Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

steven123

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από steven123 »

Η πολύνοπουλου δεν νομίζω να φύγει πραγματικά. Πότε της δεν έπαιξε εκτός Θεσσαλονίκης . Ακόμα και όταν δεν είχε πρόταση έπαιξε στην νέα γενεά που ήταν στην α2 Θεσσαλονίκης. Και ο ΟΣΦΠ έχει ξαναδηλωσεί ενδιαφέρον αλλά αρνήθηκε. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται ο ΠΑΟΚ να την αφήσει να φύγει ειδικά αφού ο Αμοιρίδης δήλωσε ότι θέλει καλύτερες Ελληνίδες. Δεν πρόκειται να αφήσει μια από τις δύο καλύτερες ελληνιδες κεντρικούς να φύγει. Όσο για την da yeong αποκλείεται να παίξει σε ΟΣΦΠ ΠΑΟ αφού έχουν Στέλλα και Αθήνα Πάντως ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Άλμπα Μπαζ . Όταν έπαιξαν με ΠΑΟΚ ο προπονητής τους δήλωσε ότι η Lee είναι ίσως η καλύτερη πασαδόρος στον κόσμο. Ναι υπερβολή αλλά προφανώς την θέλει πάρα πολυ για αυτό το ειπε
Keizer

Δημοσίευση από Keizer »

Η πολυνοπουλου με την μυρίδου είχαν πάιξει α2 όχι επειδή δεν είχαν προτάσεις, αλλά γιατί υπήρχε
δικαστική διαμάχη με τους μακεδόνες.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Μιας και δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο, ας αναφέρω κάτι που είδα στο γνωστό twitter λογαριασμό, που είναι πολύ πιο αξιόπιστος από τους ρεπόρτερ ΠΑΟΚ...

Το προφίλ της Γιαε άλλαξε σε "looking for a club" από το γραφείο μάνατζερ που βρίσκεται στην Αθήνα.

Πολλές υποθέσεις μπορούν να γίνουν, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ μάλλον τι παίχτηκε με τη Γιάε φέτος.

Σίγουρα δεν θα μάθουμε από αυτόν που είχε δει τη Γιάε στη Μίκρα, και από αυτούς που έγραφαν ότι σίγουρα θα είναι στην ομάδα τέλος Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Μην δινεις πολυ σημασια, εχουν φαγωθει οι φανς για το που θα πανε τη νεα χρονια οι διδυμες :lol:

Ειδα και Κορεατικο αρθρο βασισμενο σε επιθυμιες και εικασιες των φανς, σαν τα Κορεατικα ΑΡΔακια δεν εχει χαχα :roll:

Πολλα θα ακουστουν, ειναι νωρις ομως ακομα νομιζω

Σε κανα μηνα πιστευω θα εχουμε υποψιν μας περισσοτερες και πιο αξιοπιστες πληροφοριες, εγω το μονο που ελπιζω - οπως ειπα και στο κειμενακι μου - ειναι ΗΔΗ να εχουμε κανει μια πρωτη επαφη με τη Ντα Γιονγκ, να ειναι η παραμονη της δηλαδη, μια αξιολογη επιλογη στο μυαλο της...

ΥΓ. Κανα φιλικο δεν εχω ακουσει να κλεισαμε μεχρι να ξεκινησει ο προημιτελικος, γνωριζεις τιποτα?

ΥΓ2. Descartes, η κοπελα με τις μεταφρασεις έκανε το κομματι που γυρνανε απο το γηπεδο (μαζι με τη φιλη της)

[youtube]nPP_gLB48-M[/youtube]

ΥΓ3.Δυστυχως δεν υπάρχει στο βιντεο το κομματι που την ρωτουσαν για την Γιαε ή για το δικο της μελλον...

Νομιζω μπορει να την κρατησει ο Αμοιριδης, εχει ελπιδες

Την βλεπεις με το καφεδακι της (που σχολιαζει οτι εχει μπει κι αυτη στο coffee culture που εχουμε στη Θεσσαλονικη) :lol:

Εχει γινει Θεσσαλονικια χαχα

ΥΓ4. Πολύ σημαντικό να μείνει σταθερή πασαδόρος, μακάρι να γίνει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος miburosaito την Σάβ 02 Απρ 2022, 13:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Όχι δεν είδα κάτι, το μόνο νεότερο που διάβασα είναι μια ανάλυση του Λεμονίδη για την τακτική Φενόλιο στο ματς με Παο...Οι δικοί μας δεν ασχολούνται...

