Αντε παλι με αυτη την καραμελα. Γιατι με το ζορι να τον πειτε ή παιχταρα ή παλτο? Ειναι κατι ενδιαμεσο και ειναι Ελληνας, πρεπει να παρει τις ευκαιριες του και τελος. Μην βαζετε λογια που δεν ειπωθηκαν ποτε.Mitsospaoki4 έγραψε:Ένας φιλότιμος παίχτης είναι ο Τσιγγαρας που πιθανότατα σε μικρομεσαία ομάδα της λίγκας να ήταν βασικό γρανάζι.
Όχι όμως να τον βγάλουμε παιχταρα με το ζόρι, όπως και τον Λυρατζη πχ.
Εμένα δεν με χαλάει να μείνει πάντως σαν 5ο χαφ. Αν και μπαίνοντας στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και με την λογική ότι δύσκολα θα τον ανανεώσεις, ίσως με μια αξιοπρεπή πρόταση να χαιρετήσει.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- AlxNeapoli1
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Σωστα. Και ο Λυρατζης και ο Τσιγγαρας πιθανον αντιλαμβανονται και οι ιδιοι οτι δεν ειναι για το επιπεδο του ΠΑΟΚ, παρα μονο για εκτεταμενο rotation. Με το ζορι δηλαδη να αποδεχτουν την μοιρα τους; Οι ανθρωποι θελουν να παιξουν και να νιωσουν σημαντικοι σε μια ομαδα.
Δηλαδη ντε και καλα ή θα πρεπει να ειναι καδρονια ή θα πρεπει να παιζουν με το ζορι επειδη ειναι δικα μας παιδια;
Δηλαδη ντε και καλα ή θα πρεπει να ειναι καδρονια ή θα πρεπει να παιζουν με το ζορι επειδη ειναι δικα μας παιδια;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ του 2024 νοοτροπίες τύπου "να παίξει επειδή είναι Έλληνας", τις έχει ξεπεράσει.AlxNeapoli1 έγραψε:Αντε παλι με αυτη την καραμελα. Γιατι με το ζορι να τον πειτε ή παιχταρα ή παλτο? Ειναι κατι ενδιαμεσο και ειναι Ελληνας, πρεπει να παρει τις ευκαιριες του και τελος. Μην βαζετε λογια που δεν ειπωθηκαν ποτε.Mitsospaoki4 έγραψε:Ένας φιλότιμος παίχτης είναι ο Τσιγγαρας που πιθανότατα σε μικρομεσαία ομάδα της λίγκας να ήταν βασικό γρανάζι.
Όχι όμως να τον βγάλουμε παιχταρα με το ζόρι, όπως και τον Λυρατζη πχ.
Εμένα δεν με χαλάει να μείνει πάντως σαν 5ο χαφ. Αν και μπαίνοντας στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και με την λογική ότι δύσκολα θα τον ανανεώσεις, ίσως με μια αξιοπρεπή πρόταση να χαιρετήσει.
- AlxNeapoli1
Και παλι λογια που δεν ειπωθηκαν, ο γκεμπελισμος στα καλυτερα του. Ελληνες χρειαζομαστε στο ροστερ, αν θες εσυ πηγαινε πληρωσε και φερε Τζολη και Ιωαννιδη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ποιος γκεμπελισμος ρε φίλε, εσύ στο πάνω ποστ δεν έγραψες να πάρει ευκαιρίες ο Τσιγγαρας μιας και είναι Έλληνας;
Εμένα με νοιάζει το καλό του ΠΑΟΚ, ο προπονητής φέτος έκρινε ότι Τσιγγαρας ιεραρχικά είναι το τελευταίο μας χαφ.
Αν αποδέχεται και ο παίχτης αυτό τον ρόλο, τότε όλα καλώς.
Αν όχι τότε για το καλύτερο και των 2 πλευρών , θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι..
Εμένα δεν με ενδιαφέρει προσωπικά ούτε αν το 5ο μας χαφ λέγεται Τσιγγαρας, ούτε αν είναι Έλληνας ή Ρουμάνος.
Με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ να έχει γεμάτο ρόστερ σε κάθε θέση.
Και αν το 5ο σου χαφ του χρόνου είναι πχ ο Σβαμπ και οι άλλοι 4 είναι πρώτης γραμμής, τότε θα είμαι καλυμμένος.
