Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- Mauricio-8-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Αμα δώσουνε 7εκ που είναι η ρήτρα του Πέλκα πρέπει να τον κάνουμε κορδελιτσα και να τον στειλουμε!
- Mauricio-8-
https://www.sabah.com.tr/spor/futbol/20 ... as-hamlesi
Τουρκικό Αρθρο για Πέλκα!
Τουρκικό Αρθρο για Πέλκα!
Πιστεύω στην παρούσα φάση ούτε με 10 μύρια... Δε γίνεται να φύγουν 10αρι, 9αρι Γενάρη μήνα. Μετά το πρωτάθλημα, αν θέλει ας φύγει.
- Mauricio-8-
Κοίτα φίλε ο Πέλκας παίρνει 400.000 χιλιάρικα τώρα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα αν δεν θέλουμε να χουμε εκπλήξεις και να του κανουμε μια αναπροσαρμογη γιατί αλλιώς αν συμφωνήσουν οι Τούρκοι μαζί του πρώτα και του δώσουνε 1 με 1,5 χαρτί μετά πάει τον χάσαμε γιατί θα πιέσει και αυτός για να παρεί μεταγραφή και η ρήτρα του είναι 7εκ!Μπορεί να είναι και παιχνίδι του μανατζέρ του όλο αυτό για να παρει ποιο μεγάλο σύμβόλαιο στον ΠΑΟΚ αλλά δεν το ρίσκάρεις!
Μα άμα δώσουν την Ρήτρα δεν έχουμε επιλογή...Napoli4 έγραψε:Πιστεύω στην παρούσα φάση ούτε με 10 μύρια... Δε γίνεται να φύγουν 10αρι, 9αρι Γενάρη μήνα. Μετά το πρωτάθλημα, αν θέλει ας φύγει.
και αντε η κριτικη οκ, αν και οταν καποιος επαναλαμβανεται 10 φορες τη μερα καταλαβαινεις οτι ειναι κουραστικο.
Τα ξυπνηστε, ανικανοι, δεν ξερει τι του γινεται, αμπαλοι, παλτα, τσουτσεκια, αχρηστοι, τα γελια και οι ειρωνειες κατα των ανθρωπων της αγαπημενης μας ομαδας, κι αυτα κριτικη ειναι; Γιατι ως επι το πλειστον οι αντιδρασεις και τα μπουρδελιασματα προκυπτουν απο κατι τετοια. Και παρατηρουμε να σκεπαζεται υπο το εξαγνιστικο πεπλο της κριτικης η εμπαθεια και το κομπλεξ του καθ ενος και να λεμε ...φρουρους οσους δεν το αντεχουν. Η εννοια της κριτικης βιαζεται ομαδικα και κατ εξακολουθηση εδω μεσα.
Τα ξυπνηστε, ανικανοι, δεν ξερει τι του γινεται, αμπαλοι, παλτα, τσουτσεκια, αχρηστοι, τα γελια και οι ειρωνειες κατα των ανθρωπων της αγαπημενης μας ομαδας, κι αυτα κριτικη ειναι; Γιατι ως επι το πλειστον οι αντιδρασεις και τα μπουρδελιασματα προκυπτουν απο κατι τετοια. Και παρατηρουμε να σκεπαζεται υπο το εξαγνιστικο πεπλο της κριτικης η εμπαθεια και το κομπλεξ του καθ ενος και να λεμε ...φρουρους οσους δεν το αντεχουν. Η εννοια της κριτικης βιαζεται ομαδικα και κατ εξακολουθηση εδω μεσα.
- Mauricio-8-
https://www.transfermarkt.com/john-mike ... eler/30739
Αμυντικό χάφ έχει λιγες μέρες που έμεινε ελέυθερος με μεγαλη καριέρα στη Τσελσι
Αμυντικό χάφ έχει λιγες μέρες που έμεινε ελέυθερος με μεγαλη καριέρα στη Τσελσι
To the point!giapas έγραψε:Tsou,
Το όριο ανάμεσα στη κριτική και τη κραυγή είναι διαφορετικό και υποκειμενικό.