Πάντως, σήμερα έχει φιλικό η Εθνική Νεανίδων στο Βότση που παίζουν και οι δικές μας, ενώ το επόμενο Σ/Κ έχει τον προκριματικό όμιλο για το Ευρωπαϊκό στη Θεσσαλονίκη.

Πρόγραμμα για τα πλέι οφ δεν έχω δει επίσης κάπου, αυτό που θυμάμαι είναι μια απάντηση της Ξανθοπούλου στον Κορεάτη ρεπόρτερ μας, ότι μάλλον ξεκινάνε στις 13/4.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ωραία χαλαρή συζήτηση. εκθειάζει την ομορφιά των παικτριών της ομάδας μας, ειδικά της Κλέπκου και της Αννας. Ειδική μνεία και σε Ηλιοπούλου και Μαρτίνα. Δικαίως θα προσέθετα. Φαίνεται αγαπημένη Ομάδα. Είναι ικανό το δέσιμο να την κρατήσει και του χρόνου? Στο τέλος του βίντεο τη ρώτησαν πλαγίως και για τη βακιφ :( .

Θα δείξει... και εγώ πιστεύω οτι αν θέλει ο Αμοιρίδης θα την κρατήσει. Πάντως δεν γίνεται να αλλάζουμε πασαδόρο κάθε σεζόν. Χρειάζεται σταθερότητα στη συγκεκριμένη θέση. Θα ήθελα πολύ να μείνει, το θεωρώ προτεραιότητα. Αν δε μείνει, για 100στή φορά θα γράψω οτι θέλω την Ηλιοπούλου βασική για τα επόμενα πολλά χρόνια με τη Μεροδουλάκη απο δίπλα.

Είχαμε κανένα νέο για τις ημερομηνίες των Play Off? Νομίζω οτι παίζουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο??

Ο προπονητής πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και μιλαει για το Πρωτάθλημα. Χωρίς άγχος, πάμε να το διεκδικήσουμε!

:pano: :pano: :pano: :pano:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η πρωτη απο τις δυο ομαδες,που θα ανεβουν στην Α1, ειναι ο ΖΑΟΝ
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

ο Ζηρινειος απο τις ιστορικοτερες ομαδες του γυναικειου volley.Exει εδρα την Κηφισια
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Δεν ξέρω άμα το έχετε διαβάσει αλλά χθές βγήκε άρθρο στο οποίο λέει ότι η ULTINITY SPORTS, που είναι και το ελληνικό γραφείο μάνατζερ των δίδυμων, έχει βγάλει διάθεσιμες για μεταγραφή και τις 2 και σε συνεννόηση και με το τουρκικό γραφείο που τις εκπροσωπεί, την CAAN (η γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών έχει και γραφείο μάνατζερ).

Και στα 2 γραφεία βέβαια που επισκέφτηκα, μόνο το ULTINITY έχει την Γιάε available για μεταγραφή, ενώ η Ντάε είναι ακόμα unavailable και στα 2.

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει το άρθρο αλλά μπορείτε να μπείτε και εσείς στα σάιτ των 2 γραφείων από αυτά τα λινκ:
https://www.ultinitysports.com/women-players/
http://www.caanathletics.com/index.php/women-players#

Και να διαβάσετε το άρθρο εδώ:
https://www.archyde.com/sisters-lee-jae ... in-greece/
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Οπως ειπα και στον fuzztone, αγνοησε το - δεν εχει αξια. Αυτος ειναι ο Ελληνας αντιπροσωπος του Τουρκικου γραφειου, δεν ειναι εχει και πολυ νοημα προς το παρον αυτη η αναρτηση (η Γιαε θα ειναι Κορεα για αρκετο καιρο ακομα μεχρι να γυρισει σε δραση).

Σε προσφατη ερωτηση που του εκανα σε DM διεψευσε ολα τα σεναρια (για την Ντα Γιονγκ κυριως), μου απαντησε εντελως διπλωματικα.
Εγω καταλαβαινω οτι ειναι νωρις ακομα...

