Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Thanix »

kataramenos5 έγραψε:Καταλαβαινεις τωρα τι θα πει να χεις ΤΔ με @@@@@@ ?Καταλαβαινεις τι μεγαλη π@@@ρια εκανες περσι?Καταλαβαινεις τωρα οτι με κυρ Νικους κλπ δε βγαζεις αλλα χανεις χρηματα?Καταλαβαινεις οτι αυτοι που σε περιτριγυριζουν και σε συμβουλευουν δεν εχουν ιδεα ?

ΥΓ Τον Λουμπος και τα ματια σου.
Εσυ εισαι σίγουρος δλδ οτι η ΠΑΕ και ο λουμπος δεν συνεργάζονται με τον αρνενσεν ;
Γιατι εγω μπορω να υποθέσω οτι υπαρχει συνεργασία σε επίπεδο μάνατζερ πλέον και ειναι και ιδανικό αυτο το σεναριο

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλύτερα θα ήταν φέτος να μην χαλάσεις πάλι την ροή της ομάδας με καμιά τελική "υπερφόρτωση"...
Το δίδυμο Ίβιτς-Μίχελ φαίνεται να τα πηγαίνει μια χαρά στο τρέξιμο του πλάνου...
Στήριξε τους ακριβώς με τον τρόπο που σου ζητάνε κι όχι με υποκειμενικές-οικογενειακές σου επιθυμίες...
Κάντε για μια πρώτη έστω φορά κι εσύ κι ο μικρός υπομονή δείχνοντας τους εμπιστοσύνη...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Άντε από σήμερα και καναλάρχης

Οι πληροφορίες στα σάιτ έλεγαν πριν κανένα μήνα, ότι προσπάθησαν να τον αποκλείσουν απο τον διαγωνισμό γιατί θα έβαζε 15εκ για μία άδεια, όταν οι άλλοι θέλουν να βάλουν 3εκ

Έλα όμως που όταν είσαι καθαρός δεν μπορεί να σε πειράξει κανένας. Περιμένω το βράδυ να βγει η είδηση, η πρώτη άδεια πηγαίνει στον Ιβαν Σαββίδη με 15εκ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Thanix έγραψε: Εσυ εισαι σίγουρος δλδ οτι η ΠΑΕ και ο λουμπος δεν συνεργάζονται με τον αρνενσεν ;
Εγραψα κατι τετοιο εγω?Για τη μεταγραφη Λουκας(και τη ρητρα) ηταν το σχολιο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

GoMaRoS έγραψε:Άντε από σήμερα και καναλάρχης...
Άδεια είχε πάρει κι ο Μπάτμαν...Μέχρι το να γίνεις και καναλάρχης υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση όμως... ;)
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Σοβαρά τώρα goran συγκρίνεις σαν επιχειρηματίες τον Μπατατούδη με τον Σαββίδη;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για το κατά πόσο μπορεί ή είναι κάποιος από τους δύο καναλάρχης είπε, δεν τους συνέκρινε γενικότερα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

GoMaRoS έγραψε:Σοβαρά τώρα goran συγκρίνεις σαν επιχειρηματίες τον Μπατατούδη με τον Σαββίδη;;
Ναι και υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο μπάτμαν δεν ήταν επιχειρηματίας, ήταν ιδέα

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αληθεύει ότι το κανάλι το παίρνει δώρο στον υιό;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

pilotos έγραψε:Ο μπάτμαν δεν ήταν επιχειρηματίας, ήταν ιδέα

SM-G935F
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επίσης, ο Ιβανόης δεύτερο κοστούμι βρήκε να πάρει μαζί του ή θα βγει με ... παρεό από εκεί μέσα;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

GoMaRoS έγραψε:Σοβαρά τώρα goran συγκρίνεις σαν επιχειρηματίες τον Μπατατούδη με τον Σαββίδη;;
Δεν το είπα γι αυτό βρε φίλε μου, φυσικά και δεν υπάρχει καν επιχειρηματική σύγκριση μεταξύ τους...
Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε που θα πάνε οι 4 (αρχικές) άδειες και μετά θα φανεί το point μου... ;)

Υ.Γ. Είδατε που άμα λείπουν απ τα γραφτά μου τα emoticons γίνονται παρεξηγήσεις? :D
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

:mrgreen: βάλε goran
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εμένα δε με πολυνοιαζει η άδεια πάντως...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η τηλεοπτική άδεια είναι μεγάλο μπέρδεμα, καθώς από ότι φαίνεται ο Ιβάν έχει δεύτερο σακάκι να βάλει και θα φανεί ποιοι από τους αντιπάλους του έχουν δεύτερο σακάκι με κόκκινη φόδρα.

Οι επιθέσεις που δέχτηκε σχεδόν από όλους τους αντιπάλους του, πλην ΒΜ (ΛοΛ), ενώ υπήρχανε υποψήφιοι που δεν πληρούσαν τις προυποθέσεις και δεν άνοιξε ρουθούνι, δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τον θέλουν στο παιχνίδι.

Το κανάλι (αν το πάρει) θα έχει έδρα Αθήνα, και θα είναι το 1 από τα 4 που θα έχουν πανελλαδική εμβέλεια και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως έχει διαχωρίσει τις δουλειές του από τα χόμπι του. Οι μέχρι τώρα επενδύσεις του αφορούν ιδιωτική πρωτοβουλία και αρνείται να κάνει μπίζνες με το κράτος, πλην της ΣΕΚΑΠ που από οτι διάβαζα προτίμησαν τον Σαββίδη από τον Τούρκο που ερχόταν με φόρα.

Ερώτημα παραμένει αν ο ΠΑΟΚ ήταν όχημα για να γίνει γνωστός στην κοινωνία αλλά και πάλι τα 70 που έριξε στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν είναι λιγότερα ή περισσότερα από μια σειρά πράξεων που θα τον έκαναν ευρύτερα γνωστό.

Μέχρι τώρα δεν έχει να του προσάψει κάτι ιδιαίτερο κανείς, και το μόνο βέβαιο είναι πως όταν μπαίνει σε ρουθούνια και ενοχλεί θα του έχουνε ψάξει μέχρι και τι θητεία έκανε στον Σοββιετικό στρατό.

Γενικά, για τους διαπλεκόμενους λεφτάδες μας, είναι δύσκολος αντίπαλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”