Το όριο ανάμεσα στην έκφραση προβληματισμού και στη συνεχή επανάληψη πάλι υποκειμενικό είναι.
Και δεν υπερασπίζομαι κανέναν άλλον πλην του εαυτού μου. Η επανάληψη κουράζει όχι η έκφραση γνώμης.
Αν βάζεις στην ίδια πρόταση τη λέξη παλαμάκι και το όνομά μου είναι λόγος να μαλώσουμε. Σιχαίνομαι το παλαμάκι , αλλά περισσότερο σιχαίνομαι το μηδενισμό.
Όσο η διοίκηση δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές , άλλο τόσο δε μπαίνει στα φόρουμ να διαβάσει τις γνώμες του τσου ώστε να "αφυπνιστεί" . Και να αφυπνιστεί ποιος; Αυτός που πληρώνει εκατομμύρια σε κάθε "λάθος" του ; Από ποιον ; Από εσένα και μένα που τυχαίνει και ξέρουμε καλύτερα τα πάντα και καταλαβαίνουμε και το κάθε λάθος; Καημό το έχω να ακούσω κάποιον να πει δε ξέρω , δεν είμαι σίγουρος , δεν είναι το γνωστικό μου πεδίο.
Το ΠΑΟΚμάνια υποτίθεται είναι οπαδικό μέσο να κα@λώσουμε λίγο με τη ΠΑΟΚάρα μας σε πρωταθληματική χρονιά. Αν είναι για να προβληματιστούμε με το οτιδήποτε και να μαυρίζει η ψυχή μας, ας στείλουμε κανα μειλ στη παε. Σοβαρά μιλάω , μόνο έτσι πιάνει τόπο η κριτική που στη πλειοψηφία της ίσως έχει βάση. Ας γράψει κάποιος ένα mail με επιχειρήματα επιστημονικά να πει στη παε δεν έπρεπε να πάρεις τον μπλουμ γιατί δεν είναι αθλητικός και aggressive . Αυτός δεν είναι ο καημός , ότι μας λείπει η δύναμη και τα αθλητικά στοιχεία στα χαφ ; Να επισυνάψει και μια βιβλιογραφία στο τι υπονοεί ο όρος "αθλητικός" και aggressive μαζί με στατιστικά στοιχεία από τη καριέρα του παίκτη για να δούμε αν μας κάνει. Αν το mail και το επιχείρημα έχει βάση , ας το στέλνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάποιον να το δει. Με την ίδια επιμονή που σκίζουμε την ομάδα νύχτα μέρα στο φόρουμ αν επιχειρούσαμε να επικοινωνήσουμε με τη ΠΑε , περισσότερα θα πετυχαίναμε. Ας τη στήσουμε έξω από τη Τούμπα μερόνυχτα για να πείσουμε το Λούτσο να μη παίζει έτσι και να παίζει αλλιώς και να προσέξει λίγο στη διαχείριση. Να του πάμε στατιστικά στοιχεία και να πούμε έπρεπε να έχεις πιο έτοιμο τον Ακπομ και να κάνεις αλλαγή στο 70 βάζοντάς τον και μετά τη Ν.Σμύρνη να τον ξαναβάλεις γιατί αν δε τον βάλεις θα στεναχωρεθεί και θα απογοητευθεί. Με στοιχεία που δείχνουν κάτι συγκεκριμένο.
Αλλά κάτι τέτοιο δε θα γίνει ποτέ. Γιατί ; Γιατί είμαστε σε καφενείο που μπορείς να λες ότι θες όπως θες και όποτε θες. Αλλά βέβαια μπορεί στο καφενείο να πεταχτεί ο άλλος και να μου πει σκάσε ρε μαλάκα μας έπρηξες τα @αρχίδια με τη μίρλα σου. Και εγώ να απαντήσω. Έτσι πάνε αυτά. Κανείς όμως στο καφενείο δε θα πει "κάνω κριτική μπας και αφυπνιστούν οι υπεύθυνοι" .
