Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ήμουν από αυτούς που γαυγιζαν να παραμείνει τουλ. μέχρι το καλοκαίρι, όμως κάτι έσπασε μέσα μου μετά τις τελευταίες του δηλώσεις. Πάντως ήθελα να παραμείνει μέχρι το τέλος. Πίστευα πως θα τα κατάφερνε στο τέλος. Αλλά και πάλι τόσες αγωνιστικές χωρίς νίκες ήταν πολλές για να μην υπάρξουν εξελίξεις. Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε, καλή συνέχεια στην καριέρα του!
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι εδώ μέσα θέλουν σώνει και καλά να μπούμε στα playoff και να παίξουμε στην Ευρώπη. Ποιό είναι το νόημα;
Να παίξεις 2-3 παιχνιδάκια με ευρωπαϊκά χωριά και άντε το πολύ ένα derby αν μπεις στους ομίλους του europa;
Ή να χάσεις σε knock out παιχνίδια για είσοδο στο c.l;
Έχει ανάγκη ο Σαββίδης τα 500 χιλιάρικα;
Θα μου πεις ότι η ευρώπη είναι κράχτης για μεγάλους παιχτές.
Είδαμε τι κράχτης ήταν και φέτος για τον ΠΑΟΚ η ευρώπη;
Επίσης είδαμε και την αεκ και παο με λιγότερο μπατζετ και χωρίς ευρώπη, ότι έκανε ανταγωνιστικότερα ροστερ.
Ο παο δύο χρόνια τώρα παίζει 3-4 ματς και από Νοέμβρη κάθεται και αφοσιώνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η αεκ έχει να παίξει ευρώπη 4 χρόνια.

Ας είμαστε ρεαλιστές.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη φετινή χρονιά από πρόπερσι. Ήμουν διακοπές στη Φούρκα όταν έβλεπα το καλοκαιρινό παιχνίδι (την εξάρα) και ήδη έκλεισα δωμάτιο για τη φετινή χρονιά και ο ΠΑΟΚ ακόμα παίζει.
Μετά αναρωτιόμαστε για τους τραυματισμούς. Αυτοί οι παίχτες δεν μπορούν να βγάλουν 50 παιχνίδια το χρόνο.
Η αεκ και παο έχουν 10-15 παιχνίδια λιγότερα.
Θα μου πεις και ο οσπφ έχει παίξει πολλά παιχνίδια, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι με τα 20 μύρια του c.l. έχει και μια δεύτερη ομάδα.

Προτείνω λοιπόν να τελειώσει όπως μπορεί τη χρονιά.
Να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στους παίχτες, για να μπορέσει να κάνει το ξεσκαρτάρισμα για του χρόνου. Δεν γίνεται να ξαναγοράσει μια καινούρια ομάδα.
Να προσπαθήσει να κλείσει προπονητή ΑΜΕΣΑ.
Να στοχεύσει αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.Βήμα βήμα να χτίσει την ευρωπαϊκή επάνοδο και τον τίτλο.
Και επιτέλους αν δεν μπορέσει να κλείσει Santos ή κάποιον στο στυλ του, να φτιάξει
Α Μ Υ Ν Α
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θλίψη.
4η συνεχόμενη απόλυση προπονητή, αναμενόμενη μετά την απόλυση του τεχνικού διευθντή.
Θλίψη γιατί οι διοικητικές μακακίες δεν έχουν τέλος. Όταν ανακαλύπτεις, μετά από 7 μήνες ότι δεν σου κάνει ο ΦΑ είναι επόμενο ότι τα έχεις κάνει πάλι μπάχαλο.
Δεν υπάρχει προπονητής να μείνει στον ΠΑΟΚ, όποιος και να έρθει, και κατ' επέκταση δεν υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να γίνει σοβαρή ομάδα.
Εκτός αν έρθει ο Santos, με 1 μύριο το έτος και ΕΠΙΒΑΛΕΙ αυτός το σωστό στήσιμο της ομάδας, ζητώντας παίκτες και όχι θέσεις. Ίσως, επειδή υπήρξε ο πιο πετυχημένος προπονητής, να φοβηθεί ο Ιβάν να απολύσει ΚΑΙ αυτόν.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Και ο μεγάλος προπονητής θα κριθεί από τα αποτελέσματα. Το θέμα είναι να του δοθεί το μπάτζετ (ένα μεγάλο μέρος) ώστε να κάνει γρήγορα ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δε διώχνει πλέον τόσο εύκολα προπονητές. Αν ο επόμενος μαζέψει 60-63 βαθμούς μια χαρά ασφαλής θα είναι, εκτός και αν η ομάδα κάνει ξεκίνημα αλλά ΑΑ και μετά πορεία πτώσης κατηγορίας. Πιστεύω ότι ένας μεγάλος και έμπειρος προπονητής σε αυτή τη λίγκα αν του δόσεις το μπάτζετ δε γίνεται να αποτύχει παταγωδώς. Πρωτάθλημα δε θα πάρει, κύπελλο μπορεί να μην πάρει (το κύπελλο είναι δύσκολος στόχος με μεγάλη δόση τύχης), αλλά θα μπορεί να φτιάξει ομάδα που να μαζεύει πόντους και να μην χάνει από τα λιμά. Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα για την άμυνα. Από εκεί χτίζονται οι ομάδες.

