Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Εμένα ο Μπαμπά δε με χαλάει. Δεν πιστεύω όμως οτι θα κλείσει σε μας. Εχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο κ νομίζω οτι ειναι πολλα τα λεφτά για να τα χαρίσει. Αντίστοιχα πιστεύω οτι η Τσέλσι για να του δώσει αποζημίωση θα κοιτάξει να εξαντλήσει τα περιθώρια μιας πώλησης. Ενδεχομένως και σα μέσο πίεσης ωστε να πάρει λιγότερα ο παίκτης κ να φύγει σαν ελεύθερος. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το οτι δεν έχουμε αριστερό μπακ (ούτε ο αντρε ούτε ο Τσαούσης ούτε ο ταχατος ούτε ο Μπαλογιάννης μπορουν να στηρίξουν την ομάδα μεχρι το τέλος των μεταγραφών) με κάνουν να πιστεύω οτι δεν ειναι αυτός ο εκλεκτός.
Νομιζω το ξερουν αυτο και δεν θα κανουν το λαθος να τον ανανεωσουν...joshua έγραψε:O Mπισεσβαρ εχει υποχρεωσεις με εθνικη 5,8 και 12 Ιουνιου...21 αρχιζει η προετοιμασια...Αν ανανεωσει τι θα δουν τα ματακια μας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κρεσπο και αντρε πρεπει να μεινουν για το παρον αλλα και για το μελλον για να υπαρχει και μια ομαλη μεταβαση στην νεα φουρνια παικτων αλλα και για να μην διαταραχθουν οι σχεσεις τους με το κλαμπ γιατι πιστευω και οι δυο στην μετεπειτα καριερα τους μακρια απο τους αγωνιστικους χωρους μας ειναι πολυ χρησιμοι.
για τον σβαμπ ειμαι 50-50 πραγματικα, αν δεν θες να διπλασιασεις τα λεφτα που θα προτεινεις στον σβαμπ ( 4 -4,5
κατοσταρικα ) κρατα τον γιατι το σχεδιο να φερεις παικτη με τα ιδια λεφτα υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να αποτυχεις και να μην φερεις εναν value for money σαν τον σβαμπ, κρατα τον ξερεις τι θα του ζητησεις ξερεις και τι θα σου δωσει.
για τον μπισε ειμαι πραγματικα κατα του να μεινει ,πλεον πιστευω δεν μπορει να βοηθησει και οτι πρεπει να ερθει ενα δεκαρι να κανει νουμερα ,ο μπισε δυστηχως δεν μπορει να γραψει γκολ-ασιστ κατι που ειναι απαραιτητο για την θεση αυτη, πραγματικη εμμονη λουτσε αν ανανεωσει πιστευω ουτε με σωστη διαχειρηση πλεον μπορει να βοηθησει ο μπισε.
υγ πρεπει να γινει τουλαχιστον μια αλλαγη στους 5 του κεντρου και σιγουρα ποιοτικη αλλαγη, το ποιος θα αποχωρησει ας το αποφασισουν αυτοι που αμοιβονται αδρα δεν γινεται να βλεπουμε ολοι οτι κατι πρεπει να αλλαξει στο κεντρο και να μην το βλεπουν αυτοι, το να μεινει η ιδια 5αδα το θεωρω καταστροφη ακομα και αν κανεις αμυνα μπετον και επιθεση φωτια το να πας με αυτην την 5αδα του κεντρου θα ψαχνεις παικτη τον γεναρη εχοντας κανει σιγουρα στραβη σε καποια απο τις τρεις διοργανωσεις,σιγουρα ομως λεω οτι δεν ειναι προταιραιοτητα μια κινηση στο κεντρο υπαρχουν θεσεις που πρεπει να τρεξουμε πολυ γρηγορα για ενισχηση και η επιθεση ειναι μια γραμμη που στερηθηκαμε ποιοτητας και πρεπει να την βρουμε.