Τελοσπάντων νομίζω το κουράσαμε .
Ας συνεχίσει ο καθένας όπως πιστεύει
Δηλαδή κ στο ιγκνορ με έχεις κ να βρίζω δε μπορώ.της π..ας ιγκνορ.giapas έγραψε:όσους έχω στο ιγνορ δυστυχώς μπαίνω στο πειρασμό παρά το ιγκνορ να τους διαβάζω. Αδύναμος χαρακτήρας!barlow4 έγραψε:αν και το ιγκνορ για εμενα ειναι ακραια επιλογη συμφωνω με το γιαπα.
Επισης θα ηταν ωραια να εχουμε λιγη περισσοτερη ανοχη ο καθενας στην ειρωνια και στα οινοπνευματωδη τοστς.
Ας μην παιρνουμε τοσο στα σοβαρα ουτε τον εαυτο μας ουτε τον αλλο.αποψεις αντιπαρατιθενται και οχι προσωπα.Κανουμε και τη δουλεια των μοντυ παιθονς πιο ευκολη.
υγ.γιαπα με εχεις ιγκνορ?βριζω ελευθερα?
Μακάρι να υπήρχε ιγκνορ που αν έκανες το λάθος να το πατήσεις , να μη μπορούσες να το αναιρέσεις τόσο εύκολα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
[quote="Mauricio-8-"]Το γενικό πλάνο των αποχωρήσεων-μεταγραφών Ιανουαριου θα πρεπε να ναι κάπως έτσι
Πούλάς:Πρίγιοβις(πρόταση στη ρήτρα)10εκ,Ρευ 1,5 εκ,Ελ Καντουρι 2εκ ,Ουαρντα 3εκ,Χατσερίδη,Κιτσιου,Μουλεν,Ενρικε,Χαριση(καλοκαίρι)
Λύνεις συμβόλαια:Λεβεκ,Γλύκος,Μαλεζάς,Κανιας,Το σκα,Μπισεσβαρ,Σακχοφ(καλοκαίρι ελέυθεροι)
Δανεικός:Μυστακίδης,Μελιοπουλος,Μπαλογιάννης,Λυρατζης και όποιον άλλο πιστεύουμε πως έχει προοπτική. Από του χρόνου 8 δανεικούς θα μπορούμε να δώσουμε.
Αγόράζεις:Αμυντικό χαφ ,2 τερματοφυλακες,Αριστερο μπακ,Στοπερ,Κεντρικό χαφ, Επιτελικό και εξτρέμ.
Υπολογίζω οτι απο τις Πωλήσεις αποδεσμέυσεις οτι εξοικονομείς περίπου 20εκ!
Ανανεώνεις:Κρεσπο,Βαρέλα,Ματος και Πασχαλακη.
Επιστρεφουνε:Γιαννουλης,Χατζιησαιας,Λαμπρου,Κουλούρης
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ:
ΤΦ:Πασχαλάκης(30),Αθανασιάδης (25)*,Στεργιακης(20)*
Αρ.Μπακ:Σταφυλλιδης(26),Γιαννουλης(23)
Δεξ.Μπακ:Ματος(33),Βιειρινια(33)
Στοπερ:Βαρέλα(31),Κρέσπο(32),Χατζηισαιας(27),
Μιχογιεβιτς(23),Παπαδοπουλος(26)*
Χαφ:Μαουριτσιο(31),Βερνμπλουμ(33),Γιοχανσεν(28)*, Καμαρα(24)* Επιτελικοι:Πελκας(26),Κιντερο(26)*
Εξτρεμ:Λαμπρου(21),Λημνιος(22),Ζαμπα(21),Ελ Ταμααρι(22)*
Επιθετικόι:Κουλουρης(23),Ακπομ(24),Καρελης(26)
Κάπως έτσι το βλέπω εγώ. Τα ονόματα για μεταγραφή ενδεικτικά ως προσωπικά θέλω
Πούλάς:Πρίγιοβις(πρόταση στη ρήτρα)10εκ,Ρευ 1,5 εκ,Ελ Καντουρι 2εκ ,Ουαρντα 3εκ,Χατσερίδη,Κιτσιου,Μουλεν,Ενρικε,Χαριση(καλοκαίρι)
Λύνεις συμβόλαια:Λεβεκ,Γλύκος,Μαλεζάς,Κανιας,Το σκα,Μπισεσβαρ,Σακχοφ(καλοκαίρι ελέυθεροι)
Δανεικός:Μυστακίδης,Μελιοπουλος,Μπαλογιάννης,Λυρατζης και όποιον άλλο πιστεύουμε πως έχει προοπτική. Από του χρόνου 8 δανεικούς θα μπορούμε να δώσουμε.