Οι Πορτογάλοι προπονητές το έχουν σχεδόν όλοι τους αυτό. Υπάρχουν σοβαροί προπονητές - δεν είναι μόνο ο Σάντος (που είναι πουλέν μου). Ας φέρουν όποιον θέλουν, φτάνει να έχει όρεξη για δουλειά και να θέλει να φέρει παικταράδες στην ομάδα και να τη δέσει. Όχι τίποτα Στέφενς στα τελειώματα με προβλήματα υγείας. Ο Πογιέτ πχ ήταν πολύ καλή επιλογή. Έχω μια προσδοκία ότι ο Κονσεϊσάο έχει την ικανότητα, αλλά μέσα μου θέλω πιο μεγάλο όνομα. Με το χρήμα του Ιβάν νομίζω είναι εφικτό να φέρουν πολύ μεγάλο όνομα, φτάνει να του δώσουν τις προϋποθέσεις (μπάτζετ, στήριξη).
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο γκοραν έχει το ακαταλόγιστο εδώ μέσα?μέλη έχουν φάει μόνιμο μπαν για πολύ λιγοτερα :evil:

Ιβιτς μαζί με Γκαρσία θα είναι καλός συνδιασμος ,εγώ λέω να ξεκινήσει ο μιχελς για το γραφικό εστοριλ μπας και δούμε κανα χαιρι
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Κλειδωστε το

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Thanix έγραψε:Κλειδωστε το

Sent from my mind using penis power
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί;
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ΠΟΙΟΣ? Ο ΙΒΙΤΣ ? ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ? ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΑΓΟΣ ?

ΙΒΙΤΣ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ

υ.γ. Οι σαρδέλλες την γλύτωσαν άλλη μιά φορά, καλοφάγωτα τα νέα συμβόλαια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Thanix έγραψε:Κλειδωστε το

Sent from my mind using boobs power
Ειπαμε, σε 2-3 μερες
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Jairo έγραψε:ΠΟΙΟΣ? Ο ΙΒΙΤΣ ? ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ? ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΑΓΟΣ ?

ΙΒΙΤΣ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ

υ.γ. Οι σαρδέλλες την γλύτωσαν άλλη μιά φορά, καλοφάγωτα τα νέα συμβόλαια που έρχονται...
Τα είπες όλα φίλε.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πολλα εχω να πω αλλα μην μας αλλάζετε τη ρουτινα:
Που ειναι ο ΓΧ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Jairo έγραψε:ΠΟΙΟΣ? Ο ΙΒΙΤΣ ? ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ? ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΑΓΟΣ ?

ΙΒΙΤΣ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ

Έχεις πολλά point...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τόση στήριξη σε προπονητή που παρουσίασε τέτοιο αγωνιστικό χάλι αλήθεια δεν την περίμενα..

Το να μείνει ένας προπονητής χρόνια,δεν σημαίνει οτι στο τέλος θα παρουσιάσει και έργο.

Δεν ξέρω τι σας άρεσε στον συγκεκριμένο.Ο Στέφενς είχε την ομάδα τρένο στην Τούμπα και την πήγε και στους 32 του Europa και όλοι ήθελαν το κεφάλι του.Μυστήρια πράγματα.

Τί σας άρεσε φέτος μπορεί να μου πει κάποιος;Κάτι ρε παιδί μου που να σας έδινε ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ελπιζω να καταλαβαίνουμε πως φτου και απ την αρχή με ότι και αυτό συνεπάγεται.

Το οτι απολύθηκε είναι μεγαλύτερη επικοινωνιακή ηττα: τώρα θα βγουν και θα πουν τον έδιωξε ο Ιβάν γιατι ειπε αληθειες.

Υγ ο αλλος πως το ηξερε πριν απο ολους? Μας γλεντανε και εμεις κοιμόμαστε.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Τετ 09 Μαρ 2016, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”