Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα περί φαντεζί παικτών κτλπ

Υπάρχει περίπτωση δηλαδή ο Μυστακιδης να πει στον Τρινκιερι διάλεξε και 2-3 ευρωλιγκατους παίκτες και ο κόουτς να του πει : Όχι boss εγώ θέλω παίκτες Eurocup;

Εκτός κι αν εννοείτε ότι φαντεζί παίκτες θα είναι προτάσεις μάνατζερ και μεγάλα ονόματα χωρίς την σύμφωνη γνώμη Τρινκιερι, για λόγους εντυπωσιασμου.

Εγώ δεν το πιστεύω.

Για μένα πάντως είναι απαραίτητη η προσθήκη 2-3 ευρωλιγκατων. Ώστε του χρόνου με λίγες αλλαγές να είσαι έτοιμος για Ευρωλιγκα και διεκδίκηση πρωταθλήματος.

Τώρα, κάτι πέφτουμε σε παγίδα για τεσσαροπενταρια με σουτ, ή μπορεί ο Τρινκιερι να μην θέλει τέτοιους παίκτες, ενώ δούλευε με τέτοιους, εμένα δεν με πείθουν.

ΥΓ Φέρτε Smailagic :opaokara:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
Patron, xpek20, Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

εγω πάντως λέω να καταργήσουμε τον όρο φαντεζί παικτης και να επανέλθουμε στον όρο παίκτης ευρωλιγκας αν είναι να μαλώνουμε μεταξύ μας να μην θυμίζει το σπίτι και γάμος
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Μα τι σημαίνει φαντεζί παίκτης; Ότι δεν θα έχει την έγκριση Τρινκιερι;
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

έτσι εννοείται πως δεν παίζει αυτο
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

SCIFO έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:09 εγω πάντως λέω να καταργήσουμε τον όρο φαντεζί παικτης και να επανέλθουμε στον όρο παίκτης ευρωλιγκας αν είναι να μαλώνουμε μεταξύ μας να μην θυμίζει το σπίτι και γάμος
Αυτό είναι χειρότερο.Το παίκτης Euroleague και το όχι παίκτης Euroleague εννοω.Χρησιμοποιειται κατά κόρον από άτομα που έχουν να ασχοληθούν με μπασκετ πολλά χρόνια.Γυρω στα 25 αν όχι 30.Και επίσης μου θυμίζει τους Μουντιαλικους παίκτες που θα φερναν κάποτε κάτι επίδοξοι επενδυτές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δηλαδή Hayate έναν παίκτη που από μικρή ηλικία, όπως ο Smailagic που σας έχω πρήξει, αγωνίζεται με επιτυχία μόνιμα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, πώς θα τον διαχωρίσουμε από έναν που αγωνίζεται σχεδόν σε όλη του την Ευρωπαϊκή καριέρα σε χαμηλότερης δυναμικής διοργανώσεις;

Εγώ παρεμπιπτόντως, ούτε 25-30 είμαι και δόξα το Θεό βλέπω πολύ μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Το αγαπημένο μου τοπικ εδώ σχεδόν είναι έτοιμο να εξαντληθεί.
Θα ανακοινωθούν όλοι αυτοί οι κλεισμένοι που ξέρουμε, κι αν το ένστικτο μου είναι σωστό ο Σιλντς,...
Και μένει ΕΝΑΣ πιθανός τελευταίος ενατος ξένος.
Βαριά βαριά κι ένας ακόμη Έλληνας για να πάμε με 16 παίκτες, που δεν το πιστεύω.

...
Μετά Θ κάνουμε πολύ καιρό να δούμε πάλι μεταγραφή, καμιά αλλαγή ξένου αρχές του 27 ίσως.

ΥΓ κάποιος να πάει Παλατάκι και να πει στον Τρινκιερι ότι το forum αποφάσισε, προτείνουμε Σμαιλαγιτς τέλεια και παύλα. _
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τετ 10 Ιουν 2026, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Hayate έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:23
SCIFO έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:09 εγω πάντως λέω να καταργήσουμε τον όρο φαντεζί παικτης και να επανέλθουμε στον όρο παίκτης ευρωλιγκας αν είναι να μαλώνουμε μεταξύ μας να μην θυμίζει το σπίτι και γάμος
Αυτό είναι χειρότερο.Το παίκτης Euroleague και το όχι παίκτης Euroleague εννοω.Χρησιμοποιειται κατά κόρον από άτομα που έχουν να ασχοληθούν με μπασκετ πολλά χρόνια.Γυρω στα 25 αν όχι 30.Και επίσης μου θυμίζει τους Μουντιαλικους παίκτες που θα φερναν κάποτε κάτι επίδοξοι επενδυτές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
ok φίλε αν είναι έτσι δεν επιμένω
Μουντιαλικοι παίκτες Τι θυμισες τώρα! Μαγκντι και αδελφοι Χασαν!
Έρχεται και το Μουντιάλ Ο ΠΑΟΚ με Μαγκντι έπρεπε να ειχε σηκώσει το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

KalamarGiannis άρχισες τις ειρωνείες κι εσύ αδερφέ; Ωραίος.