Αγόράζεις:Αμυντικό χαφ ,2 τερματοφυλακες,Αριστερο μπακ,Στοπερ,Κεντρικό χαφ, Επιτελικό και εξτρέμ.
Υπολογίζω οτι απο τις Πωλήσεις αποδεσμέυσεις οτι εξοικονομείς περίπου 20εκ!
Ανανεώνεις:Κρεσπο,Βαρέλα,Ματος και Πασχαλακη.
Επιστρεφουνε:Γιαννουλης,Χατζιησαιας,Λαμπρου,Κουλούρης
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ:
ΤΦ:Πασχαλάκης(30),Αθανασιάδης (25)*,Στεργιακης(20)*
Αρ.Μπακ:Σταφυλλιδης(26),Γιαννουλης(23)
Δεξ.Μπακ:Ματος(33),Βιειρινια(33)
Στοπερ:Βαρέλα(31),Κρέσπο(32),Χατζηισαιας(27),
Μιχογιεβιτς(23),Παπαδοπουλος(26)*
Χαφ:Μαουριτσιο(31),Βερνμπλουμ(33),Γιοχανσεν(28)*, Καμαρα(24)* Επιτελικοι:Πελκας(26),Κιντερο(26)*
Εξτρεμ:Λαμπρου(21),Λημνιος(22),Ζαμπα(21),Ελ Ταμααρι(22)*
Επιθετικόι:Κουλουρης(23),Ακπομ(24),Καρελης(26)
Κάπως έτσι το βλέπω εγώ. Τα ονόματα για μεταγραφή ενδεικτικά ως προσωπικά θέλω
- navigator11
Ιγκνορ μια χαρά. Σχεδόν σωτήριο. Βέβαια, δεν είναι πανάκια, μιας και ξεπετάγονται ποικίλες ... ομορφιές από παραθέσεις άλλων μελών αλλά τι να γίνει. Το μη χείρον βέλτιστον! Κι εγώ για ανέλπιστα πολύ διάστημα έτσι ρομαντικά το έβλεπα το όλο θέμα. Αλλά κατάλαβα ότι δεν τραβάει η δουλειά. Ιγκνορ κι ας αφορά ακόμα και στα μισά μέληbarlow4 έγραψε:Δηλαδή κ στο ιγκνορ με έχεις κ να βρίζω δε μπορώ.της π..ας ιγκνορ.giapas έγραψε:όσους έχω στο ιγνορ δυστυχώς μπαίνω στο πειρασμό παρά το ιγκνορ να τους διαβάζω. Αδύναμος χαρακτήρας!barlow4 έγραψε:αν και το ιγκνορ για εμενα ειναι ακραια επιλογη συμφωνω με το γιαπα.
Επισης θα ηταν ωραια να εχουμε λιγη περισσοτερη ανοχη ο καθενας στην ειρωνια και στα οινοπνευματωδη τοστς.
Ας μην παιρνουμε τοσο στα σοβαρα ουτε τον εαυτο μας ουτε τον αλλο.αποψεις αντιπαρατιθενται και οχι προσωπα.Κανουμε και τη δουλεια των μοντυ παιθονς πιο ευκολη.
υγ.γιαπα με εχεις ιγκνορ?βριζω ελευθερα?
Μακάρι να υπήρχε ιγκνορ που αν έκανες το λάθος να το πατήσεις , να μη μπορούσες να το αναιρέσεις τόσο εύκολα.
