+++++1926giapas έγραψε:Αργήσατε κύριοι κανά διμηνο. Τα γράφαμε , δε τα διαβάζατεgoran 64 έγραψε:Μόλις γίναμε δύο...obanebane έγραψε:Αγοράσαμε τερματοφύλακα από τον Βόλο και όχι μόνο δεν είναι στην ομάδα αλλά τους δώσαμε και τον τρίτο δικό μας.
Αυτά τα νταραβερια με τον Μπεο δε μου αρέσουν καθόλου.
Εμένα, επιπροσθέτως, δεν μου αρέσουν ούτε τα αντίστοιχα με τον Π@νόπουλο....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- theodorosstefan
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Αν επιβεβαιωθουν οι πληροφορες για μειωση φορολογιας συμβολαιων στο 15% ,κατι που φανταζει υπερβολικο,θα μιλαμε για πραγματικα μεγαλη διαφορα στο κοστος του ροστερ της ομαδας και αυτοματα δυνατοτητα για εναν ιδιοκτητη οπως ο Ιβαν που δεν παντελονιαζει οτι προκυπτει να βγαλει γουστα.
Πιστευετε σε αλλαγες πανω απο 5 ατομα μέχρι 31/8?μαζι πωκησεις και αγορες-δανεισμους?
Εμένα δεν μου αρέσουν τα νταλαβέρια με τον Πανόπουλο πήραμε 800χιλ τον Μελλιόπουλο για να μείνουν κατηγορία να πάρουν παίχτες και όχι γιατί τον χρειαζόμαστε(αυτή η βοήθεια όπως κάναμε πέρυσι με το Βάζελο δεν μου αρέσει...
.. καθόλου του Ιβαν) και ψάχνουμε ομάδα να τον δώσουμε δανεικό μιλάμε για 800χιλ 1 μεταγραφή βάζεις αν βάλεις άλλο τόσα όπως δώσαμε και στον Παναιτωλικό μεταμένα λεφτά άλλα 850 χιλ πέρναμε τον Bradaric ή αριστερό μπακ ή κάποιον τέλος πάντων ποιοτικό στους ποιοτικούς που έχουμε.
Επίσης με τον Μπέο δεν μ αρέσει δώσαμε αρκετούς δανεικούς πήραμε ελεύθερο Τερματά που ανάθεμα αν παίξει.. τους δίνουμε και τον 3ο τερματά μας τον Μελίσσα τους δώσαμε δανεικούς Μυστακίδη/Μπαλογιάννη/Λύρατζη/Διαμαντή&Τσαούση.
.. καθόλου του Ιβαν) και ψάχνουμε ομάδα να τον δώσουμε δανεικό μιλάμε για 800χιλ 1 μεταγραφή βάζεις αν βάλεις άλλο τόσα όπως δώσαμε και στον Παναιτωλικό μεταμένα λεφτά άλλα 850 χιλ πέρναμε τον Bradaric ή αριστερό μπακ ή κάποιον τέλος πάντων ποιοτικό στους ποιοτικούς που έχουμε.

Επίσης με τον Μπέο δεν μ αρέσει δώσαμε αρκετούς δανεικούς πήραμε ελεύθερο Τερματά που ανάθεμα αν παίξει.. τους δίνουμε και τον 3ο τερματά μας τον Μελίσσα τους δώσαμε δανεικούς Μυστακίδη/Μπαλογιάννη/Λύρατζη/Διαμαντή&Τσαούση.
Το καλό στην υπόθεση για εμάς που είμαστε στη γύρω περιοχή, είναι ότι θα βλέπουμε τον ΠΑΟΚ Β'.Darkm4n έγραψε: Επίσης με τον Μπέο δεν μ αρέσει δώσαμε αρκετούς δανεικούς πήραμε ελεύθερο Τερματά που ανάθεμα αν παίξει.. τους δίνουμε και τον 3ο τερματά μας τον Μελίσσα τους δώσαμε δανεικούς Μυστακίδη/Μπαλογιάννη/Λύρατζη/Διαμαντή&Τσαούση.
Με Μελίσσα, Μυστακίδη, Μπαλογιάννη, Τσαούση, Λύρατζη και Διαμαντή με βλέπω κάθε σαββατοκύριακο στο γήπεδο.
Μόλις κοίταξα και τα διαρκείας... 150€ τα έχει ο Μπέος.
Βλέπουμε...
Δεν με ενδιαφέρουν τα οπαδικά... Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι σκάνδαλο!joshua έγραψε:Αν επιβεβαιωθουν οι πληροφορες για μειωση φορολογιας συμβολαιων στο 15% ,κατι που φανταζει υπερβολικο,θα μιλαμε για πραγματικα μεγαλη διαφορα στο κοστος του ροστερ της ομαδας και αυτοματα δυνατοτητα για εναν ιδιοκτητη οπως ο Ιβαν που δεν παντελονιαζει οτι προκυπτει να βγαλει γουστα.
Δηλαδή εσύ και εγώ, με εισοδήματα 5-10-15-20.000€ θα φορολογούμαστε από 22%-45% και οι ποδοσφαιριστές των 200-500-800.000€ θα φορολογούνται με 15%.
Δεν πρέπει η αγάπη μας για την ομάδα να μας τυφλώνει σε εξόφθαλμες αδικίες.
θα βρουνε τροπο η φορολογια του ΠΑΟΚ να ειναι 45% παλι ..δεν τους φοβαμαι αυτους
- navigator11

