Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Δεν πειραζει η επομενη αγωνιστικη ολοι ξενοι
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Τώνια έγραψε κι άλλα, πως κάποιοι θα έχουν την τύχη Κοντονή, Βασιλειάδη κλπ. Απειλή ρε σεις.Besuch 2 έγραψε:"Το ματς που έγινε στον Βόλο, με όλα τα πριν και τα μετά του, είναι ένα παιχνίδι που δεν θα γινόταν σε κανένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η δύναμη του ποδοσφαίρου είναι κυρίως η εικόνα του: μια τέτοια εικόνα επιβεβαιώνει στον κάθε πολίτη την αίσθηση ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει μια Μπανανία στην οποία δεν υπάρχουν ούτε νόμοι, ούτε κανόνες."
Θα μπορούσε να το είχε γράψει ένας από μας.
"Τα πριν και τα μετά του αγωνα"..."μπανανία, νόμοι, κανόνες".
Το έγραψε όμως η Αντωνία με τα μεγάλα βυζά. Το δεξί χέρι του εσκομπαρ. ...
Κούλη τι κουμπάρο έχει η αδερφή σου ρε; Αυτός είναι και ψυχασθενής. Αντί να πεις κι ευχαριστώ που σαν κουμπάρος πήρες δωράκι ένα 90% κουρεματάκι, όχι, τα θέλω όλα με όποιον τρόπο να είναι.
Γαύροι ξερά στο τουίτερ λένε ¨Πρόεδρε ρίξε την κυβέρνηση¨.
Κάποιος αδερφός έγραψε πως δε θα τολμήσουν οι ταλιμπάν μιας χρήσεως της ΕΕΑ να μας ρίξουν γιατί θα φοβηθούν το διχασμό.
Παπάρια μάντολες, σε εσένα κι εμένα θα φορτώσουν το διχασμό και τον κακό ρωσικό δάκτυλο. Ως και για κατασκοπία θα σε βάλουν μέσα αδερφέ.
Εδώ κι οι μανάδες μας οι ίδιες λένε πάνω κάτω ¨εντάξει χαρήκαμε, φτάνει¨.
Αγωνιστικά ξέρουν πως αν περάσω από το Βικελάου με νίκη, τελείωσε το πρωτάθλημα φέτος. Αλλά έλα μου ντε που το πιο νορμάλ αποτέλεσμα είναι Χηνάρι και καπάκι παίζουν με βάζελο στο άδειο τηγάνι.
Ο Αυγουλάκης παίζει τη θέση του, την ασφάλεια της μάνας του, των παιδιών του, δεν ελέγχεται πλέον.
Εδώ σε θέλω ΕΠΟ φέρε Βούλγαρους, Σκοπιανούς, Τούρκους (που είναι πολύ ψηλά στη λίστα της ΟΥΕΦΑ αρκετοί τους πάντως) και κάνε την αγωνιστική και πέταξε τη μπάλα της ευθύνης στην κυβέρνηση και στη δικαιοσύνη που δε λύνει τα προβλήματα βίας ενάντια των διαιτητών.ace.79.gr έγραψε:Δεν πειραζει η επομενη αγωνιστικη ολοι ξενοι
Πέρνα στην επίθεση. Να δω τι θα πουν. Α στα διάλα!
Εξοργιστικη πρεμουρα ΦΙΦΑ ΟΥΕΦΑ ΚΕΔ για τιμωρία παραδειγματική μάλιστα για τους διαιτητές που "αδίκησαν" το κακομαθημένο.. Τη πρώτη αγωνιστική στο τηγάνι ήταν απλά Κυριακή. 

- PAOK_Antarctica
Η συμπεριφορά της ΚΕΔ αποτελεί ντροπή.
Με αυτούς θα επρεπε να τα έχουν περισσότερο οι Έλληνες διαιτητές, που τους αφήνει εκτεθειμένους στην κάθε φάλαινα
Με αυτούς θα επρεπε να τα έχουν περισσότερο οι Έλληνες διαιτητές, που τους αφήνει εκτεθειμένους στην κάθε φάλαινα
- navigator11
Εγώ πάλι λέω ότι δια της στοχοποίησης ουσιαστικά ... προστατεύει η κεδ τα εν δυνάμει θύματα της εγκληματικής οργάνωσης. Με οικονομική ζημία για τα ... ανεπιθύμητα κοράκια, βέβαια. Προτιμότερο, υποθέτω, σε σχέση με τυχόν τσιμέντωμα. Καλώς ή κακώς, από τη στιγμή που ανώτερη θεσμική βούληση δεν υπάρχει να περιοριστεί έστω η μπόχα της πρεζοφάλαινας και των υποκόμων του, δε θα κάτσουν πρώην υπηρέτριες του πληγωμένου ποδοσφ. παρακράτους, Κουκουλάκηδες, Τριτσώνηδες κλπ, να σκάσουν κιόλας για το αν σε λίγο αξιώσει ο ντρούλης να τον σφυρίζει ο κονταρός με τον κουντούρη σε όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Πολλώ δε μάλλον ο Περέιρα. Μην το πολυκουράζουμε, επειδή τα τρέχοντα δεδομένα, ξένοι διαιτητές και VAR, δε γίνεται να αλλάξουν για τη σεζόν αυτή, συνεπώς ο μπούστης δεν έχει πάνω από 10% τύχη αγωνιστικά να πάρει πρωτάθλημα, θα επιχειρηθεί να μην ολοκληρωθεί. Εννοείται ότι προτιμούν ακόμα και 20ετη αποκλεισμό των ομάδων της "χώρας" από Ευρώπη παρά τρίτη σερί σεζόν άτιτλοι πρωταθλητές youtube
και δη επί ημερών ... καnoorνικότητας. Κοντολογίς, έχει να πέσει τρελό γέλιο το επόμενο διάστημα. Άσχημα δε θα περάσουμε, το μόνο σίγουρο.

