Εμείς του χρόνου ή πρώτοι ή δεύτεροι πάλι τσουλου.
Εμείς θα πάρουμε γιουροπα κάποια στιγμή !
Ο Ολυμπιακός έχει 50 πρωταθλήματα.marsantos έγραψε:John τι θετικό να βρεις. Ότι τεχνοκρατικό θετικό κι αν έχει προκύψει το συναίσθημα είναι πάνω από όλα. Αυτό που κατάφερε ο γαύρος είναι αυτό που ο doom, εγώ και αρκετά παιδιά ονειρευομασταν. Να πάρουμε πρώτοι μια ευρωπαϊκή κούπα. Θα ήταν ένα παράσημο και μια λύτρωση στην τόση αδικία που έχουμε βιώσει.
Αυτό που γίνεται εδώ στην Αθήνα δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Αυτό που νιώθουν οι γαύροι μένει αξέχαστο για μια ζωή.
Όσα εκατομμύρια κι αν μπουν στα ταμεία μιας ΠΑΕ, όσους ευρωποντους κι αν μαζέψει, όσες ακριβές πωλήσεις κι αν κάνει, πάντα υπάρχει και το συναίσθημα των οπαδών το οποίο δεν αποτιμάται..
Προφανώς η ποδοσφαιρική ζωή δεν τελειώνει..
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει στόχο κάθε χρόνο το μάξιμουμ στην Ευρώπη. Όπου συμμετέχει πρέπει όλα να τα κυνηγάει. Και προφανώς ποτέ ξανά δεν πρέπει να ακουστεί η άποψη ας αφήσουμε την Ευρώπη για να πάρουμε πρωτάθλημα.
Η Ευρώπη είναι η βενζίνη που λέει κι ο doom. Μια βενζίνη όμως που μπορεί να βάλει άσβεστη φωτιά και στις καρδιές μας.
Είμασταν άτυχοι με τις ιώσεις και δεν κάναμε μεταγραφές τον χειμώνα. Αν είχες 3-4 παιχταράδες δηλαδή έλεγε το αφεντικό θα ρίξω 10 εκ να πάω τελικό θα πήγαινες. Θα τα έπαιρνες όλα. Αλλά αυτή η ομάδα έφτασε στα όρια της όταν έπαιξε με τους Βέλγους κλάταραμε. Πεσαμε στο ντεφορμάρισμα.Doomlord4 έγραψε:Όταν έγραφα για την πορεία στους 8 πως είναι απλά ένα βήμα παραπάνω,μερικοί μου την πέσανε
Στόχος είναι η κατάκτηση,αυτό έγραφα
Ευχαριστημένος από τις πορείες στους 8 στην 3η διοργάνωση,απόλυτα
Αλλά όχι για να είμαστε περήφανοι να το λέμε στα εγγονια μας
Η Κούλα έχει στα χαρτιά 2 πρωταθλήματα.tzo_1926 έγραψε:Κι άλλους 5 σερί τίτλους να πάρουμε στην Ελλάδα θα έχουμε τους μισους του βαζελου σχεδόν τα 2/3της κουλας και το κ το 20τα εκατό του γαυρου.
Αν όμως πάρουμε ένα ευρωπαϊκό κ εμείς, ή ακόμη καλύτερα αν το παίρναμε πρώτοι...
Θα μπορούσαμε να αποδομησουμε με περισσότερα επιχειρήματα τη σαπίλα των δικών τους τίτλων..
Για αυτό, μόνο μου μέλημα ΙΔΙΩΣ μετά το αήττητο κ το απίστευτο φετινό, η ευρωπαϊκή καταξίωση...
Το φετινό δεν θα ρίσκαρα να το αλλάξω με κάτιfossa έγραψε:Ο Ολυμπιακός έχει 50 πρωταθλήματα.
Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τους εγχώριους τίτλους, το φετινό δεν το αλλάζεις με τίποτα.
Δεν έγινε καμιά επιλογή άλλωστε.
marsantos έγραψε:Εγώ ζώντας μακριά από τη Θεσσαλονίκη έχω να πω το εξής. Αυτήν τη στιγμή 2 ομάδες υπάρχουν. Ο ΠΑΟΚ και ο οσφπ.
Αν καταφέρουμε φέτος να μπούμε ομίλους έστω και Europa φαίνεται να προλαβαίνουμε ένα τραίνο στο οποίο μόνο εμείς και ο γαύρος μπορούμε να είμαστε επιβάτες. Θα ξανακάνει ένα μπαμ ο βαζελος με το γήπεδο αλλά και αυτός και ειδικότερα η αεκ είναι ομάδες που αργοπεθαίνουν.
Το μόνο θετικό σήμερα είναι η αναβάθμιση των στόχων. Πλέον αφού αντίπαλος σου κατέκτησε μια καινούργια κορυφή ουσιαστικά χαρτογράφησε και για μας το μονοπάτι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μπάσκετ όπου ο ένας τράβηξε τον άλλον προς τα πάνω και άρχισαν τα ευρωπαϊκά να έρχονται συνεχώς από τη δεκαετία του 90 και μετά. Προφανώς αυτό δε μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Όμως μόνο και μόνο που αντί να λέμε πάμε για μια καλή πορεία στην Ευρώπη θα λέμε φέτος πάμε να το πάρουμε, είναι αναβάθμιση στόχων, ρητορικής και απαιτήσεων, γεγονός που θα φέρει περισσότερα πράγματα και στο εγχώριο σκηνικό.