Και πιο μεγάλη από 45%. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ του Ιβάν έχει καταστρέψει το παινευτό μέχρι πριν 2-3 χρόνια γελλοιονικό πρωκτόσφαιρο.
-
Τι εννοεις, οτι τωρα που κατεβαινει το αφορολογητο που αφορα τον μισο πληθυσμο της χωρας που ζει στα ορια της φτωχιας, θα επρεπε να μας νοιαζει περισσοτερο αυτο απο την φορολογια ενος εκατομμυριουχου? Απαπαπα.skalon έγραψε:Δεν με ενδιαφέρουν τα οπαδικά... Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι σκάνδαλο!joshua έγραψε:Αν επιβεβαιωθουν οι πληροφορες για μειωση φορολογιας συμβολαιων στο 15% ,κατι που φανταζει υπερβολικο,θα μιλαμε για πραγματικα μεγαλη διαφορα στο κοστος του ροστερ της ομαδας και αυτοματα δυνατοτητα για εναν ιδιοκτητη οπως ο Ιβαν που δεν παντελονιαζει οτι προκυπτει να βγαλει γουστα.
Δηλαδή εσύ και εγώ, με εισοδήματα 5-10-15-20.000€ θα φορολογούμαστε από 22%-45% και οι ποδοσφαιριστές των 200-500-800.000€ θα φορολογούνται με 15%.
Δεν πρέπει η αγάπη μας για την ομάδα να μας τυφλώνει σε εξόφθαλμες αδικίες.
Η διαφορα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι αυτος που αμοιβεται με 1.000.000 τοσα θα παρει ειτε με 15% φορολογια ειτε με 45% καθως αυτη την πληρωνει η ΟΜΑΔΑ.Το κερδος απο την μειωση αφορα την παε, που σε συνολο παλι τα ιδια θα αποδοσει στο δημοσιο, καθως οτι περισσεψει θα το επενδυσει και παλι στην ομαδα.Δεν μιλαμε επι της ουσιας για ατομικη φορολογιση αλλα για ΕΤΑΙΡΙΚΗ και 45% ειναι εξωπραγματικο ποσο.
Εκτός αν είσαι ο τίγρης και τη φορολογία την πληρώνει ο παίκτης.
Ο Μπακασέτας έχει χάσει 15 κιλά από το κλάμα...

Ο Μπακασέτας έχει χάσει 15 κιλά από το κλάμα...

- kostasAthens
Γιατί πέρυσι περίπου έτσι δεν ειμασταν?Gospi έγραψε:Βρε περα απο τα νταραβερια με τον Βολο, εδω δημιουργειται ενα κενο που δεν βγαζει νοημα...
Δεν γινεται να πας την χρονια με 2 τερματαδες μονο. Αν συμβει, μακρια απο μας,κατι τοτε τι θα γινει? θα εχουμε τριτη επιλογη εναν 18χρονο π δεν ξερουμε τι κ πως?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ισχυει αυτο που λες,διοτι το ποσο της μειωσης του φορου κατα πασα πιθανοτητα θα παει σε νεα μεγαλυτερα συμβολαια καλυτερων ποδοσφαιριστων,αρα το δημοσιο θα λαβει 15% εφορια στα υπαρχοντα συμβολαια συν το 15% της επανεπενδυσης απτην μειωση φορου. Αν επαιρνε το δημοσιο το ιδιο ποσο,τοτε η φορολογια θα ταν 1%.joshua έγραψε:Η διαφορα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι αυτος που αμοιβεται με 1.000.000 τοσα θα παρει ειτε με 15% φορολογια ειτε με 45% καθως αυτη την πληρωνει η ΟΜΑΔΑ.Το κερδος απο την μειωση αφορα την παε, που σε συνολο παλι τα ιδια θα αποδοσει στο δημοσιο, καθως οτι περισσεψει θα το επενδυσει και παλι στην ομαδα.Δεν μιλαμε επι της ουσιας για ατομικη φορολογιση αλλα για ΕΤΑΙΡΙΚΗ και 45% ειναι εξωπραγματικο ποσο.
Φυσικα θα ειναι πιο ευκολο να ερθουν καλυτεροι ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα και να αναπτυχθει το προιον περισσοτερο,αλλα το δημοσιο σιγουρα δεν θα παρει τα ιδια λεφτα που επαιρνε πριν. Φυσικα αυτο δεν το λεω για κακο,πρεπει να ερθει η ωρα που το δημοσιο θα μαθει να ζει χωρις υπερφορολογια και να ζησουν καλυτερα οι πολιτες,τα επαγγελματα και οι διαφοροι επαγγελματικοι κλαδοι
Οκ λαθος,περιπου τα ιδια,το νοημα παντως του ποστ ηταν πως δεν προκειται για ατομικη φορολογιση οποτε εγειρει θεμα ισης αντιμετωπισης αλλα για εταιρικη και η εταιρικη υπερφορολογιση δεν οδηγει πουθενα,απλα εχει τυχει στο τιμονι να βρισκεται καποιος που για τους λογους του δεν λειτουργει τεχνοκρατικα αλλα αυτο δεν αποτελει κανονα.