Οχι,ειναι φλωροφατσας,ακομα κ ο Σιτζουνε ειναι πιο αντρας
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Kabamaru11
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Μαντζουκιτς και ηλικια δεν χωρανε στην ιδια προταση αδερφε μου! Απο το τερμα πανω ραφι φορ ειναιGospi έγραψε:Μαντζουκιτς? 34μιση χρονων? Σε τι κατασταση ειναι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ειναι ρε Αποστολη ο ρεμπε, κανας χαζος να δουλευει κυριακατικα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ήμουν εγώ ο Ιβάν και ο Ρέμπε στις 3 του μήνα δεν μου έφερνε τους δύο παίκτες που χρειάζεται η ομάδα, στις 4 θα πήγαινε από κει που ήρθε.

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Το μονο ερωτημα ειναι αν του κανουμε εμεις, το αντιστροφο παραειναι ρητορικη ερωτηση.Απο το μυαλο σου το εβγαλες ως ευσεβη ποθο ή υπαρχει καπου ως πληροφορηση/φημη/πορκια?
Όχι απλά έψαχνα στο τρανσφερμαρκτ και είπα να ρωτήσω τους ειδικούς εδώ μέσα γιατί νομίζω είχαμε τη συζήτηση του το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά
-
Καλή χρονιά εύχομαι. Ο ρεμπε λέει καμιά καλημέρα με τη wolfsburg ή θα πέσει μπινελίκι? Δεξί μπάκ τον έχουν παρατημένο. https://www.transfermarkt.com/william/p ... ler/341710
και αυτός για το κέντρο https://www.transfermarkt.com/jakub-mod ... ler/384461 τον δανείζουν συνεχώς.
και αυτός για το κέντρο https://www.transfermarkt.com/jakub-mod ... ler/384461 τον δανείζουν συνεχώς.
-
Ακριβώς αυτόDimg4 έγραψε:Μαντζουκιτς και ηλικια δεν χωρανε στην ιδια προταση αδερφε μου! Απο το τερμα πανω ραφι φορ ειναιGospi έγραψε:Μαντζουκιτς? 34μιση χρονων? Σε τι κατασταση ειναι?
Βρε δεν διαφωνω,αλλα ξαναρθε απο το τερμα πανω ραφι φορ και σε μας εδειχνε παλαιμαχος...Dimg4 έγραψε:Μαντζουκιτς και ηλικια δεν χωρανε στην ιδια προταση αδερφε μου! Απο το τερμα πανω ραφι φορ ειναιGospi έγραψε:Μαντζουκιτς? 34μιση χρονων? Σε τι κατασταση ειναι?
Βεβαια θα μου πεις τοτε ειχαμε τουντορ στο τιμονι...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Θα κανει ο euno ενα με 100. Να ερχονται ολοι για μια σελφι στο ματς με τον ολυμπιακο.
- Dimitris++++
Ο Germain που ανέφερε ένας φίλος είναι super ..θεωρώ ότι είναι απλά πόθος αλλά θα τον ήθελα με κλειστά μάτια...
Ακριβως... αντι να σφηνωσουμε τον Μπερμπατοφ στην περιοχη να παστελωνει με 1000 τροπους, τον βαζαμε χαφGospi έγραψε:Βρε δεν διαφωνω,αλλα ξαναρθε απο το τερμα πανω ραφι φορ και σε μας εδειχνε παλαιμαχος...Dimg4 έγραψε:Μαντζουκιτς και ηλικια δεν χωρανε στην ιδια προταση αδερφε μου! Απο το τερμα πανω ραφι φορ ειναιGospi έγραψε:Μαντζουκιτς? 34μιση χρονων? Σε τι κατασταση ειναι?
Βεβαια θα μου πεις τοτε ειχαμε τουντορ στο τιμονι...

Που σαι συ ρε τσιριγωτη??τσιριγωτης έγραψε:Ακριβώς αυτόDimg4 έγραψε:Μαντζουκιτς και ηλικια δεν χωρανε στην ιδια προταση αδερφε μου! Απο το τερμα πανω ραφι φορ ειναιGospi έγραψε:Μαντζουκιτς? 34μιση χρονων? Σε τι κατασταση ειναι?