Εμένα με νοιάζει το καλό του ΠΑΟΚ, ο προπονητής φέτος έκρινε ότι Τσιγγαρας ιεραρχικά είναι το τελευταίο μας χαφ.
Αν αποδέχεται και ο παίχτης αυτό τον ρόλο, τότε όλα καλώς.
Αν όχι τότε για το καλύτερο και των 2 πλευρών , θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι..
Εμένα δεν με ενδιαφέρει προσωπικά ούτε αν το 5ο μας χαφ λέγεται Τσιγγαρας, ούτε αν είναι Έλληνας ή Ρουμάνος.
Με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ να έχει γεμάτο ρόστερ σε κάθε θέση.
Και αν το 5ο σου χαφ του χρόνου είναι πχ ο Σβαμπ και οι άλλοι 4 είναι πρώτης γραμμής, τότε θα είμαι καλυμμένος.
-
Εντομεταξυ ο τσιγγαρας δεν εχει υποτιμηθεί καθόλου από οπαδούς. Και πάντα στα δύσκολα είχε γίνει κασέτα το «γιατί δεν παίζει ο τσιγγαρας» και «που είναι ο τσιγγαρας». Η παρουσία του το πρώτο 2μηνο ήταν καταπληκτική και από εκεί και πέρα σε κάθε ευκαιρία που πήρε δεν έδειξε να αδικείτε από τον Ραζβαν πάντως. Μακάρι να πάει κάπου δανικός γιατί αυτό που έδειξε το πρώτο δίμηνο νου αφήνει μια αισιοδοξίαAlxNeapoli1 έγραψε:Γιατι η υποτιμηση του Τσιγγαρα ειναι trend εδω μεσα για καποιο λογο.aivas19 έγραψε:Γιατι ειναι καλυτεροι του κυπελλουχου και πρωταθλητη Τσιγγαρα; Με τίποτα θα πω εγω. Το οτι ίσως γίνουν καλυτεροι το συζηταμε
- AlxNeapoli1
Ελληνες πρεπει να εχουμε στο ροστερ και τι καλυτερο απο δικα μας παιδια που μπορουν να παραμεινουν στο ροτεισον. Αλλα φυσικα θα καταλαβεις οτι εννοω επειδη ειναι Ελληνας να παιζει.
- kataramenos5
Τι κανετε μωρε?ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟ
Οχι αλλο Ντελια ,οχι αλλο Τσιγγαρα .Ριξτε ενα παπα.
ΥΓ Θα κοψουμε φλεβες φετος
Οχι αλλο Ντελια ,οχι αλλο Τσιγγαρα .Ριξτε ενα παπα.
ΥΓ Θα κοψουμε φλεβες φετος
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.Οκ Ελληνες πρεπει να εχουμε συμφωνουμε σε αυτο.Απο εκει και περα οταν ενα δικο μας παιδι εχει παρει τις ευκαιριες και καλως η κακως ο προπονητης κρινει οτι ειναι για 4-5ος, τι ακριβως σε ενοχλει στο να δοκιμαστει καποιος αλλος Ελληνας στη θεση του?AlxNeapoli1 έγραψε:Ελληνες πρεπει να εχουμε στο ροστερ και τι καλυτερο απο δικα μας παιδια που μπορουν να παραμεινουν στο ροτεισον. Αλλα φυσικα θα καταλαβεις οτι εννοω επειδη ειναι Ελληνας να παιζει.
Αν θες να πεις οτι πιστευεις οτι ο Λουτσεσκου τον αδικει και θα επρεπε να ειναι 2-3ος πες το ετσι.
Αν θες να πεις οτι δεν σου αρεσει ξερω γω ο Θυμιανης και θελεις τον Γιαξη πες αυτο.Τα αλλα που λες δεν βγαζουν νοημα.
Δεδομενα επιπλεον και ο ιδιος ο Τσιγγαρας δεν θελει να ειναι 4-5ος,μιλαμε για loose loose situation αν παραμεινει.
