Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από kataramenos5 »

agios έγραψε:Λεβεκ,Ρει,Καντουρι ηταν προιον παρακολουθησης του τμηματος σκαουτινγκ στις οποιες ενεπλακη ο Λούμπος και διαχειριστηκε.Μακ,Μαουρισιο,Ζαμπρανο,Βιερινια ηταν μεταγραφες που διαχειριστηκαν Γιωργος-Ιβαν.Στην περιπτωση του Μαουρισιο επηρεασε και η οικογενεια Λουτσεσκου στην τελικη αποφαση του παικτη.
:shock: :shock: :shock: Ως τι ενεπλακησαν στις τελευταιες μεταγραφες καποιοι ανθρωποι που δεν εχεουν ιδεα απο ποδοασφαιρο?Σε επαγγελματικο επιπεδο τουλαχιστον.

potamda έγραψε:Αυτά που αναφέρεις άγιε είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνα. Αν Ιβάν - Γιώργος κάνουν ό, τι θέλουν και παρακάμπτουν τους πάντες μέσα στην ΠΑΕ, τότε σήμερα δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για τις μεταγραφές, αλλά να είμαστε πολύ προβληματισμένοι για το μέλλον της ομάδας...
Δε ξερω ποσο ισχυουν τα παραπανω.Ο ψηλος 99% ξερει τι λεει δε λεει μλκιες.Ζαμπαρανο ειπε απο αρχες ιουλη και ηρθε.Αρα ξερει.Δυστυχως αυτο επιβεβαιωνει(με μια πολυ μικρη επιφυλαξη πια) αυτο που ειχαμε στα μυαλο μας,αυτο που ακουγοταν σε ολη σχεδον την πολη.Μπλεκουν πολλοι στο σχεδιασμο,ακομα και ατομα που δεν κατεχουν το αντικειμενο(για να το πω οσο γινεται πιο κομψα).Αυτο δεν ηθελε ο Ιβιτς, γι αυτο εφυγε ,γι αυτο ξαναξεκινησαμε απ το μηδεν,για αυτο ηρθε ο σταν κι εγινε της κακομοιρας.Ο θεος να βαλει το χερι του.

ΥΓ Τα καλα στον ΠΑΟΚ κρατανε παντα λιγο.Χαρειτε το οσο μπορειτε.
ΥΓ2 Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι.....ξημερωνει παντα η ιδια μερα.Η μερα της μαρμοτας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καταραμενε τα εχουμε πει και κατ ιδιαν κοινο μυστικο ειναι ο τροπος λειτουργιας της παε...και το χειροτερο ειναι οτι πανηγυριζουμε σημερα χωρις να συνειδητοποιησουμε οτι χτιζουμε στην αμμο παλατια...

οσον αφορα το μιχελ αργα ή γρηγορα τελειωμενος ειναι πιστευω :ugeek:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κι έρχομαι, αφελώς σχεδόν, να αναρωτηθώ! Ποιός ο λόγος του άκρατου ενθουσιασμού προχθές ρε παίδες; Δεν το πιστεύω έγραφε ο ένας, όνειρο ζω και μη με ξυπνάτε άλλος, πω πω λαός και ροστεραρα τρίτος κοκ. Αφ' ης στιγμής γνωρίζουν κάποιοι πώς λειτουργεί το όλο πράγμα. Ας πω συγκεκριμένα. Φίλε σέρα, υπήρχε κάποιο νόημα για πανηγύρι λχ για τον Μαουρίσιο (αυτή σου την αντίδραση θυμάμαι χαρακτηριστικά, ότι ακόμα κι αφού ανακοινώθηκε δυσκολευόσουν να το πιστέψεις),ξέροντας ότι αποκτήθηκε με μεσολάβηση και χειρισμούς παντελώς αναρμόδιων θεσμικά ατόμων; Δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης, ειλικρινά, απλά προσπαθώ να αντιληφθώ κατά πόσο η συλλογιστική κάποιων φίλων εδώ μέσα είναι συμπαγής no matter what συμβαίνει στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Γιατι τουλαχιστον βγηκε αντιδραση απο Ιβαν (δινοντας ελπιδες για το μελλον) και ηρθαν παικταραδες (και οχι ημιμετρα) πλοηγε..

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1353504
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Και πάλι ρε συ Σίμπα, δε μου φαίνεται πειστικό. Ή κάποιος είναι αναρμόδιος για κάποια θέματα κι αυτό είναι ή όχι. Και τον μεγαλύτερο παίχτη να μου φέρει - εγώ υπήρξα αθεράπευτα καψούρης με Βαν Νιστλροι λχ -, εφόσον θα έρθει με λάθος ακολουθείσασα διαδικασία ο ψ παιχταράς, θα είναι λάθος. Δε βρίσκω να σηκώνει ημίμετρα η φάση.

