Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Ε μα βλεπεις την υπερβολη σου? Σκαρμουτσος ο Ολιβειρα μωρε?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Ολιβέιρα καλός χρυσός αλλά δυο χρόνια στην Ελλάδα διαφορά δεν έκανε. Αν παίρναμε τον Λιβαγια πχ θα μιλούσαμε διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση σαπάκι δεν είναι .
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε Τζος, αφού καταλαβαίνεις τί λέω. Γιατί δε μπορούμε να συνεννοηθούμε αφού κατά βάθος μπορούμε? Δε συγκρίνω , λέω τί υπερβολές θα γραφοντουσαν.

Anyway δε θέλω να κουράζω άλλο , πλέον περιμένουμε το χορτάρι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:........

Υ.Γ Με σενα καρπουζα εχω παψει καιρο να ασχολουμαι...Μονος σου τα γραφεις,μονος σου απαντας,μονος σου κανεις διαλογο...

:?: :?:

ελευθερος ανθρωπος εισαι...

ουτε εγω ουτε κανενας αλλος σε υποχρεωνει να ασχοληθεις με εμενα

εγω εκανα ενα σχολιο και μια διευκρινηση σε κατι που ειδα ...ετυχε να ... εισαι ... μεσα
καμια προθεση δεν εχω να ...ανοιξω ...διαλογο με εσενα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

gika έγραψε:Ο Ολιβέιρα είναι ένας καλός παίκτης. Ναι, ήθελα κατι καλυτερο αλλά αυτόν αποφάσισαν στην ΠΑΕ οπότε περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο. Η ένσταση μου εμένα είναι για τον Τειλορ που δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, και για το ότι δεν έχουμε κλείσει θέσεις που πονάνε όπως χαφ και αριστερό μπακ.
Αυτο ακριβως.
μεχρι τωρα οι 2 μας μεταγραφες ειναι

1. ενας καλος παικτης που δεν εκανε τη διαφορα 2 χρονια στην Ελλαδα ( ειδικα στα ντερμπι) και δεν τον λες και φτηνο

2. ενα επιεικως μετριο στοιχημα, που δεν πειθει κανενα οτι ειναι καλυτερος οχι του Ματος, ουτε καν του Ροντριγκο.

ΜΑΚΑΡΙ να βγουν και οι 2, αλλα οι προδιαγραφες τους δεν με πειθουν. Τα λεφτα δινονται, αλλα θα πιασουν τοπο;
To " η ΠΑΕ ξερει", " ειναι η δουλεια τους κτλ" επισης δε με πειθει μετα απο 2 χρονια που δεν εχουμε πιασει μεταγραφη.

Το οτι εκφραζω την αγωνια μου, ειναι επειδη ειμαι ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ουτε του Λουτσεσκου, ουτε του Γκαρσια, ουτε του Ιβαν. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, θα χαρω παρα πολυ να γινω ρομπα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

gika έγραψε:Ο Ολιβέιρα είναι ένας καλός παίκτης. Ναι, ήθελα κατι καλυτερο αλλά αυτόν αποφάσισαν στην ΠΑΕ οπότε περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο. Η ένσταση μου εμένα είναι για τον Τειλορ που δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, και για το ότι δεν έχουμε κλείσει θέσεις που πονάνε όπως χαφ και αριστερό μπακ.
ασχολησου με το μπαμπιγκτον
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Στην λιστα των ελευθερων φορ, σε αυτα τα λεφτα που φαινεται οτι θα παρει ο Ολιβειρα, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος με την ποιοτητα και το βιογραφικο του Νελσον.

