Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ταιριάζει με αυτό που έχω γράψει παραπάνω οτι η Χετάφε παίζει παιχνίδια για τους δικούς της λόγους.
Η λογική αυτό λέει. Είναι τυχαίο που σήμερα Δευτέρα βγήκε το οτι ᾽᾽αν ήθελε ο ΠΑΟΚ τον έκλεινε σήμερα᾽᾽. Γιατί όχι χτές ή προχθές;
Η λογική αυτό λέει. Είναι τυχαίο που σήμερα Δευτέρα βγήκε το οτι ᾽᾽αν ήθελε ο ΠΑΟΚ τον έκλεινε σήμερα᾽᾽. Γιατί όχι χτές ή προχθές;
Ημουν σιγουρος. Δεν μπορω να τον αδικησωrenegade έγραψε:Το γκρουπ Βασιλοπούλου λέει ότι η όποια παύση στις διαπραγματεύσεις οφείλεται στο ότι ο μεγαλομέτοχος ένιωσε ότι εκβιάζεται από τη συμπεριφορά της και πάγωσε τις οποίες διαπραγματεύσεις
Σωστος ο Ιβάν που δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.. Σε βαθος χρόνου κερδιζεις πράγματα ετσι.. Μεχρι Σεπτέμβριο παμε άνετα χωρίς αλλες μεταγραφές.. Με Τσιγγαρα, Οζντοεφ, Φελίπε και Σβαμπ περνας Ροζεμποργκ ή Χαρτς.. Δε χρειάζεσαι κανενα Μαξιμοβιτς, τον χρειάζεσαι για μετά βεβαια μαζί με κάποιον εξτρεμ...
Δε νομίζω ότι αυτό λέει η φορτσα. Take it or leave it γραφει ότι είπε ο Ιβαν, δεν είναι παύση στην διαπραγμάτευση αυτό, ίσα ίσα.
Στο topic λέει ''Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ'' όχι ''Nemanja Maksimović 2023 III'' αν είναι ας βάλει κάποιος mod άλλο topic για τον <Nemanja Maksimović> μπαίνουμε να διαβάσουμε καμιά πληροφορία και τελευταίες σελίδες για τι ΄'εγινε'' με τον Nemanja Maksimović αναφέρουν και αν ξενέρωσε ο Ιβάν.
On-topic Η ομάδα χρειάζεται όποιος και αν είναι αυτός 8αρι 10αρι γιατί είναι μόνο ο Κωνσταντέλιας και εξτρέμ αφού υπολογίζει ο Lucesku τον Kedziora ''για εμένα θα ήθελα να έφευγε ο Nasberg και να ερχόταν δεξι center-back.
On-topic Η ομάδα χρειάζεται όποιος και αν είναι αυτός 8αρι 10αρι γιατί είναι μόνο ο Κωνσταντέλιας και εξτρέμ αφού υπολογίζει ο Lucesku τον Kedziora ''για εμένα θα ήθελα να έφευγε ο Nasberg και να ερχόταν δεξι center-back.
τον εκβιασμο της χεταφε δεν τον τρωει ο ιβαν.
τον εκβιασμο της ναντ οτι ειτε τον πουλατε τωρα τον αουγκουστο ( μεσα σε κρισιμα ευρωπαικα παιχνιδια) ειτε ξεχαστε την προταση μας, τον εφαγε μια χαρα μαζι με τα 6 μυριακια.
μεγαλε Λουτσε μονος σου παλευεις
τον εκβιασμο της ναντ οτι ειτε τον πουλατε τωρα τον αουγκουστο ( μεσα σε κρισιμα ευρωπαικα παιχνιδια) ειτε ξεχαστε την προταση μας, τον εφαγε μια χαρα μαζι με τα 6 μυριακια.
Βασικά όταν τους λες θέλω 6 εκατομμύρια, και στα δίνουν, δίνεις τον παίκτη.
Εκβιασμός είναι να λες θέλω 4, και όταν στα δίνουν να ζητάς να πληρωθεί ποσοστό άλλης ομάδας.
Εκβιασμός είναι να λες θέλω 4, και όταν στα δίνουν να ζητάς να πληρωθεί ποσοστό άλλης ομάδας.
Ολοιδιες περιπτωσειςdev έγραψε:τον εκβιασμο της χεταφε δεν τον τρωει ο ιβαν.
Δυστυχώς ούτε τι γίνεται ξέρουμε ούτε τι να πιστέψουμε,μπουρδελοκατάσταση και σε όποιον δεν αρέσει η λέξη να μου βρει μια αυτός να περιγράψει την όλη φάση.
Ο ΠΑΟΚ είναι βουτηγμένος στη μιζέρια, αντί να είναι μάγκας και κιμπαρης που λέτε και εσείς εκεί επάνω.
Ο ΠΑΟΚ είναι βουτηγμένος στη μιζέρια, αντί να είναι μάγκας και κιμπαρης που λέτε και εσείς εκεί επάνω.
Τα πολλά κιμπαρηλίκια μας φάγανε κορίνθιε και ξοδεύαμε σε Εσίτηδες κλπ.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλικάρια τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, με την πολιτική που ακολουθεί η ομάδα,το μόνο που καταφέρνει είναι να ξενερώνει τον κόσμο της και χρόνο με τον χρόνο να γκρεμίζει ότι έχτισε επί Σαββίδη, με τα όποια λάθη.
Οκ ,καταλαβαίνω ότι είμαστε σε περίοδο συντήρησης και λιτότητας ,αλλά εμείς βάζουμε τρικλοποδιές στον ίδιο μας τον εαυτό.
