ΑποστόληςΑ έγραψε:ΟΚ Darkm4n, απλά διαφωνούμε.

Εμένα αν με ρωτούσες σαν dnaΠΑΟΚ τι παίχτες χρειαζόμαστε θα σε έλεγα Επιθετικό σαν τον Livaja 10άρι στυλ σαν του γαυρού ο James Rodríguez και αριστερό εξτρέμ όπως τον Μιτρίτσα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΟΚ Darkm4n, απλά διαφωνούμε.
Δεκτόν.Darkm4n έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:ΟΚ Darkm4n, απλά διαφωνούμε.Φίλε μου απλά σε λέω εκεί τι έπαιζε στις ομάδες αυτές και τον έφερε ο Boto διότι παίζαμε προκριματικά Ευρώπη και κυκλοφορούσε ελεύθερος.
Εμένα αν με ρωτούσες σαν dnaΠΑΟΚ τι παίχτες χρειαζόμαστε θα σε έλεγα Επιθετικό σαν τον Livaja 10άρι στυλ σαν του γαυρού ο James Rodríguez και αριστερό εξτρέμ όπως τον Μιτρίτσα.
Και θα έβγαινε ο Λουτσεσκου να πει για μεταγραφές ;nunies4 έγραψε:Και στο χθεσινο αρθρο του ο Κολκας αυτο αναφερει...Μια μεταγραφη (Μαρτινς) και ΑΝ...
Απο το 2-3 κινησεις πηγαμε στο μια και αν...
Θα προτιμούσα (όχι οτι μου πέφτει λόγος βέβαια), να μην ανοίξει. Ψυχοφθόρα κατάσταση. Ταλαιπωρία.papwolf έγραψε:Φέτος θα ανοίξει τόπικ χειμερινών μεταγραφών ή πάμε κατευθείαν για καλοκαίρι?
Αυτό για Κούτσια και Τζίμα το γράφουν οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ24Μπαρκαρούτσος έγραψε:Α, νόμιζα ότι αυτό γράφουν οι αρδ.