Όπως τα έγραψες για Λουτσεσκου! Είναι υποκριτικά μαλακώδες κάποιοι να την πέφτουν τώρα στον Ρουμάνο με επιχειρήματα που αντιμάχονταν πριν για να στηρίξουν τον Σέρβο. Κι εγώ δεν τον πάω τον Ρουμάνο αλλά τέτοια καραγκιοζιλίκια δε θα κάνω.
Ε, και με τους Σαββίδηδες αυτό είναι. Όχι επειδή έφεραν παιχταράδες να μαλακώνουμε τη στάση μας και να στρογγυλεύουμε τις άκριες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Η περιπτωση Μπερμπα λεει πολλα.Επρεπε να μας διδαξει καποια πραγματα αλλα...Ανθρωποι(ομαδες) που δε μαθαινουν απ τα λαθη τους και επιμενουν να κανουν τα ιδια για καιρο τι πιθανοτητες εχουν να πετυχουν κατι καλο?
Απλα πραγματα που ισχυουν γενικως ,οχι μονο στο ποδοσφαιρο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν αυτά που λέει ο αγιος είναι αλήθεια , θα ήθελα να μου πει για ποιό λόγο ο Μιχελ δε χειρίστηκε τις παραπάνω περιπτώσεις ( Μακ , Ζαμπρανο , Μαουρίτσιο , Βιερι )

ήταν ακριβές και τις κράτησε η οικογένεια για να τις τρέξουν προσωπικά;
ή μήπως θεωρούσε ότι δεν άξιζαν;

Νομίζω εδώ είναι όλο το ζουμί , τουλάχιστον από τη δική μου οπτική
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αν το ενεπλάκησαν σημαίνει διαπραγματεύτηκαν, αλήθεια που είναι το πρόβλημα? Αν δηλαδή κατέληξαν στους στόχους και ανέλαβε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης την οικονομική διαπραγμάτευση με κάποιον στόχο λόγω ειδικών συνθηκών σημαίνει λάθος λειτουργία?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αντίο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες ειπωθηκαν καποια πραγματα χθες.
Σας παρακαλω οσο γινεται να σταματησει αυτο το γαιτανακι ερωτησεων γιατι ερχομαστε σε δυσκολη θεση.

Ο καθενας ας βαλει το μυαλο του να βγαλει το συμπερασμα.
Παρακαλω να το κλεισουμε εδω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ (εδώ γελάνε) αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Μιχελ δεν ήθελε αυτούς τους παίχτες,είχε άλλους στη λίστα του οι οποίοι ήταν μικρότερης κλάσης.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να το πάρει επάνω του ο Σαββίδης.
Να μην το απορρίψετε το σενάριο,υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ισχύει.
Κάτι μου λέει πως ολη τη δουλειά πέρυσι την έκανε ο Ίβιτς.
Αποτί φαίνεται ο Σλοβακος είναι άλλη μία πατάτα επιλογή του Ιβάν που θα μας χαιρετήσει σύντομα.
Μην αρχίσετε τα πεσιματα δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις,ο τύπος φέτος τα έκανε μαντάρα.-
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

giapas έγραψε:Αν αυτά που λέει ο αγιος είναι αλήθεια , θα ήθελα να μου πει για ποιό λόγο ο Μιχελ δε χειρίστηκε τις παραπάνω περιπτώσεις ( Μακ , Ζαμπρανο , Μαουρίτσιο , Βιερι )

ήταν ακριβές και τις κράτησε η οικογένεια για να τις τρέξουν προσωπικά;
ή μήπως θεωρούσε ότι δεν άξιζαν;

Νομίζω εδώ είναι όλο το ζουμί , τουλάχιστον από τη δική μου οπτική
Ακριβώς!!
Θα ηταν ενδιαφέρον να το μαθαίναμε αυτο
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Αν γίνει αποδεκτή η παραίτησή του θα σημαίνει ότι αυτό έγινε γιατί εκρίθη ως ανεπαρκής.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

θελω μπαλαδοφατσα στυλ ζαγορακη ΤΔ
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

εγω εχω κατι αλλο απορια...εστω οτι πραγματι η οικογενεια σαββιδη ξυπνησε μια μερα και γουσταρε να φερει τον μακ τον βιερινια κτλ, γιατι να μην πει στον μιχελ που ειναι υπαλληλος στην ουσια 'θελουμε αυτον αυτον και αυτον, φερτους΄'αλλα καθοταν να ασχολειται μονη της με διαπραγματευσεις?? εμενα μου φαινονται καπως αυτα παντως...το να τους ηθελαν οι σαββιδηδες, να μιλησαν με μιχελ και να συμφωνησε δεν παιζει?και μετα να ασχοληθηκαν κυριως με το οικονομικο κομματι? αποτι θυμαμαι ο ιβαν με το μιχελ εχουν εδω και χρονια καλες σχεσεις παντως, οποτε μου φαινεται επισης περιεργο ξαφνικα να τον θεωρουν ανεπαρκη...οπως μου φαινεται περιεργο να καθοταν τις τελευταιες ωρες των μεταγραφων ο ιβαν με το γιωργο και να ρισκαρουν για να τους κλεισουν ολους αυτους...αν το εκαναν πραγματι μονοι τους, τι να πω καλα τα καταφεραν στο διαπραγματευτικο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”