Τα βρηκανε οι ομαδες και τωρα πρεπει να τα βρουν με τον παιχτη.laska4 έγραψε:Για τον νορβηγο τι ισχύει;TheCursed έγραψε:Οχι λεω οτι δεν υπαρχει ακομα συμφωνια για γιαγκο και οτι ποτε η παε δν ειπε οτι ερχεται θεσσαλονικη και οτι δεν χαλασε η μεταγραφε αυτο.joshua έγραψε:Δεν κατάλαβα δηλαδή. Ο cursed υποστηρίζει ότι ουδέποτε ενδιαφερθήκαμε για τους 2 παίκτες;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Δηλαδή για να καταλάβω... Η ένσταση σου είναι ότι διαβάζεις μη επιβεβαιωμένα γεγονότα?TheCursed έγραψε:Αυτό δεν καταλαβαινεται εδώ μέσα εγώ γράφω αυτά που γνωρίζω όχι την γνώμη μου ούτε τι έχω μέσα στο κεφάλι μ εγώ γνωρίζω αυτό που έγραψα απο εκει και πέρα τα συμπεράσματα χωρίς να έχετε γνώση τα αφήνω σε εσάς.makispaspartou έγραψε:Ωραία. Ισχυρίζεσαι λοιπόν ότι έγραψε ένας κάτι, το πήραν όλοι οι υπόλοιποι και το αναπαρήγαγαν χωρίς κανένας να το διασταυρώσει μέσα στην Π.Α.Ε. Και ότι η Π.Α.Ε. βλέποντας στο σύνολο του τύπου να παίζει η είδηση κλεισμένος ο Γιάνκο έρχεται αύριο δεν έβγαλε μία διάψευση.. μία διευκρίνηση βρε αδερφέ...
Δηλαδή το να τα είχαν βρει προφορικά χθες και σήμερα όντως κάτι να στράβωσε στη διαπραγμάτευση δε σου φαίνεται πιο λογικό?
Μήπως έχεις μπερδέψει λίγο την έννοια τι είναι φόρουμ?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δηλαδή από εκεί που μέχρι χτες είχαμε φαινομενικά 2 κλεισμένες μεταγραφές, σήμερα μαθαίνουμε πως και με τους 2 δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία...
Μα καλά, τόσο άσχετους αρδ έχουμε;;
Υγ: thecursed μια που μας δίνεις τα φώτα σου, τι παίζει με τέρμα και φορ;
Μα καλά, τόσο άσχετους αρδ έχουμε;;
Υγ: thecursed μια που μας δίνεις τα φώτα σου, τι παίζει με τέρμα και φορ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τετ 09 Σεπ 2020, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή και εγώ δεν διακρίνω καμιά υστερία στην κουβέντα για τα μεταγραφικά μας θα πω ότι μεγαλύτερη ανησυχία έχω για τα κορονοτέστ που θα έκαναν σήμερα οι διεθνείς μας παρά για τα λοιπά. Είχαμε κάνα νεότερο επ αυτού?
Αρχικα Αποστολη δεν χρειαζεται αυτο το υφος σου.ΑποστόληςΑ έγραψε: Γιατί και για τις τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ. Το έγραψα λίγο πιο πριν από το ποστ σου. Πιστεύεις εσύ με το μυαλό που διαθέτεις ότι χαλάνε οι δύο μεταγραφές επειδή, κατά τη γνώμη σου, ο ΠΑΟΚ περιμένει τα τρία μύρια του Λημνιού; Ότι δεν έχει το ένα μύριο να δώσει για τον Νορβηγό;
Θέλετε και τα λέτε όλοι εσείς που "ανακαλύψατε" την αιτία;
Η υποθεση που κανω στο μυαλο μου (αυτο που διαθετω βασικα) εχει να κανει με το ffp.
Επισης δεν λεω πουθενα οτι χαλανε ή οτι πιστευω οτι χαλανε.
Ειπα οτι λογω καθυστερησης υπογραφων με Λημνιο, ισως να εχουμε και καθυστερηση στις υπογραφες Νιλσεν-Γιανκο
Το ειπα και πριν, δεν μου φαινεται τυχαιο ολο αυτο το ντομινο απο την στιγμη που βγηκε η συμφωνια για Λημνιο και το αντιστροφο οταν βγηκε το θεμα covid και η καθυστερηση.
Γενικα ηρεμηστε λιγο που κανουμε μια συζητηση και μια υποθεση και αρπαζεστε.
Στην τελικη αν ισχυουν τα παραπανω το καλο σεναριο θα ειναι, αφου με τις υπογραφες σε μια εβδομαδα με Κολωνια θα ερθουν και οι αλλοι δυο.
- sourmenetes
- Moderator
Παίδες λίγο ηρεμια
Και επιτέλους σταματήστε να τσακώνεστε και να την λέτε ο ένας στον άλλον.
Θα δούμε. Σύντομα τι θα γίνει!
Δε χάλασε κάτι!!
Δεν ξέρουμε αν θα κλείσει αλλα.ακομα δε έχει χαλάσει κάτι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και επιτέλους σταματήστε να τσακώνεστε και να την λέτε ο ένας στον άλλον.
Θα δούμε. Σύντομα τι θα γίνει!
Δε χάλασε κάτι!!