ΠΑΟΚ
για τον σβαμπ ειμαι 50-50 πραγματικα, αν δεν θες να διπλασιασεις τα λεφτα που θα προτεινεις στον σβαμπ ( 4 -4,5
κατοσταρικα ) κρατα τον γιατι το σχεδιο να φερεις παικτη με τα ιδια λεφτα υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να αποτυχεις και να μην φερεις εναν value for money σαν τον σβαμπ, κρατα τον ξερεις τι θα του ζητησεις ξερεις και τι θα σου δωσει.
για τον μπισε ειμαι πραγματικα κατα του να μεινει ,πλεον πιστευω δεν μπορει να βοηθησει και οτι πρεπει να ερθει ενα δεκαρι να κανει νουμερα ,ο μπισε δυστηχως δεν μπορει να γραψει γκολ-ασιστ κατι που ειναι απαραιτητο για την θεση αυτη, πραγματικη εμμονη λουτσε αν ανανεωσει πιστευω ουτε με σωστη διαχειρηση πλεον μπορει να βοηθησει ο μπισε.
υγ πρεπει να γινει τουλαχιστον μια αλλαγη στους 5 του κεντρου και σιγουρα ποιοτικη αλλαγη, το ποιος θα αποχωρησει ας το αποφασισουν αυτοι που αμοιβονται αδρα δεν γινεται να βλεπουμε ολοι οτι κατι πρεπει να αλλαξει στο κεντρο και να μην το βλεπουν αυτοι, το να μεινει η ιδια 5αδα το θεωρω καταστροφη ακομα και αν κανεις αμυνα μπετον και επιθεση φωτια το να πας με αυτην την 5αδα του κεντρου θα ψαχνεις παικτη τον γεναρη εχοντας κανει σιγουρα στραβη σε καποια απο τις τρεις διοργανωσεις,σιγουρα ομως λεω οτι δεν ειναι προταιραιοτητα μια κινηση στο κεντρο υπαρχουν θεσεις που πρεπει να τρεξουμε πολυ γρηγορα για ενισχηση και η επιθεση ειναι μια γραμμη που στερηθηκαμε ποιοτητας και πρεπει να την βρουμε.
ΠΑΟΚ
Πως δεν εχει καλους ελευθερους εχει για την θεση 10 δλδ δεν εχει ; Adama Traoré απο Hatayspor / Jean-Paul Boëtius απο Maintz / Jarlan Barrera απο Atlético Nacional / Haris Hajradinovic απο Kasimpasa ;
αρ.μπακ δεν εχει; Rafa Soares απο Guimaraes / Guilherme Guedes απο Chapecoense / Charalampos Lykogiannis απο Cagliari / Fabrizio Angileri απο River Plate
εχει και καλους ελευθερους 8αρια κ κεντρικους αμυντικους να μη πληρωσεις!
αρ.μπακ δεν εχει; Rafa Soares απο Guimaraes / Guilherme Guedes απο Chapecoense / Charalampos Lykogiannis απο Cagliari / Fabrizio Angileri απο River Plate
εχει και καλους ελευθερους 8αρια κ κεντρικους αμυντικους να μη πληρωσεις!
- abc_o_ karpouzas
Ρε ζινολα;GINOLA έγραψε:Πάντως μπορεί όλοι να λέτε ποσο θέλει τους ίδιους ο ραζβαν αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο λουτσε έχει μεγάλο κόλλημα σε αυτό όσον αφορά τους χαφ.θελει οι χαφ να έχουν δουλέψει μαζί του γιατί εκεί θεωρεί ότι είναι το σημείο της συνοχής.
Η πρόταση σε σβαμπ να σου πω την αληθεια με κάνει να πιστεύω ότι ο αουγκουστο είναι υπό παραχώρηση και θα έρθει νέος εκεί. Δλδ μου κανει αρκετά πιθανο να ειπε ο ραζβαν " αν πουλήσουμε αουγκουστο,δεν κρατάμε και σβαμπ να έχουμε έναν ακόμη που ξέρω στα χαφ"
Μετά να πεις τι είπε... Γιατί εάν δεν το πεις και τελικά αποδειχθεί ότι..δεν άκουσες καλά...μαυρο φίδι που μας έφαγε....
