Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από renegade »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Αποστάτη....

Γιατί ρε φίλε είσαι στεναχωρημενος;
Γιατί ειμαι αντιπαοκ και ήθελα να χάσει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μου έκατσε...φχαριστημένος?
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ότι κι αν λέμε η ουσία είναι η είσοδος στους ομίλους.

Περάσαμε όπως Περάσαμε. Με ασυνδετη ομάδα?
Με πιασμένα πόδια?
Με ακόμη ανετοιμους παίκτες?
Με δύο αυτογκόλ?
Με χαμένο πέναλτι?
Με κοουτσαρισμα κορυφαίο?
Ότι θέλετε γράψτε.
ΠΕΡΑΣΑΜΕ!!!!

τώρα προέχει η ενίσχυση και τα παιχνίδια με τους Κροάτες.
Τι θα πει είναι καλή ομάδα?
Πέρσι μείναμε απέξω από βουλγαρική μπυραρια.
Δύο ματς.
Προετοιμασία, αγώνας και τύχη.

Οι δύο παρατάξεις γιγαντωνοντε κι φοβάμαι να πάρω θέση.
Εξάλλου έχετε κουράσει και οι δύο πλευρές με τις επαναλήψεις σας.
10 άτομα είστε όπου καθημερινά αναμασατε τα ίδια.
5 φαν του κάθε τι και 5 φαν της καταστροφής.
Αααα και καμιά δεκαριά που προσπαθούν να τοποθετηθούν αραιά και που...
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

milhouse777 έγραψε:
Mailman_4 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Η ομάδα νίκησε 1-4 με δέκα παίχτες.
Είναι αρχές Αυγούστου ακόμη
Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί
Σε σχέση με πέρυσι τέτοιον καιρό είμαστε πολλά σκαλιά πάνω
Είσαι σε mode Paokmania 2008, που όποιος έκραζε την άκουγε κανονικά εδώ μέσα.
Άλλοι καιροί, άλλα ήθη.
Το αναπολώ εκείνο το PAOKMANIA. Καταλάβαινες την ποιότητα του οπαδικου κινήματος του τότε με το σήμερα. Τότε για το καλό της ομάδας γινόταν υποχωρήσεις στα προσωπικά θέλω. Τώρα υπάρχει το φαινόμενο "ας χάσει η ομάδα, να βγει το ΕΓΩ μας σωστό, να μπορούμε να το παίξουμε ξύπνιοι". Ακόμα και στο γήπεδο το συναντάμε αυτό, με τον εγωιστικό παλμό της κερκίδας που "εξυμνεί" τα προσωπικά "κατορθώματα" μερικών που αδειάζουν το γήπεδο.
Συγνώμη για το οφ τοπικ.
Μόνο οφφ τοπικ δεν είναι το συγκεκριμένο ποσταρισμα. Αντίθετα είναι μάλλον υποδειγματικό. Η κριτική που γίνεται δεν έχει κανένα αντίκρισμα στο κανονικό ποδόσφαιρο παρά μόνο σε ένα φαντασιακό μοντέλο όπου πρέπει η ομάδα να αποδώσει στις 3 Αυγούστου κι με δέκα παίκτες. Ίσα ίσα για να επιβάλλουμε το εγώ μας.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι χθες είδα μια 11αδα που κατα πάσα πιθανότητα θα την ξαναδώ αρκετές φορές μέσα στη χρονιά να παίζει απέναντι σε μια ομάδα που στο σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα θα χαροπάλευε.
Ε αυτή η 11αδα ζορίστηκε πολύ άσχημα απέναντι σε αυτό τον τραγέλαφο.
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι πρέπει να έχω ακόμα καλύτερους παίκτες για να αντιμετωπίσω μια τέτοια ομάδα.
Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα.