Δεν ξέρουμε αν θα κλείσει αλλα.ακομα δε έχει χαλάσει κάτι.
renegade Άλλο μη επιβεβαιωμένα γεγονότα και άλλο τι έχει στο κεφάλι του ο καθένας το γράφει και επειδή το πιστεύει με την δίκη του κριτική σκέψη ισχύει κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Τετ 09 Σεπ 2020, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν έχει να κάνει ρε Δημήτρη!DimitrisS έγραψε:Αρχικα Αποστολη δεν χρειαζεται αυτο το υφος σου.ΑποστόληςΑ έγραψε: Γιατί και για τις τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ. Το έγραψα λίγο πιο πριν από το ποστ σου. Πιστεύεις εσύ με το μυαλό που διαθέτεις ότι χαλάνε οι δύο μεταγραφές επειδή, κατά τη γνώμη σου, ο ΠΑΟΚ περιμένει τα τρία μύρια του Λημνιού; Ότι δεν έχει το ένα μύριο να δώσει για τον Νορβηγό;
Θέλετε και τα λέτε όλοι εσείς που "ανακαλύψατε" την αιτία;
Η υποθεση που κανω στο μυαλο μου (αυτο που διαθετω βασικα) εχει να κανει με το ffp.
Επισης δεν λεω πουθενα οτι χαλανε ή οτι πιστευω οτι χαλανε.
Ειπα οτι λογω καθυστερησης υπογραφων με Λημνιο, ισως να εχουμε και καθυστερηση στις υπογραφες Νιλσεν-Γιανκο
Το ειπα και πριν, δεν μου φαινεται τυχαιο ολο αυτο το ντομινο απο την στιγμη που βγηκε η συμφωνια για Λημνιο και το αντιστροφο οταν βγηκε το θεμα covid και η καθυστερηση.
Γενικα ηρεμηστε λιγο που κανουμε μια συζητηση και μια υποθεση και αρπαζεστε.
Στην τελικη αν ισχυουν τα παραπανω το καλο σεναριο θα ειναι, αφου με τις υπογραφες σε μια εβδομαδα με Κολωνια θα ερθουν και οι αλλοι δυο.
Δε θα αργήσει η μεταγραφή λόγω του λημνιου.
Αλλο πράγμα γίνεται.
- sourmenetes
- Moderator
Είναι άλλο το να κάνουμε κουβέντα και άλλα να υιοθετουμε το σενάριο που φτιάξαμε στο μυαλό μας!!!
Πολλοι το σενάριο που πιστεύουν το θεωρούν γεγονός!
Δεν είναι έτσι!!
Ξεκόλλησε!!
Πολλοι το σενάριο που πιστεύουν το θεωρούν γεγονός!
Δεν είναι έτσι!!
Ξεκόλλησε!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σουρμε η γνωμη σου για τις δυο υποθεσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τετ 09 Σεπ 2020, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιας και συζηταμε υποθετικα και χωρις καμια επισημη ανακοινωση, το μονο που δεν θα ηθελα να ισχυει είναι να κοπηκαν ανωθεν οι μεταγραφές που επελεξε ο Ρεμπε με Φερειρα.
Κατα τα λοιπα αν δεν ισχύει αυτο, μικρο το κακο!
Δοξα τω Θεω αριστερα και δεξια μπακ εχει ενα σωρο!
Ορεξη να χεις!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατα τα λοιπα αν δεν ισχύει αυτο, μικρο το κακο!
Δοξα τω Θεω αριστερα και δεξια μπακ εχει ενα σωρο!
Ορεξη να χεις!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτος ο σιχαμενος που κανει μεταγραφικο ρεπορταζ νοτιγχαμ φορεστ οσες φορες αναφερεται στον ΠΑΟΚ το κανει ειτε για κατι αρνητικο ειτε για να ειρωνευτει προσωπα και καταστασεις...jibbie έγραψε:Οικονομιδης στο twitter:Ρεπόρτερ Πόρτο παρουσιάζουν διαφορετική οπτική στο θέμα Γιάνκο.
Χρεώνουν ασυμφωνία των υπευθύνων μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ (όχι Ρέμπε+Φερέιρα που τον θέλουν) επιμένοντας πως κ με Πόρτο αλλά κ με παίκτη υπήρξε deal.
Κ έτσι, καίνε το σενάριο περί απροθυμίας Γιάνκο.
προφανως και προσπαθει με υπουλο τροπο να πει πως ο μικρος σαββιδης εχει θεματα με ρεμπε+φερειρα...
ακομα θυμαμαι περσι τα συνεχομενα ειρωνικα τουι για την ρητρα του αμπελ(ταχα μου 12εκ) που δεν μπορουσε να πληρωσει ο ΠΑΟΚ...
Τι πράγμα γίνεται;
Οκ έχει κάποιες πληροφορίες ο φίλος,κακό είναι να μάθουμε και εμείς;
Οκ έχει κάποιες πληροφορίες ο φίλος,κακό είναι να μάθουμε και εμείς;
Δηλαδη χθες και προχθες εβγαλαν μονα τους τα σαιτ και οι ρεπορτερ για αφιξεις;
Χωρις να εχει δωσει γραμμη η ΠΑΕ;
Ε ειπαμε ειναι φελλοι.
Αλλα τοσο πολυ;
Χωρις να εχει δωσει γραμμη η ΠΑΕ;
Ε ειπαμε ειναι φελλοι.
Αλλα τοσο πολυ;
-
mbison
2 για Γιανκο + 1 για Νορβηγο + 3 Λημνιο =6
Ξερετε τι παιρνουμε με 6 ε? Χάφαρο ή φοράκλα ή και τους 2 απο 3 εκ.
Ξερετε τι παιρνουμε με 6 ε? Χάφαρο ή φοράκλα ή και τους 2 απο 3 εκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 09 Σεπ 2020, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.