- AlxNeapoli1
Δε διαφωνω σχεδον σε τιποτα. Η διαφωνια μου με τον φιλο ηταν στο οτι αλλο ειπα και αλλο καταλαβε οσον αφορα το "ειναι Ελληνας αρα πρεπει να παιζει", το οποιο δεν ειπα πουθενα.joshua έγραψε:Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.Οκ Ελληνες πρεπει να εχουμε συμφωνουμε σε αυτο.Απο εκει και περα οταν ενα δικο μας παιδι εχει παρει τις ευκαιριες και καλως η κακως ο προπονητης κρινει οτι ειναι για 4-5ος, τι ακριβως σε ενοχλει στο να δοκιμαστει καποιος αλλος Ελληνας στη θεση του?AlxNeapoli1 έγραψε:Ελληνες πρεπει να εχουμε στο ροστερ και τι καλυτερο απο δικα μας παιδια που μπορουν να παραμεινουν στο ροτεισον. Αλλα φυσικα θα καταλαβεις οτι εννοω επειδη ειναι Ελληνας να παιζει.
Αν θες να πεις οτι πιστευεις οτι ο Λουτσεσκου τον αδικει και θα επρεπε να ειναι 2-3ος πες το ετσι.
Αν θες να πεις οτι δεν σου αρεσει ξερω γω ο Θυμιανης και θελεις τον Γιαξη πες αυτο.Τα αλλα που λες δεν βγαζουν νοημα.
Δεδομενα επιπλεον και ο ιδιος ο Τσιγγαρας δεν θελει να ειναι 4-5ος,μιλαμε για loose loose situation αν παραμεινει.
Οσον αφορα τον Τσιγγαρα, ας μην ειμαστε τοσο ισοπεδωτικοι οσον αφορα τις "ευκαιριες" που πηρε και δεν τι εκμεταλλευτηκε. Εναν Μουργκ κραταμε επι 3 χρονια και επαιξε φετος, αλλα οι ευκαιριες μια χαρα δινονται.
Φυσικα και ο Ρασβαν ξερει καλυτερα, για την διαφωνια εδω μεσα αναφερομαι.
Για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι εγώ δεν υπάρχει Τσιγγάρας. Ούτε για 10ο χάφ.
Υ.Γ. O Longley έχει 3 δαχτυλίδια. Αυτό δεν τον κάνει παιχταρά. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 3 χάφ. Το 5ο πήρε μετάλιο γιατί οι 3 κάνανε κάτι που δεν γίνεται ούτε στο manager.
Υ.Γ. O Longley έχει 3 δαχτυλίδια. Αυτό δεν τον κάνει παιχταρά. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 3 χάφ. Το 5ο πήρε μετάλιο γιατί οι 3 κάνανε κάτι που δεν γίνεται ούτε στο manager.
Ναι, ο Τσιγγάρας θα έπρεπε να είναι ο αναπληρωματικός αμυντικός μας χαφ, η αλλαγή του Μειτέ δηλαδή, και υπάρχουν παιχνίδια και διαστήματα παιχνιδιών μέσα στην σεζόν που ένας πιο αμυντικογενής μέσος με περισσότερα τρεξίματα θα βοηθούσε. Δε νομίζω ότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής επειδή είναι ανεπαρκής, απλά ο Λουτσέσκου δεν γουστάρει τους αμυντικούς χαφ. Εκτός από τον Κάνιας, τον οποίον για καποιο λόγο λάτρευε.
- Amsterdamer_87
Τον Τζολη προλαβε και τον αγορασε η Φορτουνα..AlxNeapoli1 έγραψε:Και παλι λογια που δεν ειπωθηκαν, ο γκεμπελισμος στα καλυτερα του. Ελληνες χρειαζομαστε στο ροστερ, αν θες εσυ πηγαινε πληρωσε και φερε Τζολη και Ιωαννιδη.
Οσο για τον Ιωαννιδη,οταν τον προτειναν στον ΠΑΟΚ,ο Λουτσος τον απεριψε..
Μαλλον κατι παραπανω θα ξερει/βλεπει ο Ραζβαν για τον Φωταρα (των 18Μ) της καρδιας τους..
- Amsterdamer_87
Ολοι τον συμπαθουμε αλλα στο 2ο μισο της χρονιας οι εμφανισεις του ηταν επιεικως αθλιες..paokspren έγραψε:Ναι, ο Τσιγγάρας θα έπρεπε να είναι ο αναπληρωματικός αμυντικός μας χαφ, η αλλαγή του Μειτέ δηλαδή, και υπάρχουν παιχνίδια και διαστήματα παιχνιδιών μέσα στην σεζόν που ένας πιο αμυντικογενής μέσος με περισσότερα τρεξίματα θα βοηθούσε. Δε νομίζω ότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής επειδή είναι ανεπαρκής, απλά ο Λουτσέσκου δεν γουστάρει τους αμυντικούς χαφ.