@boogieman
Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, αλλά με Βαρέλα, Κρέσπο, Παπαδόπουλο στα CB ο Χατζηισαίας θα πάρει όσα παιχνίδια πήρε φέτος ο Μαλεζάς και ο Μιχόγεβιτς όσα πήρε ο Μπαλογιάννης. Για μένα ο Χατζηισαίας δεν χωράει στην ομάδα γιατί δεν κάνει για βασικός - ούτε γρα τρίτος στη σειρά- και θεωρώ πως για 4η-5η λύση και η ομάδα θα προτιμήσει έναν μικρό και αυτός δεν θα θέλει να έρθει.
Όπως και για επιθετικό. Δεν αξίζει να πληρωθεί η ρήτρα του Καρέλη. Με τα ίδια λεφτά μπορούμε να βρούμε κάτι αρκετά καλύτερο για βασικό με Τσούμπα ή Κουλούρη για δεύτερο και έναν πιτσιρίκο για τρίτο. Chumba και Κουλούρης δεν χωράνε μαζί στον πάγκο γιατί είναι σε ηλικία που πρέπει να παίζουν. Εκτός αν τους μοιράσεις τη θέση του βασικού και βάλεις κάποια 18χρονη ταλεντάρα από πίσω τους. Αλλά προτιμώ κάτι σε Facundo, Akpom, φορ απο ακαδημίες.
Στα άλλα όλα μαζί σου, αρκεί να μου φέρεις τον Ζομπνίν αντί του Γιόχανσεν ή αντί του Καμαρά.
Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, αλλά με Βαρέλα, Κρέσπο, Παπαδόπουλο στα CB ο Χατζηισαίας θα πάρει όσα παιχνίδια πήρε φέτος ο Μαλεζάς και ο Μιχόγεβιτς όσα πήρε ο Μπαλογιάννης. Για μένα ο Χατζηισαίας δεν χωράει στην ομάδα γιατί δεν κάνει για βασικός - ούτε γρα τρίτος στη σειρά- και θεωρώ πως για 4η-5η λύση και η ομάδα θα προτιμήσει έναν μικρό και αυτός δεν θα θέλει να έρθει.
Όπως και για επιθετικό. Δεν αξίζει να πληρωθεί η ρήτρα του Καρέλη. Με τα ίδια λεφτά μπορούμε να βρούμε κάτι αρκετά καλύτερο για βασικό με Τσούμπα ή Κουλούρη για δεύτερο και έναν πιτσιρίκο για τρίτο. Chumba και Κουλούρης δεν χωράνε μαζί στον πάγκο γιατί είναι σε ηλικία που πρέπει να παίζουν. Εκτός αν τους μοιράσεις τη θέση του βασικού και βάλεις κάποια 18χρονη ταλεντάρα από πίσω τους. Αλλά προτιμώ κάτι σε Facundo, Akpom, φορ απο ακαδημίες.
Στα άλλα όλα μαζί σου, αρκεί να μου φέρεις τον Ζομπνίν αντί του Γιόχανσεν ή αντί του Καμαρά.
από το 2007 στο ΠΑΟΚμάνια (άσχετα που έφαγα μπαν και διαγραφή το 2010 και ξαναέκανα account) δεν ήξερα ότι υπάρχουν ιγκνόρ, προσθέση φίλου, εχθρού κτλ.
σούπερ κατερίνα γίναμε.
σούπερ κατερίνα γίναμε.
- Sick Bastard
Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο, να νικήσουμε στη Τρίπολη, να χάσει ο γαύρος, να πάει η διαφορά στο +11
και να βγάλει επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ την Τρίτη ''μεταγραφές τέλος, απ το καλοκαίρι και μετά''.
και να βγάλει επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ την Τρίτη ''μεταγραφές τέλος, απ το καλοκαίρι και μετά''.
- pagotatzis
Είσαι κακόςSick Bastard έγραψε:Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο, να νικήσουμε στη Τρίπολη, να χάσει ο γαύρος, να πάει η διαφορά στο +11