PAOK TV & PAOK New Media
- ΑποστόληςΑ
Re: PAOK TV
Κάτοπιν ιδέας άλλων ξεκίνησα να βλέπω με καθυστέρηση 43 δευτερολέπτων και είδα όλο τον αγώνα (και ακόμη βλέπω) χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εγώ κατέβασα την ποιότητα στα εφτακόσια τόσα. Στο auto μου έκανε μπαφεριγκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Σάβ 07 Δεκ 2019, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- constadine
- V-olakiotis
Εγώ είδα σε hotspot στα Πατήσια, όλα κομπλέ!
Αλλά τι παρακμιακά μαγαζιά βάζουν Paoktv ρε φίλε;
Μιλάμε δεν έμπαινα μέσα ούτε με σφαίρες αν δεν είχε ΠΑΟΚ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αλλά τι παρακμιακά μαγαζιά βάζουν Paoktv ρε φίλε;
Μιλάμε δεν έμπαινα μέσα ούτε με σφαίρες αν δεν είχε ΠΑΟΚ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
+ 1....panta έγραψε:Εγώ κατέβασα την ποιότητα στα εφτακόσια τόσα. Στο auto μου έκανε μπαφεριγκ
Στα 480 σταμάτησαν τα θεματάκια, σε μένα...

- Μπαρκαρούτσος
- back in black
- Maximus
Ακριβώς!ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάτοπιν ιδέας άλλων ξεκίνησα να βλέπω με καθυστέρηση 43 δευτερολέπτων και είδα όλο τον αγώνα (και ακόμη βλέπω) χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αυτό και σε συνδυασμό με ανάλυση 480, ποτέ, μα ποτέ, κανείς δεν έχει πρόβλημα!
ΥΓ. (Αν και η 480 ενδεικνυται μόνο για PC και όχι για TV, καθως "χάνει" πολύ σε ποιότητα)
- xrictoforoc
Μέχρι και τον προηγούμενο αγώνα είχα τεράστιο πρόβλημα.
Δεν μπορούσα να δω και να ευχαριστηθώ αγώνα για αγώνα, αν και οι προδιαγραφές internet connection και Η/Υ ήταν σούπερ.
Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα Η/Υ. Και ως δια μαγείας χθες είχα ΤΕΛΕΙΑ εικόνα (και ποιότητα και ροή).
Αυτό που συμπέρανα εγώ από αυτή την εμπειρία μου είναι ότι η ποιότητα έχει κάτι να κάνει με την κατάσταση του Η/Υ.
Δεν μπορούσα να δω και να ευχαριστηθώ αγώνα για αγώνα, αν και οι προδιαγραφές internet connection και Η/Υ ήταν σούπερ.
Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα Η/Υ. Και ως δια μαγείας χθες είχα ΤΕΛΕΙΑ εικόνα (και ποιότητα και ροή).
Αυτό που συμπέρανα εγώ από αυτή την εμπειρία μου είναι ότι η ποιότητα έχει κάτι να κάνει με την κατάσταση του Η/Υ.
Ρε παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει... Εγώ είναι ο τρίτος αγώνας στη σειρά που βλέπω σε σούπερ ανάλυση.skalon έγραψε:Μέχρι και τον προηγούμενο αγώνα είχα τεράστιο πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες. Γιατί έτσι νόμιζα και εγώ.. αλλά τελικά από τον υπολογιστή που δεν μπορούσα να δω τώρα βλέπω κανονικά.. όπως και από το κινητό που είχα πρόβλημα χθες έβλεπα τέλεια. Νομίζω είναι πολλές παράμετροι που παίζουν ρόλο. ( Κινητό και υπολογιστής τελευταίας τεχνολογίας.. Ίντερνετ VDSL). Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι.