70. Mbwana Ally Samatta
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Το αν θα φύγει εξαρτάται και από την πλευρά του παίκτη, αν δηλαδή θα καλυφθεί από την αποζημίωση που θα δεχθεί. Αν δεν καλυφθεί, θα μείνει στον ΠΑΟΚ.
-
Για να καταλάβει κανείς μια κατάσταση πρέπει να μπει στη θέση των πρωταγωνιστων. Το να έχεις υπάρξει μελος μιας αθλητικής ομάδας, ακόμα κ curling βοηθάει να το κάνεις αυτό. Τότε καταλαβαίνεις λίγο καλύτερα κάποιες αποφάσεις κ αντιδράσεις. Το να κρίνεις απ έξω, ειναι κατι που γίνεται προφανώς, αλλά απλά οδηγεί σε ατέρμονες διαμάχες κ χωρίς νόημα διαλόγους μεταξύ μας.
Βασικά τέτοιες συζητήσεις ειναι εκτός πραγματικότητας μια σοβαρής επαγγελματικής ομάδας. Βρίσκουν εφαρμογή μόνο σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και ενίοτε σε ομάδες χαμηλου επιπέδου ή ομάδες με νεοπλουτους προέδρους που εφαρμόζουν την ανοησία σε επαγγελματικό επίπεδο, επειδή μπορούν. Ε, ευτυχώς ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Οπότε ας μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Ας συντονιστούμε
Βασικά τέτοιες συζητήσεις ειναι εκτός πραγματικότητας μια σοβαρής επαγγελματικής ομάδας. Βρίσκουν εφαρμογή μόνο σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και ενίοτε σε ομάδες χαμηλου επιπέδου ή ομάδες με νεοπλουτους προέδρους που εφαρμόζουν την ανοησία σε επαγγελματικό επίπεδο, επειδή μπορούν. Ε, ευτυχώς ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Οπότε ας μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Ας συντονιστούμε
- abc_o_ karpouzas
Ήθελα να ήξερα αν ο Σαμάτα ήταν ένας Έλληνας παίκτης, με 1εκ μισθό και αυτή την προσφορά, τι θα άκουγε; Το παίζουν πολλοί κουλτούρα τώρα, αλλά ξεχνάνε τί έγραφαν για τον Πέλκα, που ήταν παικταράς και προσέφερε τόσα. Πόσο εύκολα σήμερα ξεστομίζεται ότι ο Τσιγγάρας και ο Μιχαϊλίδης δεν κάνουν; Σε σχέση με τον Σαμάτα, έχουν ήδη πολύ μεγαλύτερη προσφορά, και ας παίρνουν 200-300Κ. Μακάρι ο παίκτης να επανέλθει και να προσφέρει, αλλά αν θέλετε πάτε στο νήμα του Πέλκα να διαβάσετε την κριτική σας, γιατί και εκείνος τότε παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν και μπορείτε να δείτε πόσα γκολ/ασίστ έκανε.
-
Το να ωριμαζουμε σαν οπαδοί είναι ωραίο. Δεν έχει να κάνει με Έλληνες, ή ξένους. Έχει να κάνει με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους κ τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Προσωπικά, μ αρέσει σαν παίκτης ο Σαματα; Όχι. Είναι μια πετυχημένη προσθήκη; Όχι. Καταλαβαίνω το λόγο που τον βάζει ή δεν τον βάζει ο Λουτσεσκου; Ναι. Καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει ακόμα τόσο πολύ ο Τζιμας; Ναι.
Στην τελική η χρονιά θα δείξει ποιες αποφάσεις ήταν σωστές, ποιες λάθος. Αυτοί που είναι να τος αναλύσουν κ να αλλάξουν τα κακώς κείμενα θα το κάνουν. Εγώ αν είμαι καβλωμενος με τον ΠΑΟΚ όπως φέτος, θα βλέπω όλα τα ματς κ κάθε μέρα θα είμαι εδώ να σχολιάζω, να μαλωνω κ να κάνω χαβαλέ. Αν φτιάξουν μια ομαδα ντεκαβλε, ή αν με κουράσει αυτό που λένε κάποιοι,το φτάνουμε στην πηγή κ δεν πίνουμε νερό, θα είμαι πιο αραιά κ που. Αυτή είναι η κατάσταση.
Στην τελική η χρονιά θα δείξει ποιες αποφάσεις ήταν σωστές, ποιες λάθος. Αυτοί που είναι να τος αναλύσουν κ να αλλάξουν τα κακώς κείμενα θα το κάνουν. Εγώ αν είμαι καβλωμενος με τον ΠΑΟΚ όπως φέτος, θα βλέπω όλα τα ματς κ κάθε μέρα θα είμαι εδώ να σχολιάζω, να μαλωνω κ να κάνω χαβαλέ. Αν φτιάξουν μια ομαδα ντεκαβλε, ή αν με κουράσει αυτό που λένε κάποιοι,το φτάνουμε στην πηγή κ δεν πίνουμε νερό, θα είμαι πιο αραιά κ που. Αυτή είναι η κατάσταση.
Θα αρχισει να σκοραρει κατα ριπας μεχρι το τέλος της σεζον,τα μαγια λύθηκαν
Ουτε σημερα
Ουτε γκολ, ουτε καλη εμφανιση
Εβλεπα τον Διαμαντη κ σκεφτομουν οτι δεν πρεπει να εχει περασει πιο ευκολο απογευμα απεναντι σε βασικο σεντερ φορ της σουπερ λιγκ φετος
Ουτε γκολ, ουτε καλη εμφανιση
Εβλεπα τον Διαμαντη κ σκεφτομουν οτι δεν πρεπει να εχει περασει πιο ευκολο απογευμα απεναντι σε βασικο σεντερ φορ της σουπερ λιγκ φετος
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα βαλει κανα γκολ απο το πουθενα σε κομβικοτατο ματς και μετα δεν θα ξεμπερδευουμε ουτε με σφαιρες απο δαυτονε... Το ένστικτο μου λεει για Ευρώπη
Συνεχισε παιχταρά.Θα έρθουν και τα γκολ.Αλλα και να μην ερθουν,δεν πειραζει.Θα τα βαλουν αλλοι.
Η φάση έχει ξεπεράσει κατά πολύ και την κούραση...
Μια ευθεία γραμμή. Σαν καρδιογράφημα μακαρίτη
Μια ευθεία γραμμή. Σαν καρδιογράφημα μακαρίτη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-