Θυμάμαι πιτσιρικάς να παίζω Άρσεναλ με Ζαφειρίου και Σιδηρόπουλο,και να μασάμε σίδερα και να τρέμει το φυλοκάρδι μας με Μπειτάρ και Λεφσκες...

Αλλά ξέχασα. Κυπελλούχος Ισραήλ....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

renegade έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:Αποστάτη....

Γιατί ρε φίλε είσαι στεναχωρημενος;
Γιατί ειμαι αντιπαοκ και ήθελα να χάσει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μου έκατσε...φχαριστημένος?
Εγώ; εσύ κοίτα να είσαι...φχαριστημενος

Ποτέ δεν θεώρησα ότι είσαι κάτι άλλο εκτός από άρρωστο ΠΑΟΚτσακι
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

NikLiverpool έγραψε:
Tolaros έγραψε:Γελάω μόνο στην ιδέα να έπαιζε σήμερα ο Λυρατζης, σε ματς που ήθελε @@

Ευχαριστήθηκες Κεντζιόρα δηλαδή που απο τα πολλά κιλά @@ μάλλον δεν μπορούσε να εκτελέσει πλάγιο..
Είπαμε υπεράσπιση στον πρπονητή αλλά κάπου ένα όριο..
Καμία σχέση ο προπονητής, Κετζόρα και με ένα πόδι προτιμώ αντί για Λύρατζη, με οποιοδήποτε προπονητή σε οποιοδήποτε πλανήτη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

Είναι κακός ο Μπαρκαρούτσος και να χαλαρώσουμε τα μπαν.

Ε ρε γλέντια...

Lucescu άντε γαμήσου που κερδίσαμε 1-4 με 10 παίχτες, σε ένα γήπεδο που μας πετούσαν αντικείμενα.

Εντάξει είμαστε;
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Tolaros έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:
Tolaros έγραψε:Γελάω μόνο στην ιδέα να έπαιζε σήμερα ο Λυρατζης, σε ματς που ήθελε @@

Ευχαριστήθηκες Κεντζιόρα δηλαδή που απο τα πολλά κιλά @@ μάλλον δεν μπορούσε να εκτελέσει πλάγιο..
Είπαμε υπεράσπιση στον πρπονητή αλλά κάπου ένα όριο..
Καμία σχέση ο προπονητής, Κετζόρα και με ένα πόδι προτιμώ αντί για Λύρατζη, με οποιοδήποτε προπονητή σε οποιοδήποτε πλανήτη.
Ξεχνας πως με Λυρατζη και Τσιγγαρα να κανουν παπαδες εφτασες στους 8 της Ευρωπης προπερσι. Ειχε ατυχιες με τραυματισμους το παιδι και πρεπει να στηριχθει καθως ξερουμε τι μπορει να δωσει στην ομαδα αλλα και επειδη βγηκε απο τα σπλαχνα της ομαδας αρα ξερει τι εστι ΠΑΟΚ, σε αντιθεση με καποιον Κεντζιορα που το μονο που εχουμε να λεμε ειναι οτι εχει βιογραφικο.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ο Κεντζιορα ειναι καλος στην αμυνα και κακος στην επιθεση.
Ο Σαστρε ειναι το πιο ισορροπημένο δεξι μπακ αυτην την στιγμη στο ροστερ. Μετριος αμυνα και μετριος στην επιθεση.
Ο Λυρατζης ειναι μετριος στην αμυνα και μετριοκακος στην επιθεση.

και εγω Κεντζιορα θα εβαζα.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Μετριος στην αμυνα ο Κενζιορα. Στα άλλα συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Τώρα ξεφεύγουμε απο το θέμα του τοπικ αλλά το καλός στην άμυνα για τον Πολωνό απο που προκύπτει?
Εγώ γιατί όποτε έπαιξε τον βλέπω αλλού κι αλλού?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εν τω μεταξύ, γίνεται "ανάλυση" για δυο παιχνίδια όπου από τη κλήρωση και μετά, είσαι φάτσα φόρα με την γκέλα.

-Αντί να πέσεις με κανένα βοσκοτόπι, πέφτεις με μια ομάδα όχι φόβητρο, αλλά αν μη τι άλλο έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, έχει φανατικούς οπαδούς, έχει καλή έδρα και διαθέτει στο ρόστερ της μία, δυο άντε τρεις αξιόλογες μονάδες.

-Η διοίκηση σου για χιλιοστή φορά, αντί να βοηθήσει την ομάδα, την έχει Γ@ΜΉΣΕΙ πατόκορφα και την έχει αφήσει με μόλις 3(!!!!!) διαθέσιμα χαφ για το πρώτο ματς, εκ των οποίων ο ένας (Φιλίπε) έχει χάσει όλη τη προετοιμασία λόγω τραυματισμού, που και να μην την έχανε το ταβάνι του έχει φανεί ποιο είναι, ο άλλος (Τσιγγάρας) δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου πέρσι και ο τρίτος (Σβαμπ) μόνο για βασικός ΟΎΤΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΠΕΙΤΆΡ δεν κάνει.
Εκτός των παραπάνω, έχει φέρει φορ μόλις 5 μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι, φορ που είναι ανέτοιμος και δεν έχει φέρει ούτε έναν μεσοεπιθετικό, με αποτέλεσμα να έχεις 4 διαθέσιμους, εκ των οποίων ο ένας (Νάρεϊ) έβγαλε πέρσι θέμα στους πνεύμονες και ο άλλος( Τάισον) είναι σχεδόν 36 χρονών.

-Ξεκινάει το πρώτο ματς, χάνεις πέναλτι στο 10, αυτοί έχουν παρκάρει το πούλμαν μπροστά στην εστία, αμύνονται μαζικά πράγμα που κάνει τρομερά δύσκολο το να παιχτεί κανονική μπάλα και ΕΥΤΥΧΏΣ δεν μπαίνει η στραβοκλωτσιά του Μπάμπα. Εκεί θα μιλούσαμε για έπος.

-Πας στο δεύτερο ματς, ενώ σου χαμογελάει η τύχη και βάζουν το αυτογκόλ, πάει ο Σβαμπ και κάνει το αδιανόητο γύρισμα και μένεις με 10!

Και ενώ έχουν συμβεί όοοοολα τα παραπάνω, τελικά παίρνεις τη πρόκριση και μάλιστα με εμφατικό αποτέλεσμα, αλλά όχι με άριστο - αρεστό - κ@υλωτικό ποδόσφαιρο και έχεις σήμερα τους "αναλυτές" να τα χρεώνουν - χώνουν ΌΛΑ μα ΌΛΑ στον Λουτσέσκου.
Σκοτώσαμε τη λογική άλλη μία φορά. Θα πει κάποιος ,τι πιο σύνηθες για τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Υ.Γ. Έχω γράψει άπειρες φορές πως δεν με νοιάζει πως θα λένε τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Θέλουν να διώξουν τον Λουτσέσκου; Στα π@πάρια μου. Ας τον διώξουν και ας φέρουν καλύτερο.
Όποιον και να φέρουν όμως, αν αντί να τον βοηθήσουν, του κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη, όπως ξέρουν άριστα να κάνουν εδώ και χρόνια σε κάθε προπονητή του ΠΑΟΚ μας, μην περιμένετε να δείτε χαΐρι.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αρχικά, ένα γενικότερο σχόλιο. Τρελός φαν του Λουτσέσκου δεν έχω υπάρξει, έχω μάλιστα και πολλά εύλογα παράπονα από τη δεύτερη θητεία του έως τώρα. Από την άλλη, μου φαίνεται τρομερά παράλογη η υποτίμηση των όσων έχει καταφέρει, λες και επρόκειτο απλώς για ρέντα ή λες και οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα είχε γράψει τόσες επιτυχίες. Πολλοί έχουν πει και γράψει ότι απλώς περιμένει να λήξει το συμβόλαιό του και δεν νομίζω πως συμφωνώ. Ο Λουτσέκου είναι ένας βαθιά εγωιστής άνθρωπος, στοιχείο που λειτουργεί τόσο αρνητικά όσο και θετικά, ανάλογα με την περίσταση. Εν προκειμένω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι διατεθειμένος να φύγει από τον ΠΑΟΚ με αρνητικό πρόσημο.