Θα γίνει εδώ μέσα....της ταναπου το καγκελο..
Για τις ανανεώσεις πιστεύω έγινε συμβιβασμός ανάμεσα σε Μποτο και Λουτσεσκου.
Για Μπαμπα, εννοειτε ειναι ο καλυτερος αριστερο μπακ που ειχαμε την τελευταια αλλα απιθανο το κοβω μετα το περσινό στραπάτσο.
Δεν ξερω ποιος κανει ρεπορταζ στο σταρ, η Τουνη;
Για Μπαμπα, εννοειτε ειναι ο καλυτερος αριστερο μπακ που ειχαμε την τελευταια αλλα απιθανο το κοβω μετα το περσινό στραπάτσο.
Δεν ξερω ποιος κανει ρεπορταζ στο σταρ, η Τουνη;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Ναι αλλα αφήσαμε χωρις ανανεωση Βαρελα, Ζιφκο, Πασχαλακη και Μιτριτσα 
Επισης ο Μποτο δεν κανει μεταγραφη ανω των 26-27.
Επισης ο Μποτο δεν κανει μεταγραφη ανω των 26-27.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 30 Μάιος 2022, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πότε μη λες ποτέМир έγραψε:Ναι αλλα αφήσαμε χωρις ανανεωση Βαρελα, Ζιφκο, Πασχαλακη και Μιτριτσα
Επισης ο Μποτο δεν κανεο μεταγραφη ανω των 26-27.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντωμεταξυ κουλα,γαυρος,βαζελος αναμενεται να κανουν πανω 8-9 μεταγραφες,ισως μονο ο γαυρος λιγοτερες, για αυτο και εμεις καναμε προταση ανανεωσης στους 4,για να τους χτυπησουμε σε θεματα ομοιογενειας...
Πάντως με 300-350 το χρόνο που ακούγεται ότι είναι οι προτάσεις που έγιναν,σίγουρα δε βρίσκουμε καλύτερους ελεύθερους.
Αυτό αφορά καθαρά και μόνο την τωρινή τους αγωνιστική αξία.
Όπως έχω ξανά γράψει,αυτούς δεν τους πληρώνεις μόνο για το αγωνιστικό, η προσφορά τους είναι πολύπλευρη.
Αν ισχύουν αυτές οι προσφορές, θεωρώ ότι θα μείνουν μόνο οι Κρεσπο ,Βιερινια.
Ο Μπισε θα ψάξει κάτι καλύτερο οικονομικά και ο Σβαμπ πιστεύω ότι αυτά τα λεφτά μπορεί να τα βρει στη χώρα του.
Αυτό αφορά καθαρά και μόνο την τωρινή τους αγωνιστική αξία.
Όπως έχω ξανά γράψει,αυτούς δεν τους πληρώνεις μόνο για το αγωνιστικό, η προσφορά τους είναι πολύπλευρη.
Αν ισχύουν αυτές οι προσφορές, θεωρώ ότι θα μείνουν μόνο οι Κρεσπο ,Βιερινια.
Ο Μπισε θα ψάξει κάτι καλύτερο οικονομικά και ο Σβαμπ πιστεύω ότι αυτά τα λεφτά μπορεί να τα βρει στη χώρα του.
bane και αυτα περι πολυπλευρης προσφορας ειναι λιγο υπερβολες...Πιο πολυ εκνευρισμο προκαλει σε εναν παικτη του ροστερ να βλεπει τον Μπισεσβαρ να ανανεωνει και να παιζει στη θεση του παρα ικανοποιηση...
Και εμείς 8 σίγουρα θα κάνουμε ασχέτως των 4 ανανεώσεων. Πάλι τα ίδια θα λέμε;
Ότι υπάρχει το ενδεχόμενο για ακόμα ένα καλοκαίρι να μαδάμε την μαργαρίτα και να περιμένουμε μέχρι τέλος Αυγούστου τον Μπαμπα με ξεπερνάει....
7 τουλάχιστον και επιπλέων ανάλογα με τις πιθανές πωλήσεις (Αγκουστο, Μιχαϊ, Ζαμπα, Τσολακ)