Το εγραψα και χθες, μην κοιτατε μονο το συμβολαιο του ποδοσφαιριστη. Οταν για τον Κρμεντσικ θες κοντα στα 3εκ συν το συμβολαιο του και για τον Ολιβειρα θα δωσεις για 2 χρονια λιγοτερα απο το ποσο αγορας του Τσεχου, ειναι σημαντικο.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ειμαστε για γελια ξανα.... και το κακο ειναι οτι δεν μαθαινουμε με τιποτα.
Περσι ειδαμε μια ομαδα μετα τα ευρωπαικα και την αποχωρηση Ακπομ Πελκα που ηταν για κλαματα.
Μας εκανε πλακα ακομη και η ομονοια λευκωσιας. Για τετοιο χαλι μιλαμε.Μετα φευγει και ο Γιαννουλης και γινομαστε ακομα χειροτεροι. Ερχονται οι μεταγραφες Ιαννουαριου και παιρνεις Κρεμντσικ και Ουαρντα και γινεται νεκρανασταση. Η ομαδα αρχιζει και εχει σφυγμο. Μετα απο 2 μηνες ανελπηστα βλεπουμε ενα ποδοσφαιρικο θαυμα. Ο Μπαμπα γινεται ο Μπαμπα της Τσελσι. Παικτης αλλου επιπεδου και η ομαδα παει τελικο με τον γαυρο οπου για 70 λεπτα ειναι καλυτερη απο το σιχαμα.
Και τι κανουμε εμεις; Αφηνουμε το σεντερ φορ που τον αναστησαμε και μας αναστησε!!!!!!! Παιζει να φυγει και ο Μπαμπα (ελπιζω οχι ). Μενει ο Ουαρντα που ειχε θεματα ο προπονητης μαζι του παλια . Ερχεται ο Μπισερβαρ που δεν κανει ουτε για την Λεμεσο και μενει ο Καγκαβα που οποτε τον βλεπαμε περσι τον λυπομασταν!!!!!!!!!
Και δινουν 1 εκατομμυριο το χρονο για εναν παικτη με προβλημα στους κοιλιακους!!!! παικτη με κακο χαρακτηρα και συμπεριφορα βεντετας και με μια χαλια χρονια.
Αυτος ο παικτης 2 χρονια στην Ελλαδα δεν εχει σκοραρει ποτε εναντιων καλης ομαδας. Ουτε με γαυρο ουτε με μας εβαλε ποτε του γκολ. Ακομα και με τον ρουλη δεν εχει σκοραρει. Εβαλε με το ζορι ενα γκολ στον πεθαμενο βαζελο. Ολα τα γκολ του ειναι με λαρισσες και λαμιες.... Αυτον πηραμε και περαστικα μας.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Λεμεσος4 έγραψε:Ειμαστε για γελια ξανα.... και το κακο ειναι οτι δεν μαθαινουμε με τιποτα.
Περσι ειδαμε μια ομαδα μετα τα ευρωπαικα και την αποχωρηση Ακπομ Πελκα που ηταν για κλαματα.
Μας εκανε πλακα ακομη και η ομονοια λευκωσιας. Για τετοιο χαλι μιλαμε.Μετα φευγει και ο Γιαννουλης και γινομαστε ακομα χειροτεροι. Ερχονται οι μεταγραφες Ιαννουαριου και παιρνεις Κρεμντσικ και Ουαρντα και γινεται νεκρανασταση. Η ομαδα αρχιζει και εχει σφυγμο. Μετα απο 2 μηνες ανελπηστα βλεπουμε ενα ποδοσφαιρικο θαυμα. Ο Μπαμπα γινεται ο Μπαμπα της Τσελσι. Παικτης αλλου επιπεδου και η ομαδα παει τελικο με τον γαυρο οπου για 70 λεπτα ειναι καλυτερη απο το σιχαμα.
Και τι κανουμε εμεις; Αφηνουμε το σεντερ φορ που τον αναστησαμε και μας αναστησε!!!!!!! Παιζει να φυγει και ο Μπαμπα (ελπιζω οχι ). Μενει ο Ουαρντα που ειχε θεματα ο προπονητης μαζι του παλια . Ερχεται ο Μπισερβαρ που δεν κανει ουτε για την Λεμεσο και μενει ο Καγκαβα που οποτε τον βλεπαμε περσι τον λυπομασταν!!!!!!!!!
Και δινουν 1 εκατομμυριο το χρονο για εναν παικτη με προβλημα στους κοιλιακους!!!! παικτη με κακο χαρακτηρα και συμπεριφορα βεντετας και με μια χαλια χρονια.
Αυτος ο παικτης 2 χρονια στην Ελλαδα δεν εχει σκοραρει ποτε εναντιων καλης ομαδας. Ουτε με γαυρο ουτε με μας εβαλε ποτε του γκολ. Ακομα και με τον ρουλη δεν εχει σκοραρει. Εβαλε με το ζορι ενα γκολ στον πεθαμενο βαζελο. Ολα τα γκολ του ειναι με λαρισσες και λαμιες.... Αυτον πηραμε και περαστικα μας.
Μας εχει βαλει γκολ εμας κ με τον γαυρο εχει ασιστ επισης η λαμιες κ οι λαρισσες σ δινουν πρωταθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 10:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Το μεσημέρι σύμφωνα με το metropolis, ο Ολιβειρα θα είναι εδώ.

@Barlow get ready
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο μπισεσβαρ τελειωσε ο δανεισμος του δεν ηρθε για να μεινει μην γραφετε οτι σας ερθει..οταν τελειωνει ο δανεισμος ενος παικτη και εχει συμβολαιο τι θες να κανει να τον πει κατσε σπιτι σου δεν τηλεοραση ? για να πεις γυρισε ο μπισεσβαρ θα το πεις αν τον δεις μετα την προετοιμασια στα ματς της ομαδας μεχρι τοτε βγαλτε χολη για κατι αλλο...τωρα τα αλλα τα κλασσικα που διαβαζουμε εδω και ενα μηνα
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Εγώ θα πω μακάρι ο Ολιβέιρα να βγει Αναστασάκος της Πορτογαλίας γιατί ο Λιάκος με προπονητή που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο ήταν ένα από τα πιο τίμια φορ που έχω δει στα ασπρόμαυρα

Επίσης ο τίτλος εξυπηρετεί και όσους θέλουν να γκρινιάζουν πριν ο παίχτης πατήσει χορτάρι , win win που λέει και ο κόλκας

Ας το δέσουμε, να το βάλουμε και στην φανέλα να τελειώνουμε
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ας μην γραψω τι λεγοταν για κρμεντσικ εδω οταν τον πηραμε εγω αυτο που προσπαθω να πω τοσο καιρο ειναι περιμενετε να δειτε καποιον μην τον κανετε παιχταρα η αχρηστο χωρις να τον δειτε αυτο κ τελειωνω εδω γιατι κουραζει το ολο θεμα δεν εχουμε χαφ κ ασχολουμαστε με τον ολιβειρα π εκλεισε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

loukas karadimos έγραψε:Εγώ θα πω μακάρι ο Ολιβέιρα να βγει Αναστασάκος της Πορτογαλίας γιατί ο Λιάκος με προπονητή που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο ήταν ένα από τα πιο τίμια φορ που έχω δει στα ασπρόμαυρα
Αυτό ακριβώς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

makispaspartou έγραψε:Ο Ολιβέιρα καλός χρυσός αλλά δυο χρόνια στην Ελλάδα διαφορά δεν έκανε. Αν παίρναμε τον Λιβαγια πχ θα μιλούσαμε διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση σαπάκι δεν είναι .
Και ο ΜΠΕΡΜΠΆΤΩΦ στον ΠΑΟΚ δεν έκανε καμία διαφορά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”