Ας μη σας ζαλίζω και εγώ .
Τι να πούμε άλλο,τα έχουμε εξαντλήσει.
Οκ ,καταλαβαίνω ότι είμαστε σε περίοδο συντήρησης και λιτότητας ,αλλά εμείς βάζουμε τρικλοποδιές στον ίδιο μας τον εαυτό.
Ας μη σας ζαλίζω και εγώ .
Τι να πούμε άλλο,τα έχουμε εξαντλήσει.
Μακάρι να κοιτάμε αυτόν.Leonardo10 έγραψε:Αριστερό εξτρέμ, πέρασμα από ο Ευρώπη από λατινική Αμερική
https://www.transfermarkt.com/brian-rod ... ler/465818
Ισως εχει δίκιο ο Ιβαν...
ΑΛλα ρε παιδια, ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ δεν υπάρχουν? Θα τρελαθούμε?
Ο Λίνο ειναι ακόμα ''σκάουτερ του ΠΑΟΚ? Ο πάμπλο, ο Λουτσε, δεν εχουν καποια κονέ?
Δεν ξέρω...αργησαμε που αργησαμε...το γ@μησαμε κιόλας...
Απο το αήτητο και μετά, αντι να παει η ομάδα τρένο 2-3 χρόνια, εμελις συνέχεια πεφτουμε...χωρίς σταματημό...

ΑΛλα ρε παιδια, ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ δεν υπάρχουν? Θα τρελαθούμε?
Ο Λίνο ειναι ακόμα ''σκάουτερ του ΠΑΟΚ? Ο πάμπλο, ο Λουτσε, δεν εχουν καποια κονέ?
Δεν ξέρω...αργησαμε που αργησαμε...το γ@μησαμε κιόλας...
Απο το αήτητο και μετά, αντι να παει η ομάδα τρένο 2-3 χρόνια, εμελις συνέχεια πεφτουμε...χωρίς σταματημό...

- constadine
Από paok24:
«Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 7 εκατ. για Γκαρέ»
Πρόταση του ΠΑΟΚ ύψους 7 εκατ. ευρώ στην Κρίλια Σοβέτοφ για την απόκτηση του Μπενχαμίν Γκαρέ, αποκαλύπτει με δηλώσεις του στην Ρωσία, ο μάνατζερ Timur Gurtskaya.
Ωστόσο, η Κρίλια δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Δικεφάλου για τον παίκτη, όπως υποστηρίζει ο Gurtskaya.
«Ο ΠΑΟΚ προσέφερε 7 εκατ. στην Κρίλια για τον Γκαρέ, αλλά η ομάδα αρνήθηκε την πρόταση.
Θα μπορούσε η Κρίλια να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και με 4 εκατ. ευρώ να αγοράσει κάποιον αντικαταστάτη, αλλά δεν ήθελαν να το ρισκάρουν και για μία διαφορά 3 εκατ. ευρώ να χάσουν έναν καλό παίκτη» σημείωσε ο Gurtskaya.
Ο Μπενχαμίν Γκαρέ είναι 23χρονος αριστερός εξτρέμ με καταγωγή από την Αργεντινή.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κρίλια έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ.
Ο Γκαρέ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Βελέζ για να μεταπηδήσει σε αυτά της Μάντσεστερ Σίτι, από όπου επέστρεψε και πάλι στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ρασίνγκ.
Στη συνέχεια πήγε δανεικός στην Ουρακάν, για να επιστρέψει στην Ρασίνγκ και από εκεί να πάει στην Κρίλια.
Δεν κατάλαβα τι εννοεί.
Σε αυτόματη μετάφραση βάλανε τα όσα είπε ο μάνατζερ.
«Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 7 εκατ. για Γκαρέ»
Πρόταση του ΠΑΟΚ ύψους 7 εκατ. ευρώ στην Κρίλια Σοβέτοφ για την απόκτηση του Μπενχαμίν Γκαρέ, αποκαλύπτει με δηλώσεις του στην Ρωσία, ο μάνατζερ Timur Gurtskaya.
Ωστόσο, η Κρίλια δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Δικεφάλου για τον παίκτη, όπως υποστηρίζει ο Gurtskaya.
«Ο ΠΑΟΚ προσέφερε 7 εκατ. στην Κρίλια για τον Γκαρέ, αλλά η ομάδα αρνήθηκε την πρόταση.
Θα μπορούσε η Κρίλια να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και με 4 εκατ. ευρώ να αγοράσει κάποιον αντικαταστάτη, αλλά δεν ήθελαν να το ρισκάρουν και για μία διαφορά 3 εκατ. ευρώ να χάσουν έναν καλό παίκτη» σημείωσε ο Gurtskaya.
Ο Μπενχαμίν Γκαρέ είναι 23χρονος αριστερός εξτρέμ με καταγωγή από την Αργεντινή.
Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κρίλια έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ.
Ο Γκαρέ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Βελέζ για να μεταπηδήσει σε αυτά της Μάντσεστερ Σίτι, από όπου επέστρεψε και πάλι στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ρασίνγκ.
Στη συνέχεια πήγε δανεικός στην Ουρακάν, για να επιστρέψει στην Ρασίνγκ και από εκεί να πάει στην Κρίλια.
Δεν κατάλαβα τι εννοεί.
Σε αυτόματη μετάφραση βάλανε τα όσα είπε ο μάνατζερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Δευ 14 Αύγ 2023, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.