Εδώ μέσα έχουν γραφτεί τέτοιες ανακρίβειες, τέτοια ψέματα, τέτοιες παπαγαλιες, τέτοιες κολοτουμπες από κάποιους και τις προσπέρασα όλες. Απαντούσα με επιχειρήματα.Οι ανακρίβειες ποτέ δεν ενόχλησαν εδώ μέσα.

Μπαίνω σε πειρασμό να πιάσω από την αρχή του τοπικ και να κάνω παραθέσεις για να δουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα αλλά όλο λέω άστο.

Πάντα προσπαθώ να κάνω λιανά το σκεπτικό μου και σε όλα τα επιθετικά σχόλια απαντήσεις που έχω λάβει, να χρησιμοποιώ μπασκετικα επιχειρήματα . Προσφάτως σε εσένα για το ότι ο Smailagic πχ ήταν παίκτης του Τρινκιερι.

Και ενώ κάποια στιγμή συμφωνούσες ότι χρειάζεται παίκτης με τέτοια στοιχεία, ξαφνικά το γύρισες; Δεν βολεύει πλέον; Δεν ξέρω.Και αντε πλέον δεν συμφωνείς ή σου έπρηξα τα παπαρια κι εσένα και κάποιους άλλους.

Η ειρωνεία που κολλάει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 10 Ιουν 2026, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 16:35 Δηλαδή Hayate έναν παίκτη που από μικρή ηλικία, όπως ο Smailagic που σας έχω πρήξει, αγωνίζεται με επιτυχία μόνιμα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, πώς θα τον διαχωρίσουμε από έναν που αγωνίζεται σχεδόν σε όλη του την Ευρωπαϊκή καριέρα σε χαμηλότερης δυναμικής διοργανώσεις;

Εγώ παρεμπιπτόντως, ούτε 25-30 είμαι και δόξα το Θεό βλέπω πολύ μπάσκετ.
Εννοώ πόσο καιρό έχει να ασχοληθεί κάποιος με μπάσκετ.Και ναι δεν υφίσταται Γιουρολιγκατος ή μη.Εχω φέρει άπειρα παραδείγματα.Ολοι οι παίκτες μας θα μπορούσαν να βρουν ρόλο σε ομάδα Euroleague.Οι περσινοι εννοώ.Για φέτος ούτε συζήτηση,ολοι εύκολα. Μονο για τον Άλεν δε ξέρω από περυσι κιαυτος ίσως κάπου να ταίριαζε.Δε ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος αλήθεια για το επίπεδο της Euroleague.Εχει πόλλους παίκτες και ομάδες με δε θα έλεγα χαμηλό αλλά "γηινο" επίπεδο.Φαινεται σε μεγάλο βαθμό στα ζόρια που αντιμετωπίζουν πολλές από αυτές να προκριθούν στην επόμενη φάση των playoffs των πρωταθλημάτων τους.Απλως εμείς είχαμε τους βρυκολακες και μετά το χάος οπότε νομίζουμε ότι είναι κάτι απλησίαστο.

Και ναι ο Σμαιλαγιτς είναι καλός παίκτης.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Κακώς το παρεξήγησες ρε,εγώ δεν διέκρινα ίχνος ειρωνείας.
Πιο πολύ χιουμοριστικό ήταν παρά ειρωνικό.

Έλα ρε παιδιά τώρα μεταξύ μας..
Μην το καταντήσουμε σαν το τοπικ του ποδοσφαίρου.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Hayate διαφωνώ. Νομίζω ότι υποτιμάς το επίπεδο της Euroleague.Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως τα ματς με βαζελο σου έδωσαν μια τέτοια εντύπωση. Ότι η ψαλίδα δεν είναι τόσο μεγάλη.

Εγώ νομίζω, το ότι φανήκαμε τόσο ανταγωνιστικοι με τον βαζελο και αξίζαμε τουλάχιστον μια νίκη, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι όταν η καμπύλη της φόρμας μιας ομάδας όπως εμείς είναι στο πικ, συναντήσει σε χαμηλό σημείο την αντίστοιχη μιας ομάδας όπως ο βαζελος, έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Το ίδιο συμβαίνει με πολύ μεγαλύτερη ευκολία στα πλέι οφ της acb, όπου εκεί η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες euroleague και τις υπόλοιπες είναι πολύ μικρότερη, η διαιτησία πολύ καλύτερη, με αποτέλεσμα να γίνονται σοβαρές εκπλήξεις.

Πχ με γαβρο δεν καταφέραμε να φανούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοι.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ο Λάρκιν φεύγει από Εφές, ετοιμαστείτε για τα τρολ του τουίτερ που θα μας τον φέρουν.
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Ακουω ιδεες, 3ρι που ειναι στα playoff ACB - Εκτος φυσικα απο Clybern :D
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Arostegui ή ίσως ο Key?
These users thanked the author rockcity4 for the post:
Hayate