Αμέσως μετά τον πρώτο αγώνα, μου είχε φανεί λογική η προσπάθεια ανόρθωσης του ηθικού. Όπως φάνηκε, προετοίμασε καλά την ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι, που είναι άλλωστε και το μεγάλο του ατού. Ολόσωστη μου φάνηκε η αλλαγή του Τάισον, βγάζει απόλυτο νόημα να αλλάξεις τον παίκτη που πιέζει λιγότερο από την επιθετική γραμμή. Η επιλογή του Μιχαηλίδη αντί για τον Κουλιεράκη μόνο ως τσίγκλισμα ανταγωνισμού προς τον δεύτερο μπορώ να τη δικαιολογήσω. Ο τρόπος που πανηγύρισε δεν μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα. Οφείλει να φτιάξει μια ομάδα απόλυτα κυνική, ώστε να αντισταθμίσει την έλλειψη ποιότητας-ποσότητας σε ορισμένες θέσεις. Εξάλλου, έχει το συμβόλαιο και την ταμπέλα του general και όχι μόνο του προπονητή και ευελπιστώ ότι θα επωμιστεί με επιτυχία τον ρόλο.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

H επικοδομιτικη κριτικη ειναι ευλογια , οι συντονισμενοι αφορισμοι πολυ μεγαλο προβλημα. Eιναι διαρκης κι σταθερη η προσπαθεια να υπαρξει εσωστρεφια στην ομαδα. πχ γελοιο αρθρο κεφαλογιαννη σημερα στο sdna. O ΠΑΟΚ μας επαιξε στην πιο καυτη εδρα που θα μπορουσε να βρει αντιπαλο αυτη την εποχη , με κανα δυο τρεις διακοπες γιατι αντικειμενα πετυχαιναν τα κεφαλια των ποδοσφαιριστων μας , γιατι με βαρ πολυ πιθανον να μην ειχε δωθει το πεναλτι αφου το μαρκαρισμα του αγκουστο ηταν εκτος περιοχης , κι φυσικα με δεκα παικτες. Αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες γιατι η ομαδα δεν εχει αυτοματισμους 3 αυγουστου!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ρε σύ Αντρέα, μηδενίζεται το κοντέρ κάθε Ιούνιο και ξαναδουλεύουμε τους αυτοματισμούς από την αρχή? Η 11αδα μας είχε 2 καινούριους παίκτες, και οι δυο στην άμυνα. Τι μας λες επομένως για αδυναμία να παρουσιάσουμε αυτοματισμούς επειδή είναι νωρίς. Να χανόταν ο Μπάμπα στα όβερλαπ να σου πω ότι έχεις δίκιο. Μπροστά που όλοι ήταν και πέρσι γιατί έπαιζαν σα να μην ξέρουν ο ένας το όνομα του άλλου? Δηλαδή λέτε για υπερβολές στην κριτική, αλλά μήπως η υποστήριξη να γίνεται λίγο πιο προσγειωμένα?

Επίσης οι ίδιοι που λένε δοκάρι και μέσα καλός, δοκάρι κι έξω κακός, λένε σήμερα ότι περάσαμε, άρα τι ασκούμε κριτική. Αν σας εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα οκ, να το συζητήσουμε, αλλά το "κερδίσαμε άρα όλα καλά" δεν ξέρω, ακούγεται τελείως παράλογο σε μένα τουλάχιστον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”