί τόσος υποβιβασμός?
Προς τί τόση αβεβαιότητα?
Προς τί τόση καταστραφολογία???

Είμαστε στη συμπλήρωση του πρώτου γύρου, στην 3η θέση, βρέξει χιονίσει, με 8 εκτός έδρας (με ομάδες που μας κυνηγούν αλλά και βαζελοχάνουμο) ματς κι 7 εντός ( με γαύρο και τα δύο τοπικά)..
Η ομάδα "αναγκάστηκε" να ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία και να νοιώσει στο πετσί της πολλούς τραυματισμούς (κι ο γαύρος το ίδιο έπαθε)..
Ο Μούσλι σε όσα ματς έπαιξε απέδωσε έχοντας κάποιος πίσω του να τον τροφοδοτεί σωστά (τον Βερόν)..
Με τον πρώτο τραυματισμό του έγινε άμπαλος, με το δεύτερο γυάλινος και με τον τρίτο άχρηστος..
Μπράβο σας ρε.. Ωραία υποστήριξη έχουμε προς την ομάδα..

Καλά κάνω και δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο στο φόρουμ..
Βλέπω κάτι τέτοια και τρελαίνομαι περισσότερο..

Κι όποιος δε συμφωνεί να μου το πει εδώ μέσα..
Δεν είναι ότι υποστηρίζω τον Μούσλι και τον κάθε Μούσλι, είναι το ότι τα μυαλά μας δεν αλλάζουν ποτέ κι αυτό είναι το χειρότερο για την ομάδα μας!! :yellowcard: :yellowcard: = :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”