Οι φημες που βγηκαν σε αρθρα ειναι βασισμενα σε ποστ και αναρτησεις απο φανς, μιλαμε για (Κορεατικη) δημοσιογραφια επιπεδου.... :lol:

ΥΓ. Βγηκε φωτογραφια της Γιαε απο φαν της στην Κορεα μετα απο ποοοοολυ καιρο, πολυ αδυνατισμενη την ειδα....
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Παναθηναϊκός: Ξαφνική απόλυση Οικονόμου και συμφωνία με Γκάιτς

Την ξαφνική απομάκρυνση του Κυπελλούχου προπονήτη του Αποστόλη Οικονόμου και σχεδόν ταυτόχρονα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπράνκο Γκάιτς ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η απώλεια της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν, πιθανότατα, η αιτία της απομάκρυνσης του επιτυχημένου Έλληνα κόουτς στον οποίο ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε με μια λιτή ανακοίνωση "Καλή συνέχεια".

Αλλο κουλο και τουτο.....

Μπραβο τους που καταφεραν να κανουν κινηση ακομα πιο ακαταλαβιστικη απο τις δικες μας :roll:

Οχι, ενα μπραβο το αξιζουν :lol:

Καλος προπονητης ο Γκαιτς αλλα εντελως καταστροφικη κινηση ακριβως πριν τα playoffs να αλλαζεις προπονητη, ισως κατι εσωτερικο να παιζεται που δεν το ξερουμε?

Με αυτα και με αυτα ο γαβρος γινεται παλι το (μεγαλο) φαβορι να παρει το πρωταθλημα, απο εκει που ειχε το χειροτερο ξεκινημα απο τους τρεις...
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Κι εγω νομιζω οτι ο βαζελος εβαλε αυτογκολ,με την αλλαγη προπονητη στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο. Ο χρονος θα δειξει.....
Άβαταρ μέλους
Descartes

Στον ΠΑΟ υπήρχε έντονη πίεση απο την αρχή της χρονιάς. Απο τα φιλικά ακόμη. Η χρονιά τους ήταν άψογη, τερμάτισαν πολύ πιο μπροστά απο τον ΠΑΟΚ, ισοβάθμισαν με τον ΟΣΦΠ και κέρδισαν και το Κύπελλο. Στην Ευρώπη τα πήγαν περίφιμα. Δεν καταλαβαίνω που νομίζαν οτι θα έφταναν με αυτό το ρόστερ. Αυτοί νομίζουν οτι θα πρωταγωνιστούν στο Champions League ή θα παίζουν για πλάκα στην Ελλάδα και θα κερδίζουν το ένα ντάμπλ μετά το άλλο, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήδη έκαναν σημαντικό άλμα στην ποιότητα απο πέρσι, και φυσικά κέρδισαν και το Κύπελλο.

Η νοοτροποία των αναλώσιμων προπονητών τους οδήγσε στην εύκολη λύση της αντικατάστασης του προπονητή τους πριν(!) τα Play Off. Οκ, δικό τους πρόβλημα.

Θυμάμαι το νέο προπονητή απο τη δουλειά του με τον ΑΟ Θήρας. Κλασσικός, αντιπαθέστατος, Βαλκάνιιος :mrgreen: . Έχει νοοτροποία νικήτη και ο ΑΟ Θήρας έπαιξε πολύ ωραίο Volley. Εκνευριστικότατος ως αντίπαλος.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τις αναρτήσεις για τις δίδυμες, είναι ότι θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι είναι διαθέσιμες για του χρόνου, και ότι δέχονται προσφορές.

Από τη στιγμή που (πιθανότατα) δεν έχει συμφωνήσει με την ομάδα για του χρόνου, είναι περίπου αναμενόμενο.

Πιθανολογώ ότι η διοίκηση θα θέλει να δει τι θα κάνουμε στα πλέι οφ, και μετά να αποφασίσει.

Υ.Γ. για τον Πάο και την αλλαγή προπονητή, μας βολεύει πιστεύω γιατί δεν θα προλάβει να κάνει κάτι ιδιαίτερο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ας περάσουμε όμως την Άεκ και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Descartes

O Χαριτωνίδης ανέλαβε τα Πεύκα?

To πρόγραμμα των Play Off βγήκε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”