Άσε μας ρε μάστορα.
Από την μια μας λες για τις επιθέσεις στους διαιτητές και μετά κάνεις εσύ επίθεση για ένα οφ σάιτ μπορεί να είναι ή να μην είναι για 3 εκατοστά
Από την μια μας λες για τις επιθέσεις στους διαιτητές και μετά κάνεις εσύ επίθεση για ένα οφ σάιτ μπορεί να είναι ή να μην είναι για 3 εκατοστά
Μετά το άδεισμα από κεδ, νάσου και o εντεταλμένος εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ να μιλάει για αδικία στο Βόλο!!! Υφαίνουν σκηνικό για καταδίκη των διαιτητών μετά τις μηνύσεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις μετά. Όλα γίνονται σε αυτό το κράτος-παρωδία 

- PAOK_Antarctica
Με τη φανέλα του Άρη αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Φιορίν Ντουρμισάι, αφού απομένουν μονάχα τα τυπικά για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.
SDNA
SDNA
-
ε ναι μετα απο 8 συμμετοχες χωρις να σκοραρει στο πρωταθλημα Βελγιου,με την προτελευταια Μπεβερεν παει απο τα σκουπιδια του γαυρου στον αρη της καρδιας μας
Μέρες που είναι, θα αποφύγω το βρισιμο σιχαματα..αϊ στα διαλια..
Ελπίζω να είναι αυτο που λέει ο ναβι, να θέλουν να προστατευθούν νομικά κι αλλιώς
Ελπίζω να είναι αυτο που λέει ο ναβι, να θέλουν να προστατευθούν νομικά κι αλλιώς
ΟΑρηΘ η αλλιως η ντροπη της πολης
- hasio_john
Εεεε αφού το είπε ο εντεταλμένος εκπρόσωπος της FIFA και UEFA, τότε αφού ...
Όσο για τον οαρη, τι να σχολιάσεις, μόνο να χέσεις μπορείς!!!
Όσο για τον οαρη, τι να σχολιάσεις, μόνο να χέσεις μπορείς!!!
- V-olakiotis
Ο γαβρος είναι υπόλογος για συκοφαντική δυσφήμιση αν δεν παρουσιάσει αποδεικτικό υλικό για τα όσα καταγγέλει...
Τόσο για το Βόλος - Απόγονοι του 6ου όσο και την ιδιοκτησία του Ιβάν πάνω στην ΠΑΕ Ξάνθη.
Αλλά τα λαμόγια, έχουν βάλει μπροστά στην πρώτη περίπτωση τον πιο ξεφτιλισμένο άνθρωπο στην Ελλάδα να κατηγορεί για δωροδοκία και στη δεύτερη ένα κανάλι που σε ένα μήνα δεν θα υπάρχει...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τόσο για το Βόλος - Απόγονοι του 6ου όσο και την ιδιοκτησία του Ιβάν πάνω στην ΠΑΕ Ξάνθη.
Αλλά τα λαμόγια, έχουν βάλει μπροστά στην πρώτη περίπτωση τον πιο ξεφτιλισμένο άνθρωπο στην Ελλάδα να κατηγορεί για δωροδοκία και στη δεύτερη ένα κανάλι που σε ένα μήνα δεν θα υπάρχει...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
-
Τραυματίστηκε κι ο Μπρούνο προχθές και χάλασε ο δανεισμος-πακετο. Κρίμα!
Φυσικά στα ρεπορταζζ άρχισε η γραμμή για "ίσως πάει και με ελεύθερη μεταγραφή...ή δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι".
Κάπως πρέπει να ηρεμήσουν (ή να παραμυθιαστουν) τα πρόβατα της Παπαναστασίου.
Ξεφτυλισμενοι.
Από την άλλη, ο Βαγγέλας ίσως αποφάσισε να πουλήσει τον "ελεύθερο" Ιντεγιε το χειμώνα (όπως πούλησε τον "ελεύθερο" Σιώπη), οπότε έπρεπε να τους δώσει αντικαταστάτη.
Για τον "ελεύθερο" Φετφατζίδη να μην ανησυχούν λογικά. Είναι απαραίτητος για να πιάσουν τον κόκκινο στόχο των πλευ-οφ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά στα ρεπορταζζ άρχισε η γραμμή για "ίσως πάει και με ελεύθερη μεταγραφή...ή δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι".
Κάπως πρέπει να ηρεμήσουν (ή να παραμυθιαστουν) τα πρόβατα της Παπαναστασίου.
Ξεφτυλισμενοι.
Από την άλλη, ο Βαγγέλας ίσως αποφάσισε να πουλήσει τον "ελεύθερο" Ιντεγιε το χειμώνα (όπως πούλησε τον "ελεύθερο" Σιώπη), οπότε έπρεπε να τους δώσει αντικαταστάτη.
Για τον "ελεύθερο" Φετφατζίδη να μην ανησυχούν λογικά. Είναι απαραίτητος για να πιάσουν τον κόκκινο στόχο των πλευ-οφ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk